2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun kızlar
yasemin dra gittim bi antibiyotik ve grip ilacı yazdı ama hiç bi düzelme olmadı bende tylol hot içmeye başladım tekrar antibiyotik kullanmayalı okadar olmuş ki yazdığı ilaçların hiç birini bilmiyorum beğenmedim açıkçası tylol hot iyi geliyo doping etkisi yapıyo
sevdacım nar suyu mandalina suyu limon suyu elma kabuklu ıhlamur bol meyve limonlu karabiberli bal pekmez tavuksuyuna bol ekşili karabiberli çorba aklına gelen herşeyi yedim içtim ona rağmen böyleyim eşim sağolsun çok düştü üstüme yoksa kalkamazdım heralde ayağa

zeynepin kitapları çok güzel ben burda bulamıyorum ya böyle şeyler eskde bayramda vaktim olursa bakıcam kırtasiyelrer oyuncakçılara falan ece de kitap defter kalem hastası teoda çok tatlı parmak boyalarıyla neler yapmış eceylede yaptık biz ilk aldığımda sonuç sizinki gibiydi burnu ağzı boya boyamaktan çok ondan ona dökmek istedi her zamanki gibi deney yapaya kalktı çok seviyo aktarmayı kaldırdım bende daha vakti var yazın çıplakken oynarız artık dün akşam ali babanın çiftliğini söyledik ecede miyaaamiyaa diye baağğğmıııı dedi eşimle birbirimize baktık ilk uzun cümlesini duymuş olduk ağzından

Son düzenleme:

uyku tulumumuz
ben 3 yaş için aldım baya bi geniş çok rahat ettik

bunlarda dağıtıp oynamadığımız oyuncaklar
kızlar ev akşama kadar böyle dağınık duruyor
ben topluyorum oynamasa bile hemen sepeti deviriyo
böyle durucakmış

buda kızımın kankası furkan
üst katımızda oturuyolar ve acayip iyi anlaşıyolar göründüğü gibi

bakteriler ve virüsler mutasyon gecirdiklerinden hastaliklarin seyri uzuyo degisiyo..
bu arada benim hormonlarim kafayi yedi hamile gibi bulantilarim var regl olmsam eminim diyecemde..bende esime zencefil almistim siddetle tevsiye ederim kizlar burda gazetelerde bile cikti bagisikligi kuvvetlendiriyo ayrica bulantiya birebir..banada iyi geldi..
denizcim bu konuda gercekten sanslisin..belki bizde gelince size basvururuz,ev kurmam lazim sifirdan..
her güzelin bir kusuru olurmus bana görede esimin tek kusuru süpriz fakiri olmasi..diyorum diyorum ne olursa raziyim bir gün bana elinde bir süprizle gel..ne alayim diyo sanki ben desem süpriz olacak..bende vazgectim adam gercekten istiyo biseyler yapmak ama hayal gücü körelmis derslerin icinde..aslinda gecenlerde bana telefon aldi...halbuki yeni bir tel kaybettim..sana feda olsun dedi kendine diye aldigi telefonu magazadan cikinca bu senin diye bana verdi..

pozunu sevsinler zeynebin..benim kizimda keci gibi tepelerde geziyo..
bizim en sevdigim oyuncak legolar onlarlara bayiliyo kitap kurcalamaya kalemle karalamaya...bide yere oturmuyo altina bisey almadan babasiyla gülüyoruz koltuktan kirlenti aliyo onun üzerine oturup oynuyo yada kaplumbasi var nasrettin hoca gibi ona ters biniyo kafasi oynarken rahatsiz etmesin diye öle oynuyo..
biz mama sandalyesinde yemege alistik yemek hazirlarken cok acikmis geldi yanima mizliyo acim diye bende git otur geliyom dedim ne dese iyi oturttu sasirdim baktim vidden oturttu diyo kendinin oturamayacagini biliyo..

selam yenıdennn
bende deryanın verdıgı sıteye balkıyorum Aralı doyurup yatırdım oturma odasında uyuyor
yahu kızlar ıkı uç gundur yemek masasının sandalyelerıne cıkıyordu bugunden ıtıbarende masaya cıkıp dıkılıp anneeeee aneeeee dıye bana gosterıyorrr annneee derken kafasını hafıfce gerıye atıp soyluyor
ay ama bugun daha bu saat oldu cok yoruldum .. masaya cıkıyor habıre ben alıyorum o cıkıyor ne yapıcam boyle yaaa
masayı duvara dayıyacagım sandalyelerınıde cıkarıcam mecburen

evler gıtttıııııı gıttıııı kızlarrrr ne zaman ıstedıgımız gıbı doşıcezz şu evlerımızı yaaa

Sevdacım zeynep cok tatlı canım benım ah bırde şu saçları uzasaa ay delı olucam yaa ne kadar sabırlısın oyleee :)
bu arada zeynep ın kıtaplarına vede kulesıne bayıldım kuleyı nerden aldınız sevdacım
bırde o patıklerıne bittim cok cok guzel vede ozeller.. babaanne yada anne anne örmuş olmalı
bnmde kendı annem 7 yaşından berı eldıven patık ve corap öruyor hemde bunu kendı kendıne ogrenmış ve o zaman buyuklerı ınanmamışlar köyde. gozlerının onund eörmuş annem .. ama bılıyorsunz gozlerı artık ıyıce köreldı tek gozu baya cok cok puslu goruyor hatta bazen gormuyor subatta amelıyatı var o yuzden dıyemem anne aralada ör dıye

ama bende arala PATIK ISTIYORUMMMM .............

ayrıca zenyep ın pembe beresıde cok guzel cok yakışmış prensese

ayyyy kızlar yine döktürmüşsünüz valla serpilcim çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine sevdacım zeynep çok tatlı olmuş ya oyuncakları kitaplarıda çok güzelmiş
denizcim sana katılıyorum canım içimden bişey yapmak gelmiyo bu eve doğaç yüzünden salona giriyo doğaç kapalı tutamıyoruz biz çünküü laptop orda başka yerde olamaz bırakmaz peşini bizde arada daha doğrusu ben arada eşim sürekli başında olunca doğaçta dibimizde yada kucağımızda salo halka açık anlıcanız ama dağıtmıyo allah var çünkü uzanacağı devireceği şeyler yok koymuyorum sırf bu sebepten 2.yide yapacaz seneye bide o çıkar anca 5 sene sonra diyorum kendime gelip güzel şeyle yapabilirim

ne guzel yaa senın gıbı bır dr a sahıbızz :) arada bızı boyle bılgılendırmen cok hoş oluyor yasemıncım. kendı adıma teşekkur ederım bunun ıcın sana

mıde bulantıların neden acaba .. belkıde strestendır son zamanlarda az sey yasamadın sende..
esın de herseyın ust uste gelmesınden dolayı boyledır bence.. ılerde hersey yoluna gırınce zeynep buyuyunce sızın dogru duzgun yerlkesık bır hayatınzı olunca bence herseyı dusunup yapacaktır..
hem baksana kendıne dıye almıs bu senın dıye vermsı bence hıc umulmadık bır anda gelen bı hedıye bu bundan ıyı surprız mı olur alkisalkisalkis

eşim desen konusunda harıka cidden yani istediğin herşeyi yapabılıyor hayal gucu cok geniş..
mesela evındekı bır desenı yolla ona aynısından perde yada tul ıstıyorum de yapıyor
bızım şımdı oturma odamız kaldı
para olmadıgı ıcın bıraz ertelenıyor her seferınde ama olsun olucak sonunda

kızlar bız c tesı gecesı 2012 adlı fılme gıttık gıdenınız varmı ?
aral uyuduktan sonra babaanneye bırakıp gıttık gece 1,5 a dogru eve geldık sonrada ıste esımın halasının vefat ettıgını ogrendık

fılme gıtmenızı tavsıye ederım

denizcim saç konusunda bunuda şükür diyorum
biliyosun doğduğunda hiiiçççç yoktu sıfırdı yani şimdilerde baya uzamaya başladı ben kestirmemekte kararlıyım
çevremde bi çok kişiden benim kızımında öyleydi kestirmedim şimdi çok gür saçları var diyenler oluyo hem ayrıca ben cilt doktorunada sormuştum bu konuyu

patiklerimizide tahmin ettiğin gibi babannemiz ve eşimin annnesi var onlar örüyolar bi çok var
ben sürekli patikgiydiriyorum ev ayakkabısıyla rahat edemiyo zeynep hemen çıkartıyo ayağından otururken falan iyi olmuyo

mesajıma bir allahın kuluda cevap yazmamış..
en azından bilmiyorum bile diyebilirdiniz...
..uzun süre girmeyince sohbetlerinize katılmakta zorluk çekiyorum..
yinede yorumlar yapmaya çalışsamda bana cevap yazan olmuyor...

filme gidilmiş yine ohh ne güzel canım ya kıskanıyorum bu konuda seni :))
sosyal hayat ful devam sen

ayrıca o kuleyi carrefour dan toyzz shop muydu toysrus mıydı orda hangi oyuncakçı vardı hatırlamıyorum ordan almıştım

ayçacım ben sorunu okudum ama bu konuyla hiç ilgim olmadığı için cevap yazmadım
bana göre değil böyle şeyler bende sıkıntı yapar
ama oynayan herkes çok zevkli olduğunu söylüyor

atikecim ne yazdın kaçırmışızdır ..

ınan ben buray cok zor gırıyorum aralla hıc fırsatım olmmuyor suANKI halımı tahmın bıle edemezsınızzzz

kasıtlı bısey olamaz aramızda deılmı kızlarherkes adına konusuyorum bu konuda..
yoksa dıger yazdıgın konuya herkescvp yazmıstı

aral bırakmıyor kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…