2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günler çabucak geçiyo yaaa bi bakıyorum akşam olmuş,hergün bir diğerinin aynısı..karakış böyle geçermi ki?
teo beni çok güldürüyor gündüz akşama kadar onunla takılıyoruz malum mesela benim eskiden kalma göğüs şeklinde kupalar vardı ya hani ucu delik ben onu şimdi kalemlik olarak kullanıyorum ne zaman odaya gelse onu istiyor memeeee meemeeee diye ağlıyor sıpa yaaa acaba diyorum sütü ordan mı içirsem hani ucu da delik meme gibi:)))

Bu aralar hayvanlara taktık kafayı hazırladığım kartlardan habire getirip anlatmamı istiyor hepsinin isimlerini söyleyemiyor tabi ama seslerini çıkarıyor kaplan gibi kükrüyor,ata dıgıdık dıgıdık diyor falan hatta tavşan gibi burnunu çekiyor..çok şebek oluyo yaaa

oyuncaklarla arası nasıl sizinkilerin biz hala bultakları tek başına yapamıyoruz yuvarlağı çok seviyor hep onu atıyım ,çıkarıp tekrar atayım istiyor diğerlerini de ben yerini gösterince atıyor kendi bulamıyor..kuleleri diziyor üst üste ve legolarıda çok oynamamakla birlikte iki yada üç tanesini birleştiriyor sonra parçalayıp atıyor (parçalaması daha zevkli geliyo sanırım )
varya hala o parmak boyasını açmadım korkumdan etrafı rezil etcek diye korkuyorum ama açıyım demi artık zaten bu aralar elinde kalem heryerini boyuyor kağıt veriyorum karalıyor bazen kağıttan taşıyor kalem her yer çizik içinde anlayacağınız..

Emine yaaaa madem giriyorsun arada iki satır bişey yazsana be kuzum zaten şurda kaç kişi kaldık...
ne güzel bi tebrik bu arada bende isterem d.günümde!:))

aşkolsun deryacıım sen iste neler yaparımkaydirigubbakcemile3
gerçi doğum günü organizasyonunda üstüne yok amayerimseniben
valla ben de sıkıntıdan kilo almaya başladım gene...bizim geyik topicinde resmim var bakarsan şimdi ki sayfadan bi 10 sayfa falan geride galiba...görürsün son dobik halimi:kedi:
teo çok tatlı,bakmam mı baktım
şimdi çıkıyorum çünkü yatmam lazım sabahçıyımmirmirmirmir
iyi geceler sizea.s.

ben görmedim teoşun fotosunu
hemen öğlen santralden faceboku açıp bakayım opuyorumnanaktan

deryacım hiç güleceğim yoktu dene ben olsam denerdim biliyorsun ben her yöntemi deniyorum ecrin yemediğinden hatta bu gün resmen savaş yaptık ve ne yazıkki kızım yaralandı bilerek yapmıyorum çok kafasını sallıyor yememek için kaşık yüzünü çizmiş hiç görmedim off off ....ecrin hiç oyuncak sevmiyor deryacım bu konuda çok dertliyim çünkü canı sıkılıyor hep mızıklıyor bu yüzden..belkide sıkılmıştır .ecrin bul takları çok uzun zamandır yapıyordu kendide atmaya başladı zaten üçgeni kareyi felanda biliyordu o yüzden sıkılmış hiç oynamıyor 1 aydır felan eline bile almıyor....

slm kizlar..esim hasta yatiyo fena üsütmüs..umraim domuz gribi degildir..son zamanlarda burdada yayginlasti..bu ara bi acayip olduk biz ya sabrediyorum umarimm en kisa zamanda düze cikariz suan sigortamiz bile kesildi..bu viyananin resmi isleri beni öldürecek herseyimizi kestiler bi vize icin vizemize erken basvurdgumuz halde gec verdiler ona bagli bütün islemler gecikince askiya alindi..asimiz bile gec kaldi..ya sabirrr..

deryacım doğaçta aynı bul taklardan yuvarlağı yapıyo diğerlerini ben gösterince takıyo hatta yapamadığı için diğerlerini sinirlenip atıyo legoları baya yapıyo üst üste yan yana takıyo araba yapıyomuş güya düt düüüt diyo yapınca başkada bi becerisi yok ha bide sen kalem verdiğini yazmışsın her yeri çizdğini falan ben kolayını buldum hani mıknatıslı kalemli tahta var a büyüğünden aldım baskılı falan hem her yeri boyamıyo hem o karalıyo onun üzerinde sonra siliyo kendisi

yasemincim Allah kolaylık versin yaban ellerde işiniz çok zor.

ayşegülcüm bende hemen o mıknatıslı kalemli tahtalardan alim belki biraz oyalanır..

kızlar yazılarınızı ıcın cok cok tesekkur ederımmm
ayy dun ne oldu bılın böle bı gundee bnm dogum gunumde olcak ışmı bu yaaa bılgısayarım bozuldu daha dogrusu ınternet bozuldu msn yenı surumunden dolayı ışın ıçınden cıkamadım ve sonuçç baglanamadım tum gun ınternete delı oldum yaa gece yaptı eşım sagolsun bugunde bakıyorum yavaş yavaş tebrıklere fln yazdıklarınız okudum..
ııyıkı varsınız ve ıyıkı bnm bırıcık arkadaslarımsıznı hepınıze ayrı ayrı teşekkur edıyorum..
yaaa ışte boyle bır yaş daha yaşlandıkkkk... eşım bu yaşların daha guzel daha anlamlı geçtıgını soyluyor bakalım yaşayıp gorucez...

dunıse bnm ıcın cok guzeldı .. bır ara anlatıcam canlarım

ıyıkı varsınız vallahı hepınız cok sevıyorum ..................

slm arkadaşlar...

biz de bultakların hepsini tek başımıza yapamıyoruz.yuvarlak kolay olduğu için sanırım furkan'ın da favorileri arasında:)altıgeni de kendi atıyo.hatta bazen altıgeni yuvarlağın içinden geçirip atıyo:)diğerlerini bazen denk getiriyo ama genelde ben gösterince yapıyo.kuleyi de uzun zamandır yapıyoruz.o küpleri iç içe koymayı daha çok seviyo ama o kadar hızlı yapıyoki şaşırıyorum bazen.değişik şeyler yapıyo küplerle benim de çok hoşuma gidiyo onu öyle seyretmek.geçende küplerin en küçüğünü ters koymuş ağzı yukarı bakacak şekilde yani.diğerlerini de üzerine koymuş.tersten yapmış kuleyi yani.en küçüğü altta olduğu için dengede durması baya zor oldu ama:)

konuşma konusunda biz de biraz geriyiz sanırım.anne, baba, mama, dede, pisi pisi, gel falan diyo.bazen çiş yaptın mı oğlum diyorum.tiss diyo koşa koşa tuvaletin önüne gidiyo:)söylediklerimi anlıyo tekrarlamaya da çalışıyo bazen ama ben söylersem söylüyo.susamış biberonunu istiyo mesela.ben soruyorum su mu istiyosun oğlum diyorum.o zaman su diyo ama kendi söylemiyo...

Slmmmmmm
bende teoşu uyuttum nefes almaya nete girdim
Ayşegül o yaz-bozlardan geçen aklıma geldi alcaktım kafam dağıldı unuttum iyi aklıma getirdin,belki çocuk geleceğin da vincisi olcek engellemeyim dimikaydirigubbakcemile3

Saturncüm hepsi aynılar yaaa ve bilmem ikizler burcu olduklaarındanmıdır bilmem çok dengesiz teo bugün mamma cog gücelll diye yediğini ertesi gün tadına bile bakmadan fırlatıyo sinir oluyorum bu asi genç tavırlarına.. zaten 2 yaşa yaklaşıyorlar ve 2 yaş çocuk için çok önemli bir yaşmış tıpkı ergenlikte görülen duygu fırtınaları,herşeyi ben bilirim halleri,söz dinlemememezlik falan olurmuş nasıl geçircez kimbilir?

Bu arada saturn,ebtuna,zuzu,berenbebek hep isimlerinizi görüyorum altta okuyup çıkıyosunuz yazın bişeyler böyle yaaa muhabbet olsun kızlar..

slm kızlar
derya ecede yazıp çizmeye bayılıyo biz parmak boyalarınıda denedik ama benim kiinciye cesaretim yok çok dağıttı her tarafa bulaştırdı boya kitabı aldık her tarafını çiziyo bana boyatmaktan daha zevk alıyo getiriyo kalemi ne çizdircekse söylüyo eeecccceeee deeedeeeee aydeeedeeee tediiiiiiii çiçeeeee filan ne isterse onu çiziyorum artık ama napsa ayakta yapıyo bu çocuk yaa poposu yer görmüyo tv ayakta izliyo yaz ayakta yazıyo ben otutturuyorum bi kaç dk sonra kalkıyo yine
evde hiçç susmuyo dün akşam arkadşa gittim orda herşeyi parmağıyla göstererek anlattı kaydirigubbakcemile3 sadece su istedi konuşarak ne o kızım söyle d,yorum gülüyo ıhhh diyo yaaaaaaaa yalancı çıkarcan sen beni dedim :roflol:
yasemin eşine geçmiş olsun sanada hayırlı olsun diyim bebek için zor bi dönem sizin için Allah kolaylık versin herşey üstüste gelir zaten böyle

Yasemincim yurtdışında yaşamak sanırım gerçekten çok zor..sigortanız falan niye kesildi ya birde aklıma takılıyor soracam ayıp olurmu diye soramıyorum sen evdesin,eşin okuyor peki geliriniz nerden geliyor? ailelerden mi? Zor zamanlar ama hallolur zamanla canım işleriniz bitince sanırım döneceksiniz türkiyeye herşey çok güzel olur zamanla emin ol..bu arada umarım eşin domuz gribi değildir,aşı olcakmısınız?

Teo da suyu söyleyemiyor serpilcim ters ıslık yapıyo su isteyince,tarif edemedim ama anladınız dimi içine çekiyo havayı dudağını büzüp :)) (tarife bak beeee)

Ya serpil ankaraya gelsenize ya da gelince görüşelim ya..

deryacım ben çok istedim ankaraya gelmeyi havada güzel ece büyüdü gezecem diyodum domuz gribi çıktı
kışı atlatalım inş gelicez bende çok istiyorum görüşmeyi vee herkesi bekliyorum kırıkkaleye kaydirigubbakcemile3

enes su istediği zaman tu diyo....
süt içmeye başladı dedim ya süte de tu diyo karıştırıyorum bazen
ne istediğini anlamayınca da erkekim celalleniyor -tatlicadiarzu-

yerim enesi bennnn hemen de kızarlar
ece ilk isteyeceği zaman burrrr diyo su mu içcen kızım diyorum duuu diyo
mee diyo süt isteyince sütmü içcen diyorum dütt diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…