2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegül cnm biliyosun ada ve ırmak arasındai yaş farkını oldukca fazla ama biz hiç şikayetci değiliz bn memnunum cnm bu durumdan her iki durumunda zorlukları olduğu kdar faydasıda war
okullu çocuğa gelince ewet ewde tek bırakabiliyorsun kuyruk olmuyolar ama dersler kurslar derken ödewler projeler performanslar ıyyyy bitmiyor cnm yaaa ama ırmak bana büyük destek her konuda ahhh birazda dağınık olmasa tam sprrr olıcak masraf konusundada hiç sormayın yaa adaya ne alsam giyiyor ne taksam duruyor ama ırmak öyle deil kendisi beğenecek kendisi yakıştıracak bu aralar süsümüze bir düştük takılar parfümler hiç sormayın ırmak küçükken barbie modası wardı sonra winxxx başladı bool fln hepsi gurubu bu aralarda hadise takıntımız war işte böle okul masrafı bir yandan süsümüzün masrafı bir yandan spor ayakkabısı beğenmiş geçen bu hafta sonu babamızla gidip alıcaz işte böle cnm yaşadıklarımızın bir kısmı

ahh ayşegülüm ahhh fikretin kocası destek kız ona bende oda yokki bıktım walla benimki rahatına pek düşkün warsa yoksa kendisi ve oğlu anlıyacan benide iş yapınca sewiooo oturunca ben bi düşman oluyorum aman yaa canınızı sıktım walla bugün kusura bakmayın kızlar ayşegülüm sende sağol bitanem diğer çocuklarına gitmiyor bende kalmak istiyor şimdilik bu böyle büyük abimiz aradı anne istek kağıdın hazır getirtecem seni dedi yok diyor bide bunun yazı war daha onu hiç düşünmek istemiom yurt dışındaki 3 kaynım izne gelecek hemde benim ewime nedenide anneleri yanımda ya ondan offff offfff

künaydınnnnnnnnnnnnn mıllet ::)

deryacım kayınvalıden neden sıze yerlestı esı yasıyor anladıgım kadarıylaa.. aralarında sorun mu var yoksa..

oyle bır durum oldugunda ben kayınvalıdemı alırım yanıma valla ama kayınpederım ıcıın bısey dıyemem sevmıyorum kendısını herkes cok sevsede...
ztn benım esım tek cocuk benden baska kımseye gıdemezler hee belkı yalovaya gıder kayınvalıdem . kardeslerının yanına

denizcim gününüz nasıl geçti anlatmadın
eşinin sana bir sürprizi varmıydı ?

ayşegül doğaçın doktoru ne kadar güzel ilgilinmiş
keşke bütün doktorlar okadar ilgili osa
ama nerde hiçbirri bişey anltmıyorlar heralde bizim anlamıcağımızı falan zannediyolar boşuna kendimi yormuyayım diyolar
ama toplumumuz artık çok bilinçli araştırıyor öğreniyor
valla ben doktorların bütün uzmanlık alanlarına taş çıkarırım okuduğum bilgilerle :)))

deryacım kayınvalidenin neder yanınnızda olduğunu bende bilmiyorm
nedenki ???

dun ben meyvelı yaşpasta ve sosıslı pogaca yaptım vaktım ancak ıkısıne yettı ztn bılıyorsunuz ruh halıyetım hıc ıyı deıldı afedersınzı pok gıbıydım tövbee yaa
neyse esım de cok yorgun geldı ztn telde konustuk gun boyu 5 kere fln konusuyoruz normalde de ve bısey yapmamaya ertelemeye karar verdık hem maddı hem manevı acıdan ılla bugun en ozel gunumuz dıye zorlamayalım kendımızı dedık.. sadece pasta fln yedık ıstee alt kata ındık kayınvaldıemlere. aralda sagolsun cok gec yattı veee
ben dun ıyı deılım fln dıyordum yaa reglı oldum ondan ıyı deılmısım .. sımdı daha ıyı hıssedıyorum kendımı ..
neyse ben sancı cektım esımde cok yorgundu aral uyuduktan sonra hemen uyudukk
hafta sonu ıstanbula gıdebılırız (ınşallah) bnm ıcın en guzel şey o olur.. orda kesın bıseyler yaparız yegenler kuzenler ablamlar fln

ben aslında ortakoye ve taxime gıtmek ıstıyorum esımle gezmek ıstıyorum el ele yada sahılde dolasmak ıstıyorum ama bakalımmmm

ya sızde de bu denlı etkıleyıcı mı oluyor reglı donemı ..
ben hasta olucagıma yakın cok cok cok duygusal oluyorum kendımı cok kötu hıssedıyorum
aglıyorum yada sınırden öluyorum vs.... sızde bu kadar oluyormu
ben hatta ölmek fln ıstıyorum o denlı yanı.. sureklı Allaha sıgınıyorum
Allahım aklıma mukayet ol bana akıl fıkır ver dıye
hastalanınca normale donuyorum sızde nasıl durumlar ?

ya sızde de bu denlı etkıleyıcı mı oluyor reglı donemı ..
ben hasta olucagıma yakın cok cok cok duygusal oluyorum kendımı cok kötu hıssedıyorum
aglıyorum yada sınırden öluyorum vs.... sızde bu kadar oluyormu
ben hatta ölmek fln ıstıyorum o denlı yanı.. sureklı Allaha sıgınıyorum
Allahım aklıma mukayet ol bana akıl fıkır ver dıye
hastalanınca normale donuyorum sızde nasıl durumlar ?

merhaba kızlar nasılsınız ben yorgun bitkin birazönce geld,m düğünden akşamda üdğün var havada soğuk ecrinde huysuz hasta oldu yine çok yorgunum kendimde de acayip kırıklık var eşimle sabah saabah tartıştık bayabii sıradan şeylerden için kalbimi fena kırdı kıskançlık yüüznden .....

ayşegülcüm doğaça maşallah ne güzel ileride olması dr.gerçekten çok iyiymiş...

deryacım k.valden sizde mi.. anlamdım olayı ve şaşırdım doğrusu...

denizicim olsun canım başka zaman kutlarsınız sizde

deryacım ader...bizde de aynı dert eşim ben iş yapsamda gözüüne görünmüyor sinirlerim bozuluyor resemn...

ay yasemın eşınde hıc kıymet bılmıyor yaaa ne asabı oylee.. gul gıbı bır evlat vermışsın dunyalar guzelı hemde.. sen ıse cok guzel bır bayansın .. nedır bu erkeklerın derdı anlamadım gettti bacım..

otur konuş kalbımı kırma de bence sen eşıne.. ben cok hassasım anla artık de..

bugunde hıc bızım kızlar ugramamış buralara

cnm çok geçmiş olsun inş. biran önce iyileşir meleğim
ewet kızlar k.validem 3 ay önce bize yerleşti geçen yıl kayınpederim vefat etmişti görümcemin kızıda yanlarında üniversitede okuyodu bu yıl okul bitince k.validem tek kalamam dedi ve eşimde asla bıramam dedi aldık yanımızda şimdi
yaseminciim cnm bnm eşimdğil k. validem iş konusunu problem yapıoo eşimde sorun yok eşimde anneciğini tutuyor annesi ne dese haklı ben haksız zaten eşimlede vardı az çok sorunlar ama bu kdr fazla değildi bnde çok takmıyodum ama bütün gün k. validem başımda dırdır yıllar öncesini anlatıoo yok şu şöledi yok bn böleydim bıktım yaa kafam şişti ada uyudu kafa dinleycem diorum bu seferde o başlıoo eşime geçen akşam dedimki çok konuşuoo başım ağrıoo oda dediki newarda dinlesen yorum yapsan yaşlı kadın senden ilgi beklioo ama kendisi dinlemioo kaçıoo wede yaşlı değil k.waldem zaten oğlunun yanında bi melek oluoo offf anlamadım bende sonumuz hayır olsun ne diyem rabbim sabır versin

Son düzenleme:
ayyy kızlar yinemi sorunlar ya nolcak bu erkeklerin sorunları kıymet değer bilmemeleri inş. akıllanırlarda üzmezler sizi ben çok üzülüyorum yazdıklarınızı okuyunca bende çok şikayet ettim ama şimdi maşallah iyiyiz hala eşime sihirli değnek değmiş gibi oldu çok mutluyum şimdi inş. o değnek sizlerinkinede değerde sizde ağız tadıyla yaşarsınız güzel günlerinizi

bu arada hepinize teşekkür ederim kızlar anne olunca güzel sözler duymak heleki bi dr. ağzından gerçekten gurur verici oluyo dr.umuz bi şans gibi bişey ayrıca alt sınır gelirli insanlarında geldiğini gördüm dr. uygun fiyata yada ücretsiz muayene yaptığınıda düşünüyorum çok güzel anlaşıyo çocuklarlada ağlıyacak gibi oldu doğaç hemen bi oyuncakla işi kıvırdı bak burda ne varmııış diye şarkı söyleyen tavşan yada kedi falan hemen sakinledi doğaç işinin ehli yani ayrıca sevdacım sanada katılıyorum bizlerde olmuşuz bi dr. valla anlıyoz artık herşeyden dr. dedimki diş olayını diş hematomumu bu dedim morarıklık evet aynen öyle dedi maşallah ne kadar bilinçlisiniz dedi :))netten öğreniyorum bende sürekli araştırıyorum bi sorun olduğu zaman elimizin altın büyük bi ansiklopedi var ya iyiki var internet olmasa sizlerlede tanışamazdık değilmi

Slmmmmm

Deryacım Allah kolaylık versin canım ama şu durumda yapacak başka bi seçenek yok sanırım eşinle konuş bence ana-oğul bu kadar üzerine gelmesinler yazık sana da..bu gibi durumlarda eşlere çok iş düşüyor hep diyorum arayı yapan,düzelten,bozan hep onlar..Allah hepsine sihirli değnek dokundursun o zaman ne diyim :)) hem konuşuyo,hem karışıyo diyosun offf zor valla sus desen alınır..

Evet şu doktor gibi olduk lafına kesinlikle katılıyorum aynıları bizde de yaşanıyor doktorun söyleyeceklerini ben ona söylüyorum çoğu zaman sadece boy pos olayına ve genel kontrol için gidiyoruz artık ama 3 ayda bir gitcem artık gerek yok her ay..dediğin gibi ayşegülcüm şu internet doğru kullanılınca çok faydalı ama bazen yanlış bile yönlendirebiliyor..hamilelikte falan çok yaşamıştım belirtiler falan yazıyordum yada test sonuçları oooo neler çıkıyordu bi gün bi değer fazla çıkmıştı netten baktım sakat bebekfalan yazıyordu akşama kadar hüngür hüngür ağladım akşam doktorum arıyınca rahatlamıştım yani bazen sebepsiz yere insanı endişelendireniliyor :))

Denizcim benim regl günlerim çok çaktırmadan geçer hiç anlamam yani zaten artık süresi de kısaldı 2 hadi bilemedin 3 gün oluyor ve ağrı falan bilmem o konu da çok şanslıyım ama gergin oluyorum ve tatlı aşeriyorum (gerçi normalde de tatlı aşeriyorum o zaman bahanem oluyor sanırım :))

Kızlar duydunuzmu bilmem leslie sansone ile evde yürüyüş diye bir cd var çok güzel dışarıda yürüyemeyenler için süper yani 68 dak seni yürütüyor ve sıkılmadan geçiveriyor su gibi oluyorum yaparken çok işime geldi kışın falan çıkamıyordum tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…