sabahtan beri kaç kere sayfayı açtım yarım yamalak okuayamadan kapatmak zorunda kaldım
denizcim erkekler bir çok konuda bencil oluyolar maalesef...
bencede bu aralar bu konuda fazla üstüne gitme....
sen üsteledikçe o bu konuyu takıntı yapar
belliki seni çok kıskanıyor ve seni kaybetmekten çok korkuyor...
inşallah bi r orta yol bulursunuz....
ayyy kıskançlık çok kötü ya insana hayatı zindan eder ben eşimin o yönüne bayılıyorum hiç kıskasada belli etmez kıyafete takık olur biraz degajelere onuda giyme demez dikkat et der ben zaten ilk eşimi tanıdığımda bu yöne dikkat ettiğim için beğenmiştim özgür rahat olmalıyım derdim öylede oldu valla bizdede tam tersine istesem giderim antalyaya anneme ama ben istemem doğaçla o kadar yolu çekemem diye bekliyorum bide kıyamıyorum ya eşimi yalnız bırakmaya o çünkü herşeyde birlikte yapalım edasındadır yemek falan yapamaz kendine bakamaz kesin dışardan yer ve buda maddi yönden çöküntü olur bize bende hep bunları düşünürüm bende çok sıkılıyorum bu memlekette arkadaşlarımı çoook özlüyorum ama napıyım kendimi avutuyorum bi şekilde yapıcak bşey yok bide denizcim sen bekarke ailenden kopmamışsın sanırım bundan olur genelde bu özlem bağlılık ben uzun yıllar öğrenimimden dolayı falan uzak kaldım ve onlarsız hayata çok alıştım sağlıklı olsunlar mutlu olsunlar bi alo demek bana yetiyo dediğim gibi durumu var sanırım senin ayrılık bilmemekten olur bunlar zor canım senin için tabiki inş. eşn düzelir ortak nokta bulup anlaşırsınız
offf oyle deıl durumlar ya .. esım bnm arkadaslarımla gezıcegımı fln zannedıyor .. oysa oyle bırsey yok .. ben ablama gıdıyorum annemde yakında oturuyor ztn
ve cocuklarla cıkmamız gezmemız mumkun deıl bnm aralı ablama bırakıp gezmem gıbı bıseyd eolamaz cunku durmaz dıye aklım kalır.. anlamıyorum ya
bnm esım asırı kıskanc bırı ve bana bır orda yan gozle baksa fln bunları kafasında kuruyor sanırım..
gıtme dedıgınde aa tamam deyıp oturamam ben..
onlar bnm aılem ve gormeye gıtmeye hakkım var..
bayramda gıtmedık mesela.. yalovaya esmın teyzelerıne gıttık ve orda da hoş olmayan şeyler yaşadım
espırı olarak bana bı takım seyler soylendı ama ben kırıldım .. 3 gun orda kaldık demedım ıstanbula gıdelım dıye.. kapının onunden gemıler kalkıyor oysakı!!!! ıstanbula 1 saat suruyor hemde yol... gıdıp gelebılrdık ama oyle bısey teklıf dahı etmedı.. bende demedım bısey habıre orda hızmet ettım gelene gıdene ..
ama bnmde ısteklerım var mesela en dogalı aılemın yanında 2 guncuk gecırmek gıbı..
ordakıler bnm annem ve ablam ve ıkısıde benı cok ozluyorlar.. yegenlerım kuzenlerım bazıları yakın anneme ablama ama ben burda yapayalnızım ayrıca oraya gıdıp gormem bıle luks oldu artık..
ben yalovaya gıdelım teyzenler deden aralı gorsun dedıgımde hemen hazırlık yapılıp yollara duşuluyor ama ıst a gıtmekk cok cok zor oluyor..
ben evlenırken esıme dedım kı ben aılemsız yapamam londrada bıle kalamadım cok duşkunum onlara dedım 2 haftada bır gıderız dımı dedım bunun sozunu ver bana
o da tabıkı her zaman fln dedı
sımdı bırak 2 haftayı ayda bır bıle gıdemıyorum bazen aylarca gıtmıyorum gıttıgımde c tesı gece gıdıp pazar aksama dogru gerı gelıyoruz bı bok anlamıyorum bu seferde oyle olunca..
bu kez dedım kı cumadan gıdelım aralla ben o da pazara gelsın alsın bızı ama olay oldu..
eve geldı suan aralla ılgılenıyor merhaba dedı bısey demedım bı kac abuk soru srdu gereksız yanı bu ne nasıl calısıyor fln aralınoyuncaklarıyla ılgılı .. konusmaya calısıyor yanı ama bende tık yok
acaba duygusuz mu oldum ben
biz evimizi geçen sene aldık denizcim kredisini ödüyoruz şuan ama krediler düştü diye bankaya gitim sonuçta yeni krediye göre borcunu tekrar hesaplatabiliyosun ama ne .oktan bi bankadır biz aylık ödemeyi 740 tan 1000 liraya çıkaraım 5 senede bitsin dedik tekrar tapu masrafı ipotek masrafı çıkıyomuş halbuki görümcemin başka bankadan eşimin üstünden kredi çektiler eşim hiç eskişehire gitmeden bi faxla halletti masraf çıktı ama tapu mapu işleri yoktu bakaım biraz daha bekliiicez zaten şuan 2500 masrafıda zor karşılarız offf ya evinmi var derdin var keşke almasaydık çıkardım lojmana 75 lira kira fıstık gibi böyle nasıl olsa satıcaz diye ne içine bişey yaptırmak geliyo içimden nede eşyalarımı değiştirmek daha doğrusu benim geliyoda eşim pek taraftarı değil evi sevmedi yaa kolu kalkmıyo şunu yapalım bunu alalım deyince neyse bende bu konudan dertliyim yazsam neler çıkar gençlik işte biraz cehaket oluyo bide hiç kimse senin gibi olmuyo bu müteahhitler adam kazıklamaya yer arıyo bizimki öyleymiş yaneeeee Allah bildiği gibi yapsın zaten vi aldığımız adam öldüde sıra müteahhitte kötükedihüsokötükedihüsoev mı alıyorsunuz serpilcim.. nerden alıcaksınız umarım hersey yolunda gıder
ayyy kıskançlık çok kötü ya insana hayatı zindan eder ben eşimin o yönüne bayılıyorum hiç kıskasada belli etmez kıyafete takık olur biraz degajelere onuda giyme demez dikkat et der ben zaten ilk eşimi tanıdığımda bu yöne dikkat ettiğim için beğenmiştim özgür rahat olmalıyım derdim öylede oldu valla bizdede tam tersine istesem giderim antalyaya anneme ama ben istemem doğaçla o kadar yolu çekemem diye bekliyorum bide kıyamıyorum ya eşimi yalnız bırakmaya o çünkü herşeyde birlikte yapalım edasındadır yemek falan yapamaz kendine bakamaz kesin dışardan yer ve buda maddi yönden çöküntü olur bize bende hep bunları düşünürüm bende çok sıkılıyorum bu memlekette arkadaşlarımı çoook özlüyorum ama napıyım kendimi avutuyorum bi şekilde yapıcak bşey yok bide denizcim sen bekarke ailenden kopmamışsın sanırım bundan olur genelde bu özlem bağlılık ben uzun yıllar öğrenimimden dolayı falan uzak kaldım ve onlarsız hayata çok alıştım sağlıklı olsunlar mutlu olsunlar bi alo demek bana yetiyo dediğim gibi durumu var sanırım senin ayrılık bilmemekten olur bunlar zor canım senin için tabiki inş. eşn düzelir ortak nokta bulup anlaşırsınız
zeynbe ben boya kalemi ve resim defterini 2 ay önce vermeye başladım kızlar
çok güzel karalamalar yapıyor :)
bide ben mıknatıslı yazı tahtaları oluyor kendi kalemi var onunla yazıyorsun alttan bi çekiceği var onu çekince siliyorsun onlardan aldım
oda çok kullanışlı karalayıp kendi siliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?