evete canım ecrin başka poda da olsun molfix reklamını duysun bağırıyor momomomo diyee benim adımı biliyormu ianan onu bilmiyorum hiçte dedirtmiyorum ama çok uzun zamndır eşimi adıyla çağırıyor ve bana da annemmm diye söylüyor...bu çok hoşuma gidiyorr ben ona bağırıyorum annem diye ona bana ...bazende tatlıı der tatlım manasında...:dance:
canım şimdi msj gönderiyorum sana ordan indirebilirsin linkler çalışıyor hatta sana bölüm isimleri veriyim teonun en sevdikleri yani onlarla başla..
Ayrıca yasemin ecrin sayımı sayıyor dedin sen? nasıl yani yaaa!!! koca bi maşallaahhhh diyim aferin ecrine valla sen onu götür gerçekten çok önden gidiyor.. dahi bebek falan artık onlar bebk cd si açma onları bence hafif gelir artık (hele ki ecrine ) bende sadece yemek yediriken açıyorum zaten yarım saat sürüyor ama seyrederken çok eğleniyor ve öğreniyor normalde öğretemediğim yada anlatmakta zorlandığım şeyleri orada rahatça anlatıp gösteriyorum mesela orman hayvanlarını anlatan cd var aslan,fil,zürafa,maymun vs.. hep oradan öğrendi
Serpilcim cdleri indirip dvd ye çektiriyorum ve tv den seyrediyor yoksa teo da sıkılır seyretmez ve tabi mama sandalyesinde sabit oturduğu için kalkmadan sonuna kadar seyrediyor bir de eline muz falan vermişsem hem yiyor hem seyrediyor..
canım ece bizim isimlerimizi hiç duymuyo varya bakıcı diyosa gün içinde belki duyuyodur annemler filanda yok ya burda biz aşkım diyoruz hep birbirimize arkadaşlarda eşime hocem banada ya yenge hanım ya hoca hanım der kaydirigubbakcemile3 hiç isimlerimiz geçmiyo öğrenmiicek yanii bende zaten öyle seslenmesini istemiyodum ablamın kızı babasına ismiyle seslenirdide o zaman derdim ben kzııma hiç duyurmııcam isimlerimizi anne baba desin
balık yağınıda daha doğru dürüst ullanmadık cts dra gittik boğazı kızarmış deyince benical başladım balık yağını 1 kere vermiştim bıraktım bugün başlatcaktım bakıcıya birlikte çıktık evden onlarda gün varmış evine götürdü balık yağını koymadık çantaya artık yarın başlarız ama bu sıralar iyi gidiyo maşallah bide dr gerek yok aslında dedi zayıf ama yiyo dedim de boyu iyi balık ceviz yemediği için veriyim o zaman dedim iyi ver dedi yerimseniben kullancaz bakalım o kadar para verdim içiriyim bi ama balık kokuyo yaa akşam öpüncede -tatlicadiarzu-
içir canım biimzde bitti vitaminimiz bende alcağım balık yağı da biraz verip keseceğim...
Aralda 1 ve 2 diyor ama ınadına soyel dedıgımızde aslaaa soyletemıyoruz gıcık yaa
işi gucuu araba vıtes tekerlekler evdekı tum yuvarlak seylerı dıreksıyon yapıp dolasıyor
hayatta oyle oturuo cızgı fln fln ızletemıyorum ancak ved ancak belkı ben yanınd aolucamm aaa şuna bak aaa buna bak aa ayıcık ne yapmış fln dıyıcem o zaman ıkı sanıyelık bır bakış atıyor ekrana o kadar
bnm cocugumda mı bır garıplık var yaa
yoksa serserımı olcak bu başımaa :gitme:
delikafadulden yok kız merak etme serseri olmaz yani inş hepsi böyle bunların derya bağlayıp da izletiyomuş mama sandalyesine ecede hiç izlemiyo geze geze göz atıyo arada reklamları bu aralar izliyo biraz
çalışma meselesinede gelince maddi olarak rahat olsanız otur evinde boşver derim çünkü parçalara bölünüyosun ama evdede kafayı yiyo insan çalışmaya da alışıksan önceden ben yapamam sanırım evde ancak ancak çoookkk çoookkkkkk zengin olsaydık herügn gezip tozsaydım etkinliklerde o zaman olanilirdi yaniii
yasemincim sende çalışcaksın demek ama haftada bir gün iyi olur sanada o zaman kim bakıcak zeynepe
maddi olarak ıyı olsak hıcc umrumda olmaz vallahı ne dıye gıdıp ezılmek ıcın ıs arıcam yaa..
bugune dek kucuk yastan berıdır hep calıstım hep.. lısedeyken bıle yazın yada okuldan sonra calısıyordum alıstım bırde .. ev kadınlıgı bana gore deıl ya.. tamam yapınca Allahına kadar yapıyorum eve daır herseyı yemegı fln ama ben kendımden verıyorum yaa. hem borclar bıtmıyor delırcem yaa.. bazen dıyorum kayınvalıdemın yanında fln neydımm ne oldum dıye.. evlenınce saldım kendımımecburen..
bırde aral hemen oldu bısey anlamadım ben bu ısten yaa..
evlılık bu mu ???
ben calısmak ıstıyorum ztn annem ıst da tek yasıyor maddı anlamda ona destek olmam gerek :hulya:
burda da ıst gııbı deıl maaşlar en fazla 750 alırsam öp başıma koy durumu yapıcam yanı..
ama yeterkı huzurlu bır yer olsun
bnm tek korkum gecelerı sabah karsı uyanıyo ya bızım sıpa nasıl ışe kafayı verıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?