2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy sinir oldum ya kkya giremedim bi türlü hep sorun vardı düzelmiş sonunda herkese slm kızlar

ayyy sinir oldum ya kkya giremedim bi türlü hep sorun vardı düzelmiş sonunda herkese slm kızlar

giremiyorum bir türlüü sorun vardıı ..günaydın arkadaşlarr...nasılsınız....ecrinede biz oleyle felan alkışla kandırmaya çalışıyoruz ama nafile o bizim ağzımıza veri,yor vee alkış yapıyor kendisi yemiyor...

denizcim hoşg..sanırım güzel geçmiş aklın kaldığıan göree perdenide güle güle kullan canım...

deryacım ben kullanmadım bizimde vitamin biitti demiştim ya bende yeni olarak seven seas aldım artık umarım iyi olur başkada bişey vermiyorum acaba vermelimiyimkii başka vitamin yada başka bir şey ....

of ya sürekli sorun oluyo kkda zaten zor fırsat buluyorum bu ara doğaç ağlıyo ben netin başına oturunca sinir oluyorum hiç susmuyo paçama yapışık geziyoz bütün gün ya napıcam ben bu çocukla ya çok mız mız sürekli onunla ilgilenmemi istiyo ama işim gücüm oluyo her zaman olamıyoki yaaa

Slmmmmm kızlarrrr

Siteye noldu gerçekten yaaaa..

Bu arada bu akşam eşim elinde çiçeklerle ve hediyelerle geldi (dün akşam beni biraz üzdü ve bende sabah küçük bi not yazmıştım ) Ben tabi şok oldum hiç yüzüne bakmıycam modundayken bi anda çiçeklerden falan yelkenler suyaaaa..:)) baktım elinde hediye poşeti kutu kutu bir sürü her birinde ayrı bişey çok güzeldiii..

Kaç zamandır araştırıyorum biliyosunuz saç ürünlerini karar verememiştim düzleştirici mi alsam,maşalı mı olsa,fön makinesi de lazım falan diye.. geçen tefal de görmüştüm rowenta kampanya yapmış rowenta lissima (hani şu fön makinesinin önünde saçı düzeleştiren tarak gibi bi aparatlı) + Rowenta saç düzleştirici + saç maşası hepsi beraber paket halinde almış 179 tl ben almayı düşünmüştüm geçen sonra fiyat fazla geldi daha uygun tek bi ürün alıyım falan derken sürpriz yapmış çok hoş oldu tabi bi taşla 4 kuş oldu (son kuş da eşim normale dönüyooo :)) öyle yani benden hbrler bu akşam çok şükür mutlu ve huzurluyum tadım yerinde..

Son düzenleme:
günaydııııın kızlar deryacım çok sevindim canım ne güzel sürpriz yapmış eşin ya hep böyle mutlu olursun inş. canım bu arada da güle güle kullan hediyeni ben dediğim gibi ya nete fazla giremiyorum doğaç yüzünden izin vermiyo sanırım köpek dişleri çıkıyo çok huysuz

Deryacım Allah mutluluğunuzu daim etsin....

Enes hasta ateşi çıktı dün.
Ondan önceki akşam da kustu.....
Offf offfff

selam kızlaarrr

önemli kararlar aldım bu sene kpss ye hazırlanıııcam ama geçen senki gibi değil çalışıp girecem bu sefer gerçekten yediiklimdem eğitim bilimleri seti sipariş ettim cuma elimde olcak inş tarih ve eğitim bilimleriyle başlıyorum çalışmaya amannn otur otur köreliyo insan yaa liseyi ünv teyi yükseklisansı hep boşuna okumuşum hiçççççç gerek yokmuş eğer bu işi yapıcaksam bide şimdilik bu şekilde motive ediyorum kendimi bakalım hayırlısı olsun ayşegülcüm sınav 11 12 temmuz lisans mezunları için başvurularda sanırım mayısta olucak sende başla fırsat buldukça 1 2 saat ne kadar olursa

deryacım eşinin süprizi çok güzelmiş Allah mutluluğunuzu daim etsin inş

eceyide tekrar beşiğine alıştırmaya çalışıyorum biraz zor geçiyo gecelerimiz ama alışcak inş onun dışında iyi sağlığı çok şükür hava soğuyo grip öldürüyo offffffffffffffff dikkat etmek lazım hemde çokkkkkkkkk tüm hasta bebişlere acil şifalar diliyorum
yarın belki giremeyebilirim şimdiden herkesin CUMHURİYET BAYRAMI kutlu olsun hoşçakalınnnnnnnnnn

ahhhh ahhh serpilcim bende senin gibi kararlar alıpta yapabilsem keşke ya offf sinir oluyorum ya hiç vakit bulamıyorum doğaç yüzünden deli olucam ya akşamda geç yatıyo inan bulaşıkları makineye bile koyarken doğaç tepemde 1aatte yerleştiriyorum eşim bakıyo ama gelip kapısında mutfağın ağlıyo aç diye almıştım ben kitaplarımı bi hevesle çalışıcam diye duruyolar valla durdukları yerde gündüzde o uyuyunca yemek temizlik yapıyorum sağol canım banada hatırlattığın için ben en çok kendi branş derslerimden tırsıyorum unuttum ya hepsini diğerlerini zaten üniv. kadar hep tekrar tekrar gördüğümüz ve çok çalıştığımız içi hatırlaması kolay ama branş dersler çok namkör ya 4sene görüyosun o kadar tekrarı olmadan muhasebeden tırsıyorum istatistiğim çok iyiydi ama taekrar hatırlarmıyım bilmiyorum ha bide hukuk dersleri var zor gelen allah yardımcısı olsun bütün sınava girecek olanların bu arada bi duyum aldım kpss yide ösym yapıcakmış doğrumu kızlar bileniniz varmı öyle olursa dahamı iyi olur kötümü olur bilmiyorum çünkü şimdiki öss nasıl onuda bilmiyorum yıllar oldu ya çalışalı

eşin çok güzel süpriz yapmış canım:asigim: Allah mutluluğunuzu daim etsin
Deryacım Allah mutluluğunuzu daim etsin....

Enes hasta ateşi çıktı dün.
Ondan önceki akşam da kustu.....
Offf offfff
çok geçmiş olsun canım diştenmi yoksa grip oldu

herkesee merhabaaa.....
deryacım neden tartıstıgınızı bılmıyorum ama esının surprızı cok guzelmıssssssssss enısteye hurmetler saygılarrr

bu arada HERKESIN CUMHURIYET BAYRAMI kutlu mutlu olsunnnnnnnnn

NE MUTLU TURKUM DIYENEEEEE....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…