2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

annem bugün dönüyo onun içinde üzgünüm
abim aradı az önce afyondan onlara mermer getiren yaşlı bi amca abimler ofisteyken kasayı açmış mermerleri indereyim diye devrilmiş hepsi gürültüye çıktık taşların altında kalmış diyo nasıl kötü oldum tıp fakültesine götürmişler Allah ım inşallah adamcağıza bişey olmaz kızlar dua edin sizde nolur ona da çok üzüldüm
herşey üstüste geliyo hayırlı haftalar versin Rabbim

serpilcim hatanı anlaman bile güzel...
hepimizin böyle ani çıkışları olabiliyor...
Allahtan eşin anlayışlı davranıp oda senin kalbini kırmamış....
Eşinin kıymetini bil canım...
Geriye bakarak kendini üzme hatanı telafi etmeye bak... a.s.

serpilcim üzme kendini seninde dolup taştığın bir ana denk gelmiş geçmişi düşünüp kendinide kocanıda üzme daha iyi davran unut kii oda mutlu olsun sende canım ama böyle bir eşininde kıymetini bil gerçektende çok fazla iyi bir eşin var....

Serpil yaaa bi erkek ancak bu kadar anlayışlı,özverili ve fedakar olabilir bu konuda çokkk ama çok şanslısın canım gerçekten eşinin kıymetini bil ve madem durum böyle üzülüp ağlayacağına kendini affettir ne biliyim sende ona jest yap mesela..yada bu ay bir değil iki kez çıksın arkadaşlarıyla.. ama böyle kendini üzüp bu konunun üstüne gitme derim..

herkese katılıyorum serpilcim zamanla özrünü telafi edersin canım üzme kendin bu kadar olan olmuş artık yapacağın tek şey zamanla onun isteklerinede göz yummak onu mutlu etmek gerçekten eşin çok iyi biri ben görmüş tanımış biri olarak söylüyorum ama zaten eşler hep birbirinin zıttıdır ya biri daha sinirli biri daha alttan alan dengeyi kurarsın yine bu arada geçmiş olsun ya kötü olmuş inş. düzelir kaza geçiren ya

arkadaşlar nasılsınız bakalım bebişler nasıll sabah soramadm direk konuya daldım kusurumabakmayın....

herkese merhaba kızlar nasılsınız?

serpilcim lutfen uzulme olur boyle seyler ınsanızz herseydenonce.. ve hatalarımızz ani çıkışlarımız olabılr . ben eşının sana kıyabılıcegını sanmıyorum o da unutmuştur dedıgı gıbı .. lutfen kendını uzmee ..

bnm eşımde en son anlattıklarım dışında mukemmmeldır ama ben ona nazaran daha cabuk sınırlenıyorum parlıyorum o hemen unutur karı koca arasında oluyor ıste boyle seyler..

bu arada yarın bızım evlılık yıldonumumuz kızlar..

ya aral ortamızda yatmayı ve sabaha karsı uyanmayı adet halıne getırdı .. kızıncada aglamaya baslıyor cok duyygusal normal konusuncada tınlamıyor ..

rahat hazırolu ogremıstım ben ona taaa ne zaman dun esımle butun gun evı duzenledık atılcaklar vardı bırde kapalı balkona konulacaklar yazlıklar kıslıklar ayırd edıldı duzenlendı fln derken aral bızı mahfettı bı sanıye olsun durmuyor

bır ara tuttum bunu aral bana bak dedım hemen hazır ol yaptı kendını cok guldum yaa

bırde kaka yapınca haber verıyor (maşallahh )
ama yaptıktan sonra tabıkı.. poposunna vuruyor ogretmıstım kaka yapınca anne kaka de popoya vur dıye aynısını yapıyor koltugun arkaasna gıdıyor kakamı yaptın oglum dıyorum popoya vuruyo hemen :)) bakıyorm yapmış

dero dugun resımlerınden bırımı o varsa gelınlıklı halını koyarmısın.. cıdden cok cok guzel bır resım ztn o elmacık kemıklerıne hastayım senın bnm pek olmadıgı ıcın cıkık yanakları cok sevıyorum cok saglıklı gozukuyorlar maşallah canım

başbaşa oturabileceğiniz bir masa hazırlasan
aralı da aşağı gönderirsin güzel olur bence....

serpilcim eşin seni affetmiş bile kendini daha fazla suçlama canım ya
bu üzüntün bile eşini ne kadar çok sevdiğini anlatıyor başka bir kadın bu konuda duyarsız davranıp umursamayabilirdi..ama sen üzgünsün ve eşin seni anladı canım merak etme

Denizcim nice uzun,güzel,huzurlu senelere canım..varmı bi plan,jest falan hep eşlerden bekliyoruz biz köreliyoruz..

Maşallah arala da nasıl öğrettin öyle hazır ol falan :)) kaka yapınca teo söylemiyor ama hem saklanıp yapıyor hemde koku anlamamama izin vermiyoo:) kaka mı yaptın diyince o da çok gülüyo gagaaaa diyor

Ne güzel kışlık yazlık ayırmışsın ben zaman bulamıyorum öyle işler için yaaa teo uyanıkken imkansız çünkü katlı tişörtleri falan bozup yere atmaya bayılıyo,o uyurken de uyuduğu oda olduğu için yapamıyorum birinin onu alıpevden götürmesi lazım yaaa.. Teo da hala yanımızda uyuyor malesef eskiden parkyatağında uyurdu arada yanımıza alırdım şimdi yerleşti resmen aramıza şu odası tamamlansın artık yatakları ayırmanın zamanı geldi..

denizcim bu tür organizazyonları en iyi derya planlar
onun fikrini bekle bence :)))
hadi dero beklentim büyükkkkk :)))

evet canım düğün resimlerimden geçen bakıyordum eski günlerimi,kendimi özledim avatara koydum bakıp bakıp özüme döncem inşallahh! :)tskler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…