ay esracım sinir oldum şu adama yaa nasıl insanaşr var şu dünyaff offf offf üzme xcanını sen takma kafana tatlım..
kızlar vitamin bilgilendirmeleriniz için sağolun bende alayım artık birinden de vereyim...vitamin kilo aldırmıyor zaten serpilcim ama iştahını kimi bebekelrin açıyor artık oda bebeğine göredeğişiyor....
herkese iyi geceelr....
bizim drumuz balık yağı vitaminler kimine çok güzel kilo aldırıyo dedi yasemincim bilmiyorum artık ben onun yalancısıyım
ecenin iştahına en çok balık yağının faydası oldu herhalde ama ne kadr yerse yesin karnı davul gibi oluyo sonra ib kaka hopppppp gidiyo
günaydııııınnn serpil sana katılıyorum bizdede aynı kız yiyo yiyo karnı şişiyo hooop kaka ardından gidiyo önceden dediğim yöntemi yaptım yine çeşit yaptım kahvaltıda yoğurt yemeyen çocuk babasından özendi başladı sabah sabah yemek suyu yine yoğurt sütlaç ve kek karıştırdım verdim afiyetle yedi kuzu hatta oyun yapıyo parmağıyla gösteriyo şundan bundan ver diye akşam zaten babasını görünce daha bi açılıyo iştahı babasına çok özeniyo o ne yerse ondan istiyo mesela eşim salatalık turşusuna bayılır durmadan oda istiyo veriyoz yesinde ne yerse yesin diyorum artık napıyım ya şaşırdım çünkü ne yedirceğime iştahsız çocuğu olan daha iyi anlar bu durumu değilmi kızlar
naberr mıllettttttttttttttttttttttt
bız bugun ıstanbula gıdıyoruzzz umarım cok cok eglenırım ve umarım herkesle sohbet edebılırımmm
esıme taximede gıdelım dedım fal kafelere gıdek didimm emineyide alırız didim (25 yıllık arkadasım) bakarızz taam didi :)))
Kızlar duydunuzmu bilmem leslie sansone ile evde yürüyüş diye bir cd var çok güzel dışarıda yürüyemeyenler için süper yani 68 dak seni yürütüyor ve sıkılmadan geçiveriyor su gibi oluyorum yaparken çok işime geldi kışın falan çıkamıyordum tavsiye ederim
batuhanda balık falan yemeyo balık yağı vermeyi düşünüyorum bende ama kilo aldırırmı ya zaten kilosu var geçen ay 14,300 dü sınırın 500 gr üstü dedi doktorYarın oğluma seven seas balık yağı ve umca diye bir ilaç varmış onu alcaz.. bunları kullanıyormusunuz?
Bu Umca hastalıktan önce kullanılıyormuş bitkiselmiş,doğal antibiyotik diyorlar çok etkiliymiş grip öncesinde kullanılınca anında kesiyormuş ve bağışıklığı kuvvetlendiriyormuş aklınızda olsun kızlar malum herkes hasta evde bulundurmakta yarar var..
hem çocuk hem ikramlık hem misafir çok zor iş yaBu haftasonu eşimin ananesi ,3 teyzesi ve kayınvalidem gelecek napcam bilmiyorum evi dip köşe temizlemem lazım kaynan 1 değil bu sefer :)) Asrın izin vermiyor iş yapmama ne ikram edicem falan..ne önerirsiniz basit ama göze görüncek,lezzetli öneriler bekliyorum sizden..
yok maalesef çok sevmiyo yediremiyorum suyunu sıkıyorum rendeleiyorum eline veriyorum ama hiç istemiyo bi yediği karpuzla üzümsevdacım bizde de aynı dışarı çıkmak kabus ya....
kızlar ecrin hiç meyve yemiyor sizinkiler yiyor mu yaa ....
sevdacım bu aksam gıdıces ıst a .. ınşallahh..
umarım bana ıyı gelır..
bu arada bızım sıtede de yasak ama ben dınlemıyorummmmmmmmmmmmmm arka taraftan sılkelıyorum hemencecık ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?