haklısın canı bendeki sorunda ben burdan aldım halıları mobilyaları ankaradan aldım burda bi yer bilmediğim için ilk taşındığımızda kayınpeder bi dükkana soktu al alacağını dedi ellerinde mavi hiç yoktu bi tane varmış onuda taaa bursadan getirdiler tonu uymadı ama napıyım ya ilerde değiştiririm diyorum resim parlamış çok aydınlık salonum normalde baktığında o fark göze batmıyo halılarımı seviyorum aslında ama ton farkı uyumsuzSlmmmmmm
Ben artık eskisi gibi giremiyorum yaaa gıcık oluyorum vakit ne kadar kıymetli oluyor bazen nereye harcayacağını şaşırıyor insan,para gibi..:)
Evim evim köşesi yapıyomuşuz okuduğum kadarıyla :))) bi ara fırsat bulursam çekerim bende ama evim normal halinde değil ki şu an tüm aksesuarlar saklı,her yer oyuncak,örtülü falan..neyse sizin için bi ara örtüleri kaldırıp çekerim..
Ayşegülcüm tv güle güle kullanın canım ama başında çok oturma :)) saolununun rengi çok şirin mavi mavi insanın içi açılıyor dediğin gibi sade bir salon gördüğüm kadarıyla ama perdelerinle koltuğun falan çok güzel uymuş yanlız ben bi tek halıyı çok uyumlu bulmadım keşke içinde mavi olmasaydı daha sade bi renk tercih etseydin tonları pek uymamış sanki..(eleştiri var dimi kızlar yoksa hepimiz çok güzel yazıp bırakmıycaz)onun dışında herşey çok güzel canım mobilyanın rengi faln..iyi günlerde otur mutlu kahkahalar at emi bu salonda..
ayşegül innmıyorum ya
nasılda değişmiş mutfak öyle çok iyi bir fikir araştırıcam burdada varmı diye
işte kızlar paylaşımımızı n sonuçlarını almaya başladık birbirimize eksiklerimiz hakkında fikir veriyoruz ne güzel yaaa
bu arada ayşegül bende senin masanın yerini beğendim bi dahaki derin temizliğimde koltukla masanın yerini değiştirip masamı cam önüne koyucam
çok hoş durmuş seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?