- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
deryacim merak etmekte haklisin..normalde burda meslegi olan her anneye 3 yil bebek bakim parasi veriyorlar..bebegine baksin calismak zorunda kalmasin diye..bende basvurdum secme hakkimi kullandim ve 1.5 yil ve aylik yüksek olani verdiler bana bu araliga kadar alabilecektim gecen sene onunla gecindik hazirandan beri onuda bu resmi isler yüzünden alamiyoruz gecen hafta hesabimiz -7 euroya indi kira yakit vs geldi bizde sorun yok belgeleri verdik ama cok yogunlarmis 3 hafta daha bekleyin dediler her 6 ayda bir belgeleniyor..yoksa kesiliyor..
bekliyoruz bakalim ben ders veriyorum esim ders veriyo ama anca kiramiz vs yeter..isler cokkk karisik cok ben bile bazen kopuyorum anlatsamda anlasilmasi zor galiba..
ben rahat bir insan olmasam kafayi yerdim..biliyorum gecici sabrediyorum..hic olmadi dönerim istanbula girerim bi özel saglik kurulusuna..sonucu bekliyorum bakalim ne olacak..
esimde diyor bana senin gibisini görmedim diye..saglik olsun para durumu hallolur..ben teshisimi koydum esiminki soguk alginligi grip degil...belirtilerin alakasi yok zaten..dua bekliyorum arkadaslar..ben asi düsünmüyorum belki kizim icin olabilir zaten burda asilama henüz baslamadi..
bu arada dert yazmaktan denizi unuttum nice mutlu huzurlu saglikli senelere canim..
zemuszemuskaydirigubbakcemile2:lepi::sm_cool:alkisalkisalkis
aylardir bekledigim haber bugün gelmis meger artik umudumu kestigim pota kutusuna bugün bakmamistim bile..kesintiye ugrayan parami alabilecegim artik sorun kalkmis sigortada acilir demek oluyo bu..üzerimizden büyük bi yük kalkti..
hıc gormedıgı seslı vede ısıklı oyuncaklar elıne vererek yemegını yedıreblırsnnnnnnnn
Slmmmmmm
bende teoşu uyuttum nefes almaya nete girdim
Ayşegül o yaz-bozlardan geçen aklıma geldi alcaktım kafam dağıldı unuttum iyi aklıma getirdin,belki çocuk geleceğin da vincisi olcek engellemeyim dimikaydirigubbakcemile3
Saturncüm hepsi aynılar yaaa ve bilmem ikizler burcu olduklaarındanmıdır bilmem çok dengesiz teo bugün mamma cog gücelll diye yediğini ertesi gün tadına bile bakmadan fırlatıyo sinir oluyorum bu asi genç tavırlarına.. zaten 2 yaşa yaklaşıyorlar ve 2 yaş çocuk için çok önemli bir yaşmış tıpkı ergenlikte görülen duygu fırtınaları,herşeyi ben bilirim halleri,söz dinlemememezlik falan olurmuş nasıl geçircez kimbilir?
ayyy oyuncak meselesine gelince doğaç çok güzel oynuyo bayılıyorum bu huyuna kaptırıyo kendini tam bi araba manyağın bide o bahsettiğim mıknatıslı yazı tahtasına bayılıyo sürekli çiçek baskısı yapıp siliyo hergün ben toplarım o tekrar çıkarıp çıkarıp oynar bu ara benim peşimide bıraktı ben yemek falan yaparken sen içerde tv izle oyna annecim diyorum gidiyo beni rahatsız etmiyo önce tuvalete girerken ağlardı şimdi girmeden önce diyorumki ben tuvalete gircem sende benim terliklerimi giy oyna diyorum anında alıp terliklerimi giyip odaya gidiyo oyun gibi geldi gündüz banyo yapabileniniz varmı ben onu uyutur uyutmaz giriyorum yattığı odanın hemen yanı banyo su sesine kalkıcak diye tırsıyom çabuk çıkmaya gayret ediyorum yada akşam eşim gelince giriyorum uyuyor olursa akşam fön sesine kalkar diye tırsıyom ben çıkana kadar babası oyalamasa kapyı çalıp ağlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?