2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynen derya doğaçında bi sürü dişi çıkmış benim saydığım 12 oldu ama arkadakileri göremiyorum net resmini çok merak ediyorum teonun sabırsızlıkla bekliyorum bakalım yakışıklım nasıl olmuş

slm kizlar moralim cok bozuk ya yazin onca zaman onca para onca emek verdigimiz dersleri kabul etmediler,esim ruh gibi geziyo 1 haftadir evde..hakli adam ne yapsin verdigi emegemi yansin yeniden o dersleri burda calismak zorunda olduguna mi..gecen yil kabul ettiklerini kafalarina esiyo bu yil kabul etmiyolar...senağlama

anaaaa yarın denizin doğumgünüymüş şimdiden ice mutlu seneler denizcim yaş kaç demicem sinir bi soru çünkü

Gerçekten çok kötü olmuş be yasemincim bütün emekleri nasıl bi anda harcıyorlar..yeni mi çıkmış bu yada belki değişir yine yönetmelik falan..üzüldüm sizin adınıza umarım yine bi değişiklik yaparlar yoksa gerçekten yazık!

ya evet 10 kasımda doğmuş iyimi desek kötümü desek boşuna aral attük demiyo annesinden aklına geliyo çocuğun :roflol: şaka bi yana bi ömür boyu mutluluklar ve sağlık vede para dilerim denizcim ailenle oğlunla (parasız olmuyo ya o da olsun napıyım onuda diliyorum deniz çok üzülüyo parasızlığa çoook çoook olur inş. tabiki sağlıkla inşallah)

deryacım inan hala teoşun resmini bekliyom haaaaaaa kız kapatıcam pcyi kapatmıyom sırf bu yüzden ha şimdi koyacak ha sonra diye bekliyom hadi gariiii

bende çok merak ediyorum teoşun resmini.....
biraz önce yazdım klavyenin pili bitince gönderemedim :)

slm millet
teoşumun saçları nasıl oldu bend merak ettim sıhhatler olsun deryacımm
yasemin üzülmemek elde değil kolay mı geçiliyo o dersler bu seneki yönetmelik geçen seneyi niye kapsıyo anlamadım zorluk çıkarmak için her yolu deniyolar Allah kolaylık versin canım
bizde iki gün güzel görünce çıktık kaç kere koşturuyo yollarda bugünde gezmeye gittiler Allah korusun korkuyoruz ama çıkmasan da olmuyo biz hep dışardyız zaten eve gidince ilk iş üstümü çıkarıp elimi yıkamak sonra kızımı öpmek oluyo

selammmmmmmmm millettt bacılar gardaşlarr

Aral burda uyuyor cok sessiz yazıyorum bır gorsenızz..

cok yogundum bugun ..

evet yarın bnm dogum gunummm ayşegulcum 30 oluyorum evet cok gıcık bır durum ahh ahhh 20 yaşıma gerı donmeyı ne kadar ısterdım ahhhhh

ama artık dönuş yok bu yaşların tadını cıkarmaya calışıcaz hem cevremın en fazla 25 gosterıyorsun laflarıyla dimdik ayaktayım alimallah :)))

10 kasım sormayın yaaa mıllet yastayız dıye hedıye bilem almıyor banaa ((
hüaaaaaaaaaaaaa senağlama

deryacım Teoşunsaçları gıtmışş gule gule uzasın dılerımkı
evet sacları kısacık kestırınce tam afacan veyaramaz tıplıoluyorlar.
Aralın saclar gıttıkten sonra abartısız herkes boyle soyledı bana demek oyle oluyorlarmış hakketten

bız hafta sonu eşımle dışarı çıktık dun moralım bozuktu bnm ah ayşegulcum ahh parasızlıga uzulmeyeyım de ne edeyım ben bacım kayınvalıdemın ust sag dışlerı düşmüş gecen gun sabah aglayarak geldı bende yataktaydım uykuluydum uzulme anne taksıtle fln yaptırırz dedım
şımdı bırde onun dışlerı çıktı ek masraf..
eşım sadece tek maaşla nereye kıme hangı eve yetsın şaşırdık..
anlayacagınız onun dışlerınıde bız yaptırıcaz.. bende ış bulamıyorum hergun 3 tane ınternet sıtesınden bakyorum uyelıklerım var ama ış başvurularıma yanıt yok
tek maaşla zor oluyor
neyse tum bunlar duşunup uzulurken eşım aldı benı arabaya atladık burda cumalıkızık dıye bır koy var harıka bır yer netten araştırın .. hanı bır zamanlar emrah ın kınalı kar dıye bır dızısı vardı ışte o köy burası.. bız ara ara gıderız ama bayadır gıtmıyorduk o evlerı tarıhı yapıları herkes gormelı bence
oraya gıttık hava superdı orası da cok kalabalıktı organık seyler aldık koylulerden gozleme fln yedk ordakı taş ev denılen 3 katlı evde... cok guzeldı tertemız hava ıyı geldı

Son düzenleme:
yasemıncım dersler hakkında cok uzuldum hayırlıs olsun sızın ıcın .. umarım ıstedıgınız sonucu alırsınız.
bebek ıcınse Allah gonlunuze gore versın dıyorum.. suan bana ıkıncı cocuk deseler hemen ordan hızla uzaklasırımmmm..

denizcim resimlere baktım
maaşallah kızım ya ne güsel fücüdun var maaşallah....

bu arada doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu senelere inşallah... a.s.

herkese iyi akşamlar okuyop çıkıyorum ecrinin huysuzluğundan yazı bile yazamıyorum artık uyumuyorda gündüzleri artık şimdi dedesi götürdüde oturdum rahatça.....

deryacım evet hemen koymlalısın teomun resmini hayırlısıyla güle güle uzasın artık...beni merakettiğini kuşlar gelip söyledi sağol canım....

adaşım çok üzüldüm durumunuza ne yapmalı ki acep bu işi ahh ahh haksızlığa hiç tahammülüm yok doğrusu keşke elden bişeyler gelsede yardım etsek sana...bebiş var yani, var yada yok artık nasip hayırlısı olsun canım ...

ayşegülcüm geçte olsa yazabildim canım komşun hakkındaki bilgilerimi yani bencede uzak dur derim böylelerinden ttuhaf biri sanırım...

atikecim durmuna üzüldüm ve anlam veremdim de zaten sen o bebeğin annesisin kii o da parayla senin bebeğine bakan biri sana neden yalan söylüyor bu hakkı nasıl kendinnde bulabiliyor anlamıyorum bence bir an önce çaresine bak ....daha çok şey yazardım ama seninde canını sıkmak istemem canım zaten yeterince kendin üzülmüşsün...

bu arada serpilcim denizicim iyi gezmişsiniz ahh birde biz gezebilsek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…