denizcim bu tür organizazyonları en iyi derya planlar
onun fikrini bekle bence :)))
hadi dero beklentim büyükkkkk :)))
serpilcim hatanı anlaman bile güzel...
hepimizin böyle ani çıkışları olabiliyor...
Allahtan eşin anlayışlı davranıp oda senin kalbini kırmamış....
Eşinin kıymetini bil canım...
Geriye bakarak kendini üzme hatanı telafi etmeye bak... a.s.
serpilcim üzme kendini seninde dolup taştığın bir ana denk gelmiş geçmişi düşünüp kendinide kocanıda üzme daha iyi davran unut kii oda mutlu olsun sende canım ama böyle bir eşininde kıymetini bil gerçektende çok fazla iyi bir eşin var....
Serpil yaaa bi erkek ancak bu kadar anlayışlı,özverili ve fedakar olabilir bu konuda çokkk ama çok şanslısın canım gerçekten eşinin kıymetini bil ve madem durum böyle üzülüp ağlayacağına kendini affettir ne biliyim sende ona jest yap mesela..yada bu ay bir değil iki kez çıksın arkadaşlarıyla.. ama böyle kendini üzüp bu konunun üstüne gitme derim..
herkese katılıyorum serpilcim zamanla özrünü telafi edersin canım üzme kendin bu kadar olan olmuş artık yapacağın tek şey zamanla onun isteklerinede göz yummak onu mutlu etmek gerçekten eşin çok iyi biri ben görmüş tanımış biri olarak söylüyorum ama zaten eşler hep birbirinin zıttıdır ya biri daha sinirli biri daha alttan alan dengeyi kurarsın yine bu arada geçmiş olsun ya kötü olmuş inş. düzelir kaza geçiren ya
herkese merhaba kızlar nasılsınız?
serpilcim lutfen uzulme olur boyle seyler ınsanızz herseydenonce.. ve hatalarımızz ani çıkışlarımız olabılr . ben eşının sana kıyabılıcegını sanmıyorum o da unutmuştur dedıgı gıbı .. lutfen kendını uzmee ..
bnm eşımde en son anlattıklarım dışında mukemmmeldır ama ben ona nazaran daha cabuk sınırlenıyorum parlıyorum o hemen unutur karı koca arasında oluyor ıste boyle seyler..
bu arada yarın bızım evlılık yıldonumumuz kızlar..
serpilcim eşin seni affetmiş bile kendini daha fazla suçlama canım ya
bu üzüntün bile eşini ne kadar çok sevdiğini anlatıyor başka bir kadın bu konuda duyarsız davranıp umursamayabilirdi..ama sen üzgünsün ve eşin seni anladı canım merak etme
Yaa bir de benim zevk aldığım mekanlardan biri de fasıl yapan ufak ,herkesin bilmediği ama samimi ortamlardır öyle bir yere gidip eğlenebilirsiniz mesela.. ya bursada bi yere gitmiştik ama neredeydi adı ne hatırlamıyorum gitmeyi düşünürsen arkadaşımdan telefonla öğrenirim yerini..
Nurancım süperrr valla aklımda bulunsun!denzicim bende sana fikir vermek isterdim ama bende kıtım bun konularda
ama evde yemek yemeği düşünüyosanız evi güzel süsle mumlar yak... ben eşimin doğum günüde kırtasiyeden renk renk kartonlar alıp kalp şeklinde kesmiştim ve herbirinin üzerlerine yazılar yazıp bütün evin tavanlarından sarkıtmıştım
eşim işten eve geldiğinde kendi kapıyı açmıştı ve dumur olmuştu:asigim: hem çok hoşuna gitmişti hemde benden böyle bişey nasıl çıkmıştı ona şaşırmıştıŞeniz
tsk ederim tatlımopuyorumnanaktanderyacım gerçektende bende demeden geçemicem maşallah sanaçok güzel bi bayansın
Canım ben yazın akçayda telsiz kulladım çok faydasını gördüm çünkü ev kalabalık ve oda arkadaydı falan ama markası neydi bilmiyorum orda bıraktım,evinizin şeklini bilmiyorum ama yatakodası ile batuhanın odası yakınsa gerek olmaz sanırımbende batuhanı odasına geçirmek istiyorum aynı odada kalıyoruz ama kendi yatağında yatıyo daha doğrusu yer yatağı yaptım ona çok dönüyo geceleri şimdide kış geliyo ev ne kadar sıcak olursa olsun yer soğuk ister istemez etkilenir diye odasına alıyım diyorum ama önce bebk telsizi almam lazım
siz kullanıyomusunuz telsiz hangi marka iyi acaba??
derya anlattıgın sey cok cok hosuma gıttıı... harıka gunler gecırmıssınız eısnle ne guzel ne kutsal gozlerım doldu okurken ...
gecen yıl yemege cıkmıstık bana guller hedıyeler fln almsıtı ..
ama ben bu yıl bısey ıstemıyorum bırde bana ceket almsıtı ya bu sana evlılık yıl donumu hedıyem olsun demıstı o zaman ..
bnmde param yok onba surprız yapıcak.. hemde hıc yok..
bnmde aklıma hep degısık fıkırler gelırdı ama bu aralar ıyı hıssetmedıgımden bende köreldım sanırım .. aslında para olsaa her fırsat her surprız senın ama yok ıste...
bende fasıl yapan yerlerı cok severım .. ama oaya gıdemeyız su durudma derya.
bılmıyorum kı... bılemıyorum ne yapsam .. aslında hıc bısey ıcımden gelmıo .. yanı sofra hazırlayıp kutlamak fln yada dısarı cıkmak
maşallah enese yaa negüzel bi uyuyuverse şunlar artık erken yatsın deliksiz uyusun erkende kalksın ohhh süper olur inş o günler yakındır
ayy derya nasıl canım istedi mezeler filan yazmışsınn öfffff zaten sabah beri canım cips istiyo mesaideyim kantin yakın olsa gidip alıcam eve giderken alıyımda bari akşam yiyelim mısır sezonuda açılıyo alıp da patlatsam ananmmmmmm noluyosa banaa :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?