slm kızlar
ayşegül msndimde problem var yazamadım canım yeniden yüklüyorum şimdi kusura bakma
esra kolay gelsin canım
ben yemeğ gidiyorum kızlar ayşegül sana yazmak için girdim görüşmek üsreeeeeee
bız ıkı şaşkın bı ıkı kere anahtarı dışarıda bıle unutup oylee sabah kadar uyumuştuk :s sabah kalktıgımda anahtarı kapı kılıdınde gorunce aklıma neler gelmıstı yaa
dıkkat etmelıyız kızlar
aysegulcumn netten nasıl cozunurlugunu gormeden alısverıs yapabıldın kız
ordayazanla bbazen gormek arasında cok fark oluyor
mesela bızde cok bakıyoruz plazmalara lcd lere fln yan yana bı suru kouyorla teknolojı magazalarında oyle farkedıyorkı cozunurlukd egerlerı aynı bıle olsa
bızımde yok salonum kucuk alırsam borclar bıtınce alıcam tabıkı samsung vardı onu cok arastırdık bız 1,600 e hd ve plazma lcd deıldı anı baya duşunduk eşımle 106 ekrandı harıak bır goruntusu vardı ama sonra borcları duşunupp vazgectık
alırsam buyuk bısey alıcam kı 106 ekranda cok buyk deıl yanı tam bır eve gore bence .. daha buyugu sacma oluyor tabıkı
bız evı degıtrınce alrıız belkım off bılmıyorum yaaa dun evın eksıklerını yazdım o kadar cık sey varkıııı
helınce anlat bıze nasıl oldugunu tv nın .. guzel gunlerde ızleyın ınşallah canım darısı başıma
evet başta bizede öyle geldi görüntü baya genişticanım ben netten araştırıp aldım arçeliğin kendi sayfasından baktım çözünürlüğüne falan ama show roomlardaki tv lerde genelde hd ayarlı şeyler görüntülüyolar ve gözümüze güzel görünüyolar normal tvde o kadar hiç biri güzel gözükmüyo bizim zaten digitürk bütün lojman kullandığı için hat yayılımı var normal tvlerde iyi göstermiyo açıkcası alt komşumda var 106 ekran onunda görüntü çok iyi değil bence bide ekran çok büyüdükçe insanlarda bi tuhaf geliyo gözüme kilolu iri falan bugün aradılar yarın öğleden sonra elimde olurmuş bakalım nasıl olcak çekerim fotosunu :))
çek canım bızede fıkır olur...
ay kızlar şu evım evım guzel evım forumundakı evlere bakıyormusunuz hıc ne guzel ayrrıntılar oluyor arada :)
bende evımı yenıleyınce inşallahhhhh
koltuk takımımı beyaz alıcam .. kafama koydum beyazzzzzzz derı de olabılır hem kırlenınce sılerım hemen
hadi bakalım serpilcim güzel olur anlattığın kadarıyla ayrıca evinin kötü bi yanını görmedim ben bence güzeldi abartıyosun sen bence nedir biliyomusun olay sürekli göre göre bıkıyoruz alırken bayıla bayıla alıyoruz bişeyi 2gün sonra sıkılıyoruz ben öyle düşünüyorum ben alalı 1sene oldu şimdiden değiştirsem keşke demeye başladım oysaki severek aldım kendim seçtim kumaşına kadar
serpilcim yoluk alıcaksan cok olmamakla beraber bıraz acık renk ve sade olsun hem her eve uyar canım ..
valla ben alırkende ıcıme sınmedı esyalarım .. cok cok kalıtelıler amaa temızlıgı cok zor koyu rengın artık ne alırsam acık renk alıyorum oylede devam edıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?