2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hele şükür gelmiş herkes yoktu kimsecikler .....
deryacım kurtulmuşsun zor yaa çocujkla felan misafir ağırlamakkk anlıyorum seniii

ayy herkesin bebiş bir şeylere takmış durumda biizm cadı hiç bir şeye takmıyor hatta son ikigündür çileden çıkarıyor yine beni yemnemk için zeytini felan hiç yediğini görmedim meyve deseniz offf off siz nasıl yediriyorsunuz kızlar bana taktik veririmisin meyveri....

bizim taktiğimiz şu
meyve yada yemek yemediğinde babasıyla berbaber oooooooooo çekiyoruz ağzına götürüyoruz yiyeceği ağzını açıp yediğinde de oley diyip alkışlıyoruz onunda hoşuna gidiyo kendi kendini alkışlıyo
oyunla öyle yediriyoruz:lepi:

valla yasemincim yediği zaman güzelce karnını doyurur yemediği zaman ne yaparsam yapayım ağzını kesinlikle açmaz....
bana sinir krizi geçirtiyor işte o zamanlar
bende artık takmıyorum aç kalırsa kalsın napim ya kendimi mahfediyorum.
yemeyen çocukla uğraşmak çok zor Allah yardımcın olsun....

benim ki biraz bacaksız herhalde :roflol:
bayramda 2 yaş pantolon aldım çuval gibi oldu
gittim 18 aylık pant aldım o da büyük
1 yaş tam oluyor.
sağlıklı sıhhatli olsunda gerisi boş...

bizdede aynı yasemincim eline veriyorum asla ağzına sokmuyorum ısısrınca hep beraber aferin deyip alkııııışşş diyoruz hem kendide alkışlıyo başardığıı düşünüyo ama diğer yemekler için bu yöntem çokta umrunda değil doğrusu

deryacım atlatmana sevindim canım misafir olayını çok zor gerçekten

denizcim nerdesin kız bi gittin pir gittin dönmedinmi nedir ist.dan

ya kızlar varsın zayıf olsunlar şişman olunca dahamı sevimli oluyo nedir anlamadım bu kilo olayını sağlığı yerinde çocukların daha ne olsun ben sevimli buluyorum oğlumun bu halinide büyüyünce nasıl olsa yiyecekler şu an farkında değiller neyin ne olduğundan deryanında dediği gibi ırmak küükken zayıftı diyo şimdi gelişkin bi kız diyo bende eşimde öyleymişiz şimdi frene bascaz diye geberiyoz bırakalımda zayıflığın tadını çıkarsınlar :)

ayşegülcüm sana bu konuda katılıyorum
bizim çaycımız var anlatıyor kızı emmemiş, ayrıca çok iştahsız bir bebekmiş
şimdi genç kız oldu durmadan yiyor annesi yeme diyor :)

ben geldım mıllettttttttttttttttttttttttttt..

ay duırun çarsıya gıtmem ılazummmmmm aral uyuyorkennn

off bana yetmıyor ıkı gun ıst.. neyse konusuruz bol bol opuyom

slm kizlar..
kuzumu uyuttum kahvemi aldim oturdum insaallah hemen uyanmaz bu aralar belli olmuyo ne güzel gündüz 2saat uyuyodu yine bozuldu ama yazik yavrum benim görebildigim en az 4 dis birden patlatmis..ide asi filan oldu..
bizim en iyi yönümüz gece uykumuz kizlar babamizdan kaynaklandi biraz o bebekken yanimiza yatirmadi kizina cok düskün dokunur uyandiririm diye korkusundan uyuyamiyormus sonrada gündüz uyuyakaliyordu..zeynep yanimiza kokumuza pek alismadi..sabretsem sallamadanda uyuyacak ama bu aralar dis filanda olunca önce uyumaya ikna ediyom sonra 2 salliyom uyuyo..
yemeke ayi sekilde hic belli olmuyo bi bakiyorum iyi yiyo bi bakiyorum ac ama yiyemiyor anladimki hep disten ozaman sütle bisküvi veriyorum doyunca rahatliyo disleride acimiyo püre seklinde gidalarla atlatiyoruz..bi kac gün sonra katilara dönüyoruz..
bizde zeytin problem sevmiyo yediremiyorum...
asi icin gittigimizde 10kilo700gr 80 cm geldi sanki sizinkilere göre minyon gibi burda her gören 1.5 yasa göre baya iyi diyo..cünkü lolipop sekeri gibi kizim yanaklar var ama sapi incekaydirigubbakcemile3
kaynimla en yakin arkadasim nikahlandi yakinda dügün olur bende gelirim istanbula ayyy cok heyecnlandim ama bi sorun var ya ben ne giyecem hala kilolar duruyo..bunu taktim bu aralar esimle bu yüzden aramiz bozldu hatta isi tatliya bagladik ama bana diyorki sen cok kilolu degilsin neden bu kadar takiyorsun tamam biraz fazlan var ama onuda vermek bu kadar zor degil rahat ol diyo..taktikca veremiyon geriliyon diyo haklida gelde kendime anlat..

yasemincim hoşgeldin....
kilo dediğin gibi kafaya taktıkça verilmiyor :sinifsinif:

vede kafaya taktıkca alınmıyorrr....
artık ben hıcc takmıyorum sadece 3 kılom daha olsa dıyorum ama olmuyorsa takmıyorum yoksa ztn cok hassasım hıc yıyemıyorum

çarşıdan geldım panel perde dıktırmıştım hanı o yatak odamın dolabındakı desen varya o desenden (eşım yapmıştı)
şimdi takmaya çalışıyorum bakalım nolcekk nası durcak
tülü henüz hazır deıl o yuzden eskı tulumle ıdare edıcem tülüde hazır olunca resım eklerım

istanbula doyamadım.. doymam mumkun deıl kı ztn.. annem kızdı bana hep onun yanında durmamı ıstıyor oysa ben herkesı gormek ıstıyordum herkesı dolaşıncada annem bozuldu

ay bın parçaya bölundum

bı dahakı sefere Aralı goturmıcez.. cunku cok azdıııııı... eşım ıstemıyor rahat edemıyoruz dıyor tek tabanca olunca cok rahat takılıyoruz bırde arabada cok fena yaa baş edıljoıyor vıtese uzanıyor koltukların dıbıne oturuyor ellerını yerlere surmeye calısıyor.. one atılmaya calısıyor bırde cok huysuz oluyor ve bende onunla ugrasıcam dıye mıde bulantısı yaşıyorum .. strese gırıp.. dun yalova ozdılekte durduk bu yuzden neyse bıraz dolandık ıcerde bıseyler yedık çay ıctım ıyı gelır dıye aral resteurantı mahfettıı sandalyelerı ordan oraya ıttı.. ordakını baska yere burdakını baska baska yerlere surukledı durdu hep bırde cok ses cıkardı tabı
sonra kaka yaptı
10 gundur ıshal kendısı ay orda temızlemek cok guçtu durmuyor aslaaa.. bızde arabada degıstırdık
bu arada bıurde super bır uzun kollu tshırt aldım oglumaa acayıp guzel spor bısey

sonra evımıze geldık ..

buu arada ıst da taxıme gıttık orda aral uyudu cok rahattı hayret ettım yaa

Son düzenleme:

ayyyy asrın ztn zeytın gozluuu yerım ben onu yaa maşallahhh
yesın kız hıc bır zararı yokk.. bızımkıler yanı esımın babası 15/ 20 ane yer gunde.. bı zararını gormedık bende cok severım..
nasıl verıyorsun cekırdegıylemı ? cekırdegını sonra kendımı cıkarıyor .. maşallah bideee

aralda diş cıkarıcakk ay bısey yemıyor yaa

Hoşgeldin Denizcimm, çekirdeğini ben çıkarıyorum öyle veriyorum (kendi de çıkarıyordu ama geçen baktım çıkmadı sanırım yuttu bende korktum) ama zararı yokmudur yaaa Yasemin doktorumuz sen ne dersin ? bu aralar biz de dişten dolayı hiç bşey yemiyoruz abuk subuk yoğurt ,meyve falan takılıyoruz..

Yasemincim kilo olayına gelince daha önce yazmıştım bilmem okudun mu lensie sansone ile yürüyüş bir de callanetic egzersizleri var ben ikisini de indirdim şimdilik lensie teyzeyle evde yürüyorum süper bişey tavsiye ederim 1 saat sürüyor acayip ter atıyosun sanki dışarıda yürümüş gibi oluyorum benim çok işime geldi tavsiye ederim diğeri de egzersiz hareketleri sanırım bende daha bakmadım ama nette araştır herkes acayip memnun çok farkediyormuş yapanlarda..

Bu arada hayırlı olsun perdelerin denzcim eminim çok güzel olmuştur..bizim de nihayet odamızın badanası falan bitti halı ve perdemiz eksik tamamlansın bende resim ekliycem

Kızlar netrugenin balıkyağını kullanan varmı? elimde tanıtım katoloğu var güzel gibi onu mu alsam karar veremedim bakın içindekilerbalık yağı,DHA EPA,vitamin A;C;D;E;K,çinko,iyot,selenyum iyi değilmi? çikolata tadındaymış

ben bugün oruç tutayım dedim...
çok kötüyüm mide bulantısı ve baş ağrısı mahfetti.

ben balık yağı kullanmıyorum deryacım o yüzden bişey diyemeyeceğim...

ayrıca kullanlar da ölçü dışına çıkmasınlar....
bir arkadaşım abartmış.... basmış balıkyağını çocuğa.... aman Allahım.... kızını safinaz diye seviyordu
2-3 ay geçmeden görüştük çocuk göbek bağlamış öyle bir kilo almış ki yazık ya doktoru da kızmış zaten.
azı karar çoğu zarar....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…