2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yazamıyorum yaa bi türlü sorun var heralde her zamanki gibi
denizcim sorma o konulara bende çok takığım aileme yardım edebilmeyi çok isterdim fazla fazla ama insanın elinden gelmeyen şeyler oluyo
enişteni Allah ıslah etsin inş rahata ererler canım en yakın zamanda Allah yardımcımız olsun
sevdacım bekliyorum bende içimiz açılsın soru çözcektim çıkamıyorum hee netten

sağolun kızlar sizide bekliyorum hadi koyun sizde denizcim çok üzüldüm canım ya allah sabır versin size

Slmmmmmm
Ben artık eskisi gibi giremiyorum yaaa gıcık oluyorum vakit ne kadar kıymetli oluyor bazen nereye harcayacağını şaşırıyor insan,para gibi..:)

Evim evim köşesi yapıyomuşuz okuduğum kadarıyla :))) bi ara fırsat bulursam çekerim bende ama evim normal halinde değil ki şu an tüm aksesuarlar saklı,her yer oyuncak,örtülü falan..neyse sizin için bi ara örtüleri kaldırıp çekerim..

Ayşegülcüm tv güle güle kullanın canım ama başında çok oturma :)) saolununun rengi çok şirin mavi mavi insanın içi açılıyor dediğin gibi sade bir salon gördüğüm kadarıyla ama perdelerinle koltuğun falan çok güzel uymuş yanlız ben bi tek halıyı çok uyumlu bulmadım keşke içinde mavi olmasaydı daha sade bi renk tercih etseydin tonları pek uymamış sanki..(eleştiri var dimi kızlar yoksa hepimiz çok güzel yazıp bırakmıycaz)onun dışında herşey çok güzel canım mobilyanın rengi faln..iyi günlerde otur mutlu kahkahalar at emi bu salonda..

ayyyyyy çok güzel bi gün demi kızlar yaaaa
akşam eceyi dolaştırayım bariii eşimde nöbetçi ama bakalım bi arkadaşlar çıkabiliriz üşenmezsem eğer

bende kac gündür alisveris yapiyorum,kuzuma bayramlik aldim oyuncak aldim hep ona aldim..bebekle oynamaya bayliyo ona bebek puseti aldim uyuren bile birakmiyo..

bende mutfaga hali bakiyom benim evin fotolarini eklesem gülersiniz erkek ögrenci evinden dönme:))))ha bugün ha yarin türkiyeye dönüyoruzla bugünlere geldik..inat ettim yeni evimi türkiyede kuracagim insallah..

haklısın canı bendeki sorunda ben burdan aldım halıları mobilyaları ankaradan aldım burda bi yer bilmediğim için ilk taşındığımızda kayınpeder bi dükkana soktu al alacağını dedi ellerinde mavi hiç yoktu bi tane varmış onuda taaa bursadan getirdiler tonu uymadı ama napıyım ya ilerde değiştiririm diyorum resim parlamış çok aydınlık salonum normalde baktığında o fark göze batmıyo halılarımı seviyorum aslında ama ton farkı uyumsuz

işte benimde solonum burası

halımla koltuklar ne alakaysa
almışım işte hiççç düşünmeden

yatak odam
belirtmeme ne gerek varki :))

oturma odamı resimlerden biliyosunuzdur

zeynebin boş olan odası

girişşş
banyoma lavobolu dolap aldığım için makinam sığmadı
bu köşeye fortmanto yapıp içine saklamayı düşünüyorum

veeeeeeee
gıcık mutfağım

sonada pırasa yıkayan zeynep gider diye düşündüm

Son düzenleme:
bende cok cok uzuluyorummm.. elım kolum baglı her gıttıgımde yada burdan bırıktırebılırsem yardıme dıyorum ama olmuyor yınede..

delı olcam yaa hasandan alıp huseyıne verıyor bu adam 8 yıldır boylee.. cocuklarıda dusunmuyor gerızekalı.. ablam cok cok kötu sınrılerı gıtmış kızcagızın kendıen zarar verıcek dıye cok korkuyorum

sevdacım mutfagını yaptırsan aslında cok cici bır mutfagın var kucukte deıl hanı su cok guzel mutfaklar olii öle yaptır bencee sade vede zarıf olsun ..

halın evet koltuklarla uyumsuz ama onu yakında halletceksın ztn bu arada o halını aynısından kayınvalıdemınde var evınde nerdeyse her yerde hatta

deniz ablanın durumuna çok üzülüyorum canım enişten aklını başına toplar inşallah

benim ablamlarda bankadan para çekip ev aldılar
ayda 2,250 ödüyorlardı
iki aydır ödeyememişler bende çok üzülmüştüm eşime anlattım ve onlara bileziklerimden borç vermek istiyorum dedim
sağolsun hemen ver dedi bana 4 tanesini verdim bende
hani sana fikir olsun diye anlattım varsa altının filan borç verebilirsin
gerçi sizin problem eniştede sorumluluğunu bilse öder kirasını
benim eniştemin kendi iş yeri var malum krizden etkilendiği için 2 ay geciktirdi ödemesini

canım zeynebe oda almadım daha sandık olan oda onun alıcaz en yakın zamanda
giriş resmini ekledim şimdi canım yalışlık olmuş

Bugün stede mi sorun var benim pc dem anlamadım yazıyorum gitmiyo falan..offf..
ınşallah bu gider...

Sevdacım sana gelmiş kadar oldum bi de çay demleseydin sanal sanal tam olcaktı..internetin gözünü seveyim tanışmıyoruz yüzyüze ama herşeyimizi biliyoruz valla..:))

Canım sende güle güle otur,tarz olarak biraz klasiğiz sanırım, herşey uymuş birbiriyle.. mutfağını yaptırmasan da boyat dolaplarını canım onun dışında heryer düzenli düzenli valla:) Zeynoşun odası da gelince tam olursunuz artık Allah iyi günlerde oturtsun canım..

Bugün güneşi görünce Teoyla dışarı çıktık yakında bi avm var oraya gittik (ayşegül anımsar:)) pusetsiz yürüyerek gittik tam da uyku saatiydi ama maşallah oğlum uslu durdu,etrafı seyretti,mağazaları dolaştık,şımarmadı falan bi dönüşte yoruldu kucak dedi normal olarak..bende onu tekrar aynı şekilde ödüllendirecem güneşi bulursak..
ve halaaa uyuyoooo:))

sevdacım bu kkda evim evimde bişey gördüm ben biri mutfak dolaplarını 15 lirayamı ne değiştirmiş mobilya desenli yapıştırma varmış yapı marketelerde vardır çok güzel olmuş ya kapaklara yapıştırmışlar görüntü süperdi dur bulursam ekliyim bak

inanmıyorum ne güzel olmuş mutağı..
13tl ye ha süper vallaha..
bayılıyorum,kıvrak zekalı insanlara..
sevda ve ayşegül güle güle oturun evlerinizde çok şirin ve sıcak görünüyor...
ayşegül oturma grubunla perdelerin çok uyumlu şık...
sevda seninde solandaki halı dikkatimi, çekti.antika falnmı çok güzel görünüyor
bu arada kaçırmış olabilirim ama..domuz gribi aşısını ufaklıklara yaptırmayı düşünüyormusunuz..bugün öğrencilere olup olmayacakları ile ilgili form dağıttık...inanın 30 kişilik sınıfta olmak isteyen 1 kişi çıktı...aileler kesinlikle yaptırmak istemiyor ve sürekli beni arıyorlar..
bende isteğe bağlı olduğunu ,bu konuda yönlendirme yapamayacağımı söylüyorum...

tarlamı yeni ekmeye başladım..
hediyelerini bekliyorum bu arada
sadece 2ineğim var:)

ayşegül innmıyorum ya
nasılda değişmiş mutfak öyle çok iyi bir fikir araştırıcam burdada varmı diye
işte kızlar paylaşımımızı n sonuçlarını almaya başladık birbirimize eksiklerimiz hakkında fikir veriyoruz ne güzel yaaa

bu arada ayşegül bende senin masanın yerini beğendim bi dahaki derin temizliğimde koltukla masanın yerini değiştirip masamı cam önüne koyucam
çok hoş durmuş seninki

evet canım bizim burda herkes oraya koyuyo sanki masa için özel yapılmış bi yermiş gibi bi bölme ya bu yapıştırma sanki sevda hani yerlere parke görünümü veren bşeyler var ya ondan sanırım adi bişey olsa durmaz dolapta buhardan çıkar yer için yapılandandır diyorum daha sağlam sende ikeaya bak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…