2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar arkadaşlar..yaa dişlerden bahsetmişsiniz.benim de bugünlerde çok kafama takılıyodu bu konu.bizim ilk dişimiz 4 ay 20 günlükken çıktı.erken çıktığı için daha özen göstermem gerekiyo.şimdi 16 dişimiz var.gazlı bezle temizlenmeli diye bişey okumuştum biyerde.ama fırça mı kullansak biz de dr.a gitcez bu hafta ona da sorayım bakim ne dicek.erkenden çürümesin oğluşumun dişleri..

bir de su çiçeği aşısı yaptırmak istiyorum.siz yaptırdınız mı?

günaydın arkadaşlar bu gün çok kötü hissediyorum krndimi ..ecrinde sabahın köründe kalktı hiç keyfi yok ishal oldu sabah kahvaltısınıda yapmadı ....

canım su çiçeği aşısını yaptırmadım...

yapmasın artık böyle canım eşinde sizin bebeğinin iyiliği için zaten bütün bunlar....senağlama

slm kızlarr
bu akşam eşim nöbetçi kıımla bi program yapmaya çalışcam bakalım arkadaşım gelirse onun kızıyla oynasınlar her akşam dışarı çıkarıyorum yoruldum artık bu arada kızlar 42 beden giyiyodum bi aralar bu gün 38 bedne takımımı giydim yupppiiiiiiiiiiiii çok mutluyum

nuran hediye için teşekkürler canm

esra eşin bu konuda anlayışlı davranır inşallah artık kendisi geziyo stresini atıyo herleyle sen mi uğraşıyosun kötükedihüso

ayşegül bakıcam o oyuncaklardan burdaki kırtasiyelre hep okul malzemeleriyle dolmuşlar hiç bişey yok şimdilik şu yoğunluk bi azalsın öyle bulurum heralde ik tane masal kitabı aldım onun sayfalarını çeviriyo yavrum diş fırçasıda baktım iki yaştan mı başlıyo bulamadım daha küçükler için bende bezle uğraşamam yaa durmadan ağzında bişeyler geveliyo

günaydıııın kızlar bende doğaçın dün akşamki ilacını vermedm iyileşti diye sabah burun akıntısı yine başladı ya nasıl bişey bu ya iştah yine sıfır gece yine ağladı diş diyorum yine aşırı kabarmış yerleri kuzunun hızl çıkarıyo herhalde aynı zamanda başlayan bebişlere göre herkes 8den falan bahsediyo 10 oldu doğaçın dişi bütün azıları çıktı alt üst önaltta 4 ön üstte 2tane azılarda 4 tane sırada geliyo sanırım hala

geçmiş olsun ayşegül diştir yaa artık azılar daha zorluyomuş yaa bizim ki oldukça yawaş çıkarıyo walla halaa 6 tane dişimiz var aam gece ağlamaları ecedede var bu aralar uykusu var kalkıp kalkıp ağlıyo gündüz keyfi yerinde ama ayy bide bi kaçtır kaka yaparken bağırıyo yaa canımı yanıyo anlamıyorum uykusundan uyanmış dün gaz çıkarcak onda bile ağlıyo anlamadım noluyoo

gunaydın kızlar..

dun gece cok kötuydu kavga ettık ben ne zaman ıstanbula gıtmek ıstıyorum desem kıyamet kopuyor ..
bnm aılemı gormem neden bu kadar buyuk bır olay oluyor anlamıyorum
gıdersen tek gıt fln demeye başladı ben arala orda bakamazmısıım kardesımın evınde deıkı cocuk vbar dıye vs.. bende oglumla gıtmek ıstıyorum ama hakkım deılmı..
kendı akrabalarına gıdılcek olsa dırek gıdelım tamam yada tamam aşkım gıt der..
bu ne haksızlık adaletsızlık anlamadım

neyse konu uzadıda uzadı baya bı kavga ettık cok kırıldım vede kırdımmm bunun netıcesınde..
bırde sınır oldugum konu en ufak tartısmada konuyu hemen boşanmaya getırıyor yok ben bı kac yıl sonra bıkarmışım yok ıstanbula gıdersem kafama gırerlermış ya beynınden uydurdugu seylere ınanıyor fazla sevgıden mı bılmıyorum bu adamın durumunu ..bugune kadar benden boyle bırsey duymamıştır ama o bunu cok kolay dıle getırıyor..

kırgınım ve canımda yanmıyor artık..! umrumda deıl

ayşegülcüm geçmiş olsun canım..... ecrinde 3 tane birden azı dişini çıkarmıştı şimdilerde köpek dişleri çıkıyor en zorlarıymış kii gerçekten azıları çıkardığı zman bile bu kadar huysuzlanmamıştı ayrıca küçükken daha çok etkileniyorlar büyüyünce biraz daha direnci fazlalaşıyor bebekelrin ecrrin küçükken çıkarırken kafayı tuttacak yazık dermanı olmazdı bilemem farkettiniz mi...

denizcim durumuna üzldüm ama benlkide yol felan derken bebeğinin hasta olabileceğini düşünmüştür eşin...

canım kabız olabilir bu da bebeğin poposına zarar vermiş olabilir bir bak sen kızarıklık felan var mıı varsa melhem alında süürn yavrum benim kıyamam...

arkadaşlar beni birşeye davet etmişsniz oyunda ama onun ne olduğunu anlmadım ben..biri bana açıklayabilir mii ..................couse........

selam kızlar
çok uykusuzum ramazanda adet olduğumda 7 gün borcum kalmıştı onları tutuyorum bugün 4, günüm
ben hre sahura kalkışımda zeynepte uyanıyor hissediyormu kalktığımı anlamıyorum
yarım yamalak bi şeyler yiyebiliyorum anca
sonrada uyut uyutabilirsen zeynebi
uyumamız sabah 7 oluyor ve 8 de ayaktayız
ben bile uykusuzluğa dayanamazken o nasıl dayanıyor anlamıyorum

denizcim eşin eğer ayrımcılık yapıyorsa kavganda haklısın canım
kendi akrabalarına giderken neden sorun çıkarmadığını nasıl açıkladı merak ettim

benim eşimde bazen daha yeni gittin annene ne gerek var falan der ama onun demesinin nedeninin beni düşündüğü için olduğunu biliyorum
benim anneme gitmem için 3 vesait araba değiştirmem gerekiyor
zeynep sürekli kucağımda olmak istiyor yollarda bide gittiğimde kalıcağım için yanıma bi çok eşya alıyorum çantam ağır oluyo
zaten omuzlarım hemen tutuluyor çanta ve zeyneple zor olur diye pek yalnız gitmemi istemiyor
genelde beraber gidiyoruz

belki senin eşininde gönrermeme nedenleri bu ve benzeri şeyler olabilir

canım yaseminde dediği gibi ya kabızdır yada pişiktir gerçi bu durumlar olsa sen farkederdin herhalde istersen bide dr. göster yada biraz daha bekle bence
canım bence olay ne biliyomusun sen sürekli istanbul istanbul diyosun ya eşinde bu duruma sinirleniyodur ve kafasında saçma sapan kurgular yapıyodur bi gün istanbul yüzünden seni kaybetmekten korkuyo bence sürekli yanındada olamıcağı için gözüde üzerinde olamıcak ailevi husumetlerinizi bilmiyorum ama belki sevmediği kişiler var ve onların niyetindende korkuyo olabilir ama sende çok ısrarcı olma bence sadece fikri at gideyimmi de gitme derse peki hayatım de uzatma uzattıkça kafasında kurar böyle zamanla ısrarcı olmadıkça sen bişey yokmuş demekki der ve izin vermelere başlar

sağol canım gerçekten çok zorlanıyo ya bide doğaç üst üste çıkarıyo ağır geliyo biz beze ne çok para veriyoruz anlatamam diş zamanları geçmek bilmeyen ishalleri oluyo günde 10u buluyo bazen kaka sayısı her bi kontrol edişimde boş çıkarmıyo emin olun normal zamandada az ama sık yapıyo yine ya bide ben bu iştah konusunu gerçekten dişe bağlıyorum ne zaman dişi çıktı doğaçın o zamana kadar süper yediriyodum şimdi takla ata ata yediriyorum bütün gün elimde bişeyle geziyorum öğününde yese tam doyucak şekilde bende rahat etsem çoook istiyorum

ayşegüll şu daveti bir yasan ne oluyor...

canım bende çok anlamış değilim sanırım firm villede 20X20 ye kadar bahçeyi genişlettik fakat 22X22 için bi genişlemeye dair öneri yok listede onunla ilgili bişey olduğunu düşünüyorum çoğunluk falan toplanıyo gibi

allah kabul etsin canım çok zor bu çocuklarla herşey ya ama bi gülüşleri herşeyi siliveriyo zeynebinde diş sıkıntısı olabilir sevdacım

zeynbe ben boya kalemi ve resim defterini 2 ay önce vermeye başladım kızlar
çok güzel karalamalar yapıyor :)

bide ben mıknatıslı yazı tahtaları oluyor kendi kalemi var onunla yazıyorsun alttan bi çekiceği var onu çekince siliyorsun onlardan aldım
oda çok kullanışlı karalayıp kendi siliyo

offf oyle deıl durumlar ya .. esım bnm arkadaslarımla gezıcegımı fln zannedıyor .. oysa oyle bırsey yok .. ben ablama gıdıyorum annemde yakında oturuyor ztn
ve cocuklarla cıkmamız gezmemız mumkun deıl bnm aralı ablama bırakıp gezmem gıbı bıseyd eolamaz cunku durmaz dıye aklım kalır.. anlamıyorum ya

bnm esım asırı kıskanc bırı ve bana bır orda yan gozle baksa fln bunları kafasında kuruyor sanırım..

gıtme dedıgınde aa tamam deyıp oturamam ben..
onlar bnm aılem ve gormeye gıtmeye hakkım var..
bayramda gıtmedık mesela.. yalovaya esmın teyzelerıne gıttık ve orda da hoş olmayan şeyler yaşadım
espırı olarak bana bı takım seyler soylendı ama ben kırıldım .. 3 gun orda kaldık demedım ıstanbula gıdelım dıye.. kapının onunden gemıler kalkıyor oysakı!!!! ıstanbula 1 saat suruyor hemde yol... gıdıp gelebılrdık ama oyle bısey teklıf dahı etmedı.. bende demedım bısey habıre orda hızmet ettım gelene gıdene ..
ama bnmde ısteklerım var mesela en dogalı aılemın yanında 2 guncuk gecırmek gıbı..
ordakıler bnm annem ve ablam ve ıkısıde benı cok ozluyorlar.. yegenlerım kuzenlerım bazıları yakın anneme ablama ama ben burda yapayalnızım ayrıca oraya gıdıp gormem bıle luks oldu artık..

ben yalovaya gıdelım teyzenler deden aralı gorsun dedıgımde hemen hazırlık yapılıp yollara duşuluyor ama ıst a gıtmekk cok cok zor oluyor..

ben evlenırken esıme dedım kı ben aılemsız yapamam londrada bıle kalamadım cok duşkunum onlara dedım 2 haftada bır gıderız dımı dedım bunun sozunu ver bana
o da tabıkı her zaman fln dedı
sımdı bırak 2 haftayı ayda bır bıle gıdemıyorum bazen aylarca gıtmıyorum gıttıgımde c tesı gece gıdıp pazar aksama dogru gerı gelıyoruz bı bok anlamıyorum bu seferde oyle olunca..

bu kez dedım kı cumadan gıdelım aralla ben o da pazara gelsın alsın bızı ama olay oldu..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…