2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yarın oğluma seven seas balık yağı ve umca diye bir ilaç varmış onu alcaz.. bunları kullanıyormusunuz?

Bu Umca hastalıktan önce kullanılıyormuş bitkiselmiş,doğal antibiyotik diyorlar çok etkiliymiş grip öncesinde kullanılınca anında kesiyormuş ve bağışıklığı kuvvetlendiriyormuş aklınızda olsun kızlar malum herkes hasta evde bulundurmakta yarar var..

Bu haftasonu eşimin ananesi ,3 teyzesi ve kayınvalidem gelecek napcam bilmiyorum evi dip köşe temizlemem lazım kaynan 1 değil bu sefer :)) Asrın izin vermiyor iş yapmama ne ikram edicem falan..ne önerirsiniz basit ama göze görüncek,lezzetli öneriler bekliyorum sizden..

canım umcayı görümcem anaokulu öğretmeni biliyosun onun patronu kendi çocuğuna veriyomuş çok etkiliymiş aşı gibi hafif geçiriyomuş ama biz kullanamıyoruz otür şeyler alerjik olduğu için dr. antibiyotik bile vermiceksin onunilacı ayrı olcak dedi
basit olarak aklıma benim fix yaptığım tek şey kek ve milföy börek canım aklıma gelen bunlar

günaydınlar herkese
umca yı bende bi sorayım alırım eczaneden varsa geçen gün bana bi mail gelmişti belki sizede göndermişimdir girp in eski ilacı diye bi tane soğanın kabuğunu soyup çukur bi tabağın içinde odanın bi köşesine koyuyolarmış o bütün grip virüslerini içine çekiyomuş bunu denemişler bi sınıftamı ne önceki sene sık sık grip olurlarken o sene olmamış hiç kimse soğanıda mikropskop altında incelemişler içi virüs doluymuş hem ucuz hem kolay bi yöntem denemek lazım eşim yatak odasıyla oturma odasına koy bakalım dedi ama unttum ben hala koymadım malum o okuldan taşıyo hep hastalıları sı ksık girp olur

ecenin balık yağı hiç itiraz etmeden içtiği tek şeyiymiş bakıcımız öyle diyo

deryacım ben yufkayla bişeyler yapardım sigara böreği gibi kesiyosun içine yağ sür biraz ğeynir koy sar yumurtaya sonra galeta ununa bulayıp sür fırına çıtır çıtır oluyo ama onlar geldikten sonra pişir hemen servis etmek lazım kek olabilir yanınada yada kurabiye dışarı margarin koy yumuşasn karıp pişirmesi yarım saatini almaz yanınada patates salatası yapabilirsin haşlamış patatesleri rendele üstüne salatalık rendele varsa çiğ kabak rendele mayonezli yoğurtla karıştır biraz tuz ve karabiberide unutma çok hafif güzel bi salata oluyo aklıma gelenler bunlar

ben geldim düğün bitti bende bittim ecrin ananesinde off kızlar bu eş olat-yı hakkatten canımı sıkıyor çok anlayışsız değil eşim ama fazlasıyla kırıcı hep ...anlam veremiyorum yani...

serpi canım balık yağı nasıl işe yaradımı yiyormu ece....

ecrinin vitamini bitti yaa ne alıcam bende dr.götürmüyorum artık hem maddi hemde büyüydü her ay her ay olmuyor ....

deryacım benim klasik peynirli poğaçam sigara böreği ama fırında yapıyorum tavadakini yağlı geliyor bende fazla yağlı yiyemimyorum miğdem bulanıyor ve keke zengin bir keke ceviz vs. herşeyiyle çok süper oluypr vede tatalı olarak gül tatlısı aklıma gelenler bunlar...

ader derya senini işin bizimkinden daha zor 1 tannesiyle başa çıkamıyorum ben sen 2 tane kişiyle uğraşıyorsun çocuklarada cabası...alllah kolaylık versin canım sana ama bu böyle olmaz bence yolunu bulun bunun yoksa nereye kadar ...

esraaaa canım ne oldu .....canın niye sıkılıyor....

kızlar siz ne vitamini veriyorsunu neler yani içiriyorsunu<z şuan ecrinini hiç bir şey yok bitti en son viminc vardı 1 şişe içti artık deviti felan çok oldu dr.kesti başakada yok ama buda bitti ben ne vereceğim ecriin biliyorsunuz pek yemiyor bu yüzden vitamin takviyesi yapmalıyım dr.demişti zaten ama bu ay götürmeyeceğim bende kendim başlayayım dedim vitamine ne vereceğimi bilemiyorum siz neler vberiyorsunuz ne olur yazında yavruma başlayayım bir tane....umca ne nasıl bişey kii alayım mı bbende ecrin hep her ay hasta zaten ....biz bağışıklık için zinko hep kullandık...

cnm umcayı ben duymadım
ben arala vıtamın olarak zınco dıye bır surup var acayıp guxel tadı olan bır surup onu verıyorum dr umuz vermıstı..

seven seas fln vermıom sımdılık ama balık genelde yemıyoruzz ben cok soyluyorum ama esım bı turlu almıyor unutuluyor vs.. nadır yıyoruzz alsam mı acabaa

mılfoy hamurundanda cok guzel tadlar cıkabılıyor derom hemde 5 dk yap cık ısın ıcınden
yanına patates salatası yap kek belkı bıde pasta fln olabılır . yada hanı su salatalar var degısık karnabaharla yada havucla yapılan hafıf sarımsaklıda olabılıyor ve o zaman bence daha guzel oluyor yanı oyle seyler yap tabaklarına ko yesınlerr :lepi:

canım ben doğaçta zinferol kullandım ve açıkcası iştahını açtı ne zaman versem birazcık etkili oldu ama hastalık dışındaki zamanda hastayken hiçbiri fayda etmyo bide ben bugün bişey denedim doğaçın menüsünü geniş tuttum tatlı tuzlu ne varsa masaya koydum makarna yoğurt ve sütlaç delikafadulden çok güzel yedi bi ondan bi bundan derken baya şişti karnı maşallah gerçi dr. dedi bu alerji şurupları iştahını açıcak dedi belkide ondan yedi

serpil ece yalız değil doğaçta balık yağı ve diğer şuruplarını zorlamadan içiyo çok şükür çocu doğdu doğalı en çok bunları aldı bünyeye napsın bağışıklık kazandı ilaçlara vitaminlere kaydirigubbakcemile3

yaa kızlar bı soru sordum sadece derya cevap vermıss

heyyyy dıom kı reglı olmadanonce bnm gıbı mı oluyorsunzu asırı hassassss duygusall sulugoz... ve asabı

canım benimde zor geçer hem hasta olurum yani ksıklarım ağrır hemde duygusallaşırım ağlamaya sebep araraım vede asabileşirim sinirli olurum çikolata canım çeker....

heyyyy dıom kı reglı olmadanonce bnm gıbı mı oluyorsunzu asırı hassassss duygusall sulugoz... ve asabı

canım normal vitamin şurubu kullanmıyormusun .....

18.ay yani bir buçuk yaş aşısıda geliyor kızlar ......sizinkilerin tarihi felan varmı ecrine 1 buçuk yaşı olunca getir dediler...

deniz ben acayip sinirli oluyorum regli dönemi yaklaştığında hemen parlayıveriyorum eşimde çok anlayışlı sağolsun o günlerde bol bol kavga ederiz.....

1,5 yaş aşısı bizim 15 aralıkta

ya dün sabah işyerinde yanlışlıkla bir arkadaşın arabasını çizdim baya moralim bozuldu....
arabadan inerken yandaki aracın kapısına değdi açtığım kapı ufak iki çizik oldu görseniz çok dikkatli bakmak lazım...
bir ton laf söyledi bende bişey diyemedim ona canım sıkıldı neyse yaptırıcam dedim ama adamın çenesi de durmuyor malı kıymetli.... ben o arabaya 4 senedir gözüm gibi bakıyordum dedi falan filan işte

ayyy off yaaa mal nedırkıı uyuzlar yaaaa
baskası cızse gormedıgı o zaman ne olcaktıı maloo nolcakk..
bızımde araba cızıkler ıcınde sıtede oturdugumuz halde ıcerde de cızıyorlar coluk cocuk ne olcak yanı of

canına bısey olmasın

ayy bende sinir oldum adama yaa olsun cana gelmemiş işte hem yaptırcaanıda söylemişsin boşver sıkma canını heryerde çıkıyo bunlardan

yasemincim bende eceye polivit supravit aldım sevmedi acd3 ü yine kokusu ve reng olmadığı için bi nebze içiyodu zinvital aldım sevmedi zaten ben her ilacını zorla ağlata ğalata veriyodum ilkdefa seven seas ı kolay içiyomuş iştah da fena değil acıktığında istiyo işte yalnız bize kilo aldırmıyo vitaminler vermeme gerek de yok belki seven seas ı balık yemediği için veriyorum

benimde reglim olur biter anlamam eğer ayaklarımı çok üşüttüysen karınm ağrır biraz o kadar ama sanırım alıngan ve sinirli oluyorum gerçi o benim genel halimmiş de naniknanik

ya senelerdir aynı ortamda çalışıyoruz....
lafı bile edilmicek 3 kuruşluk şeyin hesabında olan insanlardan nefret ediyorum
bu araba sonuçta dışarda kedi köpek bile tırmalayıp çiziyor.
bende sonuçta isteyerek yapmadım.
tutturmuş ben pasta cila kabul etmem kapı tümden boyancak onada tamam dedim
millet diyor yapma adam boyanırsa arabanın değeri 5.000 lira düşer yazık arabaya bu kadar küçük çizik için boyanmaz kapı. laftan anlamıyor ne hali varsa görsün.

yasemincim ben supravit veriyorum

benim önceden adetlerim çok şiddetleri kasık ve karın ağrısıyla geçerdi ilk gün resmen iptal olurdum
evlenince geçer dediler hiç bir faydası olmadı
ama doğum yaptıktan sonra mucize gib birşey ben adet olduğumu anlamıyorum bile...
ay ne zor günler geçirmişim adet sancısı gibi kötü bişey yok.....

aynen deniz bendede sinir oluyo herşeye çatıyorum ama tatlı olayı yok bende
canım normal vitamin şurubu kullanmıyormusun .....
dr.a kalsa hiç birini verdirmiyo bana ben iştah için aldım hem vitamin hem iştahı için kullandım
18.ay yani bir buçuk yaş aşısıda geliyor kızlar ......sizinkilerin tarihi felan varmı ecrine 1 buçuk yaşı olunca getir dediler...
aralığın 15inde günümüz bizimde
canım çok üzüldüm ya bende arabayı çizikli aldım aldığım adamda bırak dursun dedi çoluk çocuk çiziyo eninde sonunda dedi bizim apt. bile yazı yazdılar çocuklara dikkat edin çiziyolarmış diye ebebeynlere

ay esracım sinir oldum şu adama yaa nasıl insanaşr var şu dünyaff offf offf üzme xcanını sen takma kafana tatlım..
kızlar vitamin bilgilendirmeleriniz için sağolun bende alayım artık birinden de vereyim...vitamin kilo aldırmıyor zaten serpilcim ama iştahını kimi bebekelrin açıyor artık oda bebeğine göredeğişiyor....

herkese iyi geceelr....

gnydnnn kızlar
denizciim bndede regli dönemimde sinir oluyor yha bide dadlu yemek istiom gerçi her an istiomda dadluyu -tatlicadiarzu-
ne kdr malına düşkün insanlar warya sinir oluyom sende takma kafana cnm
kızlar vitamin veriyorum bn adaya birde dişler için bir hap werdi drumuz sizlerde kullanıyormusunz dişlerin daha sağlam ve çürümemesi içinmiş grşrz canlarım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…