2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ne kusuru ya önemli değil merak ettim sadece nasıl olduğunu

bnmde msn ım calısmıyorrr dogumg unumden berı bozuk yenı surumuy uklemek ıstermısınız dıyo hayır dıom yınede acmıo eskısını yenısınıde yukleyınce hem net gıdıyor hemde yıne acılmıyor bıseyle uyumsuzluk oluyormus

ay sınır oldum yaa 1 haftadır msn ım yok

canım ben netten araştırıp aldım arçeliğin kendi sayfasından baktım çözünürlüğüne falan ama show roomlardaki tv lerde genelde hd ayarlı şeyler görüntülüyolar ve gözümüze güzel görünüyolar normal tvde o kadar hiç biri güzel gözükmüyo bizim zaten digitürk bütün lojman kullandığı için hat yayılımı var normal tvlerde iyi göstermiyo açıkcası alt komşumda var 106 ekran onunda görüntü çok iyi değil bence bide ekran çok büyüdükçe insanlarda bi tuhaf geliyo gözüme kilolu iri falan bugün aradılar yarın öğleden sonra elimde olurmuş bakalım nasıl olcak çekerim fotosunu :))

evet başta bizede öyle geldi görüntü baya genişti
şimdi alıştık normal geliyo

çek canım bızede fıkır olur...

ay kızlar şu evım evım guzel evım forumundakı evlere bakıyormusunuz hıc ne guzel ayrrıntılar oluyor arada :)

bende evımı yenıleyınce inşallahhhhh
koltuk takımımı beyaz alıcam .. kafama koydum beyazzzzzzz derı de olabılır hem kırlenınce sılerım hemen

bende bi ara bakıyodum o topice fikir verici ayrıntılar oluyo arada

bizde bu canavarlar varken beyaz kullanmak çok zor oluyo koltuk takımı deri daha iyi olabilir silinebilir hem

deniz benimkindede öyle bi problem oldu yeniside yüklenmiyo şimdi çok eski bi sürümünü yükledim ama buda güzel değil nasıl düzelcek bilmiyorum

ayşegül hayırlı olsun canım tvniz bende istiyorum yaa ama seninki büyük sanırım ben hiç anlamıyorum eşim bakıyo medya marketten bakalım beğenirsek alırız bayramda diyodu ama şimdi mutfak dolabı ve yüklük portmanto göçürdü bizi benim o kadar çok eksiğim var ki kızlar herşeyim var ama parça parça öğrenci evi gibi evim çok sevmiyorum kiradayken oraya o olmadı al bunu al bi sürü şey oldu uyumsuz ayşegül gördü zaten biliyo yolluklarımı filan değiştirmek istiyodum ama herşey bi anda olmuyo yaa en azında şu öğrenim kredim bitseydi biraz elim ferahlardı oda uzadıda uzadııı eve misafir alasım yok üstüne eşimin iki arkadaşı gelcekmiş prşye hemşerimizmiş bunlar amannnn bu öğretmen karılarıda bi havalı oluyo ki sormayın sanki bana nesin yaa kocan memur işte hepsinin aldığı maaş aynı konuşmaları filan görseniz bilmem ne hanım sen nasılsın bende bi bilmem ne aldım şöylede böylede oturuşlarından anlaşılıyo bi kere asker eşlerinde olur ya ayşegül bilirsin diken üstünde oturursun hep bizim çalıştığımız ilçede karakol komutanın eşi gelince diğerleri ayağa kalkardı gün oturmasında kaydirigubbakcemile3 bakalım bunlar nasıl olcaklar bari dolaplarım takılınca gelselerdi desem şimdi eşim aman sende çok takıyon evi filan diiicek iyi dedim gelsinler herşeyim ortada onlarda görsünler

hee tv diyodum yaa
ben küçük bi odamız var orayı oturma odası yapıp oraya yataştan mor (rengi değişebilir) bi köşe takımı alıp duvarda küçük bi lcd istiyorum bide oturma odamızdaki ikili koltuğu oraya koydukmu anca sığarız şu anda oturma odası olarak kullandığımız odayıda eceye oda yapıcam Allah izin verirse ama ilk olarak gündemimde yolluk almak var haallllllaaaaaa

hadi bakalım serpilcim güzel olur anlattığın kadarıyla ayrıca evinin kötü bi yanını görmedim ben bence güzeldi abartıyosun sen bence nedir biliyomusun olay sürekli göre göre bıkıyoruz alırken bayıla bayıla alıyoruz bişeyi 2gün sonra sıkılıyoruz ben öyle düşünüyorum ben alalı 1sene oldu şimdiden değiştirsem keşke demeye başladım oysaki severek aldım kendim seçtim kumaşına kadar

belkide dediğin gibidir canım bilmiyorum batıyo herşey gözüme bazen
biz evlenirken zaten hiç bişeyimizi öyle bayılarak almadık tayinciyiz kırılıp dökülcek değiştiririz dedik ama hemende değişmiyomuş yaa hele hiiççç gidip halı filan bakmadık annemler abime almışlardı o istemedi benim oldu mesela onun rengine göre koltukları mavili aldık onları seviyorum yine
yolluklarıda kayınvalidem almış kafasına göre iyi dedim olsunda nasıl olursa olsun çok para harcatmadık açıkçası biz ödeyelim istedik ama benim işim yoktu eşim yeni atanmıştı vs neyse ev eşya konusuna girince benim dertlenmelerim bitmez Allah bunların yokluğunu aratmasın huzurum yerinde olsun hepsi olur napalım çok şükür

ama bende resimlerden gördüğüm kadarıyla senin eşyalarını beğeniyorum hatta düşünmüştümde bak ne güzel almış tayinimiz çıkar bilmemne düşünmemiş aferin diye Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin arkadaşım

serpilcim yoluk alıcaksan cok olmamakla beraber bıraz acık renk ve sade olsun hem her eve uyar canım ..

valla ben alırkende ıcıme sınmedı esyalarım .. cok cok kalıtelıler amaa temızlıgı cok zor koyu rengın artık ne alırsam acık renk alıyorum oylede devam edıcem

paramız olunca alıcam canım kaydirigubbakcemile3 renk ve desen konusun o zaan tekrar düşüncem bakalım oturma odam biraz açık renk halısının üstü örtülü kanepelere ece çiziyo boyuyo suluyo ohhoooooooo mahvediyo sile sile bitmiyo ya temizliği akıllansalar bi delikafadulden

benim mobilyam kremli hahveli gayet kullanışlı
hatta koltuklarım yemek masası sandalyelerim krem hiççç sorun olmuyo kızlar
kumaşları özel oluyo bunların leke ne olursa olsun silince hemen çıkıyo
açık renk mobilyayı herkese öneririm
benimde tek eksiğim halılarım pek uyduramadım alırken
en yakın zamanda halı almak istiyorum bende
heeee bide mutfak dolaplarım var tabi acayip kıl oluyorum onlara :)))

kızlar yaa ben zeynebin heryeri kirletmesine izin vermiyorum
o konularda biraz sert davranıyorum elimde ıslak mendille dolaşıyorum yemeğini yedirirken bile yere yada kanepeye en ufak birşey damlasa anında kurumadan siliyorum
yavrumda benden göre göre bu huyumu kaptı çok titiz bi çocuk oldu
eli kirlensin hiç biryere dokunmadan yanıma gelip ıhıhh deyip lavoboya götürüyo beni
bide yerde küçücük bir ip saç vs. görsün yine hemen çöp kutusuna götürüyo beni ve atıyoruz beraber
eşimde anası kılıklı deyip dalga geçiyo bizimle :)))
bizim tek dağınıklığımız oyuncaklar oluyo onlar illa ortada olcak

bırde ınşallah Rabbım o gunlerı gosterırsee yenıden evımı doşeyebılırsem (yenı evımı tabıkı) o zaman konsol da almıcam tv unıtesı yeter.. konsolumun ııcındekı yemek takımımı mutfagıma koyucam gereksız esya almıcam artık
bırde kızlar hazır almadan yanamısınız sız yoksa kımı ınsan gıbı ozel mı yaptırmaktan yanasınız.. ?

o kadarda olsun sevdacım .. oyuncaklar hepımızın evınde aynı

benım evımde de ıslak mendılımız 2-3 yerde duruyor halılarım açık krem rengı sıyah desenlı belkı gormuşsundur bısey dokulse hemenn bellı oluyor anında sılıorum bende ben bırde bazen prıl damlatıyorum ıslak medıle zor lekeyse ve uzerıne basmışsa aral bey (doker dokemez uzerıne basabılıyor bazen) o zaman hemen cıkıuyor ama ne kadar ugrasssamda lekeler var.. ıkı üç halımı en kısa zamanda yıkaamaya verıcem

bende kesınlıkle krem tonlarını uygun buluyorum hem sade hemde kullanışlı oluyorlar sevda guzel secım

bırde bnm koltuk takımım sıyah acayıppp zor bakımı sılmesı her halıları supuruşumde onlarıda supuruyorum cok toz gosterıyor delı oluyorum onlarıda ust mınderlerını kaplatıcz kreme ..

walla ecenin sağı solu belli olmuyo normalde öyle yediğimi dökeyim saçayım demez örtü getiririz mutfaktan illa ört der bacaklarını kapatırız onu üstünde yer dökülcek şeyleri ama ecenin biberondan bardaktan vs aktarma huyu var hatırlarsanız deney yapmaya bayılıyo zilli meyve suyu da olsa biberonda döküyo aklına geldikçe ver onu deyincede hemen içiyo bide hmmmm diyo elini ağzına götürüp çok güzelmişdelikafadulden kalemleride şöyle çiziyo yazarken kendincen geçiyo oooooooooooaannnnneebabbbbaaaaadedeeeee diye söyleniyo karalıyo ve kalem sayfaan taşıp kanepeye uzanıyo orda bikaç çizik var domestos ve loc karıştırarak sildim çıktı ama bi su daha silecem inş yarın akşam silebilirim yaaa ben eskye gidince kanepelerimin üstüne bal köpüğü halımın üstünede koyu kahve filan bi örtü almak istiyorum otrişmi deniyo ya ona benzer bişey burda bulamadım

siyahıda kullanmak ne zordur yaa benim koyudan kastım kahvee mor filan siyah hiç almam tv ünitesi bile istemiyorum ben deniz ya duvara monte edelim tvyi öyleee boş dursun başka şeye gerenk yokkk ama kocccaaammaaannn bi evim olursa olabülürrr

halı ve koltuk uyumunu çok beğenmiştim ben deniz
tv ünitelerini bende çok beğeniyorum ama eşyalarımız daha 3 yıllık
biz evlenirken varmıydı acaba onlar vardıysada hiç dikkatimi çekmemişler demekkik
bunlar eskidikten sonra ileride allah kısmet ederse alırız artık

ammaannnn sağlık olsun yeterki herşey sırasıyla olur
serpilcim sende eksiklerini kafana takma bence herşey sırasıyla olur sonuçta kendi evinizdi değilmi ?
yavaş yavaş kafana göre ayarlarsın kredinizde bittimi kim tutar seni zaten şu anda düşündüğün kadar yapman gereken acil birşeyen olduğunu sanmıyorum bende
ayşegüle katılıyorum bu konuda

deneyci eceeeeeeeeeee :)
eşinde kimya öğretmeniydi galiba demei serpilcim
eee babasına çekmiş heralde :))

deniz bende bi ara evim evim topiğine çok takılıyodum ve oraya eklemek için evin her odasının resmini çekmiştim
bi ara onları buraya ekliyeyim bari
hatta kızlar herkes evini eklesin hem dekorasyon konusunda fikir almış oluruz birbirimizde
gerçi benim pek dekoratif eşyalarım yok hatta hiç süs eşyam yok diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…