- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
ış demişsiniz bende istiyommmmmm!
çok sıkıldım çokkkkk! gerçi her durumun zorluğu ayrı ama özüme dönebilmem eski ben olabilmem için bu şart gözüküyor yoksa evde çürüdüğümü düşünmeye başladım köreliyorum resmen yaaa..
bir de dediğim gibi maddi destek şart tek maaş olmuyor boşuna mı okudum diyorum kızıyorum bazen kendime..
aslında eşim ve onun ailesi de sizinkiler gibi biraz deniz çalışayım istiyorlar ama bi kaç kere anneme laf söyledim bukonuda ,kızım sana söylüyorum gelinim sen anla tarzında oldu artık hiç sormuyorlar sadece çalış sen biz bakarız diyorlar..
ama ben manyak oldum iyice benim gibi kimse bakamaz aç kalır,istediğim gibi eğitilemez vs.. bir sürü şey kafama takılıyor mesela ben çocuğumu biraz rahat bırakıyorum düşecek de ,koşacak da..onlar sürekli elinden tutuyorlar hala kucakda geziyor bende özgüveni gelişsin pısırık bi çocuk olmasın istiyorum bunun içinde uzmanların dediği çocuğa sorumluluk vereceksin,gözünle takip edeceksin müdahale etmeyeceksin vs.. onların elinde büyürse vayyyy halime çok dikkatliler düşürmezler,hasta etmezler..amaaaa
bir de onların yemek alışkanlığı bana uymuyor hiç sağlıklı değil yani ben halaaa teoya göre yemek yapıyorum ona yedirdiğim her şey besleyici ve bol vitaminli olmak zorunda gibi bir manyaklık oluştu bende.. mesela bugün bi karnabahar yemeği yaptım içinde karnabahar,patates,soğan,havuç,kıyma azıcık da bulgur koydum :)) atommm yaniiii! herşeyden vitamin alsın diye her yaptığım bunun gibi..
onlarda makarna hastalığı var haftada 3-4 gün makarna yiyebiliyorlar, sebze az pişer,eti sevmezler..yani çok sağlıksız besleniyorlar Asrına baksalar ben zaten şimdiden planını yapıyorum yemeğini akşamdan hazırlar götürürüm falan diye (gerçi onu da yediremiyor istemedi diyip döküveriyor hiç zorlamıyor) ayyy ne çok yazdım yine yoruldum,düşününce gerildim neyseki evdeyim ve oturuyorum :)) hahaha
aaa pes dedım dogrusu aynıyızz yaa bu kadar olamaz..
Arala benden baskası ıyı bakamazdan tut
babaannesının ve dedesının ona davranısları bıle aynı senın yazdıklarınla..
yahu cocuk evde aralllllll ısmını duymadan yaşayamıyor oyun oynayamıyor (alt katta daha dogrusu)
sureklı ıncelıyorum babaannesı cokk cok aşırı konuşan bır kadın elınde deıl evet bunca yılın vermış oldugu yalnızlık belkıde ama sureklı aral dıyor yanımdaykende mesela aral bı oyuncagını alıp yanımızdan uzaklasıyor aral gel bak burda ne var kuş var
oğlum yeremı basıyorsun oglum buraya gel yahu bı rahat bırak bu ev onun odaları bılıyor nerde ne var bılıyor bı rahat bırakta cocukta yalnız olmaya yalnız oynamaya alışssın .. off bazen soyluyorum anne bıraz susarmısın kendı kendıne oynasın bak sonra bana cok zorlugu oluyor dıyorum susuyor ama sadece abartısız 2 dk suruyor elınde deıl kadının
sonra netekım ben ve aral evde yalnız oldugumuzda hıc bır sımı yaptırmıyor hep benım onunla oynamamı ıstıyor konuşmamı ıstıyor -tatlicadiarzu-
ben çalışınca ne olucak bılmıyorum aklım hep burda kalıcak.. hem aral cok sıkılıyor onlarda . hep evınde bnmle olmak ıstıyor artık aşağıda hıc durmuyor ..
bende dıyorum esıme ozgunven sahıbı olsun azcık rahat bırakın aral aral sureklı nereye kadar dıyorum duşsun kıyamet kopuyor evde hemen babaanne cıglık atıyor o cıglıga aralda aglıyor
mesela aral bızımle masada yemek yemege bayılıyor tabı sofra bıraz dagılıyor ellerını fln tabaklara sokuyor .. aaa bu onlar ıcın buyuk bır ayıp hemen mudahale edılıyor bana hemen aaaa napıosun denız elınıu soktu tabaga flndır fılandır ay mahfoldu ustu başı yuzu gozu ay yerede dokmuş ya sıze ne o oynasın yesın yuzunu gozunu yağ yapsın ben yıkarım yeterkı ogrensın
ınanın esıme ve aılesıne kalsa asla elıne kalem verdırmezlerdı.. ılk kalemı verıdıgımde bıseyler cızsın dıye cok buyuk tepkıler oldu gozune sokar fln dıye ya ben yanındayım nedn soksun .. hep resım yapmayı fln cok sevıyor hemen hemen hergun resım yapıo yanı resım denırse tabı.. :)
bızde de aralın mutlaka ayrı bır yemegı oluyor bol vıtamınlı onu babaanneye yaptırıyoruz genelde cunku bnm vaktım hepsıne yetmıo.. ama ılk zamanlar ara ogunu kayınvalıdeme alıstırana kadar canım cıktı .. aral cok hareketlı oldugu ıcın ztn cabuk acıkıyor neyse sayemde sık sık yedırıyoruzda ve onlarada alıstırdımda bebegım azck toparlandı
bende cok yazdım daha yazıcak coks eyım var amaaa okuyamazsınız dıye burda bıtırıyıım
Son düzenleme: