2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tenküü Esracım :utanan smüüleyyyy
spor yapmamız lazım kızlar memeler ascık sarktı emme olsunn deel mi evlatlarımıza on memede olsa feda olsunnn
bnm en cok sevındıgım sey catlaklarımın olmaması selulıtlerımden de kurtuldum opuyorumnanaktan

kadınlara aıt bır sıte dıye koydum resmımı ıcımden geldı ne bılem yaa arada esıyor bana sanırsamm :)))
bir iş bulsamm cok mutlu olucam ama Allah bızım ıyı ış yerlerınde çalışmamızı nasip eylesin inşallah .. huzurlu bır yer olsun
ben cok manyak ınsanla calıştım bugune dek ama artık bu yaştan sonra tahammul edemem sanırım..
bır anlatsam varya ış hayatında başıma gelenlerı ne pislik ve hasta ruhlu yonetıcıler veya ış arkadaşlarıyla calıştıgımı bır bılsenız..
o yuzdne hep parasından cok artık huzurlu bır ış ıstıyorum Allahımdan

bende henüz düsünmüyorum,isterdim ama..bilemiyorum sadece hayirlisi ne ise o olsun demek geliyor icimden...

yasemin eğer hamileysen hayırlı olsun....banada2.çocuk fikri çok uzak geliyor.büyük konuşmayayımda
benim bakıcıya gelince biraz sert çıktım konuşurken..şimdi görseniz kul köle oluyor..
ne biçim bir dünyada yaşıyoruz..iyilikten,tatlı dilden kimse artık anlamıyor..hep birbirine karşı sert ve acımasız olucaksın..insanlar bu dilden anlıyor ..
ne kötü..
nasıl bir dünyaya yetiştiriyoruz çocuklarımızı yazık.....

bende henüz düsünmüyorum,isterdim ama..bilemiyorum sadece hayirlisi ne ise o olsun demek geliyor icimden...

hayırlısı olsun diyeyim önce ama yasemincim önce dr.luk kariyerin falan hepsini göze aldınmı canım zeynepte çok küçük daha eşinin durumlarda kötü kaldırabilecekmisin ağır sorumluluğu ben olsam şimdi yapamazdım zor geliyo valla yoksa bebek hala çok güzel geliyo kulağıma ama güzel gelmesini bi köşeye bırakmak zorundayım çok erken kaldıramam diye düşünüyorum

atikecim çok sevindim canım bakıcının yola gelmesine sen konyanın neresindesin benim bi arkadaşımda öğretmen konyanın küçük bi kasabasında

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Aralın demesıyle nünaynınnnnn :))) hava guzel burda maşallahh maşallahh..
veee bugun benım gunum kızlar.. kuafore gıdıcem kaşlarımı aylardır almıyorum
bırde saclarımı kestırıcem bakım lazım kırılmışlar bıraz..
akşama guzel olmakıstıyorum bır planımız yok evdeyız ama bugun bnm dogum gunum
hemde 30 oluyorum o yuzdennn ozel vede guzel olmak ıstıyorum evde bıle olsam :)

deniz iyiki doğdun kız nicew güzel mutlu sağlıklı yıllara inş..her şey istediğin gibi gönlünce olur canım arkadaşım doğmuşsunda bak ne güzel konuşuyoruz dimi.....

adaşım hr şeyin hayırlısı vardır bunda da bir hayır......

atikecim iyi yapmışsın hakedene hakettiği gibi davranacaksın söz konusu birde evladın yani......

süslen bi güzel denizcim 30 önemli bi yaş hele yaşayanlar tam olgunluğun başlangıcı olarak kabul ediyorlar daha güzel olduğunu söyleyenler var bende seneye giricem 30uma bakalım nasıl oluyomuş :)

selam kızlar
1 haftadır yoktum kayınvalidemde kaldım
ayy batuhan bırakmıyo
neyse kızlar geçmişe batuhanı uyuttuktan sonra bakarım
hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:

evet canım kaç gündür firardaydım özledim yaww sizi opuyorumnanaktan
bu arada sanirim 100 70 ihtimalle hamileyim..
hayırlısı olsun canım...
inş.denizcim istediğin gibi hatta istediğimiz gibi iş buluruz bende istiyorum..

bende çalışmayı çok istiyorum ama bu senede ara vericem
batuhanı bırakmak çok zor kayınvalidemlerde kaldığım bi kaçgünde batuhan çok değişti
gece uyumadı evini aradı çok huysuzdu evdeyiz şimdi hiç sesi çıkmıyo

denizciim fıstık arkadaşım doğum günün kutlu olsun,buralarda hep beraber daha nice güzel haberler paylaşalım inşallah...
sana eşinle ve aralla çok güzel bir ömür dilerim canım...kendin güzelsin,kalbin daha da güzel rabbim tüm güzellikleri sana versin inşallah
doğum günün kutlu olsun
bu arada tüm haziran annelerine de benden çook selam:)

Emine yaaaa madem giriyorsun arada iki satır bişey yazsana be kuzum zaten şurda kaç kişi kaldık...
ne güzel bi tebrik bu arada bende isterem d.günümde!:))

Kızlar teoşun resimlerini face de ekledim gerçi hepiniz gördünüz sanırım..

Yasemincim hayırlısı olsun bebiş varsa da yoksa da hbrlerini bekliyoruz canım..

Bu aralar herkes bi durgun mu yaaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…