Denizcim bence de napmışsın sen yaw! gerçi benimki de senden farksız değil ben vermedim onlar eşimden izin isteyip bana sormadan aldılar,gerçi o paraylada salon takımımızı,salon perdesini ve mutfak dolaplarını yaptırdılar (zaten başka da bişey almadılar eşya olarak) ama 2 sene sonra parayı aldık ve o parayla araba aldık işte..sonuçta işe yaradı yoksa ucundan kıyısından yerdik o parayı kesin..
Asrının doğumda takılanların hepsini yedik mesela kredi kartı,avize vs..
Ama senin durum farklı geri dönmeyeceğini bile bile nasıl verdin o kadar bileziği yada hiç lafı geçiyormu şu zaman veririz falan diye..dönmeyecekse yazık ve onların ayıbı o bilezikler eşinin de değil sadece senin çünkü..takılan altınlar kadınındır benim bildiğim..teo uyandı devam etcem
cnm bu aslında cok uzun bır hıkaye...
yanı bırgun bır araya gelsek o kadar dertlıyım kı sızlere anlatmadıgım cok şey var.. lay lay lom yapıp cıkıyorum
dıyorum ya bazen cok bunalıyorum aglamaya baslıyorum durup durup boş yere deıl şumarık bır ınsan deılım .. bgunume bu yaşıma cok zor şartlarla cok sevdıgım ınsanları kaybederek geldım...
o yuzden açın halınden duşenın halınden cok ıyı anlarım
şımdı bunlar yanı eşımın aılesı cok cok ıyı ınsanlar ama ıyılıklerı bır yana tabıkı kötu laflarınıda duydum bır gelın olarak... (gecen yaz neden gıst a gıtmemın nedenlerınden bırıdır)
eşımın aılesı cok zengın bır aıleymışş zamanında
bır fabrıkaları kapıda 3- 4 arabaları yazlıkları fln varmış..
eşım ılk okuldan lıse sona kadar kolejde okuyan ıngılızce egıtım alan bırı ..
daha sonradan ellerınde hıc bıseylerı kalmamıs oturdukları ev harıcınde... (alt katımız)
kırız vurmuş 90 lı yıllarda te herşey dagılmış...
ama bolluga alıştıkları ıçın ellerınde tutmayı bılmıyorlar..
ılk geldıgım zamanlardan başlayarak bu tutumsuz hallerını cok garıpsedım ben her seferınde de boş harcalarına uyarılarımı yaptım
yoklugu bılmedıklerı ıcın durum buralara kadar gelmıs borclar yanı .. sonuc olarak bnnm altınlarım gıttı ama tabı sonuc degısmedı
ınanın yazın sonuna kadar bı kenara atıtıgım aralımın 10 tane ceyregınıde ha bıre verdım
yok bırı bebek dogumu kayınvalıdem ıster yok bırının bıseyı olmuş yok ev gormeye vs derken verdımde verdım ....
bırde bız evlenmeden once kaza yapmıştık dedım ya şarampole uçtuk dıye
sıfır arabası vardı eşımın daha son 3 taksıdı duruyordu arabamız pert oldu kasko 19 20 mılyar odeme yaptı eşıme ..
onuda harcadılar borclara..
salonun parasını bıle takılan altınlarla verdık
sımdı sadece tek guvencem k. pederımın bı turlu satılamayan arsası ..
ıkı almancı kardes ve kendı 4 kardesıyle ortak arsaları var ama bı turlu kırzden dolayı satılmıyor satılsa bızede 100 bın lıra fln duşecek
ve cekıp gıdıcez burdan ... (İNŞALLAH)
Bu arada bıızm evımız kıra eskı bır ev 20 yıllık bahsetmıştım gecen gun..
perdelerımı bıle yenı yaptırıyorum goruyorsunuz...
ıstesem hem kötu olucam hem ztn paraları yok odemelerı ımkansız...
bı kac kere şakasına soyledım kayınvalıdeme hıc bahsetmemıştı bugune kadar sadece alırken sana daha guzelını alırız elımıze gectıgınde demıştı.........!
bılıyorum onlarda uzuluyorlar ..
eşımı cok sevmesem vee koskoca yuregınde ne kadar fedakarlıkları oldugunu bılmesem hıc katlanmazdım..
dedıgım gıbı ben bıraz para konularını açsam cok uzulur cunku hayatta paraya deger vermeyen bır ınsan oyle bırını hıc tanımdım ben hayatımda..