sağol canım atikecim kıvırdın demi sende firmvilleyi demiştim sana keşfederek öğreniliyo bu oyun istediğin inek olsun ben sana göndereyim şekerim ha hediyeleri almayı öğrendinmi sağ en üstte face anasayfada firmville gift isteği diye yazar onları kabul et hediye kutuna geçsinler sende hediyelerini kullaninanmıyorum ne güzel olmuş mutağı..
13tl ye ha süper vallaha..
bayılıyorum,kıvrak zekalı insanlara..
sevda ve ayşegül güle güle oturun evlerinizde çok şirin ve sıcak görünüyor...
ayşegül oturma grubunla perdelerin çok uyumlu şık...
sevda seninde solandaki halı dikkatimi, çekti.antika falnmı çok güzel görünüyor
bu arada kaçırmış olabilirim ama..domuz gribi aşısını ufaklıklara yaptırmayı düşünüyormusunuz..bugün öğrencilere olup olmayacakları ile ilgili form dağıttık...inanın 30 kişilik sınıfta olmak isteyen 1 kişi çıktı...aileler kesinlikle yaptırmak istemiyor ve sürekli beni arıyorlar..
bende isteğe bağlı olduğunu ,bu konuda yönlendirme yapamayacağımı söylüyorum...
yasemin hoşgeldin
geçmiş olsun canım hastayken uğraşmak daha zor oluyo Allah kolaylık versin
bende bot alcam eceye ama eskişehrden alırım diye bakmadım arefe günü çıkarız eşimle inş aldığm denk gelir ayağına değiştirme fırsatımız olmıııcak çünkü bende etek aldım bu sefer ama iki çift külotlu çorapla giydirmeyi düşünüyorum bigün etek giyer sonra pantalon zaten
katı meyve sıkacağı alcam dedim arkadaşa oda alcakmış bi sürü kişiye sormuş durmadan aklımı karıştırıyo benim bayram bi gelseydide alsaydık onuda eskden alcaz medya markete bakıcaz olmazsa hepsi buradadan alırız ece havuç suyu içsin bayılıyo havuca yaa kıtır kıtır yiyo hergün
deniz ablanın durumuna çok üzülüyorum canım enişten aklını başına toplar inşallah
benim ablamlarda bankadan para çekip ev aldılar
ayda 2,250 ödüyorlardı
iki aydır ödeyememişler bende çok üzülmüştüm eşime anlattım ve onlara bileziklerimden borç vermek istiyorum dedim
sağolsun hemen ver dedi bana 4 tanesini verdim bende
hani sana fikir olsun diye anlattım varsa altının filan borç verebilirsin
gerçi sizin problem eniştede sorumluluğunu bilse öder kirasını
benim eniştemin kendi iş yeri var malum krizden etkilendiği için 2 ay geciktirdi ödemesini
ay deniz 30 bilezik ve aralın altınlarını eşin ve ailesine verdiğine inanamıyorum canım ya
çok sıkışıklarsa üç dört tane verilirde ama sen napmışsın bacım ya
geleceğinizi hiç düşünmedinmi ?
allah korusunda çok büyük bir hastalık için gerekmedikçe ben senin yerin olsam vermezdim hepsiniinşallah sana tekrar döner onlar ne diyeyim olmuş artık
ayrıca eşinin (deniz sen bılırsın ama o bılezıklerın gerı gelmeyecegını bılerek hareket et ) demesinden sonra sen sessiz kalabildinmi merak ettim
sonuçta kayınpederinin kredi kartı senin bileziklerinle ödendi
eniştenin yaptığı sorumsuzluksa bence k. pederininkide sorumsuzluk
aynı kapıya çıkıyo
madem eşin sana bıraktı ben senin yerinde olsam hiç düşünmeden ablam ve çocukları için verirdim en azından birikmiş kirasını ödücek kadar olanını
ablan için arkadaşları bile yardım ettiyse senin yardımcı olmaman hata olur diye düşünüyorum
heee tabi senin vericeğin parayla herşey hallolcakmı hayırr
ama en azından sen yardım etmenin verdiği bir huzura kavuşacaksın inan bana
şu an ben öyleyim benim bileziklerde en az 3 yıl geri gelmicek ama olsun ona en sıkışık anında yardımcı olabildim ya o yeter bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?