2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sölemeyi unuttum son yazdıklarımı yeni laptopumdan yazdım
eşim bana sürpriz yapıp almış canım kocam yaaa
çokkkk seviyorum onu
bizim bilgisayar çocuk dasında oranın peteklerini yakmıyorum demiştim ya orda üşümüyeyim diye baana bunu almış
güya tasarruf için petekleri yakmıyodum ama bu iş bize doğalgazdan daha pahalıya patlladı haa hahh haaa
zeynebe ne kadar dayanır bilmiyorum hiiç rahat bırakmıyo

ya bide bu bilgisayarın klavyesi Q
diğeri F klavye bu yüzden yazmakta çok zorlanıyorum
annem gibi yazıyorum tuşlara sadece tek işaret parmağımla basıyorum çok komik

zeynep'in gelişimi gerçekten çok güzel sevda..sık tekrardan sonra senin söylediğini bulup gösterebilmesi inanılmaz güzel...1,5 yaşında bir çocuğa göre çok iyi...birde sana bu ne diye soruyormuş,hiç bıkmadan her sorusuna cevap vermeye devam et..onların en meraklı oldukları ve keşfetme dönemleri bu dönem..bize sabırlı olmak düşüyor..

benim narenciyem tefalin her katı meyvenin suyunu çıkartıyor,fırçayla temizleniyor..çok memnunum..

deniz çok hoş bir bayan olduğunu daha önce söylemişmiydim,resimlerin hepsi çok güzel...umarım eşin kıskanç değildir..

deryacım teo maşallah bizim çocukların abisi gibi duruyor. 1 yaş hatta 2yaş büyükmüş gibi...gerçi hamilelik dönemlerimizdede senin karnın bizimkilerin 2 katıydı..o zamandan belliydi nasıl bir delikanlı geleceği...saçlarına bayılıyorum..bizde uzatıyoruz bakalım..teodan kıskandık...

ayşegül ben kaçırdım galiba duvardaki süslemeleri nasıl yaptın..
mumluklarda çok şık...

ayşegül ben kaçırdım galiba duvardaki süslemeleri nasıl yaptın..
mumluklarda çok şık...

canım süslemeleri yapı marketten aldım satılıyo öyle yerlerde sticker yani yapıştırma kumaş dokusu kadifemsi bişey dediğim gibi mumlukta mudonun outletinden orda daha uygun piyasadaki fiyatlarından araştırdım daha ne modeller ve desenler var benim aldığım yerde fazla çeşit yoktu gitti gidiyo ya bak yaz sticker diye çıkar karşına desen desen ya aslında ayna stickerler var çok dekoratif onlarıda araştırcam ama burda yok kesin ankarada vardır bi ara gidince bakcam onada

canım batuhanda doğaçla aynı konuşma olarak biraz geri birkaç kelime diyo okadar
ne istiyosa elimden tutup götürüyo alışsın istemiyorum bu seferde konuşması gerilicek(
duvar kağıtlarıyla mumluğun çok şık canım güle güle kullan :))

denizcim fotolar çok güzel hele duvardaki resimlere bayıldım
aralada kocaman maşallah çok yakışıklı ben onun amin yapan ellerini ısırırım

kızlar face doğaçın videosunu koydum mağazada nasıl dans etti görmelisiniz hiç utanmıyo artık herkesin içinde çıkıp oynuyo yaaa

slm kızlar
ayşegül stickerın çok güzel ayna stickerları bende beğeniyorum ikeanın kataloğunda görmüştüm evimi ve eşyalarımı değiştirince bende almak istiyorumo nlardan eşim ne kadr haklıymış çok para verip bişey almayalım çocuğumuz olup büyüsün öyle değiştirirz derken ece kanepelerimi halletti bile her tarafı kalem izi bide mandalina istiyo yiyo ama bi süre sonra yarısının suyunu içip geri kalan yarısıylada kanepeleri silmiş öfffffffffff nasıl çıkar hepsinin lekesi içimdende gelmiyo bişey yapmak zaten kaç gündür ota .oka ağlıyorum dr kıytırık antibiyotik grip ilacı yazmış hiç bi işe yaramıy okolumu kaldıramıyorum ece deli ediyo akşama kadar süt diye geziyo evde ağlıyo sürekli yemek yemiyo ev twemizlencek eşim biraz yapıyo yine dağılıyo yine dağılıyo kafayı yiiicm yaa gecede uyanıp duruyo tam ben terliyorum uyanıyo babasını istemiyo ben kalkıyorum donuyorum bu sefer bi iyileşemedim eşimde bu hafta bi gün evde bi gün nöbetçi sabah bulaşıkları yerleştirdi makineye çamaşırları çıkardı kurutma makinesinesindekileri çıkarıp yenilerini attı toplantıya gitti gelincede ütü yapacak

yaa ben hero baby muhallebisinden veriyodum hala ayşegül sende devam ediyomusun. bırakalım dedim iyi onuda içiyo ama şimdi durmadan istiyo gece yatmadan 240 içiyo gece bi kere daha içiyo sabah kahvaltıdan önce istiyomuş bakıcı bazen veriyom bazen oyalıyom diyo sonra öğle uykusundan önce bi daha sonra akşam üstü b daha istiyo 1 kilo süt içiyo nerdeyse salıncağını görünce aklına geliyo indirdim sabah yo:CüvCüv:k salıncak filan yemek yemeden sütte yok dedim çok ağladı sonnuda verdim az önce uyur diye baktım kalkmış yine oyuna derken şimdi koydu kafasını yere uyudu çokkkkkkkk yoruyo beni bu aralar bu sütten nasıl vazgeçircem offfffffffffffffffffffffffffffffffff

selammm kızlarrrr.... bugun eşım evde yok kayınpederımın ablası vefat ettı gemlıge gıttıler defın ışleınde bulunucaklar ben annem ve aral evdeyız kendımı ışe verdım utulerımı yapıyorum bende

sevdacım hoşgeldın yenı laptop un hayırlı olsunnnn ay ben enıştemı şımdıden coks evdım yaaa banada alsınn bızımkıde bılgısayar sınır oluyorum lap top ıstıyorum ama açıklar hıc kapanmıyor kı bana sıra gelsın
canım emıneye gıttıgımı ogrendıgınde bu tepkıyı verecegını bılıyordum ama onların evı bıze cok yakın taksıyle 5 - 6 lıraya gıdıyoruz bırde 1 yıldır sozum vardı kıza ancak gıdebıldım araldan hıcbıseye fırsat bulamıyorum ama sen gel ıstersen canım bıgun onceden kararlastıralım bızım ev cok kolay gel bacım beklerım

serpılcım cok gecmıs olsunyaa uzun surdu baya grıbın .. umarın p tesıye dınç olursun arkadasım bu arada bız mamaları bıraktık baya oluyor pırınc unu yapıyoruz ne zamandır dr otker ın yada kentonun pırınc ununu alıuyoruz sekersız ascık sıvık kıvamda yapıyorum ben bıberona koyuyorum ıcıne seker yerıne bal katıyorum şeker cok cabuk dışlerı çurutur bal koyun dedı dr umuz ılıyınca arala verıyorum yattıgı yerden ıcıyor bazende cok huysuz deılse daha katı yapıyorum pırınc ununu ıcıne bal meyve veya kek koyuyorum kasıkla yedıyorum oylee yatırıyorum

artık bız beraber yataga gırıp oyle uyuyoruz kımı zamnda az sallanarak ohh beeeee

aysegulcum yaa cok cok guzel mumlukların bayldım canım evet bende aynen hepberaber bulusmak ıstıyorum ogun emınede de konustuk deryayı arasaydın ankaraya gıdınce dedım ben o da ztn ankaradayken aramıs deryayı ama o akçaydaydı ya o yuzden kısmet olmamış bu yaz ınşallah kısmet olur hepımızee... bende yatak odama steckar duşunuyorum ama damask desenlı ıstıyorum ben perdelerımı oyle yaptırdım yatak odamın desenının aynısnı yaptı eşım o da benzer olsun ıstıyorum

bu arada Aral doyunca doydum dıyor bırde dun carrefour a goturduk onu carfuuuu dedı orayı gorunce carfuuuu dıyor yanı karfuuuuu maşallah bunlara yaa hergun bızlerı şaşırtıcaklar kızlar

Son düzenleme:

ılk resim denememizzzz...

nihayet parmak boyalarımızı denedik ama Teo pek sevmedi onların kapağını açıp kapatmakla uğraştı bizde el baskısı yaptık mecburen.. Normalde faaliyet önlüğümüzü falan giymiştik oğluşa hazırlık yaptım boyaları oraya buraya sürmesin diye mama sandalyesine oturttum kayuuusunu da açtım ama ben fotoğraf makinesini almaya gittim o ara sen elini hemen ağzına götür... sıpaaaa! sonuç bu işte! :))

Slmmmm

Sevdacım laptopun hayırlı olsun bende alıcam sanırım Asrının odasında bilgisayar o yüzden çocuğu yatıramıyorum..

Denizcim başınız sağolsun..evet emine aramıştı yazın ama kısmet değilmiş bir daha ki sefere inşallah! Artık teo da aral gibi ufak tefek bazı kelimeleri kullanmaya başladı mesela giydiiir diyip çorabını getiriyor yada dün zeytin istiyordu getiriyim mi diyorum detirrr diyor zetiiiii diyor falan ara ara bi çok sözcüğü kullanıyor yerinde,zil çalıyo kim geldi diyorum datihhh deldiii (fatih geldi) diyor..dillendikçe çok tatlı oldular yaaa..

ıLk doğduğu zaman babası 4 tane küçük bebek kitabı almıştı renkler,hayvanlar,sayılar falan şu aralar Teonun da elinden düşmüyorlar o da bana getirip anlatmamı istiyor bazen bakıyorum kendi kendine resimlere bakıp konuşuyor isimlerini tekrar ediyor kapkaa(şapka),top falan..tam öğrenmeye hevesli zamanındalar uğraşmak lazım (tabi zaman bulabilirsek ) Nihalde kartlar vardı 100 tane falan kocaman kocaman efe hep onlarla öğrenmiş dün baktım bulamadım büyük kitapçılarda..

Ayşegülcüm sticker da mumluklar da çok hoş canım güle güle kullan..bak ne güzel başlamışsın evi süslemeye,süslemek lazım akşama kadar içinden çıkmıyoruz gözümüze güzel gözüksün dimi:) bende para olsa o aynalılara takığım model bile belli ama eşime diyemiyorum çok açıldık kışı geçirmemiz lazım malum doğalgaz falan giderler iyice arttı..mudo bizim burda da var optimum da (bize çok yakın ya hep oraya gidiyoruz ama seninkilerden görmemiştim) fiyatı da çok iyiymiş..bak denizler geldiği zaman siz de gelseniz harbi süper olur ayarlayın kızlar yaaa..

Dün gordion diye bi avm açıldı yeni ortadoğunun en büyük alışveriş merkeziymiş gerçekten çok büyüktü ve süperdi ama Teo orda resmen hiperaktif oldu çocuğa bişey oldu anlamadım kucakta asla durmadı yırttı kendini,kendi başına koşup etrafı dağıtacakmış mağazaları talan edecekmiş serseri burnumuzdan getirdi 2 mağaza bakıp döndük tabi yine ona çalıştık c&a dan çok güzel şapka aldım oğluma resmini çeker eklerim..

Serpilcim çok geçmiş olsun canım bi an önce iyileşirsin umarım acilll şifalar yine diyorum çok şanslısın eşin konusunda melek gibi bi adam anladığım kadarıyla..

ay yerım ben onun yesıl agsını yaaaa .. valla buyudukce ıyıce tatlılasıyorlar vazgecılmezım oluyor hepıcıgııı

deryaıcm ya bende stıcker ıstıyorum yatak odama nerden buluyorsunuz bunları ama ben cıcek lı fln ıstemıuyorum esımde sevmez ztn .. ben yatak odama damask desenlı ıstıyorum

yenı perdemız bu esım yaptı takımın desenı

bu arada ortadakı tülüm değişicek ama eşim fabrikadaki dokuma tezgahlarının ipliklerinin değişmesini bekliyor bunun için

fıkırlerınızı beklıyorum kızlar.. buraya nasıl bır duvar stıcker ı gıder tam yatagın basına yapmak ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…