2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aaa pes dedım dogrusu aynıyızz yaa bu kadar olamaz..
Arala benden baskası ıyı bakamazdan tut
babaannesının ve dedesının ona davranısları bıle aynı senın yazdıklarınla..
yahu cocuk evde aralllllll ısmını duymadan yaşayamıyor oyun oynayamıyor (alt katta daha dogrusu)
sureklı ıncelıyorum babaannesı cokk cok aşırı konuşan bır kadın elınde deıl evet bunca yılın vermış oldugu yalnızlık belkıde ama sureklı aral dıyor yanımdaykende mesela aral bı oyuncagını alıp yanımızdan uzaklasıyor aral gel bak burda ne var kuş var
oğlum yeremı basıyorsun oglum buraya gel yahu bı rahat bırak bu ev onun odaları bılıyor nerde ne var bılıyor bı rahat bırakta cocukta yalnız olmaya yalnız oynamaya alışssın .. off bazen soyluyorum anne bıraz susarmısın kendı kendıne oynasın bak sonra bana cok zorlugu oluyor dıyorum susuyor ama sadece abartısız 2 dk suruyor elınde deıl kadının

sonra netekım ben ve aral evde yalnız oldugumuzda hıc bır sımı yaptırmıyor hep benım onunla oynamamı ıstıyor konuşmamı ıstıyor -tatlicadiarzu-

ben çalışınca ne olucak bılmıyorum aklım hep burda kalıcak.. hem aral cok sıkılıyor onlarda . hep evınde bnmle olmak ıstıyor artık aşağıda hıc durmuyor ..
bende dıyorum esıme ozgunven sahıbı olsun azcık rahat bırakın aral aral sureklı nereye kadar dıyorum duşsun kıyamet kopuyor evde hemen babaanne cıglık atıyor o cıglıga aralda aglıyor

mesela aral bızımle masada yemek yemege bayılıyor tabı sofra bıraz dagılıyor ellerını fln tabaklara sokuyor .. aaa bu onlar ıcın buyuk bır ayıp hemen mudahale edılıyor bana hemen aaaa napıosun denız elınıu soktu tabaga flndır fılandır ay mahfoldu ustu başı yuzu gozu ay yerede dokmuş ya sıze ne o oynasın yesın yuzunu gozunu yağ yapsın ben yıkarım yeterkı ogrensın

ınanın esıme ve aılesıne kalsa asla elıne kalem verdırmezlerdı.. ılk kalemı verıdıgımde bıseyler cızsın dıye cok buyuk tepkıler oldu gozune sokar fln dıye ya ben yanındayım nedn soksun .. hep resım yapmayı fln cok sevıyor hemen hemen hergun resım yapıo yanı resım denırse tabı.. :)

bızde de aralın mutlaka ayrı bır yemegı oluyor bol vıtamınlı onu babaanneye yaptırıyoruz genelde cunku bnm vaktım hepsıne yetmıo.. ama ılk zamanlar ara ogunu kayınvalıdeme alıstırana kadar canım cıktı .. aral cok hareketlı oldugu ıcın ztn cabuk acıkıyor neyse sayemde sık sık yedırıyoruzda ve onlarada alıstırdımda bebegım azck toparlandı

bende cok yazdım daha yazıcak coks eyım var amaaa okuyamazsınız dıye burda bıtırıyıım

Son düzenleme:
canım bende senin gibi düşünüyorum çok pimpirikliyim çevremde aşırı üzerine düşüyorsun diyorlar bu yüzden...

benim saç düzleştiricimin markası king daha bu sene hediyeetmişti annem bnim saçlarım çok fazla gür kabarık dalgalı yani bu saçı bile düzleiştirebiliyor çok memenunum ..ayarlı felan ...230 kadar çıkabiliyor ısısı hazır oluncada haber veriyor.buklede yapabiliyorsun çok kullanışlı h,iç uğraştırmıyor ve ayrıca çok çabuk yapıyor ısı 230 kadar asla çıkmıyorum çünkü çok aşırı sıcak oluyor ...

Son düzenleme:
nasıl kullandın sen onu üfürmeliler çok fena evet aparatı çok ama çok fazla uğraştırıyor senin dediğin eşim banada hediye almıştı ama hiç memnun kalmadım çünkü çok geç yapıyor sadec fön için iyi......çöpe gitti resmen pırıl pırıl duruyor valla...

Son düzenleme:

dero benım kı remıngton harıka bısey kademelerı var ben cok yukarda calıstırmıyorum saclarımda rofle oldugu ıcın bırde bnm sacım hemen sekle gıren bı sac
hemen duzlesıyor hemende kıvırcık yapabılıyorum
bu maşalar kıvır kıvırda yapıyor bılıyorsunuz dımı kzılar lule lule yanı
ama ben onu yapamıyorum baskasının bana yapması ılazummmm gamyoncuiremsu

valla çocuğa kendin bakma konusunda haklısınız insanın annesi bile baksa aklı kalıyor....
mecbur kalınca bırakıyorsunuz
ama annem benden daha iyi bakıyor o da ayrı tabi hem daha sabırlı ben çabuk köpürüyorum....

ayyy koptum yaa bu eceye ne demelı bılmıyorum . maşallahı var yanı her bakımdan kendınıs evdırıyor zilloş :) kendı ustunu secıyor demek kı bence bu super bır gelışım serpilcim

neden mutsuzsun esracım ya..... eşınden dolayımı yıne ..

bnmde mutsuzluklarım var ama ıcımde kalıyor ve kalacakta.. bnm esımden yana deıl ama herkesın bır derdı oluyor ınşallah gecıcek bu gunler.. 5 sene once derdım kı denız acaba 5 sene sonra nerde kımınle ve nasılb ırı olucaksın.. sımdı gecmısımı dusunuyoırumda ne kadar zorlu geçen bır hayatım varmış..

bu gunlerımıze şukur dıyelım.. Allah bı caresını versın dertlerımızın ınşallahh

ben buraya gelıyorum ıkı satır yazıyorumda kafam dagılıyor vallahı

ıyıkı varsınız

kızlar ecrin yine 1 öğünü çok zor yiyor acab diş mi kii anlamıyorumj hiç zaten zor yiyordu şimdilerde yine sıfırladık....

esra geçmiş olsun canım yaa bu mide ağrısı çok fena yutkunamıyorum bakalım bi çorba içcem inş iyi gelir sende ilaçların etkisini görürsün ve düzelirsin inş bi an önce canım

yaa ben çocuk konusunda biraz rahatmıyım ne kaydirigubbakcemile5 gerçi hep çalışıncada alıştım heralde bide esranınki gibi benimde kayınvalidem bende iyi bakardı hergün meyve suyu yapardı kuru meyvelerle çorbası öyle taze pişerdi durmadan bişeyler yedirirdi ve rahat da bırakırdı mesela bazen ağladığında onlar yüz vercek gibi olurdu yapmayın anne bırak ağlasın sussun yüz bulmasın dediysem bi daha söylemezdim annen kızıyo ona bak filan derlerdi o yüzden ben çok rahattım şimdi bakıcısıda kahvaltısını güzel yaptırıyo meyvesini ıhlamurunu balık yğaını çorba yoksa yada beğenmezse yapar makarna yapar bişey yedremezse yani karnını doyuruyo gezdiriyo konşuyo oyun öğretiyo saymayı filan öğretmiş anlatıyo bir bir yaptıkalrını filan daha ne olsun ya en önemlisi de seviyo o yüzden çok da arkada değil gözüm
akşamda bırakıyorum kendi oynasın çok müsaade etmiyo bazen yatmaam ama yada yanında yatıcam o kitap sayfası çevircek tv izliiicek ama gözüm hep açık olcak kapatırsam başlıyo anne anne diye oyuncak istediğinde git odandan al diyorum düşüyo yola karanlıksa sesleniyo anne diye yerimden kalkar gibi yapmam bile yetiyo cesaret geliyo bizimkine bide çok gülüyorum ıığı söndürünce olduğu yerde kalıyo susuyo yürürken mesela söndüreyim bekilyoki ykayım beklesim ağlar belki

deryacım bende philipsin kullanıyorum çok memnunum

ay aynı sıkıntı bendede var
çalışmak istiyorum ama güvenipte kimseye bırakamıyorum
yemek konusu ayrı zaten ne bulunursa ağzına sokuşturulur

kızlar bebişlerin dişlerini fırçalıyor musunuz...bizim diş fırçamız vardı parmak ecrin izin vermiyordu 0 -2 yaş arası diş fırçası aldık zaten bana yaptırmıyor kendide sadec ön dişleri yapıyor dr.da dişlerini temizle dedi nasıl olacak anlamadım....

ben almadım daha diş fırçası ama alcam artık unutuyorum dışarı çıkarken bide müzik aleti alıyım kızıma davullu mavullu bişey kafamızı şişirsin

sizin dişiniz çok bide yasemin fırçalamanız lazım ece bizi görüyo hoşuna gidiyo oda alsaeline yapıcak aynısını o yüzden özendim bende bakalım

bu arda patikelr için teşekür ederim canım benim çok az puanım war yaaa bişey alamıyyorum

Son düzenleme:
arkadaşlarlar bende aranıza yeni katıldım. benimde oğlum 4 haziran doğumlu.tam 16 aylık oldu.çok yaramaz sürekli sandalye ve masanın üstünde ne yapıcağımızı şaşırdık.bide fena halde ısırma huyu var fırsatını buldumu kim olusa olsun affetmiyo.dişlerinden olsa gerek memeye de çok düştü canımı çıkartıyo.köpek dişleri çıkıyor.sizin bebekleriniz halen daha emiyormu?

canım hoşgeldin ALLAH BAĞIŞLASIN YAVRUNU.....benim cadım zaten hiç emmedi....bu konuda yardımcı olamıyacağım...:1no2:

aysenagül merhaba,,

ay aynı özeeliklere yakın benim oğlum
2 haziran doğumlu
hiç bir fırsatı kaçırmaz ısırır, çimdikler, yolar, yırtar ne arasan var (bi bun asevgi gösterisi diyoruz kanı kaynıyor bir anda :)
meme olayına benimkide çok düşkündü ama ilaç kullanmak zorunda kaldığım için bıraktırdım
şimdi 5 gün oldu vermiyorum valla korktuğumdan kolay oldu bıraktırmak.....

kızlar bu arada eşimin haberi yok memeden kestiğimden...
söyledimmi hatırlamıyorum anneciğiyle konyaya gezmeye gittiler....
bakalım gelince bir kızılca kıyamet kopar
çocuğun hakkını yedin, rızkını kestin vs.... saçmalıklar........
neden gerekti diye sormaz.......

hoşgeldin canım
evet bizikide hala emiyoo kolay kolay bırakmaz

batuhanda ben fırçalarken çok bakıyo hoşunada gidiyo ama ben 3 yaşından önce diş daha tam gelimediği için fırçalanmaz diye biliyorum

slm kızlar kaynatmışsınız yine serpilcm benimde puanım yetmiyo yetenide gönderdim gönderbildiğime. o müzik aleti takımı küçük dükkan oyuncakçılarında var biz 25liraya aldık içinde davul 2tane borazan gibi düdük tef var çıngırak var seviyo doğaç hele düdüğe bayılıyo diş olayına gelince bugün elime diğer azı dişte geldi toplam 10 dişimiz oldu ama geceleri huysuzluk diz boyu ağlıyo susturana kadar geberiyorum diş fırçalamada dr.lar fırçaya gerek olmadığını dişlerini silmemizi söylüyolar ama bende üşengeç bi anneyim bu konuda temiz bi bezle silmek lazım aslında her yemekten sonra dicem ama bizimki az sık yediği için sürekli silmek zor geliyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…