2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

denizcim memeden kesiyorum evet psikolojim bozuk olduğu için tedaviye başlamam gerekiyor...
bugün 5.gün oldu enes çok huysuz bu dönem psikolojisi bozuk olan biri için çok daha zor
enes çok huysuz kızlar ya elimizde ne görse çığlık çığlığa onu bana verceksiniz die yırtıyor kendini
buzdolabına sardı bu günlerde açın içinde ne varsa döküeyim diye yırtınıyor ya kulak damlam var damlatamıyoruz korkumuza
sofralar zaten aylardır zehir oldu çiğnemeden yutuyoruz resmen.....
tencereler, salata tabakaları, çatallar, bıçaklar, kaşıklar havada uçuşuyor,
iyice hırçınlaştı....
bugünler hiç bitmicekmiş gibime geliyor dün akşam yine çok kötüydüm...
Rabbim hepimizin akıl sağlığını korusun.....

5 gündür hiç meme vermedim deniz.....
aman Allah korusun bende korkarım zehirlenir diye....
zati tadı bozulunca sütü içmezlermiş....
olsun ben yine de vermiyorum
arada aklına geliyor hemmeeee hemmeeee diye dolanıyor
ama şunu farkettim meme olmayınca yemek zorunda kalıyor iyi oldu bir yandan....

Esracım zor günler ama geçecek emin ol ve kendini en az şekilde yıpratarak sıyrılmayı düşün hep! bak 5 gün olmuş artık sen kesmişsin zaten memeyi 5 gün emmemişse daha da aramaz heralde..hep beraber sakin olup öyle kararlar verelim kızlar öfkeyle kalkan zararla oturur demişler bende bunu bazen çok yaparım fevri davranırım ama yine sonuçlarını kendim ödüyorum bi an önce hepimizin huzuru bol olur inşallahhh!

Bu aralarçiftlik ve çiftlik hayvanlarına sempatimiz var nedeni malum annesi farmville oyununu oğluyla oynuyor hem ona anlatıyorum hayvanları tarlayı falan hem de onların sesi geliyor,çok seviyoruz çok! Baby einstein cdlerini kullanıyormusunuz bilmiyorum ama ben şiddetle tavsiye ederim çok memnunum oradaki çiftlik hayvanları cd sini de takıyoruz bi güzel severek oynayarak seyrediyor..geçenlerde toyz shopdan 5 liraya bu basit çiftlik hayvanlarını aldım resmi ekliyorum hem ucuz hem de işimize yaradı,almak isterseniz aklınızda olsun.. üçü üst üste gelince iyice pekişmiştir umarım!

Ayrıca o cdlerden dün denizaltı ve gökyüzü ile ilgili olanı da indirdim pc başında göstereyim dedim acayip sevdi inmedi kucağımdan sonuna kadar rahatsız bi şekilde izledi güneş,yıldız,bulut,uzay,ve en sevdiğimiz aydede :)) DEnizcim sen bi ara yazıyordun ya aral aydede diye dolanıyo diye bizde dünden beri aydede aydede dolanıyoruz :)))

Bunlarda müzik aletlerimizzzz...
müzik ve ritim duyusu gelişsin diye bunları aldık gerçi o notalı fülütü çalamıyor bana çaldırtıyor ama sesini çok sviyor aynı akordion gibi benim de hoşuma gitti elime alınca fareli köyün kavalcısı gibi bırakmıyorum :))

Dün bir de parmak boyası aldım ama henüz denemedik yani gözüm yemedi heryeri batırırmış gibi bi his var içimde nedense :)) örtü serip deniycem artık(ilk şaheserimizi paylaşırım sizinle,pastelleri çok sevdi özellikle ağzına götürüp ısırıp kopardıkça.. şimdi kaldırdım biraz daha büyümeli sanırım!
Sizde durumlar nasıl resim falan yaptırıyomusunuz ne biliyim kalemle karalıyomu mesela?

esracımm canım meme yüzünden böyle hırçındır belki enes ama iki üç gün daha dayansan düzelir herhalde ramazanda yemek yemek problemdi artık çok huysuzlanmıyo çok şükür ama ben artık bizle birlikte yedirmeye uğraşmıyorum çünkü biz 5 6 gibi yiyoruz acıkmıyo ece daha sofradayken o da geziyo yada önüne bardakla su koyuyorum onla oynuyo hiç olmadı çatalnıı yemeklere ve yoğurda filan sokuyo döküyo saçıyo bitince üstümüzü değiştiriyoruz müdahale etmiyorum napimm yaa bende aç oluyorum göz yumuyorum dağıtmasına ama ço mutlu maşallah görseniz sürekli şarkı söyleyip geziyo ali babababa ; alauuu mimimi(bu I LOVE YOU YOU LOVE ME demek:roflol:); aydededededede ; molfix diyorum momomo avantaj kart reklamı çıkınca bababababababa hep tekrarlıyo aynı şeyleri sizinkilerde böylemiii bide bi kaç gündür iyaa iyaaa deyip duruyo beni çağırıyo parmağımı tutuyo iyaa iyaa diyo yatıyo iyaa kalkıyo iyaa ne demek acaba çözemedik henüz eşimle

derya müzik aletlerine bayıldım bende almak istiyorum toyz shop nerde a city de varmı pazar günü eşim gidecek bende bi arkadaşıma gidicem ankarada ona ısmarlıyım alsın ya kesin bizimkide çalar gezer çok seviyo

ecede kalem ve kitap delisi romanları halletti kimisini ciltlerini çıkardı filan dedik saklayamııcaz bunları okul kütüphanesine bağışlayım barii götürcek eşim bakalım babasının kitaplarınada sulanıyo çiziyo karalıyo bebebebe ece diyo kitap ver ece yazcam demek oluyo bu :lepi: bu parmak boyası nasıl bişey onu merak ettim canım ya onu nerden aldın

yaa birde derya hediyeyi nasıl gönderiyosunuz anlatsana bana

tamam becerdim galiba

Son düzenleme:

Geçecek inşallah :Saruboceq:

bende vardı sanırım yoksada eşime sölim indirsin bir deneyelim geri pek ilgisini çekmiyor ama denemekte fayda var
geçenlerde çok güzel hareketler bunları izliyo ne anlıyosa gülenlerle gülüyo, ağlayanlarla da ağlıyo ama nasıl dikkaetli ve sessiz izledi inanamadım...

deryacım ya oyuncak alamıyorum anında kırıyor ya neresinden kırılır hemen ona bakıyor...
ay ne güzel oyuncaklar keşke alsamda oynasa :mymeka:

kalem alıyor eline ama yaramazlık için.....
kağıdı karamala falan dikkatini çekmiyor....

enesin ağzı içi de laf dolu ama daha tam ifade edemiyor....
ama söylediklerimizi yarım yamalak söylemey çalışıyor :1hug:

deryacım çok güzelmiş bizde bahsettiğin o cd ler yok indirdik ama olmadı açmadı nedense bende dahi bebek cd leri var onu aras sıra açıyorum sen beredenb indiriyorsun onları banada yardımcı olursan sevinirim...ayrıca oyuncağınız iyimiş bende yeni aldım saat büyük sayılrı daha iyi kavraması için ecrin artık sayabiliyor az buçuk çıkarabiliyor çünkü...

offfff offfffff ayy

bısey yapamadan aral uyandı 8 dısımız cıktı bızımde ama cok huysuz ayrıca hasta grıp oldu babasından gecmıs kıı cok dıkkat ettık bızımle bıle yatmadı ama gecıo ısteee...

sımdı beraber dısarı cıkıcazz evde yıyıcek yok halım yok napcam bılmıom

parmak boyası tüm kırtasiyelerde vardır sanırım elle boyama yapıyosun çok zevkli yani çocuk için :)) bizde ilk defa dün denedik pastel falan ama dediğim gibi biraz karaladık sonra koparıp ısırmaya başladı..

Serpilcim acityde varmıydı hatrlamıyorum ama tüm avm lerde ya toyiki ya toyz shop var mutlak birinden birinde vardır ,oralara girince benim bile hiç çıkasım gelmiyo yaaa ama oyuncaklar ateş pahası geçen eşime onu dedim oyuncakçımı açsak ne? :)) (bi o kalmıştı,gerçi ben hediyelik dükkanımda peluş oyuncak satıyordum ve çokkk uyguna alıyordum toptancılardan )

bende dün alacaltım deryacım kararsız kaldım doğrusu sebn bi dene bakalım nasıl olacak....

geçmiş olsun denizcimm keşke onlar hasta olmasada biz olsak ya çok zor oluyo

ben eceye hiç babyeinstein filan izletmedim izlemez zaten eminim küçük gelir ona bilg ekranı tvden bile sıkılıyo çok sevdiği barni de olsa ayy ece 9 aylıkken filan kaç yaşındasın deyince de diyip 1 yapmaya başlamıştı şimdide kaç yaşındasın diyoz iti diyo ikielinin işaret parmaklarınıa birbirine değdiriyo sonra havaya kaldıryo iti iti deyip duruyo oyun oynamıyoruz ya bu aralar eve gidiyorum sokaklardayız hep koşturup duruyo evdede yatıyorum ben oda üstüme çıkıp yereatlıyo yada karnımın üstünde zıplıyo filan bende dinleniyorum sözde elinden kurtulduğum zamanlarda kafamçokkarıştı

evete canım ecrin başka poda da olsun molfix reklamını duysun bağırıyor momomomo diyee benim adımı biliyormu ianan onu bilmiyorum hiçte dedirtmiyorum ama çok uzun zamndır eşimi adıyla çağırıyor ve bana da annemmm diye söylüyor...bu çok hoşuma gidiyorr ben ona bağırıyorum annem diye ona bana ...bazende tatlıı der tatlım manasında...:dance:

canım kırtasiyelerde var....:1hug:

serpilcim ece çok fena oldu ..cadıya bak sen....birde balık yağı nasıl işe yaradımı ....

canım şimdi msj gönderiyorum sana ordan indirebilirsin linkler çalışıyor hatta sana bölüm isimleri veriyim teonun en sevdikleri yani onlarla başla..

Ayrıca yasemin ecrin sayımı sayıyor dedin sen? nasıl yani yaaa!!! koca bi maşallaahhhh diyim aferin ecrine valla sen onu götür gerçekten çok önden gidiyor.. dahi bebek falan artık onlar bebk cd si açma onları bence hafif gelir artık (hele ki ecrine ) bende sadece yemek yediriken açıyorum zaten yarım saat sürüyor ama seyrederken çok eğleniyor ve öğreniyor normalde öğretemediğim yada anlatmakta zorlandığım şeyleri orada rahatça anlatıp gösteriyorum mesela orman hayvanlarını anlatan cd var aslan,fil,zürafa,maymun vs.. hep oradan öğrendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…