2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Serpilcim cdleri indirip dvd ye çektiriyorum ve tv den seyrediyor yoksa teo da sıkılır seyretmez ve tabi mama sandalyesinde sabit oturduğu için kalkmadan sonuna kadar seyrediyor bir de eline muz falan vermişsem hem yiyor hem seyrediyor..

canım ece bizim isimlerimizi hiç duymuyo varya bakıcı diyosa gün içinde belki duyuyodur annemler filanda yok ya burda biz aşkım diyoruz hep birbirimize arkadaşlarda eşime hocem banada ya yenge hanım ya hoca hanım der kaydirigubbakcemile3 hiç isimlerimiz geçmiyo öğrenmiicek yanii bende zaten öyle seslenmesini istemiyodum ablamın kızı babasına ismiyle seslenirdide o zaman derdim ben kzııma hiç duyurmııcam isimlerimizi anne baba desin

balık yağınıda daha doğru dürüst ullanmadık cts dra gittik boğazı kızarmış deyince benical başladım balık yağını 1 kere vermiştim bıraktım bugün başlatcaktım bakıcıya birlikte çıktık evden onlarda gün varmış evine götürdü balık yağını koymadık çantaya artık yarın başlarız ama bu sıralar iyi gidiyo maşallah bide dr gerek yok aslında dedi zayıf ama yiyo dedim de boyu iyi balık ceviz yemediği için veriyim o zaman dedim iyi ver dedi yerimseniben kullancaz bakalım o kadar para verdim içiriyim bi ama balık kokuyo yaa akşam öpüncede -tatlicadiarzu-

abartılı bir şekilde değil canım kendi bir şeyi alıyor ben te-krar etmiyorum ama ardından yani ben deyiğnce değil hadi otur say diyorum bazen her biyy biyy biyy diyor bazende biy bir r leri diyemiyor üç beşş altı felan diyede diyor...çok sevindim sağol canım ....hihoyyythihoyyyt:1hug:a.s.

hmmm sizin şartlar süpermişş canım bizim mama sandalyemiz yok bu ara muzuda yemek istemiyo diye almıyorum ama belki özlemiştir bi alıyım bakalım bide dvd miz yok :gitme: aman diyorum barni yeter akşamları da bize bıraksın tv yii bide özlüyo ya bizi hiç inmiyo özellikle benim üstümden tvyi filan gözü görmez onun idare ediyoruz işte
ankaraya gidine c&a yide söyleyim eşime orayada baksın yaa ama eşim sadece a city e gidecek başka yere gidemez kaybolur :roflol:

içir canım biimzde bitti vitaminimiz bende alcağım balık yağı da biraz verip keseceğim...

Serpilcim geçen bi arkadaşım yeni bi mağaza keşfetmiş o da armadanın arkasında yeni bi avm açılmış ordaymış adı da sanırım moll dedi yazılışı yanlış olabilir ben henüz gitmedim ama fiyatlar ve kaliteleri süpermiş

hmmm tamam canım orayıdasöylerim benim gezmeye fırsatım olmıııcak ama o belki gider

AYY GEBERDIM YAAA

ne kadar cok yazmıssınız aral bırakmıyor mıgrosu mafetttı yıne of off alıcaklarımıda alamadan geldım bıraz bıseyler aldım cunku mıgrosta kactııı .. kasadakı bonbonları dagıttıı

nasıle ve geldımb ılmıyorum ztn bnm canım nekı yaa cok sınırlenıyorum heeee
alttakılerıdne artık pek bı faydaları dokunmuyor ve cok zorlanıyorum aral bı sn parmakımı bırakmıyor

cok huysuzzzzzzzzzzz.. gece sabaha karsı uyanıyor sureklı huy edındı bunu tam ben uyuyacakken uyanıyor
gunduz ıs yapamadıgım ıcın gece yapıyorum tabı gec yatıyorum bu seferde o uyanıyor cıldırmamak elde deıl... basım catlıyor o zaman agrıdan uyutucam dıye neler yapıyorum sabah uyuyım dıyorumb ıraz babaanneye bırakıom 1 saat sonra pat gerı gelıyorlar neymış durmuyormuş
ztn babaannesıde grıp

ben calısınca ne olucak cok merak edıyorum dogrusuuuu.. gece uyumadan asla ıse gıdemem ..
ama evdekıler calısmam ıcın psıkolojık baskı yapıyorlar gozumun ıcıne bakıyorlar resmen yaa
o kadar onemlıkı calısmaık onlar ıcın ................!!!!
iş delileri ne olcak..

al ışte daha oglen yemegımı yıyemedım hazırlıyamda yıyem (

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

derya aldıklarını cok begendımmm ozellıkle muzık aletlerını

nerden ve kaça aldın o muzık aletlerını acebaaa ?

yasemıncım (scapula) demek haftada bırgun calısıcaksın ne kadar guzel yaa bende oyle haftada 3-4 gun calısabılıcegım bır ıs bulsamm keşkeee hayırlısı olsunn cnm

Aralda 1 ve 2 diyor ama ınadına soyel dedıgımızde aslaaa soyletemıyoruz gıcık yaa

işi gucuu araba vıtes tekerlekler evdekı tum yuvarlak seylerı dıreksıyon yapıp dolasıyor

hayatta oyle oturuo cızgı fln fln ızletemıyorum ancak ved ancak belkı ben yanınd aolucamm aaa şuna bak aaa buna bak aa ayıcık ne yapmış fln dıyıcem o zaman ıkı sanıyelık bır bakış atıyor ekrana o kadar

bnm cocugumda mı bır garıplık var yaa
yoksa serserımı olcak bu başımaa :gitme:

delikafadulden yok kız merak etme serseri olmaz yani inş hepsi böyle bunların derya bağlayıp da izletiyomuş mama sandalyesine ecede hiç izlemiyo geze geze göz atıyo arada reklamları bu aralar izliyo biraz

çalışma meselesinede gelince maddi olarak rahat olsanız otur evinde boşver derim çünkü parçalara bölünüyosun ama evdede kafayı yiyo insan çalışmaya da alışıksan önceden ben yapamam sanırım evde ancak ancak çoookkk çoookkkkkk zengin olsaydık herügn gezip tozsaydım etkinliklerde o zaman olanilirdi yaniii

yasemincim sende çalışcaksın demek ama haftada bir gün iyi olur sanada o zaman kim bakıcak zeynepe

denizcim sana zor olur amam destekliyor ben bile istiyorum ama nerde bana iş yaa .......

adaşım çok sevindim çalış canım...

kızlarr bakın helee esım bızım mutfaktakı yolluga uygun tul yaptı mutfak camına .. bunların beyazı vardı onuda kendısı yapmıstı
sımdıde bunu yaptı cok cici oldu mutfak tabı bu bırascuk dagınık halii

maddi olarak ıyı olsak hıcc umrumda olmaz vallahı ne dıye gıdıp ezılmek ıcın ıs arıcam yaa..
bugune dek kucuk yastan berıdır hep calıstım hep.. lısedeyken bıle yazın yada okuldan sonra calısıyordum alıstım bırde .. ev kadınlıgı bana gore deıl ya.. tamam yapınca Allahına kadar yapıyorum eve daır herseyı yemegı fln ama ben kendımden verıyorum yaa. hem borclar bıtmıyor delırcem yaa.. bazen dıyorum kayınvalıdemın yanında fln neydımm ne oldum dıye.. evlenınce saldım kendımımecburen..
bırde aral hemen oldu bısey anlamadım ben bu ısten yaa..

evlılık bu mu ???

ben calısmak ıstıyorum ztn annem ıst da tek yasıyor maddı anlamda ona destek olmam gerek :hulya:
burda da ıst gııbı deıl maaşlar en fazla 750 alırsam öp başıma koy durumu yapıcam yanı..

ama yeterkı huzurlu bır yer olsun
bnm tek korkum gecelerı sabah karsı uyanıyo ya bızım sıpa nasıl ışe kafayı verıcem

özel sektörde düzgün bi iş bulmak bu zamanda çok zor canım ne saati tatmin eder ne parası bizede maaşınız düşük diyolar ama bu kadar çalışmaya iyi para bee en iyisi memur olmak bence inşalah sende gönlüne göre bi iş bulursun

bu arada tülün çok güzel olmuş güle güle kullan

denizicm seni çok iyi anlıyorum ininki 750 bulursan iş o bile bize lükx geliyor valla ben açıkça yazacağım eşim 1 milyara yakın maaş alrdı kii ozmanlar k.valdemelrin yanındayk ve olduğu gibi babamıza verirdik sağolsun hiç bir şeyimizi eksik etmediler sonrta ayrıldık işte yanlarından biziöm maaş adam alındı yanına wşimin 600 ytl ye dişti kriz dediler valla 400 ytl vermye başladılar sonra 500 oldu şimdilerde 500 ytl le geçiniyoruz işte......ama bende birikim felan asla bişey yok daha eldeki,lerde gitti doğum hastane masrafı derken ve tabi herkesin borcu oluyor böyle işte.... çok zor bu hayat.....

mutfağınaza değişik bir hava gelmiş ne güzel renkli içim açıkldı.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…