Canım ben yazın akçayda telsiz kulladım çok faydasını gördüm çünkü ev kalabalık ve oda arkadaydı falan ama markası neydi bilmiyorum orda bıraktım,evinizin şeklini bilmiyorum ama yatakodası ile batuhanın odası yakınsa gerek olmaz sanırım
deryacım resmini bende çok beğendim canım maşallah seninkaşlarına bayılıyorum zatenn kaş fukarası olarak :gitme:
:lepi:
kan değerlerine göre demedi ama ben test yaptırdığımı ve sonuçların güzel olduğunu söyledim zayıf olmasına rağmen geçen senede aynı şeyi söylemişti çünkü doğaç protein eksikliği olsa bu hastalıklarda güçsüz kalır kaldıramazdı dedi enerjisi herşeyi gösteriyo dedi bu test geçen sene banada göstermişti doğaç 9 aylık yürümüştü ya o zamanda gelişimi önde gidiyo demişti zekasal olarak nasıl anlatsam bilmiyorum testi şemasal bişey dur altta örnek yazayım biMaşallah Doğaça..doktor amcası da ne güzel ilgilenmiş yaaa dediğin gibi baştan aşağı bakmış sanırım protein ağırlıklı beslendiğini falan kan değerlerine göremi yorumladı ayşegül? bir de o test nasıl bişeydi?
deryacım üzülme canım ben anlıyorum seni sağol canım güzel sözlerin için bu arada üzme kendinignydn kızlar güzel bir gün diliyorum
yine bir aradan sonra burdayım nolrsunuz beni maruz görün hiç birşey geçen yılki gibi değil offfff offfffffffffffff
ya nasıl bunaldım nasıl sıkıldım bilemezsiniz hiç mutlu değilim hemdeeee hiiiiiççç
sabah sabah sıktım canınızı kusura bakmayın nolursunuz
ayşegül cnm doğaca geçmiş olsun sewindim kuzumun gelişimi sprrrmiş maşallah
umuyorum herkesler iyidir
grşrz canlarım hepinizi kocaman öptm
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff bugun evlılık yıldonumumuz amaa bnm ıcımde sıkıntı var ay patlıcam sıkıntıdan yaaa .. gozlerım dolu doluuu cok duygusalım bugun offf offf
ah deryacım ahhh seni kime benzetiyorum var ya han yaprak dökümündeki fikret aynı ona döndün ha atsan atılmaz satsan satılmaz odan hep diyorum allah kayınpedere ömür versin adamlar karıları olmasa kimsenin kapısına gitmez yapamazlarda kadınlar yapamıyo yalnız ya illa bi çocuğuna sığınıyo allahtan bizde görümce var ona postalarım allah göstermesin öyle bi durumda ama bu benim annem için geçerli değil kendine güveni olan bi kadın kimseye yük olmaz sevmezde yalnızlığa alışkın telefonda konuşuyoruz ben çok eğleniyorum diyoeee kızlar napıyorsunuz saol ayşegülcüüm
üzülmemek elde değil cnm inanın kızlar bi kaç yazıyı okudum ama aklımda bile kalmadı yaaa walla patlayacam ama kendimi o kdr sıkıyorumki korkuyorum şimdi bile başımda vıdıvıdı bıktımmmmmmmm
nese kaçtım bn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?