2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Denizzzzz tüller çok şirin olmuş yaaaa bayıldım güle güle kullanın canım...
daha yazacaktım ama teo geldi izin vermi,yo gece yazarım artık..

sagolun kızlar begenmenıze sevındım valla sıkıldıkca degıstırıcem artık.. daha evınkılerı yapamadık esımın ıslerı cok ogun ve acıkcası bende bıraz kararsızımm nasıl bısey yaptırsam dıye

yasemın esın suan da 500 mu alıyor ya nasıl bu kadar azaltabıldıler yaa. ah ahh bu dunyada kıracıyız vallahı

ev sızın ama dımı ?

derya bende 16. yılınızı kutlamıstım sonradan gordun dımıı ?

kızlar aygaz arala kumbara vermıstı sayıp gelıcem bakalım ne kadar para bırıktırmısızzz

Denizcim tüllerine bayıldım çok güzel olmuş mutfağın...

ınşallah gönlüne göre bir iş bulursun.... Bizim çocuklar uykusuz valla ya kokumuzdanmı alıyorlar ne bende odaya uyumak için yahut birşey almak için girdiğim andahemen uyanıyor korkuma odaya giremiyorum yaaa.... Hala gece yatakta yarken sağdan sola döneren ödüm patlıyor uyanıcak die...

canoım lojman o yüzden sesimiz çıkmıyor zaten yani şirkete ait kira felan değil ama...tırıcem artık.. daha evınkılerı yapamadık esımın ıslerı cok ogun ve acıkcası bende bıraz kararsızımm nasıl bısey yaptırsam dıye

yasemın esın suan da 500 mu alıyor ya nasıl bu kadar azaltabıldıler yaa. ah ahh bu dunyada kıracıyız vallahı

ev sızın ama dımı ?[/QUOTE]

anaaaaa kızlar bu ne ya hangi birinize yorum yapıyım ya aklımda kalanları yazıcam kızlar unuttuklarım affola nolursunuz

deryacım o müzik aletlernin benzeri var bizdede doğaç davulu boyuna geçirip çalıyo bide borazan var düüüüüt diye üfleyerek çalıyo zilleri şıngır şıngır sallıyo
denizcim perdelerin müthiş olmuş canım güle güle kullan

bugün bende balık yağı aldırttım eşime doğaç bi güzel içti sevdi gibi bakalım nasıl olcak işe yarayacakmı bugün burnu akmadı sayılır bir yada 2 kez sldim öksürükte yoktu geçmiş olsun hasta olan bebişlere bu arada
bende iş bakıyorum ama burası küçük yer ve bulmak zor netten böyle yerlerde genelde tanıdık vasıtasıyla bulunuyo tanıdık bizde nerdeee gurbetciyiz biz anacım bugün var yarın yokuz gerçi adrestende anlayıp işe almazlar beni yarın gider bu tayinci diye kaldık yine evde

doğaçta barniye bayılıyo sabahları onu pür dikkat izliyo bide baby tv fiks zaten bizde ama çok zevk alıyo dersem yalan olur ben yanından gideyim bırakıyo tv izlemeyi peşime geliyo

esracım baya olmuş memeden kesmen bitti sayılır artık sen kendi tedavinle ilgilen canım yalnız şunu söyleyim depresanlar kilo aldırıyo dikkatli olu kızlar kullanınca yasemin sormuş etkisini hemen etki yapıyo canım ağlancak durumda bile ağlamak istemiyosun boşveriyosun bide çok dikkat eksikliği yapıyo o tür ilaç kullananların araç kullanması yasaktır dikkatten dolayı
ayyyy atladığım varsa yazın yorum yapıyım kızlar o kadar çok ilerlemişsinzki

bakalim becerebilirsem calisacam.gramerim iyi ama telafuzum 2 senedir evde olmaktan iyice bozuldu dil nankör...meslegimi yapmak isterdim ama burda okumaktan baska hakkim yok ne yazikki türk vatandasiyim diye uzmanlikta yapamiyom.doktoraya kayit yapayim dedim akedemisyen olmak istemiyom pek isime yaramaz onca harc ödeyecem...türkiyede deniyecem uzmanligi..
bu arada güne katildim ben kizlarkaydirigubbakcemile3..burda ögrencilikten arkadaslar okul harcini biriktirmek icin düzenlemis 11 kisiyiz ayda 100 euro..ben sirf zeynep icin katildim arkadaslarin bir kisminin zeynebe yakin bebekleri var anca böyle bir araya geliyorlar..gecen senede vardi gülmüstüm gün diye gülme komsuna gelir basina oldu walla...
zeynebi hic bu kadar huysuz görmemistim..sabretmeye calisiyom ama bende sabirsizim babasi aldi odaya uyutmaya götürdü sanirim dislerden.
Denizcim bende isterem..türkiyeye bi geleyim ev düzecem..zevkime göre..nasip bakalim..burdaki evimi bi görseler resmen ögrenci evinde kaliyoz..bide yeni evli sayiliriz ama ben memnunum rahatim yeterki huzurum olsun esyada beyimizin okulu bi bitsin olur insaallah..bana hep seni saraylarda yasatacam diyo..

zeynepte tv izlemiyo bizim evde yok belkide ondandir..biz hep netten izliyoz oda aksamlari kafaya saran bi dizi varsa..kücükken ona bi cizgi film acmistim bide ona bakiyo,bebek ücüzler diye youtubedan..
zeynep 5e kadar sayiyo kizlar ve koltuktan atliyo..ama yetisiyom 5 diyene kadar..biii iciiii üüü dööö beee diyo..

Denizcim gördüm canım saol Allah hepinize göstersin 16 ları da ,40 ları da...

O müzik aletlerini parça parça aldım yani bellli bi yerden değil gözüme iliştikçe öyle pahalı şeyer değil yani çok uygun o fülütü dün 3.75 adeseden aldım mesela.. özellikle davul falan alın diyor uzmanlar bu aylarda enerjik ve sinirli oldukları için bir nevi stres atma oyuncağı yani..

Serpilcim sen eşini anterese gönder canım orada c&a da var toyzshop da..

Bir de sizden sonra denedim Teo da yeni indirdiğim cd yi henüz dvd ye aktarmadım pc den açtım onu da yatağına oturttum 15 dak seyretti sonra 10 dak. ayakta baktı son 5 dak da seyretmedi..yani ben bağlıyorum diye değil sevdiği için seyrediyor bir de çok alıştı bebekliğinden beri yemeği biz o cdlerle yiyoruz onları koymadan ağzını bile açmıyo sıpa ya cd ya gece bahçesi açılacak bizde de..:))

Yasemincim zor valla ,çok da düşürmüşlr maaşı umarım yakında yine yükselir şimdilik Allah yardımcınız olsun yani hepimizin bizde de durumlar farklı değil kredi kartı aldı başını gidiyor çok açıldık çokkk!

Ya kızlar bu arada herkes sayıyomuş bi benim oğluşum kalmış bende öğretiyim bari hiç sayı saymadım gerçi yanında,dur bi deneyim.. maşallah sizinkilere de!

ış demişsiniz bende istiyommmmmm!
çok sıkıldım çokkkkk! gerçi her durumun zorluğu ayrı ama özüme dönebilmem eski ben olabilmem için bu şart gözüküyor yoksa evde çürüdüğümü düşünmeye başladım köreliyorum resmen yaaa..

bir de dediğim gibi maddi destek şart tek maaş olmuyor boşuna mı okudum diyorum kızıyorum bazen kendime..

aslında eşim ve onun ailesi de sizinkiler gibi biraz deniz çalışayım istiyorlar ama bi kaç kere anneme laf söyledim bukonuda ,kızım sana söylüyorum gelinim sen anla tarzında oldu artık hiç sormuyorlar sadece çalış sen biz bakarız diyorlar..

ama ben manyak oldum iyice benim gibi kimse bakamaz aç kalır,istediğim gibi eğitilemez vs.. bir sürü şey kafama takılıyor mesela ben çocuğumu biraz rahat bırakıyorum düşecek de ,koşacak da..onlar sürekli elinden tutuyorlar hala kucakda geziyor bende özgüveni gelişsin pısırık bi çocuk olmasın istiyorum bunun içinde uzmanların dediği çocuğa sorumluluk vereceksin,gözünle takip edeceksin müdahale etmeyeceksin vs.. onların elinde büyürse vayyyy halime çok dikkatliler düşürmezler,hasta etmezler..amaaaa

bir de onların yemek alışkanlığı bana uymuyor hiç sağlıklı değil yani ben halaaa teoya göre yemek yapıyorum ona yedirdiğim her şey besleyici ve bol vitaminli olmak zorunda gibi bir manyaklık oluştu bende.. mesela bugün bi karnabahar yemeği yaptım içinde karnabahar,patates,soğan,havuç,kıyma azıcık da bulgur koydum :)) atommm yaniiii! herşeyden vitamin alsın diye her yaptığım bunun gibi..

onlarda makarna hastalığı var haftada 3-4 gün makarna yiyebiliyorlar, sebze az pişer,eti sevmezler..yani çok sağlıksız besleniyorlar Asrına baksalar ben zaten şimdiden planını yapıyorum yemeğini akşamdan hazırlar götürürüm falan diye (gerçi onu da yediremiyor istemedi diyip döküveriyor hiç zorlamıyor) ayyy ne çok yazdım yine yoruldum,düşününce gerildim neyseki evdeyim ve oturuyorum :)) hahaha

Son düzenleme:
Ya bir de bişey sorcam kızlar benim şaç şekillendiricim iyice kafayı yedi çok ısınıyo,ısınınca kapanıyo falan neyse eskidi yani yeni bişeyler alıcam sizler ne kullanıyorsunuz?
Deniz sen geçenlerde yazmıştın eşin almıştı ne marka ve nasıl bişeydi o? düzleştirici olanlarından kullanıyormusunuz gerçekten dümdüz oluyormu,uğraştıyomu? fikir verin yaaa..

canım bende var babylis marka gerçi benimsaç zaten düz çabucak dümdüz fön gibi oluyo görümceminde var onunki philips marka taraklı ama önermiyo taraksız olan daha iyiymiş taraklarını kıracakmış öyle kullancakmış bi arkadaşı yapmış süper olmuş benimkide taraksız ben bide zaman bulamıyorum ya bide saçımı salamıyorum doğaç bağlıyken bile yoluyo saçımı kızlar bide bişey soracam uzun zamandır benim saçlar dökülüyo sizdede varmı bu durum bi öneride bulunurmusunuz şampuan falan bitki söylemeyin onlarla uğraşamam kafamçokkarıştı

ayy sabahtan beri netten araştırıyorum braun ve remingtonun setlerini beğendim bakalım yorum okuyorum ama içim daraldı karar veremedim benim eski kullandığım ucuna dğişik ebetlarda fırça takılan üflemeli bluehouse markaydı (eşim yıllar önce bi sevgililer gününde almıştı) epey dayandı bana en az 6-7 senedir kullanıyorum ama dediğim gibi şimdi performansı düştü bi de diyorum acaba aynısından mı alsam fiyatı da çok uygun.. ayşegülcüm o dökülme bende de var çok fena yaaa yazın başından beri dökülüyor avuç avuç niye anlamadım normalde benim saçlar gürdür ama şimdi iyice seyreldi yaaa.. teo da saç hastası tutup dibinden dibinden çekiyor acıdığını da anlamıyor tabi tepki vermiyim diyorum olmuyor,geçen bende hafifçe onun saçını çektim yavrum yazık ağladı :)) (manyak anne)

okurken bide o memleket senin bu memleket benim gezerken benim sacimda etkilenmisti suan plasenta diye bi sampuan kullaniyorum memnunum..dogum sonrasi sorun yasamadim gerci sizinkiler mevsim degisikligine baglidir..
burda sac konusunda cok ünlü bir dr var bi arkadas ona gitmis cok yasli tecrübeli bir dr.ona bi yag yazmis bunu kullan demis gerci arkadasta hem demir hem cinko hem magnezyum eksik cikmis bunlari tamamla ve bu yagi kullan demis..arkadas yagi eczaneden almis netten türkce ismine bakmis..bildigimiz hint yagi kizlar..haftada 2 kere temiz saca az sürmek gerekiyormus..arkadasin dedigine göre 3-4 ay ve 80 yasindakinden bile sac cikarmis..bilgilerinizeeee...

selam demeden kelam dedim kusura bakmayin kizlar..herkeseee günaydin..baktim benimkiler uyuyo bi kahve yaptim gectim netin karsisina tam ilk yudumu alacam zeynep uyandi..oynuyo simdi...

günaydın kızlarr
nasıl midem ağrıyo bugün yaa akşam nasıl olcak acaba ece hanımda kaç gündür gece deliksiz uyuyo diye sevinirken dün bombayı patlattı kaç kere uyandı ağladı bi ara salıncağında sallarken uyuya kalmışım 1 saat üstüm açık sonr aeşim ilgilendi dün günde nazarmı değdi korktu korktu ağladı kuzum sabah da bi kıyafet krizi yaşadık üstünü ıslatmış çıkardım mölü cicisini giydircektim oda nemliymiş önü dün de onu ıslatmıştı onu giymek istiyomuş başka getirdim kzıım bak bu gıdak gıdaklı yumurta var önünde pant daha uyumlu ayy çok cici olcan bilmem ne yok dinlemiyo bayaa ağladı zor sakinleştirdim ama serviside kaçırdım yanii hanfendi artık kendi belirliyo giyckelerini ama üst başka telden çalıyo alt başka :roflol::roflol:

deryacım bende arzumunkini almıştım yıllar yıllar önce bu sıralar sadece kurutmak için kullanıyorum saç düzleştirme aparatıda var ama hiç kullanmadım nasıldır bilmiyorum ben hep fırçalarıyla fön çekmeye çalışırım yapabildiğim zamanalrda sağlam bi makine onunda parçalarına bi bak istersen fiyatıda uygundu sanırım

günaydın...
serpilcim benimde bu sabah midem ağrıdı
bugün ilaçlara başladım çok mutsuzum kızlar....
hadi bakalım hayırlısı...
akşam enesle baya oynadık, yavrumla yuvarlandık, biraz daha sakindi canım kuzum benim

deryacım ve ayşegülcüm hediyeleriniz için ayrıca teşekkür ediyorum ya benim puanım hiçbişeye yetimiyor yetenlere de tükenmiştir diyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…