2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

serpilcim umarım kurtulursunuz şu borçlardan çok zor ev alıp ödmesi bu devirde....

Son düzenleme:
denizcim kıskançlık herkeste zaten yazmış gerçekten kötü çekilmez bişey hayatını zindaneder umarım eşinle sorunlarını halledsersinde biter inş....

günaydın kızlar
bende dün parmak boysı aldım ama kullanamadık misafir gelince bu akşamda biz gidecez belki cts gündüz yaparız bi boyama babasının keçeli kalemleriyle pijamasını sıvamış bacaklarınıbi güzel boyamış sabah ben giyinirken bizimki kağıda çizmektense kendine çizmeyi daha çok seviyo dövme filan da yaptırır bu büyüyünce delikafadulden
sevda zeynep maşallah ne tatlı olmuş öyle nasıl dinliyo seni bizimki birini gösterirse başka göstermez bu aralar özel ilgi alanımıza memeler giriyo :lepi: beni giyinirken görse meme meme onun üstünü değiştirirken hemen tutuar kendi göğüslerini meme diye ecenin göbüşü şişmişmi diyoz tutuyo göbeğini annenin şişmişmi diyom benim göğsümü tutuyo göbüş iyi anne bunlar şiişmiş diyo heralde yavrucak :roflol::roflol::roflol::roflol:
gece yine 50 kere kalktı aman dişsede çıksa artık da rahatlask yaww zırıl zırıl ota boka sabah bakıcı dışarı gidiyom deyince atlıyo kucağına yoksa kadına bi kötü bakıyo bana sarılıp ağlıyo evden çıkmak çok zor yaaa öfffffffffff

ayrıca ben arada üzülüyodum eceyle evde olsam daha iyi ilgilenirdim daha fazla şey öğretebilirdim vs diye dün gelen arkadaş evde çocuk gelişimi mezunu bide kızıyla ilgileniyo sürekli eceyle konuşmalarıda anlayışlarıda aynı iyi dedim yaa kendimi iyi hissettim demekki bu kadar alabiliyolar bu yaşta daha doğrusu bu benim aklma gelmemiştide gece şimle konuşurken o söyledi ohh rahat rahat yattım uyudum :lepi:

Son düzenleme:
Günaydın....
Akşam kızkardeşim geldi 6 aylık hamile kızımız geliyor inşallah.
Enes teyzesinin karnına cici cici yaptı şimdiden öğretiyoruz adını Beren koyucak Beren gelicek diyoruz..
Kardeşimi kızdırmak için diyorum saçını başını yolcaz Berenin....
Enes gülüyo..

Babamızda henüz gelmedi tatilinden aramadım sormadım ne hali varsa görsün.... :umursamaz:
Oda gitti gideli iki kere aradı bir hafta içinde :umursamaz:

sağlıcakla gelsin beren bebek inş güzel anlaşırlar enes efendiyle
esracım eşinin mesleği ne kendi işimi bayaa uzun bi tatil yapıyo galiba enesi nasıl merak etmedide aramıyo şaşırdım doğrusu Allah yardımcın olsun canım nasıl ilaçlarla aran

günaydın.....hayırlı cumalar....

bizde de durumlar aynı kırk sefer uynıyor ecrinde başım çok fena.....
esracım boşver düşünme canım ........ilaçalrın etkisi oldu mu canım...

serpilcim ecrinde aynı göbeğine bayıılıyor göbüş nerde dedikmi gıdı gıdı diyor e göbeğini gıdıklıyor sonra benimkini ......

esracım yeğnler o kadar çok seviliyorki inan kendi çocuğundan ayıramıyor insan
ben zeynebe bi şey alsam hemen ablamın çocuklarınıda düşünür alırım
ablamda aynı şekilde zeynebe alır
teyze hakkaten anne yarısıymış

sevdacım maşallah zeynebe ....canım çok tatlı ve çok uysal ecrin benim cadııı asla böyle sakin durmaz....

sağol canım inşallah iyi anlaşırlar...

canım eşimin işi lojistik büyük bir firmanın sipariş takibini yapıyor...
1 haftalık tatili kalmış içerde onu kullanıyo...

sana da hayırlı cumalar
eneste çok uyanıyor illa yanımda uyucak...
ilaçların pek etkisi olmadı gibi daha hiç bişey anlamadım...

evet kızkardeşimden biliyorum canım
neler neler aldı enese....
şimdide benim içim kıpır kıpır hemde kız olunca alternatif fazla oluyor
bıcır bıcır bir giydiğini bir daha giymez artık :ecrin_bebek:
onlarda da ilk kız torun dört gözle bekliyorlardı artık yer yüzü görmez
Allah kız kardeşimin yardımcısı olsun kayınvalidesiye bir oturuyo...

sevdacım maşallah zeynebe ....canım çok tatlı ve çok uysal ecrin benim cadııı asla böyle sakin durmaz....

evet canım zeynep benim her sözümü dinliyor
dedim ya aynı büyük bir insan gibi davranıyor ben bütün gün onunla konuşuyorum yaptığım herşeyi sanki bir arkadaşımla konuşuşormuşum gibi ona anlatıyorum
mesela bi görevi yerine getirmekten çok hoşlanıyor
babası soda istiyo zeynep ona nım nım diyo bana gelip baba nım nım diyo veriyorum sodayı hemen babasına götürüyo ve başında bekliyo içsinde babası al kızım bunu anneye götür desin diye
kocişte ne içtiğini anlamadan dikiyo kafasına hemen aceleyle :))

çok tatlı yaa maşallah ...ecrinde biliyorsun her şeyi anlıyor biliyor ama canı ne zaman isterse o zaman yapar bizimki biraz asi kendi istediğini giyer istediği zamaan gider kapı örter vs.. iştekaydirigubbakcemile3... ....

maaşallah zeynebe Allah nazarlardan saklasın..... opuyorumnanaktan

aynen arkadasım .. gecen gun gecen gun dedıgım baya oluyor ramazanda annem ve yegenım 7yaşına yenı gırıcek ıkısı geldıler bnm aılem esımı cok severler sureklı overler sureklı bı tartısmamızda benı susturular fln.. (ki bu cok yanlıs bana gore)
neyse daha sonra ablam geldı kucuk yegenımle ( araldan 1 ay kucuk) ablam annemı ve yegenımı alıp donecektı gelmısken cok ısrar ettık ıkı gun kalın dıye cunku ablamla muhabbet etmek ıkı satır konusmak ıstıyordum
tabıkı aral ve ırmak ortalıgı sureklı dagıttılar bırde bı kaç kez yere fln vurdular
esım onlar bızde oldugu surece hep surat astı hep cocukları azarladı alt kattakı kadın rahatsız olurmus fln dıye bagırdı
hatta ablamı da azarladı (aynı yaştalar)
ablam ve annem seslerını cıkartmadılar annem bana kıslık melemenf asulye fln yapmaya gelmıstı ztn
o 3 gunu bana zından ettı burnumdan getırdı .. esımı hıc boyle bılmezdım yanı tövbe haşa peygamber gıbı adam derlerdı
ama artık degısmeye basladı bnm aıleme karsı
onların yanında benı cok kez azarladı normalde ban karsı pek sesı cıkmayan bırıdır
ablamı azarladı
eve gelıyor annem hoşgeldın oglum nasılsın dıyor ıyıım deyıp yerıne oturuyordu

sen nasılsın anne yada herhangı bı muhabbette gırme gereksınızmı duymadı

bende herseyı soyledım .. ıkı gun oncekı tartısmamızda da avazım cıktıgı kadar bagırdım bnm aıleme ıyı davranıcaksınnnnn dıye .

cunku ınanırmısınız onun aılesıne ben cok ıyı davranıyorum bana espırıyle laflar sokulsada ben hep onlara gıderım aralı gostermek ıcın yada bayramlarda ozel gunlerınde ararrım
dogum gunlerınde teyzelerı olsun anası babası olsun srprız partı yaparım hedıyeler alırım elımde olanla.. ama artık benden hıc bısey beklemesın senın aılende dedım ıkı gun once.. cunku bunlar deıldı bnm hakettıklerım..

ztn konuşmadım canım anlayacak ve ozurler dıleyecek...
evet ben asırı derecede duygusalım ota b.ka aglayan herkesın yardımına kosan cok vıcdanlı bırıyım
ınanın hisssizim dunde oyleydım bugunde.. ben bıseyın kırıldıktan sonra eskısı gıbı olmayacagına ınananlardanım cunku..
hep bana yaşatılanları anımsıycam.. unutmıcam

bnmde ona guvenım var serpilcim ama eşimin bana yok bence...
tam soyleyemesede hıssedıyorum bunu..
cunku esım benım arkadasımdı bekarken herseyımı bılırdı kız arkadaslarımı gıtttıgımız yerlerı hep ona anlattırdım hatta bnm en yakın arkadaslarımlada cok samımıydı..
evlenırken cevremdekıler onun benı taşımakta zorluk cekıcegını de soyledıler..
ılk zamanlar hıc boyle bır durum yoktu

bende hala gosterırıme sıme bodrumda fln turıslerı gosterdım mesela kıza bak bebek gıbı yada oyy bacaklarına bak ne duzgun fln dıye . ama ben onun yanında boyle bıseyın esprısını bıle yapamam ..
tv de mesela murat boz fln var ondan bıle kıskanır benı kafamçokkarıştı bodrumda da ztn su sana baktı bu sana baktı deyıp benı delı ettı ya ben ne yapabılırım bana bakıyorlarsa orayada carsaf gıyıp gıdılmez ya
ınanınkıyafetlerımde de hep bı dozaj vardır aşmam onu orda da bu devam ettı sadece sortla dolandım plajda fln bu da olsun yanı..

bu arada arkadasına cerceve alabılırsın bence cok guzel bır ev hedıyesı datlum

ayycanım bnm yaa nasılda bıldım kızınız olucagını...
Allahım bızlerde gostersın kız evlat sevgısını hayırlısıyla ınşallah.. ve hayırlı zamanlarda ınşallah.. senın eşınede cok kızıyomm yaa gul gıbı karısını uzuyor ay ben olsam haytat senı tek bırakmam datlummmmm delikafadulden

sanada hayırlı cumalarr canım..

aynen sedacım yegenler cok sevılıyor bnm cok yegenım var hepsını cok cok sevıyorum kucuklugumden berı calıstıgım ıcın hepsıne hedıyeler alırdım suan bıle kendı cocuguma almam bazen ırmaga fln alırım hemde zevkle

bende kendıme turk kahvesı yaptım yazılanları okudum cvpladımmm kahvem bıttı kapadım sankı faldan anlarmısım gıbı snaırım delırmeye baslıyorum

dunde kendı kendıme konusuyordum soru soruyorum kafamda sonra seslı cvplıyorum

bu normal mı ?

doktora gıdıp ılac mı alsam bende cok uyku yapıyormu ? ıse yarıyormu ?

canım ya bunlar depresyon belirtisi istersen bi görün dr.a çok uyku yapmadı bana ben demiştim dr.a küçük çocuğum var aman uytmasın beni gece kalkamam demiştim bişey yapmaz demişti yapmamıştıda sende söylersin dra ona göre verir benimde tekrar gitmem gerek aslında bendede eşim iyi gerçekten uzun zamandır şoktayım bu duruma bu seferde ben fenayım toparlanıp adama ayak uyduramıyom bu kez kendimi kapattım eve çıkmak içimden gelmiyo hiç bişeyden zevk almıyorum sürekli somurtuk geziyorum ama sinirli değilim oldukça sakinim

slm kizlar..
adasim kahve icin saolsin..ben delisiyim bu aralar 2 kupa kocamn götürüyom walla..esim bi ara takti bide saglikci olancan filan diye ama ben onu ikna ettim saglikli olduguna..
suanda kahvemi yaptim ama zeynebim icirmiyo,o uyaniksa yarisi bosa gidiyo..
kiskanclik sanirim multifaktöriyal bir sey biraz yapi biraz yetistirme biraz cevre..esim asiri degil ama ben kendimi telkin etmesem cok kisnkanirim..biliyorum..oyüzden asla birine yakisikli demem cünkü oda birine güzel dese dayanamam elimde degil..
persembe derse gittim beni 23 yasinda sandilar,30 dedim inanmadilarzemuszemus...ögrencilerimin birinin 1.5 yasinda kizi var üstelik 5 ay hamile ve dersleri birakmamis azmine hayran kaldim..

ya Esracim yazdiklarini okudukca cok üzülüyom Allah yardimcin olsun..sonrada adam olanda adamliktan cikanda cok oluyo..en kisa zamanda hersey güllük gülistanlik olur senin icin insallah

aysegulcum sen ozel dr amı gıttıydın bacım ?? senı dınlıyorlarmı devlete gıttıysen ? yoksa zırt dıye ılacı yazıp yolluyormu
bnm benı boyle sureklı takıp edıcek dınlıyecek bana yorum yapacak bırıne ıhtıyacım var .. once anlatıcam teshısımı koyucak sonra ılacımı alırım yazınca...

yasemın cımm anasına bak kızını al demısler zeynep maşallah sübhanallah cok guzel bır kız sende ondan bence gerı kalmıyorsundur..

ay bnm oyle kıskanclıgım yoktur arkadaslarımla esım cok samımıdır gelırler gıderler .. sakalasırlar .. ama ben esımın arkadaslarına yada kuzenlerıne cok agrııımdır buna ragmen adam benı kıskanıo ben kıskanmıom

sanırım o benı benm onu sevdıgımden daha cok sevıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…