ayyy derya sendede bi telaş varmı yarın eşinin doğum günü sanırım facede gördüm özel bişeyler planlıyomusun hediye falan aldınmı sen bilirsin kesin işini
günaydın herkese
biraz okudum yazdıklarınızı dikkatimi çok toplayamıyorum halaa sabah mide bulantımda vardı domuz gribimi geçiriyorum acaba diye düşündüm bi an inş evdekilere bulaşmaz bugün biraz daha iyiyim evde olunca hep yatasım vardı kendimi dinç hissediyorum havam değişti diye heralde
deniz başınız sağolsun ;
sevda laptopun hayırlı olsun
derya ne kadar yaratıcısınız yaaa ben hiç beceremem öyle şeyleri dekorasyonu filanda tabii para olsa becerirrim heraldeeşim bende daha iyidir ama öyle hediye tasarlayamaz kendisi öyle yetenkleri yoktur senağlama çok canı isterse şiir okur bana romantik romantik :lepi: biz bide çok sıradan bi aileyiz kendi annemiz babamız gibi arada süprizler yapmak lazım belkide yada değişik şeyler almak yerlere gitmek
neyse ders çalışmam lazım zaten kaç gündür serdim iyice kafamı toparlayabilirim inş bi tylol hot içecem şimdi görüşürüzzz
Deniz bir sürü site var duvar kağıdı ve sticker üzerine ben bi ara çok araştırmıştım sık kullanılanlara eklemiştim ama formatlayınca gitmiş yine bakarım bi ara sana yollarım site isimlerini hatta gitti gidiyora gir orada da vardı çeşit çeşit bir sürü firmanın dükkanı falan... (öyle 500 dolar falan da değil o ne öyle çok pahalı )
Ay ben bursada olcam kesin bu kişi üzerine desen olayını kullanırdım çok sermayeli bişey mi peki? benim hediyelik dükkan vardı diyorum ya eskiden o da sırf kişisel hediyelik üzerineydi ilginç ilginç şeyler buluyordum,tasarlıyordum..diyorum ya süper bi fikir sosyetikler kesin zıplar şöyle iyi bi yerde tezgah açacan...fikir var para yok bende de bir sürü ama olacak bi gün biliyorum...
Denisssss!
Evrekaaaa,evrekaaaaa:)) sonunda buldum o dediğim siteyi süper duvar kağıtları var hatta senin desenin aynısından duvar kağıdı bilem var faceden yolladım adresi bakarsın,bende şşimdi gezerken takıldım yine aynalılara acayip düşmüş fiyatları ben baktığımda çok pahalıydı alasım geldi kocama hediyeeee:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?