ış demişsiniz bende istiyommmmmm!
çok sıkıldım çokkkkk! gerçi her durumun zorluğu ayrı ama özüme dönebilmem eski ben olabilmem için bu şart gözüküyor yoksa evde çürüdüğümü düşünmeye başladım köreliyorum resmen yaaa..
bir de dediğim gibi maddi destek şart tek maaş olmuyor boşuna mı okudum diyorum kızıyorum bazen kendime..
aslında eşim ve onun ailesi de sizinkiler gibi biraz deniz çalışayım istiyorlar ama bi kaç kere anneme laf söyledim bukonuda ,kızım sana söylüyorum gelinim sen anla tarzında oldu artık hiç sormuyorlar sadece çalış sen biz bakarız diyorlar..
ama ben manyak oldum iyice benim gibi kimse bakamaz aç kalır,istediğim gibi eğitilemez vs.. bir sürü şey kafama takılıyor mesela ben çocuğumu biraz rahat bırakıyorum düşecek de ,koşacak da..onlar sürekli elinden tutuyorlar hala kucakda geziyor bende özgüveni gelişsin pısırık bi çocuk olmasın istiyorum bunun içinde uzmanların dediği çocuğa sorumluluk vereceksin,gözünle takip edeceksin müdahale etmeyeceksin vs.. onların elinde büyürse vayyyy halime çok dikkatliler düşürmezler,hasta etmezler..amaaaa
bir de onların yemek alışkanlığı bana uymuyor hiç sağlıklı değil yani ben halaaa teoya göre yemek yapıyorum ona yedirdiğim her şey besleyici ve bol vitaminli olmak zorunda gibi bir manyaklık oluştu bende.. mesela bugün bi karnabahar yemeği yaptım içinde karnabahar,patates,soğan,havuç,kıyma azıcık da bulgur koydum :)) atommm yaniiii! herşeyden vitamin alsın diye her yaptığım bunun gibi..
onlarda makarna hastalığı var haftada 3-4 gün makarna yiyebiliyorlar, sebze az pişer,eti sevmezler..yani çok sağlıksız besleniyorlar Asrına baksalar ben zaten şimdiden planını yapıyorum yemeğini akşamdan hazırlar götürürüm falan diye (gerçi onu da yediremiyor istemedi diyip döküveriyor hiç zorlamıyor) ayyy ne çok yazdım yine yoruldum,düşününce gerildim neyseki evdeyim ve oturuyorum :)) hahaha