2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

DEnizzz ya hep diyorum eşinin desinatör olması çok büyük bi avantaj çok güzel olmuş yatak odan perdelerle ,dolabındaki desen aynı sanırım..bence yatağın üzerine de yine o şekile benzer duvar stickerları var aynısını tutturamazsın tabi ama benzerini bulursun canım.. Ya bende istiyorum bana özel perdeeee kıskanan smiley :)) siz gelin ankaraya bi gelin eniştayle bi görüşelimmm:))
Ayrıca bu perdeye katlamalı tül güzel gider benceee..

Ya denizzz eşimle bakıyoduk da şimdi duvarlarda renk oynaması yaparsanız güzel olur dye düşündük mesela sticker yerine o duvarı fon yapın siyah çok güzel desenli duvar kağıtları var mesela öyle bişey olabilir..

canım evet aynı desen yalnız yatak odasındakı sıyah uzerıen beyaz damask bu beyaz uzerıne sıyah ve bırebır aynısı . gıyım odası varya dolabımızda orda hanı dolabın uzerınde de vardı bu desen kocman kocaman orayada japon perde deıl ama aynı desenden perdemız oldu orasıda butunlestı

ya nerden bulcam derya vede dıger arkadaslarım bılen varsa soylesınnnn

ozel perde cızımı cok guzel oluyor ya dusunsene bu sımdı kımsenın evınde yok. keske kendı yerımız olsaa boyle bu ısı yapsak yanı ama nerde sermaye tey teyy
goruşun anamm :))

ya katlamalı bende cok sevıyorum ama ugrasması zor yaa ne etsem kü

evet bende duvar kagıdı dusunuyorum tam yatagın arkasına burda oyle yerler var metresı 500 dolarmı ne demıstı acayıp fahiş fiyatlar
uygun bı yer bulsam pat dıye alıcam 4-5 metre ancak gıder ztn tek duvar

zevklerımız bır o yuzden ben sızın evı cok begenıyom demek ki :)

ay bu arada yatak ortusude yaptırdık aynı desenden ama cok kötu dıktıler yanları kısa bırakmıslar cok cok kotu oldu o yuzden degıtırcegım ıcın sermıyorum cokta aynı tona bogmak ıstemedım aynı desen her yerde sevmıyorum hoş durmuyor

Deniz bir sürü site var duvar kağıdı ve sticker üzerine ben bi ara çok araştırmıştım sık kullanılanlara eklemiştim ama formatlayınca gitmiş yine bakarım bi ara sana yollarım site isimlerini hatta gitti gidiyora gir orada da vardı çeşit çeşit bir sürü firmanın dükkanı falan... (öyle 500 dolar falan da değil o ne öyle çok pahalı )

Ay ben bursada olcam kesin bu kişi üzerine desen olayını kullanırdım çok sermayeli bişey mi peki? benim hediyelik dükkan vardı diyorum ya eskiden o da sırf kişisel hediyelik üzerineydi ilginç ilginç şeyler buluyordum,tasarlıyordum..diyorum ya süper bi fikir sosyetikler kesin zıplar şöyle iyi bi yerde tezgah açacan...fikir var para yok bende de bir sürü ama olacak bi gün biliyorum...

Bir de aynı deseni başka yerde kullanma derim çok bayar siyah ve beyaza kırmızı çok yakışır belki kullanılabilir hem canlılık verir bence..

ayşegül duvarın çok hoş olmuş canım bende istiyorum bi ara koçtaşa bakıcam

deniz seninde perdelerin çok güzel canım güle güle kullan eşinin tasarlamış olması ise harika bişey
deryacım parmak boyası için henüz erken diye düşünüyorum ama teonun çok eğlendiği belli baksana şu surata :))

ayyy derya sendede bi telaş varmı yarın eşinin doğum günü sanırım facede gördüm özel bişeyler planlıyomusun hediye falan aldınmı sen bilirsin kesin işini

stickerlara gelince bütün yapı marketlerde satılıyo nettede sayfalarına bakabilirsin denizcim duvar stickerleri diye site var mesela ama fiyatları uçuk en uygunu gittigidiyodakiler deryanında dediği gibi orda duvar kağıtlarıda süper boyanabilen duvar kağıtları çok güzel desenli sende istediğin renge boyuyosun onları

çok alakasız olacak ama kızlar...
farmville oyunu nasıl oynanıyor..o kadar ilgi gören bir oyunki...
eşimin arakadaşı bir arkadaşıyla dışarda geziyorlarmış sonra arkadaşı benim internet cafeye girmem gerek,patlıcanlarımı toplamalıyım demiş..öldüm gülmekten..
bu kadarmı bağımlılık yapıyor bu oyun ya..
girince ne yapıcam anlatırsanız sevinirim

ayyy derya sendede bi telaş varmı yarın eşinin doğum günü sanırım facede gördüm özel bişeyler planlıyomusun hediye falan aldınmı sen bilirsin kesin işini

Dün akşam çok pis bi tartışma yaşadık, demiştim ya Teo durmadı diye ikimizde sinirli olunca bi şekilde tartıştık ve ben çok kırıldım,üzüldüm,ağladım,içime döndüm vs.. çok şey var içimde ama bazen kendime bile itiraf edemiyorum çok yoruldum sadece..

Bugün konuşmuyordum ama aynı evde olmuyo bi şekilde konuşuyosun..neyse bu akşam için plan yaptık ona pasta yerine kocamannn,bol malzemeli nefis bir pizza yaptım yanına bira falan da almıştık asrın uyuyunca takılırız diye ama kuzeni aradı (karsa tayini çıkmıştı iş için 2 günlüğüne gelmiş ) görüşelim diye onunla görüşmeye gitti şimdi..muhtemelen ankaralı manzaralı bi yerleri var orada içip,dertleşiyorlardır hatta :) belki yarına pasta falan yaparım..

eşim bana çıktığımız ilk yıllarda bi saat yapmıştı ikimizin başharflerinden oluşan bi işaretimiz var o işaretten çok şık,orjinal el yapması bi saat,esk.de kim odama girse bayılırdı (şimdi kimbilir nerde ) bende yatak odamıza asmak için bi saat tasarlıyım diyorum ikimizin resminden oluşan bi arka fon hazırlayıp saat formuna getirecem sonra da siyah büyük ve yuvarlak bir saat bulup onun arka fonuna yerleştirecem nasıl olur kızlar? başka yapabileceğim bişey yok para yok,vakit yok,dışarı çıkamıyorum..zaten en güzel hediyeler bana göre kişiye özel ve orjinal,emekli hediyelerdir yani bunu düşündüm bakalım yarına resmi hazırlarım ama saati bulup takabilirmiyim bilmiyorum..onu ucuz ama emekli bir hediyeyle ezmeliyim ki mahçup olsun o da eski yaratıcı sevgilim olsun özel günlerimizde kıyafet falan değil..

Denisssss!

Evrekaaaa,evrekaaaaa:)) sonunda buldum o dediğim siteyi süper duvar kağıtları var hatta senin desenin aynısından duvar kağıdı bilem var faceden yolladım adresi bakarsın,bende şşimdi gezerken takıldım yine aynalılara acayip düşmüş fiyatları ben baktığımda çok pahalıydı alasım geldi kocama hediyeeee:)))

günaydın herkese
biraz okudum yazdıklarınızı dikkatimi çok toplayamıyorum halaa sabah mide bulantımda vardı domuz gribimi geçiriyorum acaba diye düşündüm bi an inş evdekilere bulaşmaz bugün biraz daha iyiyim evde olunca hep yatasım vardı kendimi dinç hissediyorum havam değişti diye heralde

deniz başınız sağolsun ;
sevda laptopun hayırlı olsun
derya ne kadar yaratıcısınız yaaa ben hiç beceremem öyle şeyleri dekorasyonu filanda tabii para olsa becerirrim heralde eşim bende daha iyidir ama öyle hediye tasarlayamaz kendisi öyle yetenkleri yoktur senağlama çok canı isterse şiir okur bana romantik romantik :lepi: biz bide çok sıradan bi aileyiz kendi annemiz babamız gibi arada süprizler yapmak lazım belkide yada değişik şeyler almak yerlere gitmek
neyse ders çalışmam lazım zaten kaç gündür serdim iyice kafamı toparlayabilirim inş bi tylol hot içecem şimdi görüşürüzzz

gecmmis olsun serpilcim keske bi dra görünseydin sana ilac baslardi..

evet deryacım kısıye ozel seyler bnmde cok ılgımı cekıyor
ztn esım bı kac kısıye yaptı perde vede tul cok guzel oldular alan herkes cok memnun
bu ıs ıcın buyuk capta hıc dusunmedık ama azar azarda olsa baslanmalı bence dıye dusunuyorum bende.. sımdı evlenıcek bır arkadasım var hatta ankaraya gelın gıdıyor onlarada yapabılırız metreyle anlasıp kuması verıcez kendılerı ıstedıklerı bıcımde dıktırsınler

muhakkak bakıcam deryacım sagol cok tesekkur ederım dun bahsettım esıme sızınde karı koca bnm gıbı duvar kagıdı dusundugunuzu soyledım o da evet guzel olur arastır o zaman bakarız dedıydüü bakayım ben o sıteye canım
bende burda kıracıyım dıye hıc bısey yapamadıme vıme dogru duzgun yerlerını fln sevmıyorum hem taş hemde on salon gri renk taşlarla kaplı arkalar kremle kaplı orta hol mutfak ve banyoda kucuk kare taşlardan kaplı hemde kahverengı ıgrenc yaa

bu sıte bursanın en köklu en eskı sıtelerınden 25 yıl one boyle yapmışlar evlerı
ısteyen degıstırmıs tabıkı ama ben kendı evımd eıl dıye cok seyıyle ugrasmadım bosuna masraf .. ama bı yandan da dusunuyorum kımbılır daha ne kadar oturucaz burda ve ıcınde yaşadıgım mekan sonuc olarak.. bıseyler yapmaya karar verdım

geçmiş olsun yıneee serpilcim yaa bencede keşke dr a gıtsen

yasemıncım hoşgeldın canım herşey yolundamı ?

ayyy derya senin şu yaratıcı fikirlerine bayılıyorum kız nerden geliyo aklına böyle şeyler
ben 40 yıl düşünsem özel saat hazırlamak aklıma gelmez vallahi
eşinle tartışmanıza çok üzüldüm canım umarım telafi eder gerçi hatanın kimde olduğunu bilmiyorum ama sen arkadaşım olduğun için haklısındır mutlaka demi :))

serpilcim eşimle bendede dün halsizlik vardı hemen greyfurt portakal ve limon sıkıp içtik
acayip iyi geldi tam bir c vitamini deposu denedinmi canım
eşim dünki o haliyle bugün içn işe gidemem diyodu ama sabah bir kalktı bomba gibi
işede gitti

kızlar işte aldığım kitaplar ve son hali :))
kitabın kenarında hafif bir kıvrım vardı küçük parmaklarıyla oroyla oynaya oynaya jelatini kaldırmayı başardı ve yırttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…