Günaydın....
Akşam kızkardeşim geldi 6 aylık hamile kızımız geliyor inşallah.
Enes teyzesinin karnına cici cici yaptı şimdiden öğretiyoruz adını Beren koyucak Beren gelicek diyoruz..
Kardeşimi kızdırmak için diyorum saçını başını yolcaz Berenin....
Enes gülüyo..
Babamızda henüz gelmedi tatilinden aramadım sormadım ne hali varsa görsün.... :umursamaz:
Oda gitti gideli iki kere aradı bir hafta içinde :umursamaz:
sağlıcakla gelsin beren bebek inş güzel anlaşırlar enes efendiyle
esracım eşinin mesleği ne kendi işimi bayaa uzun bi tatil yapıyo galiba enesi nasıl merak etmedide aramıyo şaşırdım doğrusu Allah yardımcın olsun canım nasıl ilaçlarla aran
günaydın.....hayırlı cumalar....
bizde de durumlar aynı kırk sefer uynıyor ecrinde başım çok fena.....
esracım boşver düşünme canım ........ilaçalrın etkisi oldu mu canım...
serpilcim ecrinde aynı göbeğine bayıılıyor göbüş nerde dedikmi gıdı gıdı diyor e göbeğini gıdıklıyor sonra benimkini ......
esracım yeğnler o kadar çok seviliyorki inan kendi çocuğundan ayıramıyor insan
ben zeynebe bi şey alsam hemen ablamın çocuklarınıda düşünür alırım
ablamda aynı şekilde zeynebe alır
teyze hakkaten anne yarısıymış
sevdacım maşallah zeynebe ....canım çok tatlı ve çok uysal ecrin benim cadııı asla böyle sakin durmaz....
evet canım zeynep benim her sözümü dinliyor
dedim ya aynı büyük bir insan gibi davranıyor ben bütün gün onunla konuşuyorum yaptığım herşeyi sanki bir arkadaşımla konuşuşormuşum gibi ona anlatıyorum
mesela bi görevi yerine getirmekten çok hoşlanıyor
babası soda istiyo zeynep ona nım nım diyo bana gelip baba nım nım diyo veriyorum sodayı hemen babasına götürüyo ve başında bekliyo içsinde babası al kızım bunu anneye götür desin diye
kocişte ne içtiğini anlamadan dikiyo kafasına hemen aceleyle :))
evet canım zeynep benim her sözümü dinliyor
dedim ya aynı büyük bir insan gibi davranıyor ben bütün gün onunla konuşuyorum yaptığım herşeyi sanki bir arkadaşımla konuşuşormuşum gibi ona anlatıyorum
mesela bi görevi yerine getirmekten çok hoşlanıyor
babası soda istiyo zeynep ona nım nım diyo bana gelip baba nım nım diyo veriyorum sodayı hemen babasına götürüyo ve başında bekliyo içsinde babası al kızım bunu anneye götür desin diye
kocişte ne içtiğini anlamadan dikiyo kafasına hemen aceleyle :))
valla arkadaşım bende aynı dertten müzdaribim.benim annem bi sokkak aşağıda çok yakın fakat bizim problem benim akrabalara giderken ve onlar bize geleceği zaman oluyo.kendi tarafı geldiğinde gayet neşeli hoş sohbet hizmet süper.benimkiler geldiğinde surat iki karış bi köşede oturuyo.benide zor durumda bırakıyo. bu ramazanda iftarı burnumdan getirdi.misafir gittikten sonra soruyorum niye böyle yapıyodun diye bu gün canım biraz sıkkındı diyo.11 senedir hep bana gelince canı sıkkın oluyo.bende bunu hazmedemiyorum bu seferde kavga çıkıyo.sinir oluyorum ya benim ailem ona değer verdikçe onada bişeyler oluyo.onun için boşver napıcan kadınlar hep fedakarlık yapıp alttan alıyo.yoksa onlar kendilerini suyun yüzüne gayet güzel çıkarıyorlar.huzurumuz için idare etcez artık başka yolu yok
bırak konuşma biraz hatasını anlasın.o senin duygusuzluğundan değil aşırı duygusal oluşundan kaynaklanıyo.yaptığı haksızlık.bırak anlasın hatasını.gelsin özür dilesin.onun eli mahkum sana mutlaka gelecek.bizde bu işler böyle gidiyo seni bilmem.gelir yalvarır özür dier.barışırız sonra benim isteğim olur.
öncelikle aysenagul hoşgeldin inş sık sık görüşürüz
biz evimizi geçen sene aldık denizcim kredisini ödüyoruz şuan ama krediler düştü diye bankaya gitim sonuçta yeni krediye göre borcunu tekrar hesaplatabiliyosun ama ne .oktan bi bankadır biz aylık ödemeyi 740 tan 1000 liraya çıkaraım 5 senede bitsin dedik tekrar tapu masrafı ipotek masrafı çıkıyomuş halbuki görümcemin başka bankadan eşimin üstünden kredi çektiler eşim hiç eskişehire gitmeden bi faxla halletti masraf çıktı ama tapu mapu işleri yoktu bakaım biraz daha bekliiicez zaten şuan 2500 masrafıda zor karşılarız offf ya evinmi var derdin var keşke almasaydık çıkardım lojmana 75 lira kira fıstık gibi böyle nasıl olsa satıcaz diye ne içine bişey yaptırmak geliyo içimden nede eşyalarımı değiştirmek daha doğrusu benim geliyoda eşim pek taraftarı değil evi sevmedi yaa kolu kalkmıyo şunu yapalım bunu alalım deyince neyse bende bu konudan dertliyim yazsam neler çıkar gençlik işte biraz cehaket oluyo bide hiç kimse senin gibi olmuyo bu müteahhitler adam kazıklamaya yer arıyo bizimki öyleymiş yaneeeee Allah bildiği gibi yapsın zaten vi aldığımız adam öldüde sıra müteahhitte kötükedihüsokötükedihüso
evınızde mı oturuyorsunuz suanda ? ya ben bu ev alma fln ıslerınden kredılerden fln hıc anlamıyorum yaa.. kafam ztn oyle dolukı taşıyamıyorum dusunceler beynımı kemırıyor
neysee umarım mutlu bır yuvanız olur kuşum a.s.
ayşegül eşlerimizde benziyo canım ben eşimin kıskandığını beni hiç görmedim benim bide herşey dilimdedir söylerim herşeyi oda anlatır bana karşılıklı güven meselesi bu yaa eşim çok dile getirmez ama ben dışarda yada tvde yakışıklı bi adam görsem uff amma yakışıklı aşkım baksana bilmem ne derim bişey demez yada kıza bak amma kısa etek giymiş saçına bak ben o kadar kilolumuyum filan derim yaniii onamı baktım bunamı baktın mevzusu geçmez herneyse denizcim sizde problemlerinizi halledersiniz herşey yoluna girer inş en kısa zamanda bide evliliklerin ilk yıllarında bu tür şeyler yaşanıyo sanırım iki tarafta birbirinin ailesine alışcak filan ben esk ye gidince eşim der annene gidelim kalalım yada kal diye valla ben üşeniyom kayınvalidemlere bi yerleşiyom anneme oturmaya gidiyom akşam dönüyom ama hep orda kalsam niye kaldım gitme demezler git annene hadi biz işleri hallderiz kal orda der kayınvalidemde sağolsun
ece gündüz nerdeyse hiç bişey yememiş azcık süt içmiş az uyumuş hiç tadı yoktu bakıcısnda oturduk biraz patates filan kızartılar kızları filan vardı çay içtik erken çıktım yaa 5 çayı yaptık iyi oldu ecede uyumuş biraz uyandı bi kaç patates yedi eve gelirkende arkadaşımı aradım eceden 5 güm küçük kızı var 4 aydır görüşmüyoduk gelin dedim eşim yok onlar geldi ilayda çok asabi hemen kızıyo vuruyo filan ecede tadı yok yaa kitapalrını kıskanıyo vermiyo bide ben yeni aldım onları daha doymadığı için paylaşmak istemiyo filan neyse hareketli bi geceydi ama makarna pişirdim iyi yedi maşallah sütünüde içti ilayda yiyio ona veriyim derken götürdü makarnaları çok şüküronlar gitti ece uyudu bende oturdum biraz eşim diyo bi akşam da evde otur be kadın bende yokum kızınla dinlenin yoookkkkkkkk anam ben öyle kendi kendime duramam canım sıkılır ya gidecem ya gelicekler ece rahat vermesede hem alışsın istiyorum geröekten ortama çabuk uyum sağlıyo yabancılık çekmiyo kızımda ayyy yarın akşam da ev görmeye gidicez eski komşumuza ne alııcama halaa karar vermedim baharat takımım alsam napsam yaa :uhm:
Günaydın....
Akşam kızkardeşim geldi 6 aylık hamile kızımız geliyor inşallah.
Enes teyzesinin karnına cici cici yaptı şimdiden öğretiyoruz adını Beren koyucak Beren gelicek diyoruz..
Kardeşimi kızdırmak için diyorum saçını başını yolcaz Berenin....
Enes gülüyo..
Babamızda henüz gelmedi tatilinden aramadım sormadım ne hali varsa görsün.... :umursamaz:
Oda gitti gideli iki kere aradı bir hafta içinde :umursamaz:
günaydın.....hayırlı cumalar....
bizde de durumlar aynı kırk sefer uynıyor ecrinde başım çok fena.....
esracım boşver düşünme canım ........ilaçalrın etkisi oldu mu canım...
serpilcim ecrinde aynı göbeğine bayıılıyor göbüş nerde dedikmi gıdı gıdı diyor e göbeğini gıdıklıyor sonra benimkini ......
esracım yeğnler o kadar çok seviliyorki inan kendi çocuğundan ayıramıyor insan
ben zeynebe bi şey alsam hemen ablamın çocuklarınıda düşünür alırım
ablamda aynı şekilde zeynebe alır
teyze hakkaten anne yarısıymış
bende kendıme turk kahvesı yaptım yazılanları okudum cvpladımmm kahvem bıttı kapadım sankı faldan anlarmısım gıbı snaırım delırmeye baslıyorum
dunde kendı kendıme konusuyordum soru soruyorum kafamda sonra seslı cvplıyorum
bu normal mı ?
doktora gıdıp ılac mı alsam bende cok uyku yapıyormu ? ıse yarıyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?