iyi akşamlar arkadaşlar..yaa dişlerden bahsetmişsiniz.benim de bugünlerde çok kafama takılıyodu bu konu.bizim ilk dişimiz 4 ay 20 günlükken çıktı.erken çıktığı için daha özen göstermem gerekiyo.şimdi 16 dişimiz var.gazlı bezle temizlenmeli diye bişey okumuştum biyerde.ama fırça mı kullansak biz de dr.a gitcez bu hafta ona da sorayım bakim ne dicek.erkenden çürümesin oğluşumun dişleri..
bir de su çiçeği aşısı yaptırmak istiyorum.siz yaptırdınız mı?
aysenagül merhaba,,
ay aynı özeeliklere yakın benim oğlum
2 haziran doğumlu
hiç bir fırsatı kaçırmaz ısırır, çimdikler, yolar, yırtar ne arasan var (bi bun asevgi gösterisi diyoruz kanı kaynıyor bir anda :)
meme olayına benimkide çok düşkündü ama ilaç kullanmak zorunda kaldığım için bıraktırdım
şimdi 5 gün oldu vermiyorum valla korktuğumdan kolay oldu bıraktırmak.....
kızlar bu arada eşimin haberi yok memeden kestiğimden...
söyledimmi hatırlamıyorum anneciğiyle konyaya gezmeye gittiler....
bakalım gelince bir kızılca kıyamet kopar
çocuğun hakkını yedin, rızkını kestin vs.... saçmalıklar........
neden gerekti diye sormaz.......
geçmiş olsun ayşegül diştir yaa artık azılar daha zorluyomuş yaa bizim ki oldukça yawaş çıkarıyo walla halaa 6 tane dişimiz var aam gece ağlamaları ecedede var bu aralar uykusu var kalkıp kalkıp ağlıyo gündüz keyfi yerinde ama ayy bide bi kaçtır kaka yaparken bağırıyo yaa canımı yanıyo anlamıyorum uykusundan uyanmış dün gaz çıkarcak onda bile ağlıyo anlamadım noluyoo
canım yaseminde dediği gibi ya kabızdır yada pişiktir gerçi bu durumlar olsa sen farkederdin herhalde istersen bide dr. göster yada biraz daha bekle bencegeçmiş olsun ayşegül diştir yaa artık azılar daha zorluyomuş yaa bizim ki oldukça yawaş çıkarıyo walla halaa 6 tane dişimiz var aam gece ağlamaları ecedede var bu aralar uykusu var kalkıp kalkıp ağlıyo gündüz keyfi yerinde ama ayy bide bi kaçtır kaka yaparken bağırıyo yaa canımı yanıyo anlamıyorum uykusundan uyanmış dün gaz çıkarcak onda bile ağlıyo anlamadım noluyoo
canım bence olay ne biliyomusun sen sürekli istanbul istanbul diyosun ya eşinde bu duruma sinirleniyodur ve kafasında saçma sapan kurgular yapıyodur bi gün istanbul yüzünden seni kaybetmekten korkuyo bence sürekli yanındada olamıcağı için gözüde üzerinde olamıcak ailevi husumetlerinizi bilmiyorum ama belki sevmediği kişiler var ve onların niyetindende korkuyo olabilir ama sende çok ısrarcı olma bence sadece fikri at gideyimmi de gitme derse peki hayatım de uzatma uzattıkça kafasında kurar böyle zamanla ısrarcı olmadıkça sen bişey yokmuş demekki der ve izin vermelere başlargunaydın kızlar..
dun gece cok kötuydu kavga ettık ben ne zaman ıstanbula gıtmek ıstıyorum desem kıyamet kopuyor ..
bnm aılemı gormem neden bu kadar buyuk bır olay oluyor anlamıyorum
gıdersen tek gıt fln demeye başladı ben arala orda bakamazmısıım kardesımın evınde deıkı cocuk vbar dıye vs.. bende oglumla gıtmek ıstıyorum ama hakkım deılmı..
kendı akrabalarına gıdılcek olsa dırek gıdelım tamam yada tamam aşkım gıt der..
bu ne haksızlık adaletsızlık anlamadım
neyse konu uzadıda uzadı baya bı kavga ettık cok kırıldım vede kırdımmm bunun netıcesınde..
bırde sınır oldugum konu en ufak tartısmada konuyu hemen boşanmaya getırıyor yok ben bı kac yıl sonra bıkarmışım yok ıstanbula gıdersem kafama gırerlermış ya beynınden uydurdugu seylere ınanıyor fazla sevgıden mı bılmıyorum bu adamın durumunu ..bugune kadar benden boyle bırsey duymamıştır ama o bunu cok kolay dıle getırıyor..
kırgınım ve canımda yanmıyor artık..! umrumda deıl
ayşegülcüm geçmiş olsun canım..... ecrinde 3 tane birden azı dişini çıkarmıştı şimdilerde köpek dişleri çıkıyor en zorlarıymış kii gerçekten azıları çıkardığı zman bile bu kadar huysuzlanmamıştı ayrıca küçükken daha çok etkileniyorlar büyüyünce biraz daha direnci fazlalaşıyor bebekelrin ecrrin küçükken çıkarırken kafayı tuttacak yazık dermanı olmazdı bilemem farkettiniz mi...
ayşegüll şu daveti bir yasan ne oluyor...
selam kızlar
çok uykusuzum ramazanda adet olduğumda 7 gün borcum kalmıştı onları tutuyorum bugün 4, günüm
ben hre sahura kalkışımda zeynepte uyanıyor hissediyormu kalktığımı anlamıyorum
yarım yamalak bi şeyler yiyebiliyorum anca
sonrada uyut uyutabilirsen zeynebi
uyumamız sabah 7 oluyor ve 8 de ayaktayız
ben bile uykusuzluğa dayanamazken o nasıl dayanıyor anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?