2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar ecrin hala gece maması ve pirinç unu yiyor ama sanırım mamalarda da gdo çıkmış canım çok sıkıldı vermesem aç kalır bir tek az da olsa onları yiyor offf......

kalın kalın kıyafetlerle hırka, ayakkabı vs. 11 kilo çıkıyor yasemincim boyunu ölçmedim biraz kısa kaldı bizim ki :)

sağol canım o sizlerin kendi güzelliği :1hug:

esracım enes çok tatlı olmuş maşallah ona ya kilosuda gayet iyi yavuklusuda çoook tatlı ya ne şeker bi kız bikiniside yakıyo ortalığı valla

doğaç 10.700gr canım boyunu ölçmedim

atikecim arkadaş başka bi yerdendi sanırım ya hatırlamıyorum çalıştığı okulun adı BAŞKÖY ŞEHıT UZMAN JANDARMA ÇAVUŞ ıZZET SOLUK ıLKÖĞRETıM okulu hangi ilçeye bağlı bilmiyorum
hadi diğer bebişlerinde resimleri bekleniyo kızlarrrr
ay bugün eşim onca zamandan sonra resimleri çıkarrtı doğaçın makinadan eceyle olan fotoya bakıp eceyi öptü doğaç burdan duyrulur serpilcim resimler çok güzel çıkmış ya bakıp bakıp ne çabuk büyüdü bunlar diyorum teonun resmide var deryalarında evinde hatırlıyomusun derya doğaç ağlayınca teoda ağlıyodu ayyy çok komikti devam ediyomu o huyu hala bi çocuk ağlayınca ağlıyomu yine

enes cok tatli masallah annesi ayni sana benziyoooo..
serpilcim gecmis olsun Allah acil sifa versin..

ahh ahh tam hersey yoluna girdi derken dün acillik olduk kizlar esimin atesi düsmedi,kalkmis netten domuz gribine bakmis dedi bunlar ayni bendede var..bana göre bakteriyeldi ama bende birden kötü oldum ah bu gurbet kizimi birakacak kimse yok gece gece onuda götürsek hasta olursa derken bi arkadas geldi aklima tel ettim esin gelip esimi götürebilirmi diye bu arkadasimda drdu demesinmi bizede bulasir..
belki hakli ama insan bi acayip oluyo..esi geldi gittiler acile benim dedigim gibi bakteriyelmis ama ne kadar zor bi geceydi..bugünde tüm gün resmi islerle ugrastim..hala eksikler var..ölüyorum yorgunluktan aldim kahvemi dinleniyorum..

Ayyy ben o küçük,haşin bakan ve yağız erkeği yerim yaaa! çok tatlı olmuş batuhan maşallah hele gözler zeytin zeytin (teo görmesin yer valla :)) Nurancım varya bi an avatar resmini koydun sandım sen o resimdekiyle tıpa tıp aynısan yaaa nasıl becerdin aynı pozu vermeyi:))
Batuhan her nedense Teoyu çağrıştırıyo bana esmerlikleri mi,zeytinlikleri mi boy pos mu bilemem ama bişeyler var ! :))

Ayşegülcüm yazın akçayda o huyu düzeldi çok şükür benim yeğenlerin sesinden alıştı çocuk sesine,ağlamasına :)) geçen sene Efeye de aynısını yapmıştı nihalle ayrı odalarda oturup muhabbet etmiştik :))

Bu Teo bi alem yaaa! şimdi baktım ayaklar yine babasının ağzında ne istiyosa adamdan sabaha kadar başı bende ayaklar babaya dönük tekmeleyip duruyor neresine denk gelirse..:))

Bir de bu sabah hayatımın en güzel uyandırılmasıyla uyandım..gece geç yatmıştım yineee malum sabah zor uyanıyorum Teo başımda deyaaaa deyaaa sesleniyo falan ama bugün baktı olmadı dudağıma yapışıverdi sıpa ne olduğunu anlayamadım prensini gören pamuk prenses gibi uyanıverdim tabi bi güzel oğlumu yedim sabah sabah ama çok tatlıydı yaaaa maymun nolcak!

Dün oğluşuma uyku tulumu aldım nihayet arıyordum isteğime göre bulamıyordum bi türlü yeri falan çok güzel,tipi de chiccodan 40tl aldım sizler aldınızmı?biz sabaha kadar üstümüz açık yatıyoruz da (tabi onun sayesinde bende

Bir de sabahları artık Teoya kahvaltının yanına atom iksir hazırlıyorum:)) hani yemeyen çocuklar için iyi gelir geçen sene aldığımız katı meyve sıkacağını daha yeni kullanıma soktum bugün evde hangi meyveler varsa nar,mandalina,elma,havuç falan karışık hepsinin suyunu sıktım taze taze içirdim Allahtan sevdi ve içti o içtikçe ben rahatladım...hasta yapcam diye çok korkuyorum bağışıklığı kuvvetlensin bari diye meyve sebzeye yüklendim bu aralar normalde o kadar meyveyi hayatta yediremezdim sularını içti almıştır heralde vitaminini dimi?

Bir de ablamda gördüm immuzinc diye bitkisel bir şurup var o da bağışıklığı kuvvetlendiriyormuş,ilaç değil bitkisel onu da listeme yazdım diğerleri gibi onu da alıcam ama ne zaman hep unutuyorum :))

Neyse uykum geldi sabah görüşürüzzzz

Herkese güzel bir gün diliyorum günaydınnnnnnn!

slm kızlar dün akşam ölü gibi yattım yaa kalktığım an titremeye başlıyodum ıhlamur yaptım zor içtim onun öncesinde eve gelir gelmez tavuksuyuna çorba yapmıştım bol limon ve karabiberli ecede sevdi birlikte içtik babamızda yoktu yawrum kanepeyi açtım battaniyeye sarındım yatıyorum kendini ordan oraya attı hopladı zıpladı zırladı zor uyuttum kolum kalkmıyodu ama napıyım biraz kendi haline bıraktım eceyi bugüde gittim ilaç yazdırdım kullanıyorum

deryacım geçen gün eşim diyodu meyve sıkacağı alalım diye seninki ne marka yeni kullanmaya başlamışsın ama memnun kalcak gibimisin sırnaşık şey narsuyu filan iy gelir sıkıp içsek mandalina suyunu içiyo ece elmayıda ısırarak yiyo ama nar ekşi geldi bide çekirdeklerini filan sevmedi bende sevmem zaten dedemlerin nar tarlaları var küçükken getirirlerdi bizede kimse yüzüne bakmazdı sonunda çürüyüp atılırlardı kıymetini bilememişiz şimdi getircek kimsede kalmadı artık

batuhanda çok tatlı yaa erkekler daha iri daha toplu duruyo ama batuhannıda boyukilosu zaten çok iyiydi maşallah onada

bende bu sabah çektiğim fotoyu ekleyim evimiz ve üstümüz biraz dağınık ama hasta insanın hali işte buraya daha sıra gelmemişti

mutfağı toplarken eline çubuk kraker vermiştim gitti içerden seside gelmiyo oturuyo sanıyorum bi baktım biberonuna doldurmuş çubukları bide çıkartmak için suları dökmüş yere uslu uslu bi oturmuyo yaa

sonrada gelmiş bana sevimli olmaya çalışıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…