2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Allah ıö bugün oda yine sinek kaynıyo yaa neyse ben birazdan çıkcam bankaya gidicem ev kredisiyle ilgili yapılandırcaz kredimizi inş masrafı çok çıkarmazlaesa bakalım

poposunda pişik yok fekat incelemye aldım kabızda değil biraz daha bekliiicem bakaım nasıl olcak

bugün bişey yememeiş kraker filan evdede durmamış evine götürdü bakıcı amannnn dişse çıksa artık yaa mızmız çekemiyorum akşam eşimde yok napıcam bilmem

ecede benim farlarımı boya olarak kullanıyo dün mutfaktaydım bi baktım fırçasına sürüp camını boyuyo ordanda yalıyooo ağzı maviş pambiş olmuşşş hahahaha deli etcek beni ağzıan mıççtı makyaj malzemelerimin vermeyince yıkıyo ortalığı bend sakinleşsin diye veriyodum ama sabah kaybettim göz önünden bakalım napıcak

ev mı alıyorsunuz serpilcim.. nerden alıcaksınız umarım hersey yolunda gıder

slmmmmm millet!

öncelikle saç şekillendirici önerileriniz için tskler ama keşke markanın yanında modelini de bilirtseydiniz daha bi mutlu olcektim yine de saolunnn...

aysenagül hoşgeldin aramıza canım sık sık gir ki seni ve oğluşunu tanıyalım hepsi aynılar canım biz burda birimizde ne çıkarsa öbür gün diğerlerinde de aynı oluyor tam diş çıkarma ve huysuz dönemlerindeler biz de ısırıklardan nasibimizi alıyoruz..:))

Zuhalcim evet biz yaptırdık canım aşımızı zamanı geçmeden yaptırın siz de bence..

Sevdacım Allah kabul etsin canım..

Ayşegül o dişler yok mu o dişler sanırım hepimiz aynı dertten muzdaripiz biz de gece uyanmaları el ağızda ağlamalar,iştahsızlık vs..hepsi var bizimde 11 oldu dişimiz!

serpilcim umarım krediniz bütçenize göre olur canım şöyle gönlüne göre bir ev alırsın.. ecenin poposunu da ihmal etme canım hemoroid falan da olabiliyor benim yeğenimde çatlama olmuştu

ruhum daralıyor yaa
kendımı ıslere verıyorum amaa bı sure sonraaa o dayetmıyor ..
mutfakta degısıklık yapıyorum suanda her yer her yerde.. ama daha duznelı olucak ınsallah

belkı kafamı dagıtırımmmm

Denizcim ayşegül ve sevdaya aynen katılıyorum ve sanırım enişte köprüyü geçene kadar olayı yapmış sana he he gideriz 2 haftada falan demiş..

valla denizcim ben aynı şehirde olduğum halde bazen ayda bir bile gitmiyorum gerçi onlar geliyor,sebepse çocukla dışarı çıkmayım diye..Bizde de aynı durumlar var aslında hamile olduğumdan beri anneme çok az gittik nedeni de köpeğim yok kıl yutarmışım vs..sonuçta aşılı yıllarca aynı yatakta yattığım köpeğim ama gel de dinlet şimdi deev merdivenli çocuk düşer,köpek ısırır vs diye diye bir türlü gidemiyorum bende anneme Allahtan o geliyor..

Erkek milleti böyle oluyor birazcık bencil işte kendi akrabası,anası babası olsun ıvır zıvır düşünmeden atlarlar..bence sen eşinle otur konuş mesela ayda bir yada en geç 1.5 ayda bir gitmek için karar alın beraber gidin hem belki sürekli git-geller maddi olarak da sarsıyordur..
zaten internet var oradan webcamle konuşun,görüşün ne biliyim artık evlendikten sonra bazı şeylerden ödün vermek gerekiyor senin gerçek ailen eşin ve aral o yüzden huzurunuzu bozmamak adına bu konuda biraz alttan al ayşegülün dediği gibi sen bu konuyu çok gündeme getirdikçe eşinde de saplantı olmuştur ve istanbuldan soğumuştur belkide bi süre üstüne gitme gelebiliyorsa annen yine gelsin kalsın sizde..

Bizde de esk takıntısı olmuştur yıllarca beraberliğimizin en güzel yıllarında ben üniversite için esk gittim ve biz koptuk ayrılık dönemlerimiz oldu falan o yüzden eşim nefret eder eskişehirden oysa bende aşığım ama ne gidebiliyorum ki en yakın arkadaşım (ev arkadaşım) orada yaşıyor nede tv de dizi var ya es es diye onu bile izleyemiyorum vırvır konuşuyor geçmişten vs.. o sussun diye ben alttan alıyorum mecburen..sizde de ist. öyle olmuş anladığım kadarıyla senin istanbula olan aşkından korkuyo demekki bi gün özlemin tavan yapıp çarpıp kapıyı çıkarsın mı sanıyo nedir? sen oturup eşinle konuş denizcim ya hep ya hiç de! bunu güzelce izah et ki belki işler yoluna girerse bi gün orada yaşamayı düşünebilsin derim..

Son düzenleme:
sabahtan beri kaç kere sayfayı açtım yarım yamalak okuayamadan kapatmak zorunda kaldım

denizcim erkekler bir çok konuda bencil oluyolar maalesef...
bencede bu aralar bu konuda fazla üstüne gitme....
sen üsteledikçe o bu konuyu takıntı yapar
belliki seni çok kıskanıyor ve seni kaybetmekten çok korkuyor...
inşallah bi r orta yol bulursunuz....

deryacım gercek aılekonusunda yazdıklarına katılamıyorum..
evlendım dıye aılemı boşlayamam bana ıhtıyacı olan bır annem var.. herseyden ote ozlemlerım var onlar bnm aılem tabıkıde gorucemde gıdıcemde

sık sık dıle getırmıyorum aksına ben sureklı esıme gıdelım fln demıyorum en son yazın kalmaya gıttım onun dısında esımle gunu bırlık sunnet dugunune gıttık o kadar.. cok mu allah askına

eşım eve webcam asla vede asla almıyor neymış herkes ekendımı gosterırmışım ztn msnımde topu topu 15 kışı vardır yanı onlarında cogu yegenımkuzenın sızlersınız..
bazen lafları cok agır oluyor bende tabı altta kalmıyorum..kalamıyorum
derya ablamında ztn ınternetlerı bayadır kapalı
bnm telım kontorlu aradıgımda hemen bıtıverıyor .. esımın telınden arıyorum aksamları aradıgım ıkı kısı ablam vede annem ..

onuda laf edıyor bana kendı telınden ara dedı gecen gun cok cok kırıldım buna...
ben gozumu kırpmadan dugunumde ne takıldıysa bılezıklerıme varana dek verdım .. karsılıgı bumu allah askına..

bnm mala mulke deıl aıleme bıraz hava almaya kafamı dagımaya ıhtıyacım var.. ne bılıyım oturup annemle ablamla sofra basında ıkı sohbet etmeye ıhtıyacım var...

burda hıc konusmadıgımı bılıyormusunuz ? bana soru sorulmadıkca konusmayan bırı oldum

sadece aksam esım geldıgınde ıkı cıft laf edıyorum sadece onunla
vede arallakonusuyorum

konusucak kımsem yok

dun kayınvalıdeme anne ben ıyı deılım ruhum daralıyor cok bunaldım dedım bana dr gıt dedı

yanı hersyeın cozumu dr mu ıkı tane hap atıp kendımı mutlumu hıssedıcem 4 duvar arasında

bu arada annem bana ztn gelıyor bnm annem 70 yasında zırta pırta gelemez oyle bursaya ztn tek emeklı maasıyla gecınen bırı ayrıca geldıgınde sıkılıyor tabıkı o da bnm gıbı .. bızım ıst dakı mahallemız hıc buralar gıbı olmadııgı ıcın
orda sıkılmıyor ınsan ..
ama anneme ne zaman anne gel desem kadın gelır kalır 1 haftada olsa.. sadece onun gelmesıyle olmaz ama yanı o gelıyor dıye ben sureklı evde mı oturayım ..
belkı yegenlerımı abımı flnm ozluyorum ..
valla ramazanda sunnet dugunune gıttıkte (bnm zorumla) akrabayı es dostu gorebıldım abımınkızı bır buyumuş kı şaşırdım ...

ozluyorum anlıyormusunuz........ ozluyorummm... ((

aynen .. cok kıskanıyor ya soyledıgım sarkılardan bıle bı mana cıkartıyor kımı zaman ..

bodruma gıttık yaa sonra kavga ettık yazın hani..
banane dedı bılıyormusunuz dalgıclık ogreten bır cocuk vardı onla bakısıyormusum ben balkona cıkıp :S şok oldum bunu asla unutmıcam..
asla vede asla oyle bıseyın olmasına ımkanda yoktu aslada olamaz oyle bırsey.. odamız denız manzaralıydı ben balkona cıktım bır kac sefer o zaman bakmısım
yemın ederım kı ezan vaktı cocugu gormedım bıle..

o zaman kalbımı cok kırmıstı ..
daha sonra cok cok ozurler dıledı bende kıskanclık hastalık derecesınde fln dıye yalvarmıstı .. ama yıne aynı aynı aynı..

ayyy kıskançlık çok kötü ya insana hayatı zindan eder ben eşimin o yönüne bayılıyorum hiç kıskasada belli etmez kıyafete takık olur biraz degajelere onuda giyme demez dikkat et der ben zaten ilk eşimi tanıdığımda bu yöne dikkat ettiğim için beğenmiştim özgür rahat olmalıyım derdim öylede oldu valla bizdede tam tersine istesem giderim antalyaya anneme ama ben istemem doğaçla o kadar yolu çekemem diye bekliyorum bide kıyamıyorum ya eşimi yalnız bırakmaya o çünkü herşeyde birlikte yapalım edasındadır yemek falan yapamaz kendine bakamaz kesin dışardan yer ve buda maddi yönden çöküntü olur bize bende hep bunları düşünürüm bende çok sıkılıyorum bu memlekette arkadaşlarımı çoook özlüyorum ama napıyım kendimi avutuyorum bi şekilde yapıcak bşey yok bide denizcim sen bekarke ailenden kopmamışsın sanırım bundan olur genelde bu özlem bağlılık ben uzun yıllar öğrenimimden dolayı falan uzak kaldım ve onlarsız hayata çok alıştım sağlıklı olsunlar mutlu olsunlar bi alo demek bana yetiyo dediğim gibi durumu var sanırım senin ayrılık bilmemekten olur bunlar zor canım senin için tabiki inş. eşn düzelir ortak nokta bulup anlaşırsınız

Denizcim kıskançlık bi yana güvensizlik çok kırıyor dimi..eskiden bizde de olurdu bu tarz kıskançlıklar cafeye gittiğimizde falan aynen senin eşin gibi ona baktın buna baktın diye deli ederdi ,duvara karşı oturturdu falan.. neyseki evlenince yani tapuyu alınca :)) bıraktı bunları ama bende yıllarca çok çektim..
Siz evlisiniz de eşin senin başka birine bakabileceğini falan nasıl düşünebiliyor ben anlamıyorum bu erkekleri zaten her şeyi de geç özellikle anne olduktan sonra böyle asla düşünmemesi lazım kırılmakta çok haklısın..

şu aileyle görüşme konularında sen beni yanlış anladın sanırım dedim ya ayda bir git yada en geç 1,5 ay diye konuşun diye özlenmez olurmu hiç..ama şu da bi gerçekki sen artık başka bir şehirde yaşıyorsun her zaman gitmek evlenince zorlaşıyor dua et yakınsın istanbula ya izmirde falan oturuyo olsaydın? herkes ailesini,kardeşlerini sevdiklerini yanında ister ben bile keşke aynı semtte olsak diyorum çoğu zaman çünkü ne ablam 2 çocukla gelebiliyor ne de ben her zaman gidilmiyor yani..

telefon konusundada artık çok güzel tarifeler var madem öyle lafını ediyor o tarifelere geç canım yani normal hatla ara sabit bi miktarla istediğin kadar konuşursun..

bilmiyorum başka ne denir ki bende aynı durumdayım ve çoğumuz da öyledir bence..evde akşama kadar sus pus otur ,çocukla çocukca konuş akşamdan akşama eşini gör o da iki laf edemeden uykum geldi falan diyip yatsın..offff kış boyu bunlardan kafayı yedim ben..hala da normal değilim yanlızlıktan sıyırdım resmen bende gitmeyi düşünüyorum doktora çok kalbim çarpıyor,nefes alamıyorum bazen bağırasım çığlık atasım falan geliyor ama anlık ve sebepsiz..yüzümün ifadesi değişti sürekli gergin ve sinirli bakıyorum,kimseyle konuşasım gelmiyor (bir ortama girince de ) resmen anti sosyal oldum ya.. neydim noldum diye buna diyorlar sanırım..

Aynen ayşegül bende öğrencilikten alışığım sanırım görmesem bile ( o zaman bile 3 saatlik yol ben ayda bir giderdim ve herkes de öyleydi) bi alo dersem ve her şey iyiyse bende iyiyim mesela babam şimdi akçayda kışın gelirse bir kez bizi görmeye gelir yani yılda 2 kez görüşüyoruz ama sağlığı iyiyse ve huzurluysa (ki akçaya bunu için yerleşti kafasına göre yaşıyor o yüzden onun adına mutluyum ama annemi bıraktı ayrıldılar annem yanlız olduğu sürece de kızıyorum ona neyse...)
yani hayatın insana ne getireceği belli değil ama Allah kalıcı ayrılıklar göstermesin kimseye yeterki..

evet bencede en kötüsü kıskançlık
hele bu şüpheyle birleşirse vay haline denizcim bu konuda Allah sana sabır versin.....

canım diğer açıdan ise birşey diyemiyorum bende annemden ayrı otururken anca topu topu bir saatlik yola ayda bir ya da 1,5 ayda bir gidebiliyordum.
şimdi sizin arada biraz uzak belki eşin maddi açıdan da düşünüyordur
ama kendi tarfına giderken he he demesi annene gitmek istediğinde hayır demesi tabiki yanlış...
bir taraftan senide anlıyorum insan annesiyle ablasıyla kardeşiyle abisiyle iki kelam etmek istiyor herşey telde paylaşılmıyor heleki telin kontörlüymüş ve eşinde görüşmelerine laf ediyormuş bu konuda kırlıman çok normal.... inşallaj problemlerinizi en kısa zamanda halledersiniz

eve geldı suan aralla ılgılenıyor merhaba dedı bısey demedım bı kac abuk soru srdu gereksız yanı bu ne nasıl calısıyor fln aralınoyuncaklarıyla ılgılı .. konusmaya calısıyor yanı ama bende tık yok

acaba duygusuz mu oldum ben

valla arkadaşım bende aynı dertten müzdaribim.benim annem bi sokkak aşağıda çok yakın fakat bizim problem benim akrabalara giderken ve onlar bize geleceği zaman oluyo.kendi tarafı geldiğinde gayet neşeli hoş sohbet hizmet süper.benimkiler geldiğinde surat iki karış bi köşede oturuyo.benide zor durumda bırakıyo. bu ramazanda iftarı burnumdan getirdi.misafir gittikten sonra soruyorum niye böyle yapıyodun diye bu gün canım biraz sıkkındı diyo.11 senedir hep bana gelince canı sıkkın oluyo.bende bunu hazmedemiyorum bu seferde kavga çıkıyo.sinir oluyorum ya benim ailem ona değer verdikçe onada bişeyler oluyo.onun için boşver napıcan kadınlar hep fedakarlık yapıp alttan alıyo.yoksa onlar kendilerini suyun yüzüne gayet güzel çıkarıyorlar.huzurumuz için idare etcez artık başka yolu yok

bırak konuşma biraz hatasını anlasın.o senin duygusuzluğundan değil aşırı duygusal oluşundan kaynaklanıyo.yaptığı haksızlık.bırak anlasın hatasını.gelsin özür dilesin.onun eli mahkum sana mutlaka gelecek.bizde bu işler böyle gidiyo seni bilmem.gelir yalvarır özür dier.barışırız sonra benim isteğim olur.

öncelikle aysenagul hoşgeldin inş sık sık görüşürüz

ev mı alıyorsunuz serpilcim.. nerden alıcaksınız umarım hersey yolunda gıder
biz evimizi geçen sene aldık denizcim kredisini ödüyoruz şuan ama krediler düştü diye bankaya gitim sonuçta yeni krediye göre borcunu tekrar hesaplatabiliyosun ama ne .oktan bi bankadır biz aylık ödemeyi 740 tan 1000 liraya çıkaraım 5 senede bitsin dedik tekrar tapu masrafı ipotek masrafı çıkıyomuş halbuki görümcemin başka bankadan eşimin üstünden kredi çektiler eşim hiç eskişehire gitmeden bi faxla halletti masraf çıktı ama tapu mapu işleri yoktu bakaım biraz daha bekliiicez zaten şuan 2500 masrafıda zor karşılarız offf ya evinmi var derdin var keşke almasaydık çıkardım lojmana 75 lira kira fıstık gibi böyle nasıl olsa satıcaz diye ne içine bişey yaptırmak geliyo içimden nede eşyalarımı değiştirmek daha doğrusu benim geliyoda eşim pek taraftarı değil evi sevmedi yaa kolu kalkmıyo şunu yapalım bunu alalım deyince neyse bende bu konudan dertliyim yazsam neler çıkar gençlik işte biraz cehaket oluyo bide hiç kimse senin gibi olmuyo bu müteahhitler adam kazıklamaya yer arıyo bizimki öyleymiş yaneeeee Allah bildiği gibi yapsın zaten vi aldığımız adam öldüde sıra müteahhitte kötükedihüsokötükedihüso

ayşegül eşlerimizde benziyo canım ben eşimin kıskandığını beni hiç görmedim benim bide herşey dilimdedir söylerim herşeyi oda anlatır bana karşılıklı güven meselesi bu yaa eşim çok dile getirmez ama ben dışarda yada tvde yakışıklı bi adam görsem uff amma yakışıklı aşkım baksana bilmem ne derim bişey demez yada kıza bak amma kısa etek giymiş saçına bak ben o kadar kilolumuyum filan derim yaniii onamı baktım bunamı baktın mevzusu geçmez herneyse denizcim sizde problemlerinizi halledersiniz herşey yoluna girer inş en kısa zamanda bide evliliklerin ilk yıllarında bu tür şeyler yaşanıyo sanırım iki tarafta birbirinin ailesine alışcak filan ben esk ye gidince eşim der annene gidelim kalalım yada kal diye valla ben üşeniyom kayınvalidemlere bi yerleşiyom anneme oturmaya gidiyom akşam dönüyom ama hep orda kalsam niye kaldım gitme demezler git annene hadi biz işleri hallderiz kal orda der kayınvalidemde sağolsun

ece gündüz nerdeyse hiç bişey yememiş azcık süt içmiş az uyumuş hiç tadı yoktu bakıcısnda oturduk biraz patates filan kızartılar kızları filan vardı çay içtik erken çıktım yaa 5 çayı yaptık iyi oldu ecede uyumuş biraz uyandı bi kaç patates yedi eve gelirkende arkadaşımı aradım eceden 5 güm küçük kızı var 4 aydır görüşmüyoduk gelin dedim eşim yok onlar geldi ilayda çok asabi hemen kızıyo vuruyo filan ecede tadı yok yaa kitapalrını kıskanıyo vermiyo bide ben yeni aldım onları daha doymadığı için paylaşmak istemiyo filan neyse hareketli bi geceydi ama makarna pişirdim iyi yedi maşallah sütünüde içti ilayda yiyio ona veriyim derken götürdü makarnaları çok şükür onlar gitti ece uyudu bende oturdum biraz eşim diyo bi akşam da evde otur be kadın bende yokum kızınla dinlenin yoookkkkkkkk anam ben öyle kendi kendime duramam canım sıkılır ya gidecem ya gelicekler ece rahat vermesede hem alışsın istiyorum geröekten ortama çabuk uyum sağlıyo yabancılık çekmiyo kızımda ayyy yarın akşam da ev görmeye gidicez eski komşumuza ne alııcama halaa karar vermedim baharat takımım alsam napsam yaa :uhm:

canım oru.çlarını ALLAH KABULETSıN..bizimde ecrinin var dediğin gibi ben de 3 ay önce almıştım kalem pastel boya karalayıp duruyor kaldırdım ama geçenlerde koltuklarımıda karaladı daaaa..............delikafadulden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…