2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy maşallah batuhanada eceyede kilosu yerinde batuhanın gerçekten maşallah deryacım bende benzettim biraz ifadesini teoya

eceye bak ne yaramaz kız ya nerden akıl ettinde soktun onu oraya ben küçükkende ben burnuma nohutu sokmuşum 2sine birden hemde çıkaramamışlar bi sümükten şiş nohutlar burnum kocaman olmuş sonunda teyzem dayanamamış bi gün ayşegül bak kuş uçuyo falan deyip havaya baktırıp sıkmış burnumu çıkarmış allahtan öyle büyük kalmadı burnum düzelmiş :))

kızlar iki yaşına kadar yatakları ayırmak gerekiyormuş
enes öyle bir alıştıki ortamız da uyumaya napıcaz ya senağlama
ben de kuzucuğumla koyun koyuna yatmaya bayılıyorum ama hiç iyi değil... lmaz:

selam hanımlar

serpilcim vede yasemıncım gecmısler olsunn ..
bugun ogluma lego aldım bı ıkı oynayıp hepsını fılattı ( gerı topladım sımdılık alıstırma turlarındayız aslında yabancı deıl ona legolar cunku yegenımın vardı oynuyorlardı ama bukez pek yuzune bakmadı

dunde emınecıgıme gıttık annesıyle bızı cok guzel agırladılar arkadasım hasta olmus megersem
rahatsız etmıyeyım dıye gıtmıycegımı bıldıgı ıcınde bana soylememıs neyse gıdıp kendıne getırdım onu :)))
Burak bızı kapıda gorunce hemen gulumsedı acayıpp cana yakın ve guler yuzlu bır cocuk hemen aralda pesınden ıcerı gırdı kocaa evde koşa zıplaya oynadılar akşama kadar cok mutlulardı .. ıkısıde konuşkan maşallah ve cok ıyı anlastılar ama bızımkı cok cok hareketlı kaldı buraga gore o yuzdn hep pesınde koşmaktan resım cekmeyı unutmuşuzz

Buragın cok guzel oyuncakları vardı beraber oynadılar ara ara Aral bey benı dış kapıya surukledı dittii annee dittiiii diye diyee ama yınede akşamı ettık :))
mamalarda cok guzeldı :) agzı sulanan smıleyyyyy
daha sonra eşım geldı bızı aldı kayınvalıdemın dişlerini yaptırıcaz ya o yuzden ordan dişçiye gittik..
of offf kımbılır ne kadar tutucakk...!

kızlar cocukları kıyafetlerle tartıp ona gore degerlendırmek cok yanlış bence.. bız hep cıplak tartılıyorduk ama bayadır dr a gıtmıyoruz kackılo hıc bılmıyorum o hastalıgında da cok kılo kaybettı dr a gıdıcne yazarım ben durumunu ancak..
bır bezı bıle ıslatmamış olsa bıle 100 1500 gram tutuyormuş badisi fln 200- 250 gr desek kıyafetler 1 kılodan fazla oluyor tahmın edıcegıme cıplak tartıyorum daha ıyı ztn dr umuzda kıyafetlerle tartmıyor asla.

bu arada ece ve batuhan harıkasınızzz

Son düzenleme:
bızımkıde ortamızda yatıyor yatagı bızım odada once oraya yatırıyoruzz gecenın ılerleyen saatlerınde hemen hıssedıp uyanıyor yanımıza gelmek ıcın cırpınıyor uykusu acılmasınd ıye korkumdan hemen yanımıza alıyorum ama ıyı bısey deıl aslında offf offf

nasıl ayırcaz bu sıpaları hıc bılmıyorum

bende bı ıkı resım eklıcem bızden ama baya oluyor bu resımler cekınelı şımdı cok cok buyuduk bızz..
yenı resımlerımızde var ama babamız bı turlu vakıt bulup atamıo pc ye

hani yaz biterken eşımın halasının ciftliğine gitmiştik ya ordan bu kareler..
ben oraya halamın çiftliği diyorum (hanımın çiftliği hesabıı ) iznik gölünün orda harıka bır yerr.. herşey dalından...

Son düzenleme:
ece ,batuhan,arala maşallah çok büyümüşler.uzun zamandır görmüyordum.ufaklıkları...
yasemincim hala ecrine yemek yediremediğini okudum...
halamı yemiyor yaa,sen ek gıdaya geçtiğinden beri böyleydi ecrin hatırladığım kadarıyla..
iştah problemi bizdede var..suyla kandırıyorum...bütün oyuncaklaı önüne döküyorum,hadi su diyorum ağzını açınca yemeğinden veriyorum bir görsen halimizi...
kendimi o kadar kaptırıyorumki bazen..arda suyada ağzını açmamaya başlayınca 'arda oğlum gerçekten su vallaha su'diyorum. eşim gülmeye başlıyor.sen yemin etmeye başladın atike istersen bırak diyor..işte bizde böyle yemek yiyoruz...
kıyafetleriyle 11,5kilo boyu kısa geliyor çünkü bende eşimde kısayız ben büyük oranda genetiğe bağlı olduğunu düşündüğüm için kendimi parçalasamda oğlumun uzun olacağını sanmıyorum..81-82 olabilir...sizinkiler ne durumda...

Slmmmm annişlerrr...

Bugün annem ve ablam (vee yeğenlerim olmazsa olmazlarım) bendeydi evde bir curcuna havası hakimdi resmen bağırış ,çağırış,dağınıklık vs.. neyse ancak oturabildim Asrın da uyudu ohhhh...

Serpilcim çok geçmiş olsun canım acil şifalar bi an önce atlatırsın umarım yoksa işin zor! Sıpa ece neler de yapmış sen yokken bi alem bunlar ya yap desen yapmazlar..ama çok tatlılar!

Yasemincim eşinin domuz gribi olmamasına sevindim size de acil şifalar canım..Bu arada madem anne için ücret ödüyorlar hazır ordayken bence de doğur bi tane daha :)) Türkiyede bulamazsın :)) ne oldu test falan yaptırdın mı sonuç ne merak ettim yazmadın da..

Ayşegül resimler nasıl çıkmış Teo hep ağlıyormu yoksa? :)) dijitalse atsana bana da..

Denizcim ne güzel gitmişsin Emineye ,yazdım size bende gelcem diye ama..o da olur belki bir gün!:))

Resimlere gelince hepiniz süpersiniz beyler bayanlar arda,ece,aral..yerim ben sizi hepsinin bebekliklerini bilince büyüdüklerini görmek ayrı bi keyif veriyor yaaa..Maşallaaaaah hepiciğinize!

Serpilcim katı meyve sıkacağımın markası moulinex ama ben çok sevdim anında zırt diye suyu çıkıyor ,öyle etrafı falan da kirletmiyor ,temizliği de kolay..kısaca tavsiye ederim çok pahalı bişey de değildi (pahalısını almayın hiç gerenk yok)
Bugün de yaptım hem kızlarıma hem Teoşa valla aynı anda elmayı,narı,armutu,mandalinayı,havucu yediremezsin ama suyunu bi dikişte içiyorlar (teo biraz nazlandı bugün ama..)

Şu aralar gerçekten bol vitamin desteği şart bir de bugün eşim telefonla aradı işyerinden bi arkadaşının çocuğu domuz gribiymiş ya bana da geçtiyse falan diye..14 gün kuluçka dönemi varmış ya..eve geliyim mi ,teoya dokunayım mı falan diye tereddüt etti ama sonuçta bişey yapmadık bol kolonya falan bir de besin takviyesi yapacak bişey yok aşı konusu da halaaa belirsiz yaptırsakmı yaaa?

cidden ya aynı pozu vermişim :)))
bende teonun resimlerine baktığımda diyodum kendi kendime ya bunlar birbirlerini andırıyolar sanki diye demekki bunu düşünen bi ben değilmişim :))
ikiside kıvırcıktııııı :)))
boy kilo hemen hemen aynı
bide tipleride birbirlerini andırıyo sanki

o uyanma başka bişeye değişilirmi yaaa
bende batuhanı aramızda yatırmaktan çok korkuyorum hem farketmeden ezeriz diye hemde batuhan çok dönüyo düşer diye korkuyom yer yatağı tam ona göre :)))
daha telsiz alamadım daha doğrusu karar veremedim hangisini alsam diye

bende tulum alıcam bizimkide üsütünü çok açıyo bide yer yatağında yatıyo her ne kadar kalında yapsam yatağı yer çeker hastalanır diye korkuyorum

çok geçmiş olsun canım
maşallah ecede çok tatlı o çubukları nasıl becermiş içine sokmayı şimdiki nesil çocuklara şaşırmamak lazım
havalarda çok kötü benimde boğazlarım ağrımaya başladı öksürükte var
yatağa düşecem bende gidişat öyle gözüküyo

teşekkürler canım
ay canım ucuz atlatmışsın iyiki sıkışmamış nohutlar

batuhan ve ece ikinize de maaşallah..... yerimseniben Şeniz
teşekkürler canımm

dikkat edin canım bu aralar çok yaygın eşimde batuhanı dışarı çıkarma diyo gezmeye bile çıkamıyoruz yasak geldi

iyi geceler kızlar
deryacıım ben ankaradayken sana msj da atmıştım hatırlarsan orda olsan senle de görüşmek isterim belli mi olur bi gün bi yerde görüşürüz inşallah
canım ben jet gibi çalışıyorum bugün de başka bi arkadaşla buluştum,sen burağı görmemiştin haber vereyim dedim merak edersen fotolar burda

Son düzenleme:
bu arada bizim geyikte muhabbet hiç bitmiyo,fırsat bulursanız hepinizi bekleriz
ben dün hastaydım bugün acayip bakımsız gittim saçıma başıma bakmayın artık:))gözlerimi de kapalı çıkmasın diye fazla açmışım,her zaman kapalı çıkar da bugün de böyle olmuş...hehehe
tüm bebişlere öpücükler

ayyyy burakla ardada çok tatlılar bayıldım küçük delikanlılara keşke hep beraber olsak görüşsek yaramazlar buluşabilseler ahhh ahhh

deryacım bende moulinex kullanıyorum gerçekten çok iyi ama ben üşeniyom ya posasını temizlemeye tellere nasıl yapışıyo demi en ince rende gibi aslında üşenmemek lazım ben ayrı ayrı veriyorum meyveyi mesela mandalina sıkıyorum normal sıkacakta 3yada 4tane bi öyle içiyo arada nar sıkıyorum onuda ekşisini sevmiyo tatlı olcak en favorisi mandalina
canım resme gelince facebooka koyduğum resimler var ordan alıp kopyalayabilirsin pcye format attım geçen gece ondan gittiler bidada koymadım sürekli format derdinden programda yüklemiyorum resimde yeni olursa koymayı düşünüyorum yoksa hiç boşuna işgal pcde nasılsa çıkarttırdık diyorum makinadakileride silicem yer kalmadı çekecek

bu arada serpilimede çoook geçmiş olsun yasemincim eşinede çok geçmiş olsun bune ya dışarı çıkmaya korkar olduk şimdi gezmeye gidecez korka korka valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…