2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

denizcim bu tür organizazyonları en iyi derya planlar
onun fikrini bekle bence :)))
hadi dero beklentim büyükkkkk :)))

Ayy Sevda güldürdün beni ben ve romantizm dolu bi organizasyon ne biliyim diyorum ya epey köreldim ama bi düşüneyim..
ya gerçi herkesin romantizm anlayışı başka ben mesela asla başbaşa güzel bir restorantta yemek yemeği romantik ve çekici bulmuyorum ben daha özel anları ve yerleri seviyorum biz mesela eşimle yıllar önce seğmenler parkında soğuk sandviç,kola ,tatlı,cips vs. alır karlar içinde banklarda piknik yapardık bir de ses çekme cihazı almıştık sesimizi çekiyorduk o ara :) elimizde de hem üniversite hazırlık kitapları hem de ümit yaşar oğuzcanın şiir kitabı biraz ders,biraz şiir,romantizm falan üşüdükçe biribirimize sarılıp ısıtırdık daha da ısınamazsak karuma gider ısınır geri dönerdik ne biliyim bence o zamanlar çok ama çokkk romantikti çünkü çok doğaldıı..

Yaa bir de benim zevk aldığım mekanlardan biri de fasıl yapan ufak ,herkesin bilmediği ama samimi ortamlardır öyle bir yere gidip eğlenebilirsiniz mesela.. ya bursada bi yere gitmiştik ama neredeydi adı ne hatırlamıyorum gitmeyi düşünürsen arkadaşımdan telefonla öğrenirim yerini..

derya anlattıgın sey cok cok hosuma gıttıı... harıka gunler gecırmıssınız eısnle ne guzel ne kutsal gozlerım doldu okurken ...

gecen yıl yemege cıkmıstık bana guller hedıyeler fln almsıtı ..
ama ben bu yıl bısey ıstemıyorum bırde bana ceket almsıtı ya bu sana evlılık yıl donumu hedıyem olsun demıstı o zaman ..
bnmde param yok onba surprız yapıcak.. hemde hıc yok..

bnmde aklıma hep degısık fıkırler gelırdı ama bu aralar ıyı hıssetmedıgımden bende köreldım sanırım .. aslında para olsaa her fırsat her surprız senın ama yok ıste...

bende fasıl yapan yerlerı cok severım .. ama oaya gıdemeyız su durudma derya.

bılmıyorum kı... bılemıyorum ne yapsam .. aslında hıc bısey ıcımden gelmıo .. yanı sofra hazırlayıp kutlamak fln yada dısarı cıkmak

sağolun kızlar daha iyiyim gerçekten eşim çok iyi ben onun kadar olamıyorum ne yaparsam yapayım inş gerçeketen tüm boş vakitlerini benle geçirmez zaten acayip yoruluyo bize kendini eve kapatırsa çok ızarım kenme çoookkkk

bende öyle mekanları çok severim ama arkadaş gurubyla gitceksin nargile filan içceksin offffff ne güzel olurr

deryacım resmini bende çok beğendim canım maşallah seninkaşlarına bayılıyorum zatenn kaş fukarası olarak :gitme:

deniz sizede nice multu yıllar canım ben kocamla akşam evde sessiz dizine yatıp film izlesem bile yeter yaa bi organizasyona gerek yok başbaşa kalmak en güzeli bence aralı gönder aşaaa oturum evde :lepi:

serpilcim lütfen üzme kendini bu kadar telafi edersin bi şekilde affettir kendini. eşin çok anlayışlı biri çok sanslısın

bende batuhanı odasına geçirmek istiyorum aynı odada kalıyoruz ama kendi yatağında yatıyo daha doğrusu yer yatağı yaptım ona çok dönüyo geceleri şimdide kış geliyo ev ne kadar sıcak olursa olsun yer soğuk ister istemez etkilenir diye odasına alıyım diyorum ama önce bebk telsizi almam lazım
siz kullanıyomusunuz telsiz hangi marka iyi acaba??

deryacım gerçektende bende demeden geçemicem maşallah sana çok güzel bi bayansın

denzicim bende sana fikir vermek isterdim ama bende kıtım bun konularda
ama evde yemek yemeği düşünüyosanız evi güzel süsle mumlar yak... ben eşimin doğum günüde kırtasiyeden renk renk kartonlar alıp kalp şeklinde kesmiştim ve herbirinin üzerlerine yazılar yazıp bütün evin tavanlarından sarkıtmıştım
eşim işten eve geldiğinde kendi kapıyı açmıştı ve dumur olmuştu:asigim: hem çok hoşuna gitmişti hemde benden böyle bişey nasıl çıkmıştı ona şaşırmıştıŞeniz

denizicim nice güzel yıllara canım ...inşallah her gününüz çok güzel ve özel geçer...
benden deryanın fikirin aynısı bende yok yemek felan resteront felan olmaz sade ve kimsenin olmadığı güzel bir yer el ele yürüyüşler güzel bakışma ve son öpücük......eskidende bende öyle pek sevmezdim sadece karnımız doyurmak amaçlı girerdik sakin açık hava yada fasıl hoş güzel müzük dinlemeyi sevrdik halada öyle eşim pek romantik değildir ama arada eser yemeğe götürür bizi ecrininde bırakmaz yani bize yemek felan sıradan geliyor....

Son düzenleme:
ecrinde uzun zmandır çişini olsun kakasını olsuın yaptımı diyor sabah hatta yapmış bende bişeyelerele meşguldüm bana bağırıyor bırt dedim allll diye bırt da kaka oluyor...c....çiş yaptımıda siydim diyor...

denizcim al bende de valla bende dün gece başladım kışlıkları çıkardım ecrinle öldğm yaa ben topluuyorum ecrin başka yerleri dağıtıyor kendi başıma zor çıktım işin içinden daha b,r az önce bitirdim çok yoruldum doğrusu çocukla helekiii etrafı karıştırmaya bayılan bir bebekleee iş yapmak çoook zor oluyor bu gün bir gündü< uyumadı yaa inadına en azından 1 saat uyuyurdu işlerime bakardım biraz ama nerde iş varya o yüzden etrafı karıştırmak hoşuna gidiyor uyursa kim karıştıracak cadı birde kıyafetleri benim üzerine tuttuyor cicic felan diyor bir arad kafaya sokucam diye uğraşıyordu benişm ayakakbılarımı giymeye bayılıyor zaten ......3 saat te anca bitti kıyafetleri topla dür kaldır diğerlerini çıkar yerleştir off off birtti neyysekii darısı yapmayanların başına üzerimde büyük bir yüktü....

Son düzenleme:
şimdide kalem bulmuş heryerleri karalıyor off off bu çocuklar niye hep zarar çalışırlarkii...daha sabah heryerleri sildim ya...kalem izide zor çıkıyor bayılıyor kağıda yazı yazmaya.....birde suuu hryerleri ıslatıyor vermedşikmi yıkıyor ortalığı geliyor yanımıza baydakkk baydakk diye....

ayyyyy bi kışlıkları çıkarma macerası da bizdeydi dün akşam annemde namaza durmuş ece onun yanına gitti ben dağıtmasına razıydım kadının önünde duruyo geçende terlik bulmuş gelmiş illa giy ayağına diyomuş zor kıldım diy annem dünde selam verince bebe diyorum kızım ben annenin yanına git filan dedi baktım kitaplığa gitti ordan gazap üzümlerini almış anneme uzatıyo madem bebe diyon al sana kitap diye biz kitaplara bebe diyoruz da neyse ben allah diicekmiş amin dicek gel gidelim dedim gelmedi oturdu yanına açtı kitap okuyo alkisalkisalkis iyi dedim sen bebe de anane amin desin ben gidiyom neyseee arada bakıyorum oturuyo sonra pat patt ses geldi koştum ne göreyim sen git ordan kaplıklar vardırya böyle uzun sarılı olur onu bul al kitaplığın yanından annemin kafaya pattpaatttt vur kadın gülmeyim diye zor tutuyo kendini ben kolundan tuttum geçirmeye uğraşıyorum ama altıma kaçırcaktım hadi gülüpde annemide güldürmeyim diye sıkarken nasıl çıktık odadan bilmem Allah kabul etsin kıldı ama nasıl kıldı :roflol::roflol::roflol:

Nurancım süperrr valla aklımda bulunsun!
deryacım gerçektende bende demeden geçemicem maşallah sana çok güzel bi bayansın
tsk ederim tatlımopuyorumnanaktan
Canım ben yazın akçayda telsiz kulladım çok faydasını gördüm çünkü ev kalabalık ve oda arkadaydı falan ama markası neydi bilmiyorum orda bıraktım,evinizin şeklini bilmiyorum ama yatakodası ile batuhanın odası yakınsa gerek olmaz sanırım

Şu para yokmu zaten herkesin elini ayağını bağlıyor biz de bu aralar çok sıkışığız bir de kış geldi gaz vs iyice artacak masraflar Allah sonumuzu hayır etsin eşimle iddia oynuyoruz arada ya tutturursak diye geçenlerde 1800lirayı bi golle kaçırdık çok uyuz oldum..

gidemiyosanız evde fasıl yapın sesin nasıl yada severmisiniz fasılı bilmem ama açın biralarınızı yada ne içerseniz meze falan hazırla ya siz söyleyin yada internetten bul aç ışık durumunu ayarla hem muhabbet edin hem demlenin:))

Bizim anılara gelince 16 yıla sığmış o kadar çok anı varkiii yazsam kitap olur valla kötü kadınlar,kötü adamlar arabesk gibi:)) ve sonunda mutlu son tabi!

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar a.s.
bugün çok sıkıcıydı akşam daha güzel geçer inşallah
kuzucumu özledim sabah görüşemedik....
ay ben siz akşamı anlatmadım dimi
dün enes öğlen uyumadı 15:30 da anca uyudu
akşam 7 de bir kalktı ben de çok yordundum bende uyudum valla....
nese ben tırstım şimdi bu gece uyumucak diye kara kara düşünüyordum ki
kızkardeşim geldi berenbebeği sevdik biraz..... (şubatta doğacak inşallah...)
sonra kardeşimin eşi geldi enes erkeklere bayılıyor saat 10:00 civarındaydı enes kaynıyor...
enişteyi çok seviyor hemen kucağına inanırmısınız hiç kalkmadı....
ve de yarım saat sonra uyuyakaldı çok seviyor eniştesinin kucağında otursun....
Allah razı olsun dedim ya........

maşallah enese yaa negüzel bi uyuyuverse şunlar artık erken yatsın deliksiz uyusun erkende kalksın ohhh süper olur inş o günler yakındır

ayy derya nasıl canım istedi mezeler filan yazmışsınn öfffff zaten sabah beri canım cips istiyo mesaideyim kantin yakın olsa gidip alıcam eve giderken alıyımda bari akşam yiyelim mısır sezonuda açılıyo alıp da patlatsam ananmmmmmm noluyosa banaa :bbo:

ayy sezon felan bekelmedim ben canım geçen bir tepsi patlattım kendim hopp miğdeye dünde benim canım cips çekti eşim sağolsun bir koşu akşam aldı onu da yedim ohh sefam olsun yeyin sizde kızlar valla her akşam aburcuburumu yerim hiç yemeden uyuyyamam ben....süprizzzzz

Son düzenleme:
ben birde bayılıyorum yaa akşamalrı neskafemşiialıcam elime ohh mısırımıda patlıtıcam cipsimide alıcam yanıma aburcubur biraz bir şeyler daha flimimide açıcam korku filimne baylırım özellik ama nerde ecirini uyutmak zaten 1 buluyor gecede kaç kere kalkıyor off off hayal oluyor bazen...şimdide rahatlıkla otruyorum ama ecrin yok dedesi gelmişti traktörle ağladıı dütt giddcemmm diye yazık aldıda götürdü bende rahatca oturuyorum...sokakcı kızım benim yarında benim işler çok düğünümüz var teyzemzin kızının daha ne giyeceğimi bile bilmmiyorum akşam bir sürü işim var ecrinin kıyafetleri felan ayarlıycam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…