2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizim drumuz balık yağı vitaminler kimine çok güzel kilo aldırıyo dedi yasemincim bilmiyorum artık ben onun yalancısıyım
ecenin iştahına en çok balık yağının faydası oldu herhalde ama ne kadr yerse yesin karnı davul gibi oluyo sonra ib kaka hopppppp gidiyo

günaydııııınnn serpil sana katılıyorum bizdede aynı kız yiyo yiyo karnı şişiyo hooop kaka ardından gidiyo önceden dediğim yöntemi yaptım yine çeşit yaptım kahvaltıda yoğurt yemeyen çocuk babasından özendi başladı sabah sabah yemek suyu yine yoğurt sütlaç ve kek karıştırdım verdim afiyetle yedi kuzu hatta oyun yapıyo parmağıyla gösteriyo şundan bundan ver diye akşam zaten babasını görünce daha bi açılıyo iştahı babasına çok özeniyo o ne yerse ondan istiyo mesela eşim salatalık turşusuna bayılır durmadan oda istiyo veriyoz yesinde ne yerse yesin diyorum artık napıyım ya şaşırdım çünkü ne yedirceğime iştahsız çocuğu olan daha iyi anlar bu durumu değilmi kızlar

bana msj atmamaış canım öyle biri

maşallah doğaça biz yoğurdu unutalı çok olu nasıl verirsem vereyim yemiyoda bende ellemiyorum süt içiyo diye peynirde yemiyo sadece süt
dün akşam babamız nöbetteydi bakıcıdada dayanamamış 5 buçukta uyumuş teke düşecek uykumuz ama bi düşemedi 11 gidi dayanamıyo uyuyo sora 5 te yine uykusu geliyo 6 buçuğa kadar uyuyunca akşam uyumak bilmedi 12 oluyodu yattığımızda resim yaptık kendi çizgi çizebiliyo karalıyo sadece beğenmiyo bana veriyo annii çiçek anni ece
bende ece yazarken eeeeeeeeeeeeeee- ceeeeeeeeee diyorum oda artık alıyo kalemi eline eeeeeeee- ceeeeeeeeeeee diyo sırnaşık şey
dün akşam yemek yiyşini videoya çekcektim şimdi dedim görürse elimde yemez bende çeşit çeşit koydum önüne patates kızartmalarını eliyle alıyo başka şeyi çatalla diğerini kaşıkla bayıldım oturdum onu izledim

bizimde aşımız 15 aralık olması lazım yada 10 aralık arayıp giderim herhalde daha var merak ediyorum gittiğimizde domuz giribi aşısını da yaptırcakmısınız diiiceklermi o zamana kadar gelir herhalde sağlık ocaklarınada ben yaptırmııcıam ama
amannn artık haber filan izleyesim gelmiyo çok canım sıkılıyo ya domuz giribi ya açılım zırtapolu var heryerde hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

naberr mıllettttttttttttttttttttttt

bız bugun ıstanbula gıdıyoruzzz umarım cok cok eglenırım ve umarım herkesle sohbet edebılırımmm

esıme taximede gıdelım dedım fal kafelere gıdek didimm emineyide alırız didim (25 yıllık arkadasım) bakarızz taam didi :)))

bı yandan bavul hazırlıom bı yandan yatakları duzeltıyorum bı yandan camasır yıkıyorum bı yandan da elıme gecenı topluyorum

ay ben cok dagınık ıs yapıyorum yaa ama sonunda bı bakıom hepsı yapılmıs oluyor

kızlar bırde ben her sabah yatak örtumu ve yorganımızı sılkelıyorum kapalı balkonun camından tozdan nefret edıyorum yaa hep toz cıkıyormus gıbı gelıyor cırpma sılkeleme hastalıgı var bendee

denizcim gözün aydın ihtiyacın vardı aileni görmeye bol bol hasret giderirsiniz. a.s.

denizcim bizim apartmanda balkondan camdan bişey silkelemek yasak
yöneticinin kesin emri var bu konuda
ahhh bende çok severim o işi annemin evi müstakil sürekli silkelerdik orda
annem okadar alışkınki silkelemeyi bana lohusalık dönemimde bakarken bile kaç kere yakaladım gizli gizli silkmeye çalışırken :)))

kızlar ben diş için zymafluor haricinde hiç bir şey vermiyorum zeynebe
dr. gerek yok demişti
ama balık pek yemediği için balık yağı vermeyi düşünebilirim

üst katımdaki arkadaşla az önce çocukları alıp sahil turu yapalım dedik
ayyyy halimizi görücektiniz perişan olduk dışarda
arkadaşınkide ikibuçuk yaşında oğlan
parka gittik salıncaktan inmiyolar sırada bekliyen çocuklar var bizimkiler ağlıyor inmicem diye
balkonda salıncağımız var ona binmez dışardada inmek istemez
zırlaya zırlaya indirdik artık
zeynep arabasına binmicem diye ağladı yürü diyorum yürümüyo artık kucağıma aldım tek elle araba sürdüm furkanla oyuncak paylaşamadılar onun için ağladılar
millet bize bakıp acıdı halimize bir saat gezdik am abid ebize sorun

sevdacım bu aksam gıdıces ıst a .. ınşallahh..
umarım bana ıyı gelır..

bu arada bızım sıtede de yasak ama ben dınlemıyorummmmmmmmmmmmmm arka taraftan sılkelıyorum hemencecık ..

canım ne güzel bir yerden başlamış bence büyüdükçe doğaç yiyecek ..maşallah bu kadarına barii ecrinle bende berabert yiyorum uzun zmandır en vayi çeşit koyuyorum artık çatal kaşıkla zaten yiyor ecrin uzun zamndır kendi makarnayı pilavı döke saça azda olsa bari miğdeye bişeyler gidiyor diye seviniyorum bende ne yapayım buna şükür....

canım hadii bakalım gözün aydın çok sevnidim gez güzelce eğlen tadını çıkar..........

sevdacım bizde de aynı dışarı çıkmak kabus ya....

kızlar ecrin hiç meyve yemiyor sizinkiler yiyor mu yaa ....

bana da lazım bende pek yürüyüş falan yapamıyorum gezecek yerimiz yok burda
bu cd yi internette bulabilirmiyim?
batuhanda balık falan yemeyo balık yağı vermeyi düşünüyorum bende ama kilo aldırırmı ya zaten kilosu var geçen ay 14,300 dü sınırın 500 gr üstü dedi doktor
hem çocuk hem ikramlık hem misafir çok zor iş ya
benimde aklıma kısır milföy böreği geldi pratik olarak
sevdacım bizde de aynı dışarı çıkmak kabus ya....

kızlar ecrin hiç meyve yemiyor sizinkiler yiyor mu yaa ....
yok maalesef çok sevmiyo yediremiyorum suyunu sıkıyorum rendeleiyorum eline veriyorum ama hiç istemiyo bi yediği karpuzla üzüm
sevdacım bu aksam gıdıces ıst a .. ınşallahh..
umarım bana ıyı gelır..

bu arada bızım sıtede de yasak ama ben dınlemıyorummmmmmmmmmmmmm arka taraftan sılkelıyorum hemencecık ..

hadi gözün aydın canım bol bol gezin tadını çıkar

ayy nurancım batuhan sınırın 500 gr.üzeriyse bizimkiler baya bii geri ozamna yaa üzüldüm bak..
herkese iyi geceler....

günaydııııın maşallah batuhana nurancım sende üzülme yasemincim bizdede durum aynı napıcan ama yanılmıyosam batuhanın boyuda uzun teo gibi ben teoyu gördüğümde dedimki 2yaşında gösteriyo zaten deryada dedi 2yaş kıyafetleri giyiyo bu genetik canım deryada boylu poslu eşide benim ailem cüce ailesi görmelisiniz bende aynı tabi eşimin ailesindede herkesten uzun sade eşim eee doğaçında boylu kilolu olması zor gözüküyo biraz genetik yani bu olay başka açıklaması yok sıkıntı yapıp durma canım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…