bakteriler ve virüsler mutasyon gecirdiklerinden hastaliklarin seyri uzuyo degisiyo..
bu arada benim hormonlarim kafayi yedi hamile gibi bulantilarim var regl olmsam eminim diyecemde..bende esime zencefil almistim siddetle tevsiye ederim kizlar burda gazetelerde bile cikti bagisikligi kuvvetlendiriyo ayrica bulantiya birebir..banada iyi geldi..
denizcim bu konuda gercekten sanslisin..belki bizde gelince size basvururuz,ev kurmam lazim sifirdan..
her güzelin bir kusuru olurmus bana görede esimin tek kusuru süpriz fakiri olmasi..diyorum diyorum ne olursa raziyim bir gün bana elinde bir süprizle gel..ne alayim diyo sanki ben desem süpriz olacak..bende vazgectim adam gercekten istiyo biseyler yapmak ama hayal gücü körelmis derslerin icinde..aslinda gecenlerde bana telefon aldi...halbuki yeni bir tel kaybettim..sana feda olsun dedi kendine diye aldigi telefonu magazadan cikinca bu senin diye bana verdi..
pozunu sevsinler zeynebin..benim kizimda keci gibi tepelerde geziyo..
bizim en sevdigim oyuncak legolar onlarlara bayiliyo kitap kurcalamaya kalemle karalamaya...bide yere oturmuyo altina bisey almadan babasiyla gülüyoruz koltuktan kirlenti aliyo onun üzerine oturup oynuyo yada kaplumbasi var nasrettin hoca gibi ona ters biniyo kafasi oynarken rahatsiz etmesin diye öle oynuyo..
biz mama sandalyesinde yemege alistik yemek hazirlarken cok acikmis geldi yanima mizliyo acim diye bende git otur geliyom dedim ne dese iyi oturttu sasirdim baktim vidden oturttu diyo kendinin oturamayacagini biliyo..
görür sanirim ama herseyin tazesi daha iyidir bilirsin..yasemin teşekkürler verdiğin bilgiler için zencefil evde var aslında ıhlamur kaynatırken içine koyacaktım tadını bozmasın dediği için eşim koymadım ama azzzzzcıııkkk eklerim artık bide tozuda aynı işi görürmü acaba
bizde 500mlkadar iciyoruz..zaten bildigim kadariyla 500den fazlasi iyi degil..fazla süt büyüklerdede kansizlik yapiyor..özellikle süt ürünleri kalsiyum icerdiginden demir emilimini engelliyor buna bagli demir eksikligi anemisi yapiyor..ben zeynebe süt ve süt ürünlerini verirken yediklerine dikkat etmeye calisiyroum birseyi etli yaptiysam yogurtla degilde portakal suyuyla veriyorum..c vitaminide emilimi arttirir demir ilaci kullaniyorsaniz arkasindan portakal suyu gibi c vitamini iceren sular icin..serpilcim ece 1 litreye yakın süt içiyo demişsin maşallah nasıl alıyo o küçük midesi o kadar sütü
yaa zeynep sevmiyo süt içmeyi ancak 150 cc falan içiyo günde oda zorla kuş geliyo hav geliyo falan diye
ama muhallebi ve cicibebesine katıyorum bol bol
emzik emmeyi bıraktırdım sanırım biberonuda bırakıcak bardakla denicem bide bakalım
he bide doktorumuza bi sorum olcek :))
yasemincim süt kansızlık yapıyomu canım ya biraz bilgi verebilirmisin bu konuda
serpilcim ece 1 litreye yakın süt içiyo demişsin maşallah nasıl alıyo o küçük midesi o kadar sütü
yaa zeynep sevmiyo süt içmeyi ancak 150 cc falan içiyo günde oda zorla kuş geliyo hav geliyo falan diye
ama muhallebi ve cicibebesine katıyorum bol bol
emzik emmeyi bıraktırdım sanırım biberonuda bırakıcak bardakla denicem bide bakalım
he bide doktorumuza bi sorum olcek :))
yasemincim süt kansızlık yapıyomu canım ya biraz bilgi verebilirmisin bu konuda
ben geldimmm işler çok yoğun
yarım yamalak bakıp bakıp çıkıyorum
hayırlı olsun canım güle güle kullanın :))evet sevdacım hırsızın adı yok malesef her kesimden olabiliyo zengini bile var kliptomani hastalığı olan allah hepimizi korusun evde fazla nakit ve değerli takılarınızı tutmayın kızlar ben sattım herşeyi bankaya attım sadece doğaçın küçük altınları duruyo nakit dersen günlük ihtiyaç kadar biz güvende olmamıza rağmen lojmanda dikkat ediyoruz bu arada kızlar 37 inç lcd tv aldım dün bugün yarın gelir göçtük yine arçelikten gitti gidiyodan sıfır 3yıl garantili servis gelip kuracakmış aldığım model arçelikte 1700 ben 6 taksitle 1500 aldım orda oldukça uygun bulabiliyosun bileniniz varmı 97 ekran iyimi baya büyükmü düşündüm daha büyüğü için kocaman bi salon lazım dedim ya
Ayyy bugün üst komşuma hırsız girdi kadın bana hırsız evde olabilir kapı açılmıyor dikkat et balkondan falan sana girmesin dedi ve ben o dakikadan itibaren akşama kadar ses çıkaran herşeyi kapattım kucağımda asrın,elimde cep telefonum her an evin bi yerinden hırsız çıkacak korkusuyla 3-4 saat geçirdim..off yaaben çok fazla dikkat etmezdim bazen evden çıktığım zaman kilitlemem falan ama artık tüm kilitleri kitliycem Allahtan açamamış bizim kapılar çok kaliteymiş meğer gelen çilingir öyle demiş o bile 15 dakika uğraşmış öyle açmış (bu beni biraz olsun rahatlattı ) yazık kadının nasıl eli ayağı titriyordu bana geldiğinde evde de sabah bankadan çektikleri 10milyar varmış ya gittiyse diye endişe etmişler haklı olarak.. ben zaten gündüz kim gelirse gelsin kapıyı açmıyorum annemler gelceğinde biliyorum zaten onun dışında kimseye açmam nolur nolmaz,alem güvenilir gibi değil artık bende psikopatlaştım bunları duydukça..
Kızlar bende ancak zaman bulup gecenin bu saatlerinde yazabiliyorum gündüz Asrın çok fena oldu hiç fırsat vermiyo ben masaya oturunca ağlayıp elimden çekiştiriyor bende kıyamıyorum..
Zaten benim reglim de 3gün gecikti trip olmaya başladım yavaştan sanmıyorum bişey olacağını gerçi ama...sivilcelerim geldi o da gelir heralde :)) yasemin üstüne görme diye bişey var biliyosundur aman dikkat et bazıları 3-4 ay normal regl görüp hamilelikleri devam edebiliyormuş ben en çok ondan korkarım.. yaaa bi de kızlar çok özel olmazsa nasıl korunuyosunuz? spiral kullanan varmı aranızda yada aşı yaptıran?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?