2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyy

kızlar bogulkcam sımdı yaaa off bu ev dızmek degıtrmek esyaların umu derken dusund usun ısın ıcınden cıkılmaz hee aslında paran olcakk vercen mimara yaocak içini senın zevkıne gore de tabıkı
tey teyy tısssssssssss

sagılımız yerınde olsunda kızlarr evlatlar bıraz buyusunler herseyımız olur elbet

suanda arall ıyıkı dogdun sarksıını soyleyıpp en sonunda da olmayan mumu üflüyorrrrr yerlerdeyım yaaa

sevda cok ıyı fıkır ben perdelerım ıcın sızden fıkır alabılırım bır ara normal foto makınesıyle cekeyımn resımlerını

kızlarda eklesınm ama tek eklememm

senınr sımler hazırmıs eklesene sevdacım bası sen cek

kızlar aral benım hergun her aklına gelışınde alnımdan öpuyor sonra makas al oglum dıyorum ıkı yanagımdan makas alıyor :)))))

ayyyy kızlar bizler nereye sarcağımızı şaşırmışız bence sıkılmaktan ya saçımızı ya evimizi değiştiriyoz haaa gülmekten yıkıldım bende şimdi arala bak sen ne fena kız kime çektiki acep recep :)))) anasına olmasın :)))
sevdacım resimleri bekliyorum canım koyda bakalım bende tv gelsin çekip koyayım bizde burda küçük bi evim evim yapalım

serpil kesinlikle bi örtü al canım kanepelere ben aldım polarlardan düz renk krem sık sık yıkıyorum doğaç meyve suyu ne bulursa sürüyo yaaa bide tv karşısında yemek yiyoz doyunca fırlatıyo elime bi vuruyo yere dökülüyo bişey sersemde sabit durmuyoki geziniyo bende arkasında offf offf nolcak sonumuz ya kendileri yiyebilseler keşke dökmeden bide çişlerini yapsalar çok mutlu olacak zırt bırt kaka yapıyo ne zaman açsam altını hiçte sürpriz olmuyo boş bırakmıyo sağolsun az az sık yapıyo

bu arada siz bahsetmişsiniz şimdi arkadaşla telde konuştum o da dedi bende dedik tv ünitesini bende çok beğeniyorum başkada vitrin filan hiiiç gerek yok küçük bi ünite olcak oda büyük değil koltuk takımı yemek masası işte bu kadar geri kalansa aksesur ama o da çok olmucak boğulurum ben çok olursa dağınık gibi gelir gözüme

günaydın kızlarr
ayy bizim kampüse kuaför açıldı o kadar iyi oldu ki fön 2 lira gidip gidip çektiriyoruz bayramdan bi iki gün öncede saçımı boyatcam çikolata kahveye inş bugün havada ne güze laydınlık keşke bayramdada böyle olsa
ewet kızlar ya ekleyim fotoları benim dolaplar takılsın eklerim bende güzel olur
sevdacım eşim kimyacı ona haklısın ona çekmiş küçük küçük deliklerden bişeyler atmaya o kaptan diğerine aktarmaya bayılıyo yaparkende o kadar ciddi ki bi gr fazla olsa patlııcak sanki ben eczacı olsun isterim kızımın yaaa babamızda sözelci olsun istiyo o istermiş hukuk okumayı hakim savcı filan olsun o da uyar bana onlar için hayal kurmak ne kadr güzel inş öncelikle hayırlı evlatlar olurlar ve okurlar kızlar vee çocukalrımıın başarılarını da paylaşırız birbirimizle inş :Saruboceq:

günaydııın kızlar ayyy serpil hakikaten babasına çekmiş ece deney konusunda besbelli doğaçta acayip babası gibi asker belli sesiyle tavırlarıyla höt höt hani diyodum ya yemek hazır babayı çağır diye babasına bi mamaaaaaaaaaaaaaa deyişi var yıkılırsınız sanki koğuştaki askerlere sesleniyo :))))) dövecek gibi :)))

bu arada kuaför olayına sevindim canım bizdede 2lira fön ama biz askerle anlaşıyoz föne fiş kestirmiyoz o fön çekiyo 1lirada bahşiş veriyoz ne fenayız demi bide el altında özel boya getiriyo bize bitkisel saç bakımı falan gizli gizli yapıyo yasak aslında ama bizden çok talep var anlayan yok :))

askeriyede böyle imkanlar çok oluyo canım şanslısınız bu konuda
bizim kampüste de değişiklik oluyo son zamanlarda bizde değerlendiriyoruz eve bi gidine kuaföre filan gitmek ölüm geliyodu bana
bu arada eşime dedim hem temizliği hem pasta börek yetiştiremem gelmesin misafirler ben bayramdan sonra çağırırım adamların eşleri ev hanımı çalışanın halinden hiç anlamıyolar heee haftaarası misafiri sevmiyorum çok yakınım değilse evi o güne kadar .ok götürüyo çünkü -tatlicadiarzu-

heyyy selamm ay reglı oldum yaaa neysekı bu kez o kadar gergın deıldım ama yıne duygusallık hat safhada ..

ya kızlar bu cocuklarımn aıleden anne meslegıne yada baba meslegıne cekme durumuna bende ınanıyorum .. yanı meslek bu cekılırmı ama oyle oluyor ısteee

bızımkıde desınator ya Aral hıc abartmıyorum 1,5 aylık oldugundan berı desenlere takık babaannesındekı ve bızım evdekı halı tul perde vede ozelllıkle koltuk doşemelerındekı desenlere bakıp bakıp konuşuyor .. cok zevk alıyor
kucuk desınator dıyoruz ona .. ztne şımın babasıda desınator o yuzden babadan ogula oguldan da kendı ogluna gecıcek sanırım bu meslek

ama ben Aralın aktör şarkıcı yada futbolcu olmasını ıstıyorum

bızı kurtarson bu hayattann :))) ve kesınlıkle dansa gınderıcem 3-4 yasına gelsın hemen halk oyunlarına baslatıcam

ben doğaçada danscı olmayı cok yakıştırdım yaa ay hala aklımdan gıtmıyor o dans edışı evdekılerede anlatttım maşallahh sübhanallah

ay valla öyle tam maymun en küçük müziğe başlıyo oynamaya ama ben öğretmedim ona kapı gıcırdasa oynuyo en sevdiğim yönü kimseden çekinmeyişi hemen atıyo ortaya kendini bende göndermeyi düşünüyorum dansa ama biraz daha var zamanı bu arada kızlar tv geldi çoooook güzeeeelll ya çekeyim resmini salonumun ve tvnin ekliyim buraya diğer odaların resmini koymaya değmez hoş değiller çünkü tek güzel bulduğum yer salon çünkü

bu arada kızlar net gözükmüyo ama benim koltuklarım ve perdelerim simli parlıyo simleri resimde çıkmıyo bu tabi bu yüzdende çok fazla süslemek göz yorar diye düşüüyorum kendisi süslü olunca gerek görmüyorum tvden memnunum şimdilik görüntüde güzel büyüklüğüde bence 94 ekran resimde küçük durmuş ama bence büyük

ayşegülcüm tv ni güle güle kullan canım salonunada tam olmuş
bencede bundan büyüğü gereksiz göz yorar
mobilyan halın perdelerin hepsi birbiriyle çok uyumlu
en çokta vitrininin rengini beğendim
bu zevkli salona
10 üzerinden 10 puan veriyorum ben :))

eveeeetttt
bende evimin kapılarını ilk kez ve sadece güzel haziran annelerine açıcam ama ilk önce şu geniş sayfa geçsin diye bişeyler yazmam lazım :))

cnm cok guzel gozukuyor evın .. tv cok guzelmış hayırlı olsun...

bnmde canım cok sıkkın yaa ablamların hali hala aynı eniştem sorumsuz işsiz 4 kıra bırıkmışş ve ben bışey yapamıyorum

güle güle kullanın ayşegülcüm çok güzel tvniz tam odaya göreymiş
odanda ne güzel geniş aydınlık
herşey birbiriyle çok uyumlu güzel günlerde oturun opuyorumnanaktan

evet beklıyoruz canımm... bıraz olsun oyalanam barii yoksa patlıcam sıkıntıdan duşuncelerımden .. off dertlı dunya offf

evet beklıyoruz canımm... bıraz olsun oyalanam barii
yoksa patlıcam sıkıntıdan duşuncelerımden .. off dertlı dunya offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…