2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

zeynebin bi sürü fotosu eklenmiş görmemişim öğlen maşallah yaa büyüdü hepside
bizimde örme çoraplarımız var ama kayıyo ayakları onları giydirdiğimde geçen sene süper panduf almıştık pazardan içi tüylü tüylü daha çıkmamış heralde onlardan alsam dışıda deri gibi kaymaz hem ece yürümüyo çünkü evde koşuyo hep patik giydirdim bi iki kere bacakları ayrıldı kuzumun
atikecim ben sorunu görmüştüm facedende anlatmıştım sana önceden diye cevap yazmadım canım bu oyun bağımlıllk yaratıyo gerçekten ama ben sıkıldım artık arada girip bakıyorum sadece
deniz 2012 yi bende merak ettim buna benzer filmleri hep izlemişimdir buda gelirse eğer buraya gidebilirim her filmi getirmiyolar ben öncelikle iki dil bir bavull agitmeyi istiyorum ama daha gelmediiisenağlama

yasemin teşekkürler verdiğin bilgiler için zencefil evde var aslında ıhlamur kaynatırken içine koyacaktım tadını bozmasın dediği için eşim koymadım ama azzzzzcıııkkk eklerim artık bide tozuda aynı işi görürmü acaba

poposunun kıymetinide biliyo zeynep maşallah onada ece herşeyini ayakta yapıyo yaa otutturamıyorum dayanıyo koltuğa hep öyle yazıyo çiziyo yiyo tv izliyo süt içeceği zaman önce yatak odasına koşuyo dasstıııııkkk dassstıkkk diye benim yastığımı alıyo yataktan ona yatıp içiyo kırlenti filan yetmiyo hanıma

yasemin demek mindere oturuyo cimcime he
çok güldüm ya alem bunlar
bizimkide kanepenin en ucuna oturuyo öyle yapıyo işini
bizim gibi yapmaya çalışıyo ayaklarını yere değdirmek istiyo oturrurken haahhhaaahaaa

serpilcim ece 1 litreye yakın süt içiyo demişsin maşallah nasıl alıyo o küçük midesi o kadar sütü
yaa zeynep sevmiyo süt içmeyi ancak 150 cc falan içiyo günde oda zorla kuş geliyo hav geliyo falan diye
ama muhallebi ve cicibebesine katıyorum bol bol
emzik emmeyi bıraktırdım sanırım biberonuda bırakıcak bardakla denicem bide bakalım

he bide doktorumuza bi sorum olcek :))
yasemincim süt kansızlık yapıyomu canım ya biraz bilgi verebilirmisin bu konuda

görür sanirim ama herseyin tazesi daha iyidir bilirsin..

bizde 500mlkadar iciyoruz..zaten bildigim kadariyla 500den fazlasi iyi degil..fazla süt büyüklerdede kansizlik yapiyor..özellikle süt ürünleri kalsiyum icerdiginden demir emilimini engelliyor buna bagli demir eksikligi anemisi yapiyor..ben zeynebe süt ve süt ürünlerini verirken yediklerine dikkat etmeye calisiyroum birseyi etli yaptiysam yogurtla degilde portakal suyuyla veriyorum..c vitaminide emilimi arttirir demir ilaci kullaniyorsaniz arkasindan portakal suyu gibi c vitamini iceren sular icin..

atikecim ben o oyunu oynuyodum ama başedemedim canım eşim devir aldı vakit yok oynamaya o oyunu anlatmakta çok zor canım ya oyun öyle bir ilerlediki değişik sistemler çıktı oyuna girince kazma kürek resimleri var yeşil olanla küçük ekim kümeleri yapıp yerleştiriyosun bahçene beğenmediğin kümeyi silmek için kırmızıyla siliyosun ok işaretide ektiğin sebzeyi ekip biçmek için kullanıyosun sebze seçimini marketten yapıyosun parasına ve xp bide zamanına göre zamanında toplamazsan çürüyolar gift boxtada sana gönderilen hediyeler yer alıyor xp la level atlaman kolay oluyo sen bu anlattıklarımla başla yavaş yavaş öğrenirsin zaten marketten puanın yettiği kadar herşeyi satın alabilirsin dekor ev falan umarım faydalı olmuşumdur bu arada yazını görmemiştim ben canım kusuruma bakma olurmu buraya yazı yazıp okumaya bile zor giriyoruz inanki canım ya hepimiz aynıyız hepimizin yazılarının yorumlarının olmadığı çoook zaman oluyo cvp yzabildiğimize yazıyoruz ama ben kendi adıma herkesin okuduğunu farzedip devam ediyorum yazmaya alıştı burda herkes bu şekil olmaya herkes inan yeri geldi şikayet etti senin gibi ama edenlerde alıştı bence sende sık girmediğin için böyle oldu alışırsın sende sık girsen :)) mesela yeri geliyo biri hasta olmuş anne veya çocuk ben mesela içimden geçmiş olsun diyorum ama yazmayı unutabiliyorum oluyo yaaa insanız işte

ewet canım malesef çok içiyo ama azaltmaya çalışıyoruz canı sıkılınca me meee cevap alamazsa bizden düt düt diye mızırdanıyo bende dolabı açıp bitmiş baba alcak diyorum mandalina fındık kuru üzüm elma filan veriyorum eline yada yemek hazırlıyoruz yemediyse eğer bi iki saat sonra yine istiyo filan öyle oyalayarak en azından gündüzkini bırakmak istiyorum sadece gece içsin iki kere içsin bi içişte 240 filan içiyo bugün bal koydum götürdü yine hepsini yarasın kızıma afiyet olsun kaydirigubbakcemile3

bide bizde kansızlık da var ayrıca . iyi çıkmıştı en son ama ben yinede dikkat etmeye çalışıyorum mandaina suyuna pekmez koyuyorum sabahları demir veriyorum ara sıra yada pekmez yoğurt zaten yemiyo hiç bide bu aralar çorbadan yine sıkıldıheralde gündüz yememiş akşamda istemedi makarna yedi bıkıyo hep aynı şeyden ama napiiimmm hem kolay hem besleyici hemde en çok onu seiyo diye yapıyoduk artık ne yiicekse :sinifsinif:

Kızlar bende ancak zaman bulup gecenin bu saatlerinde yazabiliyorum gündüz Asrın çok fena oldu hiç fırsat vermiyo ben masaya oturunca ağlayıp elimden çekiştiriyor bende kıyamıyorum..

Zaten benim reglim de 3gün gecikti trip olmaya başladım yavaştan sanmıyorum bişey olacağını gerçi ama...sivilcelerim geldi o da gelir heralde :)) yasemin üstüne görme diye bişey var biliyosundur aman dikkat et bazıları 3-4 ay normal regl görüp hamilelikleri devam edebiliyormuş ben en çok ondan korkarım.. yaaa bi de kızlar çok özel olmazsa nasıl korunuyosunuz? spiral kullanan varmı aranızda yada aşı yaptıran?

Zeynep çok tatlı olmuş maşallah sevdacım güle güle kullansın kitaplarını da yırtmasın öleee okusun iyice cimcime olsun :)) bizim evde de bazen oyuncaktan yürüyecek yer bulamaz hale geliyorum Teoş ne varsa yerlere atıyor ,oyuncakların hepsi yerlerde oluyor ben topluyorum o alıp atıyor akşama kadar ev topluyorum yaaa gıcık geldi..

Ayyy bugün üst komşuma hırsız girdi kadın bana hırsız evde olabilir kapı açılmıyor dikkat et balkondan falan sana girmesin dedi ve ben o dakikadan itibaren akşama kadar ses çıkaran herşeyi kapattım kucağımda asrın,elimde cep telefonum her an evin bi yerinden hırsız çıkacak korkusuyla 3-4 saat geçirdim..off yaaben çok fazla dikkat etmezdim bazen evden çıktığım zaman kilitlemem falan ama artık tüm kilitleri kitliycem Allahtan açamamış bizim kapılar çok kaliteymiş meğer gelen çilingir öyle demiş o bile 15 dakika uğraşmış öyle açmış (bu beni biraz olsun rahatlattı ) yazık kadının nasıl eli ayağı titriyordu bana geldiğinde evde de sabah bankadan çektikleri 10milyar varmış ya gittiyse diye endişe etmişler haklı olarak.. ben zaten gündüz kim gelirse gelsin kapıyı açmıyorum annemler gelceğinde biliyorum zaten onun dışında kimseye açmam nolur nolmaz,alem güvenilir gibi değil artık bende psikopatlaştım bunları duydukça..

ya bende zeynep az süt içiyo diye üzülüyordum
150cc bibironda +muhallebisi+cicibebesi falan rahat yarım litreyi buluyodur
ayrıca içmesi için fazla üstelemiyeyim o zaman

serpilcim sende eceye süt istediği zaman 240değilde daha az koysan belki işe yarar azaltman konusunda

deryacım korkmakta çok haklısın canım ben zaten o konularda çok tırsağımdır
ama allahtan bizim burası küçük bir belde ve herkes birbirini tanıyo şimdiye kadar hiç hırsızlık olayı duymadım burda
ben yinede üst komşuma çıkarken bile kapıyı muhakkak kilitliyorum
ablam yıldırımda otururken iki kez hırsız girmişti evine takılarını çalmıştı orada çok hırsızlık oluyodu bursanın kamberler mahallesi çok yakındı oraya
şimdi yavaş yavaş o mahalleyi şehrin en orta yerinden kaldırıyolar evler tek tek yıkılıyor
şimdi çbir başka sorun ise eskiden bütün çingeneler aynı mahallede oturuyorlardı artık ayrı ayrı yerlere taşınıyorlar aramızdalar yani
dikkatli olmakla yarar var

üstteki yazımda hırsızlığı sadece çingeneler yapıyoMUŞLAr gibi bahsetmişim
tabi onlarla sınırlamamak lazım
herkes olabilir

evet sevdacım hırsızın adı yok malesef her kesimden olabiliyo zengini bile var kliptomani hastalığı olan allah hepimizi korusun evde fazla nakit ve değerli takılarınızı tutmayın kızlar ben sattım herşeyi bankaya attım sadece doğaçın küçük altınları duruyo nakit dersen günlük ihtiyaç kadar biz güvende olmamıza rağmen lojmanda dikkat ediyoruz bu arada kızlar 37 inç lcd tv aldım dün bugün yarın gelir göçtük yine arçelikten gitti gidiyodan sıfır 3yıl garantili servis gelip kuracakmış aldığım model arçelikte 1700 ben 6 taksitle 1500 aldım orda oldukça uygun bulabiliyosun bileniniz varmı 97 ekran iyimi baya büyükmü düşündüm daha büyüğü için kocaman bi salon lazım dedim ya

slm kızlar
ayşegül msndimde problem var yazamadım canım yeniden yüklüyorum şimdi kusura bakma
esra kolay gelsin canım
ben yemeğ gidiyorum kızlar ayşegül sana yazmak için girdim görüşmek üsreeeeeee

hayırlı olsun canım güle güle kullanın :))
bizde mayıs ayında vestelden 106 ekran lcd aldık 2000 taksitli biz çok memnunuz ilk başta çok büyük geldi gözümüze ama alıştık artık
usb girişi var filmleri ordan izliyoruz

canım korkmakta çok haklısın bende çok korkarım hep kapım kilitlidir

canım ben spiral kullanmayı düşünmüyorum zaten doğum zamanı habire alttan
muayeneye girdiğimden çok korku var
spiral için bi daha o korkuyu yaşamak istemiyom

biz valla bişey kullanmıyoruz bi kaç kez balon kullandık :)) dışa yöntem anlıcan deryacım :)))spralden bende korkuyorum bide ilaç bana yasak cildimde sorun yapıyo

bız ıkı şaşkın bı ıkı kere anahtarı dışarıda bıle unutup oylee sabah kadar uyumuştuk :s sabah kalktıgımda anahtarı kapı kılıdınde gorunce aklıma neler gelmıstı yaa
dıkkat etmelıyız kızlar

aysegulcumn netten nasıl cozunurlugunu gormeden alısverıs yapabıldın kız
ordayazanla bbazen gormek arasında cok fark oluyor
mesela bızde cok bakıyoruz plazmalara lcd lere fln yan yana bı suru kouyorla teknolojı magazalarında oyle farkedıyorkı cozunurlukd egerlerı aynı bıle olsa

bızımde yok salonum kucuk alırsam borclar bıtınce alıcam tabıkı samsung vardı onu cok arastırdık bız 1,600 e hd ve plazma lcd deıldı anı baya duşunduk eşımle 106 ekrandı harıak bır goruntusu vardı ama sonra borcları duşunupp vazgectık
alırsam buyuk bısey alıcam kı 106 ekranda cok buyk deıl yanı tam bır eve gore bence .. daha buyugu sacma oluyor tabıkı

bız evı degıtrınce alrıız belkım off bılmıyorum yaaa dun evın eksıklerını yazdım o kadar cık sey varkıııı

helınce anlat bıze nasıl oldugunu tv nın .. guzel gunlerde ızleyın ınşallah canım darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…