2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Aralın konuşması gayet ıyı deryacım yanı tam soyleyemıyor tabıkı şeker yerıne gekee fln gıbı telafus edıyor yanı ama herseyın adını bılıyor
dun aksam cok konustu mesela .. ay babasıyla saklambac oynarken bulamayınca babaa nerdee dıyor ellerını açıp ıkı kelımeyı yan yana getırıyor cok sevınıyoruz aılecek 2 haftadır muthış gelışmeler var bu konuda

bu arada saklambac oynamayı ogrendı tabıkı tam gozunu yummuyor ebe olunca.. hemen bakıyor oyun bozan bırde eza sesını duyunca hemen ellerını açıp yuzune suruyor aminnnn diye bunu bayadır yapıyor gerçı .. ezandan cok etkılenıyor bızım burda camımız cok uzak sesı de tabıkı cok az gelıyor ama Aral onu bıle duyuyor hemen aminn yapıyor babaannesı namaz kılarken seccadesını alıyor onunden hemen gelıo bana aminn yapıyor elleriyle :))

Bu da dün akşamdan bi kaç kare onları aynı anda güzel bi pozda yakalamak çok zormuş yaaa...:)) Armutlarına yatıp baby tv seyrettiler (tabi 5 dakika :))

Maşallah arala da benim dediğim efe direkt ne göstersen güzel bi şekilde adını söylüyor (gösterdiğimiz herşeyiii) Teo da biliyor mesela yada kendince yarım yamalak söylüyor nesnelerin ismini ama net değil mesela şokkkk gücelll diyor ya da dede gitcezzz diyor ama dediğim gibi herşeyi söyleyemiyor...Yerim ben aminnn diyen o elleriii :)) bizim burda cami falan uzak çocuk hiç duymadı bile sanırım ezan sesini yaaa..

Denizicm ablanın durumuna da çok üzüldüm..evlilik çok ciddi bi müessese gerçekten içine girince anlıyosun ve çıkması da bir o kadar zor (hele bir de çocuk varsa) yani şu durumda napcak ablan? siz enişteyle konuştunuzmu ne düşünüyor yazık bir de ev sahibi çıkın falan diyormuş kadıncağız iki çocukla napar yaaa..Çok zorrr yaaa ,hayat zorrr! Allah eniştene akıl fikir,sorumluluk versin ne diyim allah yardımcıları olsun.. sen de üzülüyorsun tabi bişey yapamayınca offf offf!

Ayşegülcüm napcan öyle komşuyu yaaa boşverrrr hiç görüşme derim bende.. ya ne biliyim ben bu konuda çok seçiçiyim hatta biraz abartıyım sadece bir komşumu tanıyorum ona da daha gitmedim kadın kızıyor gitmedim diye..gerçi diğerlerini de nerde görcem evden çıktığım mı var sanki..ben biraz bana bişeyler verebilecek insanlarla görüşüyorum sanırım ne biliyim cahil insanları direkt eliyorum mesela geçen kuzenimin eşi anlattı onun komşusu çok enerji veriyor diye çocuğuna süt içirmiyormuş yaramazlık yapıyormuş çocuk! ya varmı böyle bir düşünce yapısı,annelik! öyle insanlarla ben hayatta görüşmem..
seninki de farksız değilmiş hani insan yavrularını ayırırmı yaaa bu nasıl annelik? boşver sen küssün konuşmasın daha iyi zırt pırt geliyordu rahatsız oluyordun sende nasılsa gelmez işte:))

efeyle,teoya maaşallah çok tatlı çıkmışlar.... opuyorumnanaktan

aralın da o minik ellerini yerim........

denizcim ablan annenin yanına sığınamaz mı?
Böyle bir kararı vermek çok zor ama
böyle sorumsuz bir insanla hayat geçirmek çok zor.
hiç değilse ablan çalışır çocuklara da annen bakar :çok üzgünüm:

deryacım maalesef böyle anneler var!!!! hiç şaşırmadım....
burda da bir arkadaş anlatıyor
kadın 4 aylık torununu emeklemeyi öğrenmesin etrafı karıştırmasın die yere bırakmıyormuş
duyunca acıdım çocuğa

ayyyy teoyla efe çoook tatlı ya ben diyomda inanmıyosunuz doğaç konuşmada sizin anlattıklarınıza göre sıfır bizde aynı ya anne baba dede bide merhaba o kadar ya yarım yamalakta olsası bile yok yani

kızlar haklısınız ben zaten o komşuya gitmemdeki sebep sırf ayrım yapmayışımı göstermek amaçlıydı diğerleride orda olduğu için bunu herkesin bilmesiydi ama ben artık gitmicem muhattapta olmucam sadece slm o kadar zaten bugün yeni gelen komşum genç o beni çağırdı ve dün şahit olduğunu ve bana hak verdğini söyledi beni çok sevdiğini anlaşabileceği tek kişi olduğuna karar vermiş o da çok tatlı bi kız genç o benim gibi burada benden sonra en genci o ama 9 yaşında oğlu var erken evlenmiş başka hiç kimseyi çağırmak stemediğini benimle sohbet etmeye bayıldığını söyledi çok mutlu oldum zaten ilk gördüğümde bu kızı ankarada benm bankadan arkadaşım kankim var ona yüzünü benzetip dururdum onu çok hatırlatıyodu bana karakteride aynı o gibi çok sıcak geldi bana artık sadece onunla görüşücem samimi olucam gerisi tın valla

ayyyy denizcim ablanın durumuna çok üzüldüm canım ya ne kadar kötü bi durum allah ıslah etsin o tip insanları ne diyeyim bilemiyorum ya hiçmi vicdan taşımaz böyleleri

o anlattığınız annelerde anneyim diye geçinmesin ya benim amcamın eşi yani yengem aslında severim kadını ama amcamla kavga ettiler 2sene önce 2tane çocuğu var küçük ikiside onları bırakıp baba evine gitti 6 ay dönmedi biz getirdik artık çocukların nasıl psikolojisi bozuldu sağlıkları bozuldu küçük kız bi hastalandı bigün ben gördüm ateşler içindeydi dr.a götürdüm hiç unutmadım nasıl analık bu ya nasıl dayanırsın 6 ay görmeden sesini işitmeden şimdi tembihledim dayanmak zorundasın çocukların için diye herşeye takılma falan diye şimdi aldırmıyo amcamın sözlerine geçinip gidiyolar suçu amcamda buluyorum ben ama anne olduğunu asla unutmamalı bi kadın anne olduktan sonra insanın kendini unutup onun için yaşaması gerekiyo onların geleceğiyle oynamaya kimsenin hakkı yok bence o tiplerede akıl fikir diliyorum

beni sadece burda yazdıklarımla olmasına rağmen iyi tanımışsın deniz..inan kimseyi kırmadan yaşamaya çalışmaktan dolayı sürekli darbe yedim..
ancak oğlum bunu yapamam ..
o benim en değerli varlığım geç uyutup 5 de aldığımız gün atrık sinirlerim oynadı.eşim getirdi ardayı ben gidersem ağzıma geleni söylerim dedim.yinede dayanamadım telefon açtım.arda tv seyrederken bir baktık uyumuş.ya bu çocuğu ben büyütüyorum sen ben..den dahamı iyi bilicen arda sallanmadan uyumayı bırak emziksiz asla uyumaz..yani o uyutmamış kendisi uyumuş..bende çok ilginç arda mümkün değil öyle uyumaz,biraz ilgilenip oynasaydınız biz gelinceye kadar en azından dedim...
ertesi gün eşim götürdü bırakmaya..eşime işte atşike bana inanmıyor,bana emir veriyor demiş..yalanını bir kez yakaladım ya ne söylese inanamıyorum...
kızlar burda bakıcı bulmak çok zor.çben istemezmeyim bırakmayı....hemen yol verecektim...ama yok allah kahretsinyok..
dediğin gibi veli toplantısında velilerime söyledim..genç bir kız arıyorum dedim..sadece 4 saat kalacak yanında zaten benkahvaltısını falan veriyorumsadece yanında kalıp oynayacak birine o kadar çok ihtiyacım varki

neyse bugün cumartesi oğlum 2 gün bnimle bunlaro düşünmek istemiyorumm.
ardada söylediğimiz herşeyi tekrar etmeye çalışıyor..abi,nerde,burda bebek,anne ,baba,dedeen belirgin söylediğikeleimeler..

gelişmesi yavaş gibi geliyor bana ne zamandır sizlelerlede konuşamadım..nasıl ufaklıklar kiloları,boyları yaşlarıyla orantılımı.....

bakıcıyla ilgili yazdıklarımı okuyan,beni rahatlatmaya çalışan herkese teşekkürler

ıyı hafta sonlarıı

efe ve asrın harıkasızını efe cok degısmıs cok guzeller ıkısıde masallah ..

derya ya bak bız gelemıyoruz ankaraya sız gelın bursaya bı hafta sonu gelın esın ve asrınla hem uludaga cıkarız ne dersın

Ayy acayip güzel bi teklif Denissssss..keşkemmm! nasıl istiyorum Bursaya ve Eskişehire gitmeyi çok özledim! Durumlar uygun olsa da (vakit ve nakit) gelmeyi çok isterim valla..

günaydıııın herkese hiç kimse uğramamış yavvvvv deli oluyorum ya doğaç kalktı ve ağzına lokma sokmadı hala ayy nolcak bu çocuğun sonu bilmiyorum ya varsa yoksa süt içecek sade sütle olurmu yaaa

günaydın....
enes hafta sonu salya sümük dolaştı....
birde hiç süt içmeyen çocuk süt içti
gecede süt diye ağladı... yavrum benim.....

slmmmmmm...

gerçekten herkes firarda..nerdesiniz yaw yasemin,nurannnn...

maşallahhhh oğluşlara içsinler sütü ne güzel bizimki küçücük sütlerden alıyorum muzlu,kakaolu falan yarısını ancak içiyor (bilmiyorum belki anne sütü aldığındandır)

Bu arada biz saçınmızı oğlan gibi kestirdik :)) bu kez harbi gitti! çok değişik geliyo gözüme gerçekten başka bi çocuk gibi sanki evimize küçük bi erkek çocuğu geldi (daha önceden hala bebek gibi bakıyordum sanırım ) şimdi tam afacan bi oğluşum var.. resim eklerim buraya olmasa da face de olur..

Hastalıktan acayip korkuyoruz bu aralar korkumuzdan haftasonu hiç dışarı çıkmadık alışveriş merkezleri falan çok kalabalık ne olur ne olmaz diye...
Ayşegül o iştahsızlık bizde de devam ediyor malesef bütün gün adam gibi hiç bişey yemiyor yaaa hep ıvır zıvır deli oluyorum ama dişler hep patır patır patlamış sayamadım kaç tane açmıyo ağzını sıpaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…