cidden ya aynı pozu vermişim :)))Ayyy ben o küçük,haşin bakan ve yağız erkeği yerim yaaa! çok tatlı olmuş batuhan maşallah hele gözler zeytin zeytin (teo görmesin yer valla :)) Nurancım varya bi an avatar resmini koydun sandım sen o resimdekiyle tıpa tıp aynısan yaaa nasıl becerdin aynı pozu vermeyi:))
Batuhan her nedense Teoyu çağrıştırıyo bana esmerlikleri mi,zeytinlikleri mi boy pos mu bilemem ama bişeyler var ! :))
o uyanma başka bişeye değişilirmi yaaaBu Teo bi alem yaaa! şimdi baktım ayaklar yine babasının ağzında ne istiyosa adamdan sabaha kadar başı bende ayaklar babaya dönük tekmeleyip duruyor neresine denk gelirse..:))
Bir de bu sabah hayatımın en güzel uyandırılmasıyla uyandım..gece geç yatmıştım yineee malum sabah zor uyanıyorum Teo başımda deyaaaa deyaaa sesleniyo falan ama bugün baktı olmadı dudağıma yapışıverdi sıpa ne olduğunu anlayamadım prensini gören pamuk prenses gibi uyanıverdim tabi bi güzel oğlumu yedim sabah sabah ama çok tatlıydı yaaaa maymun nolcak!
Dün oğluşuma uyku tulumu aldım nihayet arıyordum isteğime göre bulamıyordum bi türlü yeri falan çok güzel,tipi de chiccodan 40tl aldım sizler aldınızmı?biz sabaha kadar üstümüz açık yatıyoruz da (tabi onun sayesinde bende
çok geçmiş olsun canımslm kızlar dün akşam ölü gibi yattım yaa kalktığım an titremeye başlıyodum ıhlamur yaptım zor içtim onun öncesinde eve gelir gelmez tavuksuyuna çorba yapmıştım bol limon ve karabiberli ecede sevdi birlikte içtik babamızda yoktu yawrum kanepeyi açtım battaniyeye sarındım yatıyorum kendini ordan oraya attı hopladı zıpladı zırladı zor uyuttum kolum kalkmıyodu ama napıyım biraz kendi haline bıraktım eceyi bugüde gittim ilaç yazdırdım kullanıyorum
deryacım geçen gün eşim diyodu meyve sıkacağı alalım diye seninki ne marka yeni kullanmaya başlamışsın ama memnun kalcak gibimisin sırnaşık şey narsuyu filan iy gelir sıkıp içsek mandalina suyunu içiyo ece elmayıda ısırarak yiyo ama nar ekşi geldi bide çekirdeklerini filan sevmedi bende sevmem zaten dedemlerin nar tarlaları var küçükken getirirlerdi bizede kimse yüzüne bakmazdı sonunda çürüyüp atılırlardı kıymetini bilememişiz şimdi getircek kimsede kalmadı artık
batuhanda çok tatlı yaa erkekler daha iri daha toplu duruyo ama batuhannıda boyukilosu zaten çok iyiydi maşallah onada
teşekkürler canımayyy maşallah batuhanada eceyede kilosu yerinde batuhanın gerçekten maşallah deryacım bende benzettim biraz ifadesini teoya
eceye bak ne yaramaz kız ya nerden akıl ettinde soktun onu oraya ben küçükkende ben burnuma nohutu sokmuşum 2sine birden hemde çıkaramamışlar bi sümükten şiş nohutlar burnum kocaman olmuş sonunda teyzem dayanamamış bi gün ayşegül bak kuş uçuyo falan deyip havaya baktırıp sıkmış burnumu çıkarmış allahtan öyle büyük kalmadı burnum düzelmiş :))
teşekkürler canımmbatuhan ve ece ikinize de maaşallah..... yerimseniben Şeniz
Serpilcim katı meyve sıkacağımın markası moulinex ama ben çok sevdim anında zırt diye suyu çıkıyor ,öyle etrafı falan da kirletmiyor ,temizliği de kolay..kısaca tavsiye ederim çok pahalı bişey de değildi (pahalısını almayın hiç gerenk yok)
Bugün de yaptım hem kızlarıma hem Teoşa valla aynı anda elmayı,narı,armutu,mandalinayı,havucu yediremezsin ama suyunu bi dikişte içiyorlar (teo biraz nazlandı bugün ama..)
Şu aralar gerçekten bol vitamin desteği şart bir de bugün eşim telefonla aradı işyerinden bi arkadaşının çocuğu domuz gribiymiş ya bana da geçtiyse falan diye..14 gün kuluçka dönemi varmış ya..eve geliyim mi ,teoya dokunayım mı falan diye tereddüt etti ama sonuçta bişey yapmadık bol kolonya falan bir de besin takviyesi yapacak bişey yok aşı konusu da halaaa belirsiz yaptırsakmı yaaa?
UMARIM BU SEFER OLMUŞTUR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?