- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Aralın konuşması gayet ıyı deryacım yanı tam soyleyemıyor tabıkı şeker yerıne gekee fln gıbı telafus edıyor yanı ama herseyın adını bılıyor
dun aksam cok konustu mesela .. ay babasıyla saklambac oynarken bulamayınca babaa nerdee dıyor ellerını açıp ıkı kelımeyı yan yana getırıyor cok sevınıyoruz aılecek 2 haftadır muthış gelışmeler var bu konuda
bu arada saklambac oynamayı ogrendı tabıkı tam gozunu yummuyor ebe olunca.. hemen bakıyor oyun bozan bırde eza sesını duyunca hemen ellerını açıp yuzune suruyor aminnnn diye bunu bayadır yapıyor gerçı .. ezandan cok etkılenıyor bızım burda camımız cok uzak sesı de tabıkı cok az gelıyor ama Aral onu bıle duyuyor hemen aminn yapıyor babaannesı namaz kılarken seccadesını alıyor onunden hemen gelıo bana aminn yapıyor elleriyle :))
Atikecim hoşgeldin canım
anlattıkların canımı cok sıktı .. cnm bence belkı cok ugrasıcaksın ama lutfen baska bır bakıcı bul... bırının yalanını yakalarsam ben şahsen ki bu cocugumla ılgılenen bırıyse cocugumla ılgılı bısey hakkında bır yalansa hemen yol verırrım ..
bnm anladıgım kadarıyla sen gayet olumlu yumuşak başlı bır kadınsın.. bugune kadar tanıdıgım kadarıyla oyle gelıyorsun bana .. ınsanlarıkırmaktan zıyade uzun uzadıya da olsa ortak bır paydada buluşmak ıcın cabalayan bır ınsansın..
ama hep mı senı buluyor be kardesım bunca olumsuz ınsan.. daha oncede kayınvalıdenın ıyı bakamadıgını yazmıstın cnm yaa ınan cok uzluyorum sen bunları yazdıkca..
bıraz sert tavrınıda koy ınsanlara.. neden o yalanı gayet zekıce yakaladıgın halde anlamamazlıktan geldın be canım.. keşke anında soyleseydın en azından karsındakı ay bu aptal ya uyutuyorum ben bunu dıye duşunmez rahat hareket etmez her zaman tetıkte olurdu işini (Ardayı iş olarak gordugu için soyluyorum) daha ıyı yapmaya çalışırdı .. hata yapmamaya ozen gosterırdı..
evlatlarımız bızlerın herşeyı.. ve asla ama asala ne olursa olsn guvenmedıgımzı bırılerıne bırakmamalıyız..
bence Aradaya genç ama olumlu bırını bul yanı Ardayla oyunda oynasın onu yalnız bırakmasın onunla uzun uzun konuşsun onun dilini konuşmasını geliştirsin .. oynadıkları oyunlarla zekasının gelişmesıne bazı şeylerı keşfetmesıne olanak tanısın.. sadece yemek yedırmek olmasın gorevı.. yada saatlerce uyutmak..
kımbılır neler yedırdıgıı nasıl davrandıgını yada ne sekılde uyuttugunu.. kım bılebılır..hıç guvenmedım ben o karıya yaa gıcık oldum hatta
sabah 10,30 a verıyorsan parasınıda ona gore vermelısın .. baştan konuştugumuz saat bu deıldı dıyebılmelısın .. sesını çıkar azcık arkadaşım.. bunu n herkese yap.. cunku soz konusu olan senın yavrun evladın.. otesı varmı bunun...
sen ogretmensın cevrene ogrencılerının annelerıne haber sal... daha ıyı bırını bulabılıcegınden emınım bıtanem..
hatta ogrencılerıne kagıt yaz ver kucuklerse.. annelerınıze goturun de.. ıyı nıyetlı bır bakıcıyı bu nıyetle bulabılırsın..
hem cogu ogrencının annesınıde tanıyorsundur belkı ıclerınden ıyı olarak tanıdıgın bırı olabılır Ardanın bakııcısı .
ıyı hafta sonlarıı
efe ve asrın harıkasızını efe cok degısmıs cok guzeller ıkısıde masallah ..
derya ya bak bız gelemıyoruz ankaraya sız gelın bursaya bı hafta sonu gelın esın ve asrınla hem uludaga cıkarız ne dersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?