2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım atikecim kıvırdın demi sende firmvilleyi demiştim sana keşfederek öğreniliyo bu oyun istediğin inek olsun ben sana göndereyim şekerim ha hediyeleri almayı öğrendinmi sağ en üstte face anasayfada firmville gift isteği diye yazar onları kabul et hediye kutuna geçsinler sende hediyelerini kullan

günaydın kızlar
dün akşam bayaa uzun bi msj yazmıştım ama mousunu kullanmıyorum ben laptopun sonra ya sayfa kapanıyo ya bişey oluyo gitti msjım

ikea da kimbilir neler vardır sevda çok şanslısın yaa bu yapışkanlı folyolarda kolay kolay çıkmıyo ben dolaplarımın içine yapıştırdım ama kapaklarda çok dikkat etmek lazım içinde hava kalmasın değiştirene kadar kullanırsın güzel olur
ece dün 12 buçukta uyanmış uyumamış akaşm uykusu geldi 8 olmadan uyudu bende kanepeleri sildim yattım sabahı zor ettik yaa çok uynadı bi ara içeri getirdim süt ısıttım yere yatırdım bende yanına uzanmıştım uyumuşuz kaç saat inş üşümemiştir çok üzüldüm yaa uyanınca

atike domuz giribi aşısından ben yine vazgeçtim ; drlar kronik hastalık yoksa çocuklarınızda siz bilirsiniz diyolar kaç kişiye sordurduk kendileride olmamış bide çocuklara bize yapılan aiının aynısı ve 2 doz yapılcakmış diye bişey duydum yan etkileri seneler sonrda çıkabiliyomuş filan dediler bilmiyorum kafam iyice karıştı

günaydııın sevdacım ne farkettim senin dolaplarda kenarda oymalar var onlara nasıl olurki bilmiyorum sadece ortasına yapıştırabilirsin herhalde gibi kenar mavileride boyayabilirsin açık renge öyle olabilir gibi geldi

günaydın arkadaşlar geçmişe bakayuım bi dedim okunacak gibi değil çok fazla geri kalmışım ben...

herkes nasıl bakalım .....

ik olarak kuzuklarımın resimleri gözüme çarptı ne kadar tatlılar hepsine maşallah

eceye zeynebe enese batuhana arala hepsini öpüyorum..

evlerinde resmi konulmuş çok güzel eviniz arkadaşlar hepiniizn maşallah .....hayırlı olsun yeni alınan eşyalarda...

bizim pc bozuktu giremiyodum ecrin hasta 15 dgünüde geçti daha iyi olamadı 1 öğün bile yemiyor..sinir oldum bende hastayım sinirimdende çıldırıyorum....

deryacım katılıyorum sana gerçekten eskisi gibi giremiyoruz vakit yetmiyor bende şimdi bir yandan ecrini sallıyorum bir yandanda yazıyorum ama bir sürü işim var ....zaman yetmiyor .....

bayram alışverişimizi yaptık ecrine 2 takım bu sefer pantolaon aldım kazak aldım ayakkabı aldık ayakkaları büyüdü yepizyeni kaldı ayakkabıları....

yasemin hoşgeldin
geçmiş olsun canım hastayken uğraşmak daha zor oluyo Allah kolaylık versin
bende bot alcam eceye ama eskişehrden alırım diye bakmadım arefe günü çıkarız eşimle inş aldığm denk gelir ayağına değiştirme fırsatımız olmıııcak çünkü bende etek aldım bu sefer ama iki çift külotlu çorapla giydirmeyi düşünüyorum bigün etek giyer sonra pantalon zaten
katı meyve sıkacağı alcam dedim arkadaşa oda alcakmış bi sürü kişiye sormuş durmadan aklımı karıştırıyo benim bayram bi gelseydide alsaydık onuda eskden alcaz medya markete bakıcaz olmazsa hepsi buradadan alırız ece havuç suyu içsin bayılıyo havuca yaa kıtır kıtır yiyo hergün

sağol canım evet normalde yine iyidi en azından az yerdi ve ağzıda susardı şimdi hem mız mız hemde hiç yemiyor ...önceki bayramda ben etek ve elbise almıştım oyüzden bu bayram değişiklik olsun istedim...esk.de de bebek ayakkabısı satan az zaten yerler var ama biz sürekli aldığımız tek yer var orasınınkiler iyi oluyor diğer yerlere göre ...bizimkide zaten bot ayakkabı pek yok kış geldi diye..resmini eklerim inşallah daha ramazandakilerini koyamadım yaaa.....

benim var meyve sıkacağım katı da portakal suyu sıkacağımda ama ecrin hiç içmiyor yaa yemiyorda öyle el,ine alıpta ne olacak bilmeme bu cadının hali......

Son düzenleme:

selam kızlar

hoşgeldın yasemın ben mrk ettım senı ama ayşegulunde dedıgu gıbı bazışeyler aklımızdan gecıyor ama buraya yazmayı unutuyoruz cocuklardan fırsat bulursak ancak derdımızı yazıp bı ıkı okuyup cıkıyoruz artık

sevdacımın yazdıgı bu yazıya alıntı yaptım cunku dun akşam uzun uzun yazdım ve aral gelıp pc yı kapattıı o kadar sınırlendım kı anlatamam sonra gerıa çtım ztn 10 saatte ancak açılıyor patttt gerı geldı kapadı yapma desende cocuk ıste anlamıyor daha

neyse
baştan başlıcam herkes yorum yazarsa sevınırım

ben evlenırken dugunumde soylemesı ayıptır 30 tane bılezıktakılmıştı
bunların 20 sını hıçduşunmeden bozdurup eşıme ve aılesıne verdım
o donemler bnm aılemın hatta en onemlısı bnm cok cok ıhtıyacım olmasına ragmen balayına bıle gıtmedım masraf olmasın dıye onlara verdım
daha sonra kayınpederımın kredı kartı vs borcları yuzunden
dıger kalın 10 tane bılezıgımıde onlara verdım bana gerı verıceklerdı
ama 2 yıl geçtı uzerınden....
aılem bana bılezıklerı cok zorluklarla takmıştı ve onların daha cok ıhtıyacı vardı
şımdı burda uzun uzun anlatıp sızınde canınızı sıkmak ıstemıyorum
ama ben o kadar sıkıntılar ıcındeyken eşımın babasına verdım bılezıklerımı
bnm babamdan kalma emeklı aylıgım vardı
bılenınız vardır evlenırken bunu ceyız parası olarak verıyor devlet
neyse ben bu parayı aldım baktım bu parada gıdıyor
hergun ya eşımın kredı kartı borcuna dugun ıcın olsun olmasın
yada ıstee bı sekıdle gıdıyor para
ben gıttım 3 tane kalın bılezık aldım kendıme
cunku cocugum ıcın yapabılıcegım başka bırşeyım yoktu..
Allah korusun bırşey olsa yada dogum yaptıgımda fln ıhtıyacımız olur dıye
yoksa gozum bılezıkte fln deıl
yenı gelınlerın oyle unludur takıp gezmelerı ben hıc yaşamadım desem yerıdır
ztn tarzım deıl sadece yatırım olsun dıye aldım kenara koydum

ben bu bılezıklerı ablamlara vermeyı cok dusundum
ama ınanın hıc ıcıme sınmıyor ..
enıştem 8 yıldır aldıgı hıc bır borcu odememış
kendı aılesının bıle bu konuda guvenını kaybetmış bır ınsan
ablam onun borcları ıcın annemın babamdan kalma üç kuruşluk
emeklı aylıgından kredı cektırdı ... odemedıler
ablam kendı arkadaslarından yuklu mıktarlarda borc aldı
enuıştem yıne odemedı
bırde cok cok boşvercı bır adam.. amannn deyıp gecebılıyor
ablamı krızlere sokuyor
ablam arkadaslarının uzune bakamaz oldu...
hergun doktugu gozyaşı da cabası

ben enışteme bu konuda hıc guvenmıyorum..
şimdi soruyorum sıze

ne yapmalıyım.. ne yapabılırım ..
dun eşimede sordum deniz sen bılırsın ama o bılezıklerın gerı gelmeyecegını bılerek hareket et dedı

eşim hayatta paraya pula zerre deger vermez ben aksıne daha cok duşunurum gelecegımız şudur budur dıye dunde ışte ona danıştım cok cıkmazdayım ınanın duşunurken aılemı kalbım sıkışıyor

bu arada kızlar Arala dogumda takılan altınların hepsınıde eşıme vede aılesıne verdım

ben salakmıyım yoksa boylemı olması gerekıyor ..
bız borc ıcındeyken borcla harcla tek başımıza herseyımızı
halletmeye calısıp evlenmışken
bunu yapmamam mı gerekıordu
bazen duşunmuyor degılım .. yatırım yapsaydım ogluma hesap acsaydım
yada vaktı gelınce aıleme yardım etseydım dıye..
cevremdekı hıc bır arkadasım boyle bırseyı esının aılesı ıcın yapmamıs
bı ıkı arkadasım anlatınca
sen enayısın senın yaptıgını hayatta yapmazdım dedı bana
cok zoruma gıttı ..

ay deniz 30 bilezik ve aralın altınlarını eşin ve ailesine verdiğine inanamıyorum canım ya
çok sıkışıklarsa üç dört tane verilirde ama sen napmışsın bacım ya
geleceğinizi hiç düşünmedinmi ?
allah korusunda çok büyük bir hastalık için gerekmedikçe ben senin yerin olsam vermezdim hepsiniinşallah sana tekrar döner onlar ne diyeyim olmuş artık

ayrıca eşinin (deniz sen bılırsın ama o bılezıklerın gerı gelmeyecegını bılerek hareket et ) demesinden sonra sen sessiz kalabildinmi merak ettim
sonuçta kayınpederinin kredi kartı senin bileziklerinle ödendi
eniştenin yaptığı sorumsuzluksa bence k. pederininkide sorumsuzluk
aynı kapıya çıkıyo
madem eşin sana bıraktı ben senin yerinde olsam hiç düşünmeden ablam ve çocukları için verirdim en azından birikmiş kirasını ödücek kadar olanını
ablan için arkadaşları bile yardım ettiyse senin yardımcı olmaman hata olur diye düşünüyorum

heee tabi senin vericeğin parayla herşey hallolcakmı hayırr
ama en azından sen yardım etmenin verdiği bir huzura kavuşacaksın inan bana
şu an ben öyleyim benim bileziklerde en az 3 yıl geri gelmicek ama olsun ona en sıkışık anında yardımcı olabildim ya o yeter bana

ayşegül o köşelere yapıştırmanın imkanı yok evet canım
ama sarı olan yer için düşünücem
ilgin için sağol arkadaşım

denizcim yapılması gerikiyorsa yapılır ama onlarda bunu anlmalı ve sizi daha çok destek olmalılar ..eğer böyle kiş,ilikte değillerse gerçektende iyi olmamış iyi yapmamışsın çünkü her zaman ihtiyaç oluyor paraya nereden bulacakğızki....

yorum yapmadan önce şunu yapıyım da teo uyanıverir şimdi.. bu da benim mutfağım!
kızlar siz zaten benim evi az çok biliyosunuz..resmin boyutu nasıl oldu,nasıl görünür bilmiyorum..
masa üzerindeki puzzle da ben tasarlamıştım hani diyorum ya bi ara kişisel hediyelik yapıyordum diye..

Denizcim bence de napmışsın sen yaw! gerçi benimki de senden farksız değil ben vermedim onlar eşimden izin isteyip bana sormadan aldılar,gerçi o paraylada salon takımımızı,salon perdesini ve mutfak dolaplarını yaptırdılar (zaten başka da bişey almadılar eşya olarak) ama 2 sene sonra parayı aldık ve o parayla araba aldık işte..sonuçta işe yaradı yoksa ucundan kıyısından yerdik o parayı kesin..

Asrının doğumda takılanların hepsini yedik mesela kredi kartı,avize vs..

Ama senin durum farklı geri dönmeyeceğini bile bile nasıl verdin o kadar bileziği yada hiç lafı geçiyormu şu zaman veririz falan diye..dönmeyecekse yazık ve onların ayıbı o bilezikler eşinin de değil sadece senin çünkü..takılan altınlar kadınındır benim bildiğim..teo uyandı devam etcem

ayyy denizcim ya ben olsam bende vermezdim vermedimde zaten çünkü benim eşyalarımı alan bi taraf olmadı herşey bize kaldı bide üstüne bilezikmi verecem daha neler benimde ailemin geleceği var çocuğumun eşimin ablana gelince canım eşin haklı geri gelmiyeceğini bilerek verebilirsin içinin rahat etmesi için ama sadece çünkü anladığım kadarıyla bununlada sorunlar bitmeyecek gibi gözüküyo bi nebze rahatlatır ablanı

hoşgeldin ve geçmiş olsun yasemincim denizinde dediği gibi canım ya herkes hep akılda ama dile getirmeyi unutuyoruz malesef

deryacım pazıllar güzel olmuş yaratıcı kızsın ne diyeyiyim diyom ya sana çok param olsa mimarım yapıcam seni :))

eşimin bana oyle demesının tek nedenı eniştemi çok iyi tanıyor olması ..
eşim hergıtıtgımızde onlara alışverış yapar gerekırse para verırı aytac ın okul arac gereclerı vs.. helalı hoş olsun
ama bnm eşim dedıgım gıbı dunya malıyla zerre ılgılenmeyen Allah korkusuyla yaşayıp bu dunyanın yalan oldugunun her an bılıncınde olarak yaşayan bu yuzden elınden geldıgınce herkese yardım eden /(maddı manevı..) bır ınsan..
ben eşımın aılesıne onların bana gerı verecegını bıldıgım ıcın verdım
hala cok zorlugunu cekıyoruz parasızlıgın ama bunları bıle bıle sonunu duuşunmeden verdım .. evet kımse olsa yapmazdı bunu ..
ha kadır kıymet bılınır yada bılınmez bılmıyorum onlara kalmış ama ben 20 ay vadelı aldım eşyalarımı taksıt odemekten ımanımız gevredı
tabıkı tum bunlar olurken ben eşımın aılesıne tum maddı varlıgımı vermışken kendı ablamada yardım etmek ısterım ama bılıyorum gelmıcek gerı ...
ben o 3 bılezıgı babamın emeklı ceyız parasından zar zor aldım hamıleydım cocugum ıcın yapabılıcegım tek şey buydu

şımdı onları versem bışey kalmıcak elımde (setım var ama bozdursam işçiliği cok fazla oldugu ıcın degerınde gıtmez)

ayrıca enıştem yıllardır onun bunun yardımına oyle alışmış kı .. ınan ıcımden gelmıyor
bırde eskıden kazandıgı paralarının cogunu kumarda kaybettı..
şımdı ben bu ınsana nasıl guveneyım..
londradakı ablam ha bıre para yolluyor deryaya ama o da gurbet ellerde calısıp cocukarından kısıp yolluyor...

bu arada sevdacım kayınpederımın kredı kartı bnm bılezıklerımle bıtmedı.. cok sonradan ogrendım kı ıkı kışıye 5 mılyar borcu varmış ....bunun ıcınde gıdıp emeklı maaşından kredı cektı adamlara odedı o borcu ama 3 yıl daha emeklısı yarım yatıcak yanı yarım maaş alıcak k. pederım.... yanı bnm bılezıklerımı 3 yıl daha gerı verılmeyecek.. toplam 5 yıl edıyor sonrasında da nasıl oderler bılmıyorum

bırde ablama 2 yıl once arkadasları borc vermıstı .. o zamandan berı odemedı enıstem
o bısey deıl ta 8 yıl once aldıgı mobılyaların taksıtlerı duruyor ..

ayşegül o köşelere yapıştırmanın imkanı yok evet canım
ama sarı olan yer için düşünücem
ilgin için sağol arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…