2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay evet unutmusum..hamile degilim..sevindim acikcasi..benim reglim 1 kere gec kalmisti ondada kizim oldu oyüzden telasim..hastalik maddiyat sigorta vize vs vs derken sanirim disardan dert etmesemde gerilmisim oyüzden geciktim..
bende 2.yi isterim helede burda kariyer yapma sansim yokken ama esime kiyamiyom okulu uzar diye korkuyom benim bulantilarim agir,sonra zeynep var bizimle ilgilenmekten mezun olamaz o bi mezun olsun hemen:))))bu arada tus calismaya basladim sayilir..nisanda zor ama eylülde insallah..

selam kızlar

ay bende de var meyve sıkacagı ama o fıltresını temızlemek cok canımı sıkıyor yaa daha kolay bısey yok mu yaaaof of
ben bı ara cok arastırdım hanı oylee cok ugrastırmayan fıltresı oylee cok sıkı olmayan.. ama yoktu :)))

bu arada emınecım resımlere baktım cok tatlılar maşallah ztn buragım bıtane gulena dam :)) maşallah ıkısınede..

bu arada bugun eşımle goruştuk telde bıgun ankaraya anıtkabıre gıtmeyı cok ıstıyoruz ben gırmustum ama o gormemıstı bı hafta sonu gıdıcez durumları duızeltınce o zaman deryacımıda gorurum dedım olur dedı

haberın ola derrrryaaaaaa

bu arada benımde yazdıklarıma son zamanlarda kımsecıkler yorum yazmıyor
varlıgımla yoklugum bır gıbı hıssetmeye basladım aaaaa noluoo nann bende burdayım
:hıh yapan kafanıza balyozla vurup kaçan smıleyyyy

Aral yere oturup ellerını açıp bıdı bıdı bışeyler soyleyıp aminnnnn diye ellerini yuzune suruyorr.. dun akşam farkettım .. cok cok gurur duydum cok duygulandım ya kendı kendıne nelerde ogrenıyor bızı gozlemleyıp maşallah bu bıcırıklaraa..

dogum gunumden bır ıkı kare.. (aılem yanımda deıldı bıraz uzgundum ılerde onlarında yanımda olucagı gunlerım olur inşallah ..

en alttakı resımdekı kayınvalıdem kızlar

bu arada aralında son hali o oluyor tabiki :)

bu arada geçen gun ıst a gıtmıştık ya orda yegenım ablam (o deli gibi poz veren ablam oluyor) ve ben

denizcim doğum gününde saçların çok güzel olmuş,aradığımda kestirdim fönlettim dedin ya burda çok güzel görünüyor...anam zaten çok gözelsin çatır çatır çatlıcam valla...maşallah arkadaşıma,nice güzel doğumgünlerin olsun inşallah...
aman deniz her doğumgünümüz de başka bi burukluk oluyo maalesef hayatta her şey hiç bi zaman tam olmuyo,hep bi tarafımız eksik kalıyo,ama buna şükür sevdikleimizin sağ ve sağlıklı olduklarını biliyoruz yaa buna da şükür
bize geldiğinde bi resim çekemedik yaa tühh unuttuk valla...zaten o kadar oturduk ama doğru düzgün hiç bi şey konuşamadık,çocuklu kadınların oturması bu kadar oluyo işte

canım arkadasım sagol seneye hep beraber kutlarız ınşallahhhh
bu arada yazmıstım ben kızlara resım cektırmeyı unuttuk dıye .. bı dahakıne cektırırız ınsallah ztn daha yanyana gunlerımzı cok olucak

kızz sıze geldıgımızde senın anlattıklarından bana sıra gelmedüküüü hayin kadınnn
ay bı susmadın bende derdımı anlatam
bı sen bı emıne annem ıkı emıne maşallah pek dıllısınız annenle ben oylleee zavallılar gıbı sus pus kalakaldık ordaa

bu arada suan temızlık yapıyorum bı yandan da resım fln eklıyorum face ede ekledım :))

Ay yazıcam yine yazdırmıyo sıpaaaa...
o ne kadar izin verirse artık..
Ben burağın resmini göremedim bi daha bakıyım ama o topikte harbi geyik dönüyo eğlenceli yaa ara sıra gelebilirim bende Eminecim..

Denizcim aaa ne güzel olur valla gelin tabi ankaraya atanın kabrini görmeden olmaz çok memnun olurum..

Resimleriniz çok güzel yakışıklım da çok tatlı olmuş,farketmiş hele duvar resimleri çok güzel gözüküyor..
Eee tabi otuzluk çıtır anne de ayrı güzel görünüyor maşallah ikinize de Allah ailecek mutluluğunuzu bozmasın inşallah..

Aral namaz kılan dua eden birileri var mı kayınvaliden falan iyi öğrencim canım benim yerim onun duasını..

Meyve sıkacağı filtresine gelince ben çok kolay yıkıyorum onu yaaa kaynar suyun altında fırça yardımıyla hemen çıkıyor kızlar..fırçalayın!

slm kızlar
deryacım moulinexede bakıcam bugüN çarşıda eşim sordu biraz adamda demiş hepsinin motoru aynı yerden geliyo çok para vermenize gerek yok diye alıcaz artık bitane kahvaltıda eşimde çok sever meyve suyu içmeyi hep sıkardı ama artık vakti olmuyo onunla sıkar durur artık o benden çok istiyo zaten
denizcim çok güzelsin doğumgünün tekrar kutlu olsun eşin ve oğlun yanında buna şükür canım gurbete de alışıyo insan aralada maşallah ecede öyle yapıyo ama dudaklarını açıp kapıyo sadece içinden dua ediyo sanırım annemden görmüş eşimde o öyle yapınca Allah ım beni koru annemi koru babamı koru vs. dua ediyo birlikte amin diyoruz inşallah büyüdüklerindede içlerinden gelerek yaparlar tüm ibadetlerini
antibiyotiğe başladım öksürüğüm arttı bugün biraz ama geçcek inş
bugün çıktık bayramlıklarımızı aldık eşime bana ve eceye ecenin bi ayakkabı çorabı bide çıtçıtlı bodysi kaldı onlarda eskde artık lcw den mont etek gömlek hırka aldık 3 alana 4ç bedevaymış kızlar 19una kadar giderseniz haberiniz olsun bide daha tenhaydı ne aldıysam denedim üstünde koşturdu durdu oda sevindi herkes ona ilgi gösterince ayşegülcüm o tahtadan aldık arabasında oturdu onun sayesinde yazdı yazdısildi dünde bimden ahşap puzzle aldım tanesi 3.5 tu kızlar başka bi yere sormuştum 5 6 lira filandı arabalı aldım şimdi onları yere sürtüyo hammmmhammmmmmm (hannnn diyemiyo çok komik) biiippp diyo biride meyveli muzu ilk gördü aydede dei hemen elmayı biliyo alma alma deyip duruyo
ebtuna bende baktım fotolarınıza senin oğlunda çok tatlı maşallah Allahbağışlasın

selam kızlar
annemdeydim dün geldim
gece okudum geçkişi biraz
denizcim geçte olsa doğum günün kutlu olsun arkadaşım
ama sana darıldım emineye gidiyosun bana gelmiyosun hıhhhh
zor geliyosa gelmek ben geleyim bacım

benim meyve sıkıcağımda moulinex çok memnunum ben
hem yıkamasıda çok basit öyle büyük değil
pososu ve suyu için etrafında kocaman aparatlar yok
hepsi içnde pratik yani
tavsiye ederim

uyku tulumu bende aldım 1 aydır giydiriyorum
üstünü açtımı üşüdümü diye hiiiç düşünmüyorum artık
keşke geçen senede alsaydım

oyuncak konusuna gelince zenep kulelerini kendi başına büyükten küçüğe iki üç tane dizebiliyo
bazen küçük büyük fark etmeden karışık diziyo
ama ben tek tek verince hiç devirmeden boyu kadar olan kuleyi dizebiliyo

bul taklarınıda eline birini alıp yerini bulmaya çalışıyo bazen buluyo bulamayıncada sinirlenip hepsini sağa sola fırlatıyo :)

kızlar ben dün zeynepe içinde şekiller olan kitaplar aldım
renkler sayılar nesneler var onları öğretiyorum
zeynep çok sevdi hemen hepsini öğrendi mesela dünya nerde diyorum sayfaları çevirip buluyo
ama biraz sabır isteyen bir iş
bütün gün bu ne bu ne diye sorup duruyo :)) aynı şeyleri günde belki 100 kez tekrarlıyorum
kızım için canım feda yeterki öğrensin

yasemincim serpilcim sizi sona bıraktım ama çookkk geçmiş olsun
yasemin eşine acil şifalar canım

ayyy kızlar ne çok kaynatmışsınız ya denizcim her zamanki gibi süper gözüküyosun arkadaşım aralda baya büyümüş maşallah bu arada çırıl çıplak tarttım doğaçı 10.500 geldi boyunu hala ölçmedim yaa keşke bende gitsem ankaraya ya aynı zamana denk gelse serpil derya deniz ben buluşsak serpilde gelir öyle bişi olsa demi kıs 2 saat bile yok arası

yaseminci senin adına neyse o hayırlısı olsun canım zor gurbet elde yaşamak ekmek iş ne gerektiriyosa o olcak mecburen canım

maşallah zeynepe sevdacım çok güzel bi gelişimi var valla siz böyle anlatınca ben doğaçta çok ilerleme görmüyorum ya sadece konuşma olarak tabi bugün bende bi oyuncak laptop aldım doğaça bu anlattıklarınıza göre sizin yaramazlara göre kızlar minik bişey harfleri ve o harflerle başlayan hayvan ve eşyaları söylüyo bide test yapıyo mesela köpek hangi harfle başlıyo bulunca aferin doğru diyo alkışlıyo falan bide heceleri öğretiyo harf harf konuşmasını belki geliştirir diye düşündümde aldım inş. işe yarar hepinizinkinden geri doğaç derdini anlatamıyo hiç bir kelimeyle hep aynı şeylri tekrarlıyo

bugün outletlere gittik derya duyrulur mudo outletten bi mumluk aldım 9.5liraya 2li çok güzel bide salon duvarıma sticker yaptım çiçekli güzel oldu bence bi ara eklerim resmini ayyy ben arabamızdan nefret eder oldum ya araba kaplumbağa gibi basıyom gaza gitmiyo ya gitmediği gibi böğürüp duruyo sürekli kendimde hata arıyom bu araba yüzünden yaz bi gelsede yenilesek diye can atıyom valla doğaça bi kot aldık qiksilverdan 10 liraya ya 15 e switlerde vardı ama beğenmedim ben pek kotta azcık paçadan uzun ama ayakkabıyla tam geliyo beline bayıldımda aldım bizim oğlan kuru olduğu için bel mel yok yav bütün kotları kemersiz giydiremez olmuştum bu lastikli tam sıkı oldu şükür

ben uyku tulumunu geçen seneden beri kullanıyodum zaten geçen sene 1yaş almıştım şimdi gelmiyo paçayla kol açıkta kalıyo üşütcek diye 3yaş almayı düşünüyorum outlette bücürükte sordum 48 lira dedi almadım pazarda daha ucuzdur bence araştırmak lazım

ayşegül uyju tulumunu ben 3 yaş aldım baya bi büyük geldi ama içinde rahat dönüyo
o bakımdan büyük olması iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…