Yasemincim işinizin olmasına çok sevindim canım,Allah gönlünüze göre versin sizin için ne hayırlıysa..
Nurancım yok ya 3 kelimeli değil aynı anda demiyor tabi arada virgül koymayı unutmuşum mamammmm diyip sandalyesine oturuyor verince beğenirse cog gücelll diyor!(fiks lafı bizim de ağzımıza takıldı) öyle herşeyi söylemiyor zaten Teo da bazı kelimelere ağırlık verdi onları kullanıyor özellikle bittiiii,düştüü,attıııı,gittiii niyeyse kafiyeli diyemi acaba bunları yerinde ve çok güzel söylüyo..
ve bugün resmen beni çıldırttı akşama kadar 10 saniyede bir (abartmıyorum) deyaa deyaaa diyip durdu bakıyorum efendim annecim falan diyorum ama bozuk plak gibi sürekli takıldı deyaaaa diye dolandı ama benim de sinirlerim bozuldu susmadı çünkü bi ara gülme krizine girdim ama çok tuhaf yaaa sizinkilerde öyle takılıyolarmı arada..:))
batuhanda öyle zaten altını açmak kapatmak bi olayBanyo olayı demişken daha şimdi çıktım saçlarım hala ıslak napıyım mecbur abuk subuk saatlerde yıkanıyorum..bazen ayşegül senin gibi uyutup 5 dakika içinde duş alıyorum,kulağım içerde ama genelde akşamı bekliyorum..wc giderkende beraber gidiyoruz saklanacam diye canım çıkıyo :)) cissss cisss diyip duruyo ilerde umarım kendi de yapmak ister..bu aralar ne zaman altını açsam elimden kaçıyor ve bulduğu herhangi yere çiş yapıyor:))
Maşallah doğaça ne güzel uslu uslu söz dinliyormuş yerim ben onu bzizmde içimiz dışımız araba oldu malumunuz odasında herşey arabalı eee Teocuk napsın ,oynuyo o da tabi..:)) ama yine de en sevdiği oyuncakları mutfak süzgeçi,rondo,maşa vs..heryeri herşeyi talan ediyor..yaptığı tek şey çekmeceleri açıp herşeyi yere atmak çıldırıyorum yemek yaparkn dün cifi bulmuş (lafta saklamıştım dolabın en dibine heryere sıkmış üstüne ,yerlere falan deli oldum tabi..
bende 3 kelimeyi peş peşe görünce birden korktum bizimki çok geri kalmış diye :))
ama yinede maşallah 2 kelimeyide söyleyebiliyo :))
ay ne güzel deyaaa diyodur ya yerim deya diyen dillerini
batuhanda takılmalar bazen oluyo oda pisipisi yada hoovv hovv :))
gördüğü 4 ayaklı hayvanlara önce pisipisi diyo yok pisipisi değil bitanem ne bu diyince hooovv hovvv diyo oda değil diyince kızıyo sinirleniyo başıma fırlatıp gidiyo :))
yerim ben o asi yakışıklıyı onun da resmini istiyorum hepsinin resmin istiyorum hatta Ecrinin de kızlar koyun arada ya sanal sanal özlem giderelim:))
inşallah becerebilmişimdir opuyorumnanaktan
ayyy kızlar acayip başağrısı ve öksürükle birlikte göğüs ve sırt ağrısı var bendee çokk kötüyüm evede gidemiyorum çünkü her zamanki gibi oda arkadaşımın işi varrr gittiiii zaten ne zaman düzenli geliyo kiiii öffff bu memurluk yatış mesleği tabiii yapabilene bi sevk aldım gidecem diyemiyorum
bakıcımızı aradım eceninde burnu akıyomuş keyfi yokmuşşşş ayyyy yaaaaa bu akşam eşimde nöbetçi tüm gece napcaksam gerçi zaten her gece ben ilgileniyorum eşimi görünce bağırmaya başlıyo son zamanlard alıştı gece 3 ten sabah 6 ya kadar salıncağında uyuyo tabiii orda sallanırken o üşüdü battaniyeyle kanepede ben üşüdüm nasıl iyileşcez yaaaaaaaa ilaç filanda yok evde
bu arada enes çok tatlı Allah bağışlasın büyümüş değişmiş siması yüzü tombikleşmiş sanki maşallah
yarn akşam bide eski ev sahiplerimiz gelecek ünvtede okuyan yeğenine limit türev anlatcam ben bilmiyorumki onları kaç sene olmuş mezun olalı kitap yüzü açmayalı bugün sözde ders çalışcaktım yerimde oturamıyorum kitaba gözümü odaklayamıyorum offfffffoffffffffffffffffffffff
canım maşallah çooooooooooooookkkk tatlı ...kocaman abi olmuş büyümüş ...l
tunaydın kızlar..
yazılanları okudum hemen hemen hepımız aynı seylerı yasıyoruzz dıyebılıcem cok yazamıcamm cunku
ebtuna arkadasıma gıdıyoruzzz yanı emineye..
daha kahvaltımı etmedım Aral sebebıyle.. ev savaş alanı gıbı .. toplayı Aralın cantasını hazırlayıp kayınvalıdemle emınelere gıdıyoruzz burağımı cok ozledım taaaa dogum gununde aldıgım hedıyelerı duruyor daha yenı gorusebılıcez yuz yuze olarak.
Enes e bittim resmen yaa maşallahı var canım benım cok cok guzel bır cocuk amaaaa anasınaa bensıyorr tabıkı guzel olcak..ü
bnm cıkmam lazımkızlarr cok ısım var aral durmuyor hepınıze sevgıler canlarım
ayyy kızlar acayip başağrısı ve öksürükle birlikte göğüs ve sırt ağrısı var bendee çokk kötüyüm evede gidemiyorum çünkü her zamanki gibi oda arkadaşımın işi varrr gittiiii zaten ne zaman düzenli geliyo kiiii öffff bu memurluk yatış mesleği tabiii yapabilene bi sevk aldım gidecem diyemiyorum
bakıcımızı aradım eceninde burnu akıyomuş keyfi yokmuşşşş ayyyy yaaaaa bu akşam eşimde nöbetçi tüm gece napcaksam gerçi zaten her gece ben ilgileniyorum eşimi görünce bağırmaya başlıyo son zamanlard alıştı gece 3 ten sabah 6 ya kadar salıncağında uyuyo tabiii orda sallanırken o üşüdü battaniyeyle kanepede ben üşüdüm nasıl iyileşcez yaaaaaaaa ilaç filanda yok evde
bu arada enes çok tatlı Allah bağışlasın büyümüş değişmiş siması yüzü tombikleşmiş sanki maşallah
yarn akşam bide eski ev sahiplerimiz gelecek ünvtede okuyan yeğenine limit türev anlatcam ben bilmiyorumki onları kaç sene olmuş mezun olalı kitap yüzü açmayalı bugün sözde ders çalışcaktım yerimde oturamıyorum kitaba gözümü odaklayamıyorum offfffffoffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?