2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Banyo olayı demişken daha şimdi çıktım saçlarım hala ıslak napıyım mecbur abuk subuk saatlerde yıkanıyorum..bazen ayşegül senin gibi uyutup 5 dakika içinde duş alıyorum,kulağım içerde ama genelde akşamı bekliyorum..wc giderkende beraber gidiyoruz saklanacam diye canım çıkıyo :)) cissss cisss diyip duruyo ilerde umarım kendi de yapmak ister..bu aralar ne zaman altını açsam elimden kaçıyor ve bulduğu herhangi yere çiş yapıyor:))

oyuncaklara gelince yasemin ben biliyom zaten senin zilliyi önden gidiyo dahi bebek oldu başımıza :)) sen kaç ay önce yapıyo diye yazmıştın biliyorum bizimki daha yeni yapıyor teyzesi olacak zamanla :))

Denizcim mutlaka çok oyuncağı vardır Aralın ben gelişim açısından dedim hani belirli oyunvcaklar var ne biliyim kuleler,bultak ve ve lego gibi falan onlardan mutlaka alın belki ilgisini çeker diye..ayrıca kesinlikle ahşap puzzle al deforme olmuyor..

Maşallah doğaça ne güzel uslu uslu söz dinliyormuş yerim ben onu bzizmde içimiz dışımız araba oldu malumunuz odasında herşey arabalı eee Teocuk napsın ,oynuyo o da tabi..:)) ama yine de en sevdiği oyuncakları mutfak süzgeçi,rondo,maşa vs..heryeri herşeyi talan ediyor..yaptığı tek şey çekmeceleri açıp herşeyi yere atmak çıldırıyorum yemek yaparkn dün cifi bulmuş (lafta saklamıştım dolabın en dibine heryere sıkmış üstüne ,yerlere falan deli oldum tabi..

bende 3 kelimeyi peş peşe görünce birden korktum bizimki çok geri kalmış diye :))
ama yinede maşallah 2 kelimeyide söyleyebiliyo :))
ay ne güzel deyaaa diyodur ya yerim deya diyen dillerini
batuhanda takılmalar bazen oluyo oda pisipisi yada hoovv hovv :))
gördüğü 4 ayaklı hayvanlara önce pisipisi diyo yok pisipisi değil bitanem ne bu diyince hooovv hovvv diyo oda değil diyince kızıyo sinirleniyo başıma fırlatıp gidiyo :))

Yasemin bir de ben Teoya öğlen vermiyorum yemek (yemiyo yani bende artık hiç vermiyorum ) akşamüstü çok acıkmış oluyor kendi dolanıyor peşimde sende öyle yap hiç abur cubur falan verme bırak aç gezsin nasılsa acıkır..ya bu dişlerden sanırım bizdede bi iştahsızlık var ki offf yani el ağızda parmağını ısırıp duruyor garibim bende bu akşam zorlamadım sadece azıcık tavuk yedi yattı

batuhanda öyle zaten altını açmak kapatmak bi olay
altı açılınca kaçıyo bi güzel işiyo hemde kahkaha ata ata işiyo

batuhanda dolapları karıştırmayı çok seviyo bende deterjanların olduğu mutfak ve banyo dolaplarının kulplarınıdan bağlıyorum açmasın diye korkuyorum bilmez içer diye

yerim ben o asi yakışıklıyı onun da resmini istiyorum hepsinin resmin istiyorum hatta Ecrinin de kızlar koyun arada ya sanal sanal özlem giderelim:))

yerim ben o asi yakışıklıyı onun da resmini istiyorum hepsinin resmin istiyorum hatta Ecrinin de kızlar koyun arada ya sanal sanal özlem giderelim:))

evet ne zamandır resmini koymadım batuhanın en kısa zamanda koyucam
onunda saçları uzadı kestirmiyoda evde keselim dedik kıyameti koparıyo bende kıyamıyorum
malum eski lüle saçları bana çok dokunmuştu. hafiften yine kıvırıcakmış gibi duruyo

Aaaa ne güzel kıvrılırmı acep bizimki de (gerçi hiç sanmıyorum o ilk bebeklik saçı başka oluyor) biz de berberde durmadık ciyak ciyak ağladı yine adam sadece makasla kesti ama halimizi bi görcektiniz ben ağzıma aldım çubuk krakeri ona ağzımdan kraker yeidre yedire durdu adam dao ara kırptı yarım yamalak ,makinenin sesini duyunca gıcık oluyo yaa..
eve geldik ertesi gün mama sandalyesine badana için naylon örtüler varya kocaman onu serdim üzerine teo ve teonun üzerine de büyük çöp poşetlerini delip saç kestik:)) neyseki tv karşısında durdu da babası kesti
ama ben onun uzun saçlı daha çok beğeniyodum hani şu ilk kestirmeden önceki lülük haliniiii

günaydın arkadaşlar ...ecrin yanımda yatıyor her sabah aynı yaa yemekten sonra savaştann çıkmış gibi oluyoruz ecrinde korkusuna kendini yere atıp uyku moduna geçiyor yemek yememek için ....

sanırım herkes aynı şeylerden şikayetçi bende bu aralar ecrinle hiç uğraşamıyorum eskisine oaranla daha sinirli ve mızmız oldu demekki zamanı geldi umarım çabuk atlatırız bu dönemi çünkü her şeyi bilmiş tavırları ve bu denlice sinirli olması beni fazla yoruyor 1 haft.içinde hatta 1 buçuk kilo vermişim..küçük bebek gibi kucaktan inmiyor kucakğıma alıyoruz iniyor ...

ecrin uzun zamnadır çişini haber veryor ama yaptıktan sonra kakasını yapmadan önce diyor tuvalete götürüyoruz oraya yapıyordu bir kaç gün dışarı çıknca söylememeye başladı ben zaten bende hiç üzerine düşmüyorum...
gündüz mümkün değil banyo yapmam çünkü ecrin uyumuyor doğru düzgün hemen kalkıyor uyku yok günüdzleri...

ecrinde teo gibi deryacım bayılıyıor her şeyi dökmek istiyor hep bir şey bulsun aççç aççç açç kapağı aççç diye çıldırıyor her şeyi yerlere atyıyor bu aralars inirlnip kafamada atıyor....

tunaydın kızlar..

yazılanları okudum hemen hemen hepımız aynı seylerı yasıyoruzz dıyebılıcem cok yazamıcamm cunku
ebtuna arkadasıma gıdıyoruzzz yanı emineye..
daha kahvaltımı etmedım Aral sebebıyle.. ev savaş alanı gıbı .. toplayı Aralın cantasını hazırlayıp kayınvalıdemle emınelere gıdıyoruzz burağımı cok ozledım taaaa dogum gununde aldıgım hedıyelerı duruyor daha yenı gorusebılıcez yuz yuze olarak.

Enes e bittim resmen yaa maşallahı var canım benım cok cok guzel bır cocuk amaaaa anasınaa bensıyorr tabıkı guzel olcak.. ü

bnm cıkmam lazımkızlarr cok ısım var aral durmuyor hepınıze sevgıler canlarım

ayyy kızlar acayip başağrısı ve öksürükle birlikte göğüs ve sırt ağrısı var bendee çokk kötüyüm evede gidemiyorum çünkü her zamanki gibi oda arkadaşımın işi varrr gittiiii zaten ne zaman düzenli geliyo kiiii öffff bu memurluk yatış mesleği tabiii yapabilene bi sevk aldım gidecem diyemiyorum
bakıcımızı aradım eceninde burnu akıyomuş keyfi yokmuşşşş ayyyy yaaaaa bu akşam eşimde nöbetçi tüm gece napcaksam gerçi zaten her gece ben ilgileniyorum eşimi görünce bağırmaya başlıyo son zamanlard alıştı gece 3 ten sabah 6 ya kadar salıncağında uyuyo tabiii orda sallanırken o üşüdü battaniyeyle kanepede ben üşüdüm nasıl iyileşcez yaaaaaaaa ilaç filanda yok evde

bu arada enes çok tatlı Allah bağışlasın büyümüş değişmiş siması yüzü tombikleşmiş sanki maşallah

yarn akşam bide eski ev sahiplerimiz gelecek ünvtede okuyan yeğenine limit türev anlatcam ben bilmiyorumki onları kaç sene olmuş mezun olalı kitap yüzü açmayalı bugün sözde ders çalışcaktım yerimde oturamıyorum kitaba gözümü odaklayamıyorum offfffffoffffffffffffffffffffff

geçmiş olsun canım sende iş çokmuş kolaygelsin ....

ecrinde bu sıralar salıncakta uyumaya alıştı ne olacak bilmiyorum gece bile salıncakta uyuycam diyor...

canım maşallah çooooooooooooookkkk tatlı ...kocaman abi olmuş büyümüş ...l

:kedi: çok sağolun kızlar

hepsini Allah nazarlardan saklasın.....

serpilcim sanada geçmiş olsun...

deryacım teoşun fotolarına baktım kuzucuk böylede çok tatlı olmuş tam ab olmuş maaşallah ona..... Şeniz

Ay sabah beri kaç kez girdim yazamadan çıktım Asrın gelmeden yazıyım..
Enes çokkkk tatlı yaaaa bayıldım boyu,kilosu kaç bilmiyorum ama tombik gözüküyor tam sıkıştırmalık yani annesi maşallah kuzuya..Annesiyle çok benziyo tabi Denizin dediği gibi güzelliği anasına çekmiş olmalı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…