ayy nurancım batuhan sınırın 500 gr.üzeriyse bizimkiler baya bii geri ozamna yaa üzüldüm bak..
herkese iyi geceler....
evet canım boyu 87 uzun biraz. bizde batuhana 2 yaş alıyoruz ama bayramlığını 3 yaş almıştık anca olmuştugünaydııııın maşallah batuhana nurancım sende üzülme yasemincim bizdede durum aynı napıcan ama yanılmıyosam batuhanın boyuda uzun teo gibi ben teoyu gördüğümde dedimki 2yaşında gösteriyo zaten deryada dedi 2yaş kıyafetleri giyiyo bu genetik canım deryada boylu poslu eşide benim ailem cüce ailesi görmelisiniz bende aynı tabi eşimin ailesindede herkesten uzun sade eşim eee doğaçında boylu kilolu olması zor gözüküyo biraz genetik yani bu olay başka açıklaması yok sıkıntı yapıp durma canım bence
üzülme canım ya önemli olan kilosu değil sağlığı maşallah ecrinde çok akıllıayy nurancım batuhan sınırın 500 gr.üzeriyse bizimkiler baya bii geri ozamna yaa üzüldüm bak..
herkese iyi geceler....
nurancım batuhana maşallah çok iyi kilosu
evet canım boyu 87 uzun biraz. Bizde batuhana 2 yaş alıyoruz ama bayramlığını 3 yaş almıştık anca olmuştu
üzülme canım ya önemli olan kilosu değil sağlığı maşallah ecrinde çok akıllı
Teşekkürler canım yemeği çok seviyo oda bazen elinden alıyorum çatlıcak diyekafamçokkarıştı
günaydııııınnn iyi pazarlar kızlar of ya eşim dünde bugünde çalışıyo öğlene kadar bizimkilerin memuriyeti malesef böyle ne gece ne gündüz
bence yasemin senin yaşadığın yer küçük bi yer ve psikolojik baskı çok zayıf falan diye sürekli yorum yapa yapa senide sinir ediyolar değilmi doğaçta zayıf olmasına rağmen şu an 2 yaş giyiyo bol oluyolar ama boydan iyi geliyolar montunu 3yaş aldık bizde çok büyük ama seneyede giysin dedik kolları kıvırıyoz :)
nurancım maşallah batuhana o da teoş gibi desene iri yarı..bizimde geçen evde ölçtüm 15 kilo civarında ama hala bana bazen zayıf geliyor boydan mıdır nedir teo kilosunu hiç göstermiyor ve öyle batuhan gibi iştahlı değil ben yedirene kadar canım çıkıyor bu aralar diş olayı gündemde yine iştahsız tadına bile bakmadan kaşığı itiyor ,çıldırıyorum geçen çeşit çeşit yaptım önüne koydum hiçbirinin tadına bile bakmadı çok sinirlendim bağırdım o da korktu ağladı çok içime battı sonra çok kızdım kendime yemezse yemesin bugün de aç kalsın diye.. aman ne nbiliyim o toksa,mutluysa ben de mutluyum (annelik bu mu yaaaa ? )
iyi akşamlar
denizim iyi eğlenceler cnm
batuhana kocaman maşallah
yasemin cnm yaa merak etme zayıf diye hiç düşünme ırmak küçükken bebekken çok zayıftı ama şimdi yaşıtlarından iri ve gösterişli
adaşımmm ohhhhh atlattın cnm yaa gerçekten çok zor bebişlerle misafir ağırlamak seni çok iyi anlıyorum
offf yaa kızlar adanın uyku düzenini bir türlü sağlayamadım napıcam bn yaa isyan ediyorumm artık zaten ewdeki bütün şartlar değişti ada da böyle düzensiz olunca sinirlerim dorukta beni çağırıyorlar ben kaçtım grşrz
meyve olayına gelince biz seviyoruz meyveyi özellikle muzu hergün nerdeyse 1 muz yer,üzüme bayılıyor ve ben yedirisem diğer meyvelerden de azcık yer..
yaa bu aralar zeytine düştü bizimki deli gibi zeytin yiyor siyah,yeşil farketmiyor 15 tane falan yiyor ben yeter diyip saklıyorum bitti diyorum bu seferde bitti diye ağlıyor bi zararı varmıdır kızlar yaaa (gerçi herşeyin fazladı zarar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?