eşin çok güzel süpriz yapmış canım:asigim: Allah mutluluğunuzu daim etsinSlmmmmm kızlarrrr
Siteye noldu gerçekten yaaaa..
Bu arada bu akşam eşim elinde çiçeklerle ve hediyelerle geldi (dün akşam beni biraz üzdü ve bende sabah küçük bi not yazmıştım ) Ben tabi şok oldum hiç yüzüne bakmıycam modundayken bi anda çiçeklerden falan yelkenler suyaaaa..:)) baktım elinde hediye poşeti kutu kutu bir sürü her birinde ayrı bişey çok güzeldiii..
Kaç zamandır araştırıyorum biliyosunuz saç ürünlerini karar verememiştim düzleştirici mi alsam,maşalı mı olsa,fön makinesi de lazım falan diye.. geçen tefal de görmüştüm rowenta kampanya yapmış rowenta lissima (hani şu fön makinesinin önünde saçı düzeleştiren tarak gibi bi aparatlı) + Rowenta saç düzleştirici + saç maşası hepsi beraber paket halinde almış 179 tl ben almayı düşünmüştüm geçen sonra fiyat fazla geldi daha uygun tek bi ürün alıyım falan derken sürpriz yapmış çok hoş oldu tabi bi taşla 4 kuş oldu (son kuş da eşim normale dönüyooo :)) öyle yani benden hbrler bu akşam çok şükür mutlu ve huzurluyum tadım yerinde..
çok geçmiş olsun canım diştenmi yoksa grip olduDeryacım Allah mutluluğunuzu daim etsin....
Enes hasta ateşi çıktı dün.
Ondan önceki akşam da kustu.....
Offf offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?