2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım odalarımız yan yana ama ben yine tedirgin olurum hala uykuya hasretim gece 3-4 kez kalkıyo. uyuya kalırım sesini duymam diye alıyım diyorum.

ben bu aralar fazla abur cubur takılamıyorum bide 7 den sonra hiç bişey yemiyorum malum rejimdeyim 2,5 kilo gitti :)))
59,5 oldum 2-3 kilo daha versem harika olucak ama bunu tabi gizli yapmam gerekecek eşim kızıyo zaten nereye vericen kilonu diye 2,5 kiloyu zar zor verdim onun yüzünden

ayyyy kızlar bende çok yorgunum bugün ya doğaçı dr.amcasına götürdüm sonunda geçmeyen öksürüğü yüzünden veeeeeeeee doğaç alerjisini hat safaya çıkarmış 2 tane şurup yazdı grip dahi olsa peditus falan verme antibiyotik verme dedi onun ayrı olacak ilaçları dedi boyu aynı boyundan için türkiye ortalamasında yüzde 80den daha uzunmuş ama kilosunu az buldu yine 10.500 olmuş 500gr alsa ortalamada yüzde 50 ile kurtaracakmış bu şuruplar iştahınıda açıcak dedi yemiyo bişey dedim dediki 3 öğün yedir dedi sabah başla dedi ne kadar yerse o kadar yesin bırak dedi zorlama dedi aradada verme dedi öğlen tekrar ver dedi akşam yine aynı dedi battaniyelerini nevresimle dedi havalandır evi sık sık dedi ailede varmı astımlı dedi kayınpederle görümcem astımlı dedim bendede eşimdede burun alerjisi var dedim bizden geçtiğini söyledi genetikmiş gelişimini çok beğendi bide zeka ve gelişim testi verdi aslında yasak bunu vermem dedi ama sen bilinçli bi annesin dedi gördüğüm kadarıyla dedi valla teste göre süper gelişim ayından oldukça önde gidiyo bu teste göre sanata ve sosyal yaklaşımı belirliyo dediki protein ağırlıklı beslemişsin bunu sen dedi yok valla dedim bebekkendi o dedim şimdi öyle değil dedim buna pilav ekmek makarna yedir dedi vitamin konusunda sıkıntısı yok doğaçın dedi sadece pekmez ver dedi balık yağına falan gerek yok dedi dişlerde hızlı çıkıyomuş kulaklarda sorun yokmuş artık chek upa girdi resmen doğaç neyse sizlere gelelim kızlar

kışlıkları annem gitmeden ayarlayıp hazırda tutmuştum ben doğaçı babasına vermiştik kurtulmuştuk

denizcim kutluyorum canım yıldönümünüzü daha nice güzel birlikte kuzunuzla yıllar diliyorum canım aklıma bişey gelmiyo valla ama senin aralı bırakıcak yerin var nasılsa evde yada parkta takılın bence maddiyatta önemli tabi

nurancım ben telsiz kullandım ama kısa süreli sattım geri philips markaydı satma nedenim malum burda askeri ortamda çok telsiz var ve karışıyodu çok diğerleriyle bende ne anlamı kaldı dedim işe yaramayınca sattım

kızlar facede önerdiğim gurup benim babamın restaurantı eşinize dostunuza yayarsanız sevinirim reklamın iyisi kötüsü olmaz değilmi :))

bende bayılıyorum ya abur cubura bekarken sınava yakın çalışırken çok yerdim aşırı torba torba taşır oturur yerdim bi yandanda ders çalışırdım :))

ece ile ecrine kocaman bi maşallah diyeyim cimcimeler sizi ayyy kız çocuk istiyom ya bende kızların ses tonu bile incecik oluyo bıcır bıcır doğaçınki vooo vooo çıkıyo erkek ya sıpa illa böğürcek kaldık anacım erkek egemenliği var evde yarın oda büyür istek sıralar bugün bunu pişir bunu ütüle kızın olsa birlikte yaparsın değilmi ya ama ben doğaçada yaptırıyorum ufak tefek dr.da yaptırıyom deyince ağır iş sandı yorma çocuğu dedi yok dedim işe katıp eğlendiriyorum dedim onun bana şimdi ne yardımı olacakki zarardan başka :)

deryacım resmini bende çok beğendim canım maşallah seninkaşlarına bayılıyorum zatenn kaş fukarası olarak :gitme:
:lepi:

Saol serpilcim..benim kaşlar da tam tersi bana almaktan fenalık geliyor :)) zaten özümde çatık kaşlıyım tabi yıllar önce yok ettirdim ama benim bi arkadaşımda kaşları daha belirgin olsun istiyordu kalıcı makyaj yaptırdı hiç denedinmi yada düşündünmü çok kullanışlı yaa şekilli şekilli bir de arkadaşımın ifadesini çok değiştirmişti daha bi anlamlı olmuştu

Maşallah Doğaça.. doktor amcası da ne güzel ilgilenmiş yaaa dediğin gibi baştan aşağı bakmış sanırım protein ağırlıklı beslendiğini falan kan değerlerine göremi yorumladı ayşegül? bir de o test nasıl bişeydi?

gnydn kızlar güzel bir gün diliyorum
yine bir aradan sonra burdayım nolrsunuz beni maruz görün hiç birşey geçen yılki gibi değil offfff offfffffffffffff
ya nasıl bunaldım nasıl sıkıldım bilemezsiniz hiç mutlu değilim hemdeeee hiiiiiççç
sabah sabah sıktım canınızı kusura bakmayın nolursunuz
ayşegül cnm doğaca geçmiş olsun sewindim kuzumun gelişimi sprrrmiş maşallah
umuyorum herkesler iyidir
grşrz canlarım hepinizi kocaman öptm

kan değerlerine göre demedi ama ben test yaptırdığımı ve sonuçların güzel olduğunu söyledim zayıf olmasına rağmen geçen senede aynı şeyi söylemişti çünkü doğaç protein eksikliği olsa bu hastalıklarda güçsüz kalır kaldıramazdı dedi enerjisi herşeyi gösteriyo dedi bu test geçen sene banada göstermişti doğaç 9 aylık yürümüştü ya o zamanda gelişimi önde gidiyo demişti zekasal olarak nasıl anlatsam bilmiyorum testi şemasal bişey dur altta örnek yazayım bi
deryacım üzülme canım ben anlıyorum seni sağol canım güzel sözlerin için bu arada üzme kendini

mesela kişisel sosyal gelişimde kaşık çatal kullanma 15. ay en erken kullanma zamanı en geç ve vahim zamanı 25.ay 3 küpten kule yapımı 15. ayda başlıyo en geç 22. ayda en vahim zaman oluyo oda buda ince motor yani el becerisi oluyo mesela bide dil gelişiminde anne babadan başka 4 sözcük söyleme 14. ayda en erken en geçte 21 aylıkken ve daha geç olursa vahim oluyo bide kaba motor yani fiziksel aktivitede tek ayak üzerinde 1sn durabilme 15. ayda başlıyo en geç 24. aya kadar sonrası vahim durum doğaçta 2yaşta başlayan bazı şeyler görülüyo mesela el yıkama ve kurulama yer bildiren bi terim anlama 2resim gösterme olduğu yerde zıplama gibi bulunduğu ayda henüz yapamayacağı şeylermiş ama doğaç yapabiliyo bunları daha bi sürü şey var ama tabloyu aktarmam zor

fox tv de akşamları deniz yıldızı diye bir dizi var enes onun müziğine bayılıyor....
hemen ayağa kalkıp kendince ritme ayak uyduruyor.... :dance:

maşallah doğaça ne güzel test filan vermiş ilgilenmiş ya drunuz canım bizimki yapmıyo böyle şeyler
geçmiş olsun ayrıca inş bu ilaçları iyi gelir
enesede maşallah dansları çok komik ecede barneyin şarkılarına bayılıyo bide pembe fili var evde adını barni koyduk onu alıp alıp ı love youu diye dans ediyo hareketlilrdede ben ayaklarımı yere vura vura dans ediyodum oda öğrenmiş elepant elepant diye dans ediyo çok komikkk görseniz
ece karma besleniyo galiba yaa artık ben dikkat etmiyorum ama sabahları yumurtalı patatesini yer sonra gün içinde makarna ve kıymalı şehriye çorbası fix menüsü hep kuru şeyler yiyo yaa eşek kabız olmuto çok şükür eskiden ekmek yerdi eline alıp şimdi babasıyla fırından alınca istiyomuş evde istemiyo
ayyyy ben bide önüne koyuyorum makarnaları biraz çatallı batırıp yiyo sona doğru sıkılıyo parmağına takıp yiyo onu da ben göstermiştim annem biraz kızdı ama yesinde nasıl yerse yesin :kedi:
çorbalarda kaşıkla yiyo suyunu üstüne şehriyelerini ağzına tabiiiiiiiii biz yerken onunda önüne koyuyorum kendi yiyo karışmıyorum amannn öğrensin artık

birde ben kakasını yaparken soruyodum kaa mı yapıyosun diye tata diyodu dün akşam baktım yine yapıyo bişey demedim bitince geldi poposunu tutuyo tata diyo büyüdükçe erken söylemeyide öğrenirler artık

Şu para yokmu zaten herkesin elini ayağını bağlıyor biz de bu aralar çok sıkışığız bir de kış geldi gaz vs iyice artacak masraflar Allah sonumuzu hayır etsin eşimle iddia oynuyoruz arada ya tutturursak diye geçenlerde 1800lirayı bi golle kaçırdık çok uyuz oldum..

gidemiyosanız evde fasıl yapın sesin nasıl yada severmisiniz fasılı bilmem ama açın biralarınızı yada ne içerseniz meze falan hazırla ya siz söyleyin yada internetten bul aç ışık durumunu ayarla hem muhabbet edin hem demlenin:))

Bizim anılara gelince 16 yıla sığmış o kadar çok anı varkiii yazsam kitap olur valla kötü kadınlar,kötü adamlar arabesk gibi:)) ve sonunda mutlu son tabi!
[/QUOTE]

olsunnnnn.. onemlı olan mutlu sona ulasıcak gucunuzun vede en onemlısı askınızın olması..
ne mutlu sıze canım maşallahhhhh..........

serpilcim ilgilenmekle kalmadı ilacının 3 tane numunesinide verdi bana sadece 2.5 liralık şurup almak kaldı mayene ücretinede 60 lira aldı adam 55 60 yaşlarında var tecrübelide yani dişindeki morlukta çıkarken diş kökten kanama yaparmış ondan olurmuş

eee kızlar napıyorsunuz saol ayşegülcüüm
üzülmemek elde değil cnm inanın kızlar bi kaç yazıyı okudum ama aklımda bile kalmadı yaaa walla patlayacam ama kendimi o kdr sıkıyorumki korkuyorum şimdi bile başımda vıdıvıdı bıktımmmmmmmm
nese kaçtım bn

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff bugun evlılık yıldonumumuz amaa bnm ıcımde sıkıntı var ay patlıcam sıkıntıdan yaaa .. gozlerım dolu doluuu cok duygusalım bugun offf offf

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff bugun evlılık yıldonumumuz amaa bnm ıcımde sıkıntı var ay patlıcam sıkıntıdan yaaa .. gozlerım dolu doluuu cok duygusalım bugun offf offf

canm yapma ya topla kendini enerji ver kendine sen cıvıl cıvıl kızsın gerçi diyenede bak bende eskiden öyleydim doğaç olana kadar ne zaman özgürlük bitti bende bittim olgunlaşma buna diyolar herhalde sabah belediyeye gittim fatura yatırmaya doğaçla ne mümkün gitmek 60 kişilik sıra beklemek komşuya bıraktım zor olcak diye yani özgürce elimi kolumu sallıya sallıya bi fatura bile yatırmak zor hemen acele koştum eve sıkmasın komşuyu diye dağıtır evini diye o komşuyu bulana kadarda ne zorluk çektim bi gün önceden telefon açtım millete müsaitmisin diye herkes meşgul komşuyla konuştukta ayşegül diyo rahatlaman için her konuda diyo okula başlaması lazım diyo başka türlü unut diyo benimki okula başladı öyle rahata erdim diyo bütün gün okulda akşamda yemek yer dersini yapar yatar diyo sende gezersin işini rahat yaparsın diyo yalnız evdede duruyolar o yaşlarda diyo kuyruk gibi gezmiyolarda zaten sıkılıyolarda diyo 2. yap biran öncede diyo tam rahata ermişken bida küçük çocuk kahrı çekmek zor diyo 2.den sora tamamen rahatlarsın diyo derdi bitiyomu bitmiyo çoğalıyo tabi diyo özellikle maddi yönden ama kendine ayırdığın özel zamanın oluyo diyo offf offf daha çok var ya okullu olmaya :bbo:

denizim cnm nice senelere çok çok mutlu olursunuz inş. sağlıklı mutlu güzel günler sizlerle olsun cnm mucxxx

ah deryacım ahhh seni kime benzetiyorum var ya han yaprak dökümündeki fikret aynı ona döndün ha atsan atılmaz satsan satılmaz odan hep diyorum allah kayınpedere ömür versin adamlar karıları olmasa kimsenin kapısına gitmez yapamazlarda kadınlar yapamıyo yalnız ya illa bi çocuğuna sığınıyo allahtan bizde görümce var ona postalarım allah göstermesin öyle bi durumda ama bu benim annem için geçerli değil kendine güveni olan bi kadın kimseye yük olmaz sevmezde yalnızlığa alışkın telefonda konuşuyoruz ben çok eğleniyorum diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…