canım umcayı görümcem anaokulu öğretmeni biliyosun onun patronu kendi çocuğuna veriyomuş çok etkiliymiş aşı gibi hafif geçiriyomuş ama biz kullanamıyoruz otür şeyler alerjik olduğu için dr. antibiyotik bile vermiceksin onunilacı ayrı olcak dediYarın oğluma seven seas balık yağı ve umca diye bir ilaç varmış onu alcaz.. bunları kullanıyormusunuz?
Bu Umca hastalıktan önce kullanılıyormuş bitkiselmiş,doğal antibiyotik diyorlar çok etkiliymiş grip öncesinde kullanılınca anında kesiyormuş ve bağışıklığı kuvvetlendiriyormuş aklınızda olsun kızlar malum herkes hasta evde bulundurmakta yarar var..
basit olarak aklıma benim fix yaptığım tek şey kek ve milföy börek canım aklıma gelen bunlarBu haftasonu eşimin ananesi ,3 teyzesi ve kayınvalidem gelecek napcam bilmiyorum evi dip köşe temizlemem lazım kaynan 1 değil bu sefer :)) Asrın izin vermiyor iş yapmama ne ikram edicem falan..ne önerirsiniz basit ama göze görüncek,lezzetli öneriler bekliyorum sizden..
Yarın oğluma seven seas balık yağı ve umca diye bir ilaç varmış onu alcaz.. bunları kullanıyormusunuz?
Bu Umca hastalıktan önce kullanılıyormuş bitkiselmiş,doğal antibiyotik diyorlar çok etkiliymiş grip öncesinde kullanılınca anında kesiyormuş ve bağışıklığı kuvvetlendiriyormuş aklınızda olsun kızlar malum herkes hasta evde bulundurmakta yarar var..
Bu haftasonu eşimin ananesi ,3 teyzesi ve kayınvalidem gelecek napcam bilmiyorum evi dip köşe temizlemem lazım kaynan 1 değil bu sefer :)) Asrın izin vermiyor iş yapmama ne ikram edicem falan..ne önerirsiniz basit ama göze görüncek,lezzetli öneriler bekliyorum sizden..
kızlar siz ne vitamini veriyorsunu neler yani içiriyorsunu<z şuan ecrinini hiç bir şey yok bitti en son viminc vardı 1 şişe içti artık deviti felan çok oldu dr.kesti başakada yok ama buda bitti ben ne vereceğim ecriin biliyorsunuz pek yemiyor bu yüzden vitamin takviyesi yapmalıyım dr.demişti zaten ama bu ay götürmeyeceğim bende kendim başlayayım dedim vitamine ne vereceğimi bilemiyorum siz neler vberiyorsunuz ne olur yazında yavruma başlayayım bir tane....umca ne nasıl bişey kii alayım mı bbende ecrin hep her ay hasta zaten ....biz bağışıklık için zinko hep kullandık...
yaa kızlar bı soru sordum sadece derya cevap vermıss
heyyyy dıom kı reglı olmadanonce bnm gıbı mı oluyorsunzu asırı hassassss duygusall sulugoz... ve asabı
canım ben doğaçta zinferol kullandım ve açıkcası iştahını açtı ne zaman versem birazcık etkili oldu ama hastalık dışındaki zamanda hastayken hiçbiri fayda etmyo bide ben bugün bişey denedim doğaçın menüsünü geniş tuttum tatlı tuzlu ne varsa masaya koydum makarna yoğurt ve sütlaç delikafadulden çok güzel yedi bi ondan bi bundan derken baya şişti karnı maşallah gerçi dr. dedi bu alerji şurupları iştahını açıcak dedi belkide ondan yedi
serpil ece yalız değil doğaçta balık yağı ve diğer şuruplarını zorlamadan içiyo çok şükür çocu doğdu doğalı en çok bunları aldı bünyeye napsın bağışıklık kazandı ilaçlara vitaminlere kaydirigubbakcemile3
aynen deniz bendede sinir oluyo herşeye çatıyorum ama tatlı olayı yok bendeyaa kızlar bı soru sordum sadece derya cevap vermıss
heyyyy dıom kı reglı olmadanonce bnm gıbı mı oluyorsunzu asırı hassassss duygusall sulugoz... ve asabı
dr.a kalsa hiç birini verdirmiyo bana ben iştah için aldım hem vitamin hem iştahı için kullandımcanım normal vitamin şurubu kullanmıyormusun .....
aralığın 15inde günümüz bizimde18.ay yani bir buçuk yaş aşısıda geliyor kızlar ......sizinkilerin tarihi felan varmı ecrine 1 buçuk yaşı olunca getir dediler...
canım çok üzüldüm ya bende arabayı çizikli aldım aldığım adamda bırak dursun dedi çoluk çocuk çiziyo eninde sonunda dedi bizim apt. bile yazı yazdılar çocuklara dikkat edin çiziyolarmış diye ebebeynleredeniz ben acayip sinirli oluyorum regli dönemi yaklaştığında hemen parlayıveriyorum eşimde çok anlayışlı sağolsun o günlerde bol bol kavga ederiz.....
1,5 yaş aşısı bizim 15 aralıkta
ya dün sabah işyerinde yanlışlıkla bir arkadaşın arabasını çizdim baya moralim bozuldu....
arabadan inerken yandaki aracın kapısına değdi açtığım kapı ufak iki çizik oldu görseniz çok dikkatli bakmak lazım...
bir ton laf söyledi bende bişey diyemedim ona canım sıkıldı neyse yaptırıcam dedim ama adamın çenesi de durmuyor malı kıymetli.... ben o arabaya 4 senedir gözüm gibi bakıyordum dedi falan filan işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?