deniz ben senin şimdiye kadar yazdıklarınla hep ne kadar neşeli ve hayatı dolu dolu yaşayan biri diye düşünüyordum..oysaki kimsenin içindekini kimse bilemez..hepimiz çeşit çeşit zorluklar yaşıyoruz hayat içinde..
senin durumun zor bir durum...bileziklerini kayınvalidenlere vermen banada pek doğru gelmedi..ama geri verecekler diyorsun..bu paralar altınlar kolay birikmiyor denizcim..çocukalrımızın geleceğini düşünmek zorundayız...ben eniştenlere vermemen taraftarıyım..zaten bir sürü borçlar varmış,senin bileziklerinde o ödenmeyen borçlardan biri olacak..belki bencillik yapıyorum ama ödenmeyeceğini bile bile aralın geleceğini ellerine vermemelisin..
enişten rahat bir insanmış bilirim böyle insanları..binbir zorlukla biriktirlen pranı borç verirsin,karşındaki bunu hiç umursamaz ve sen utanmana rağmen paranı istersin,karşındaki öderiz der geçer gider...
anlattığın kadarıyla kayınvalidenler iyi insanlar..sen gönül rahatlığıyla onlara verebildiğine göre muhakkak onlar geri gelecektir..
bu arada eşin altınlarınızın gitmesini hiç problem etmiyormu..yada benim aileme verdik onlarada vermemiz gerekir tarzındamı konuşuyor..
gerçi geri gelmeyeceğini bilkiyorsun sen bilirsin demiş sanırım
Deniz naptın baktınmı o siteye bişey yazmadın,nasıl duvar kağıtları? bende sana site ararken (eşeğin aklına karpuz kabuğu soktun derler ya:))) o misal gördüm stickerları,aynaları falan isterim de isterim demeye başladım eşime yavaştan akşamları gösteriyorum beğendiğim şeyleri..salonun o fuşya fonuna aynalı sticker güzel gitmez mi ama.. (bu arada orayı siyaha boyasak nasıl durur sizce? )
benim 2 sene önce aldığım kenarları yuvarlak kare aynalardan var elimde 4 adet onları girişe yada odadaki yeşil fona yapıştırsam nasıl olur acep?
yeni teorilerim var eşime de gösterdim yapalım diye karar verdik gece resim ekleyip gösteririm size ..çok güzel bi duvar saati gördüm ama biz yapcaz.göstereyim belki siz de yapmak istersiniz..
kızlar bir ticaret yöntemi keşfettim sizede danışayım dedim hani evde kullanım için lazer epilasyon cihazları varya ondan alıp konu komşuya uygulayıp para kazanayım diyorum sizce nasıl olur millet para döküyo bıyıktı yüzdü aldırıyo iple aynı fiyata yapsam ben evde bizim burayı biliyosunuz asker eşleri pek meraklı olur böyle şeylere sade apt. dakilerin çevresi bile yeter diyorum haftada 50 lira kazansam fenamı en az değilmi fikirlerinizi bekliyorum hadi bakalım
Ayşegül, Sevda ve Derya
Hepinizin evi de birbirinden güzel... Allahım sağlıklı, sıhhatli, huzurla oturmayı nasip etsin...
Bu konularda amma zevksizmişim...
Şimdi daha iyi anlıyorum ama eşim sağolsun beni renk konusunda bile boğuyor....
Deryacım maşallah ya her konuda ne kadar beceriklisin....
Deniz ablanın durumuna çok üzülüyorum...
Ama eniştenin bu sorumsuzluğu nereye kadar sürecek...
Senin bileziklerini vermen ne kadar çare olacak....
Sana verme derim ama o senin ablan....
Geri gelmeyeceğini bile bile ablana versen gözün arkada kalmaz ama bu eniştenin sorumsuzluğu....
Kimse kimsenin yaşadıklarını bilemiyor bir araya gelsek ne dertler dökeriz...
kızlar evime yaptığınız güzel yorumlar için teşekkür ederim
dedim ya fazla süs eşyam yok benim
ama bir avantajıda temizliğim çok çabuk bitiyor benim
kaldırıp altlarını sileceğim yerim yok
tozunu alacağım heryerin üzeri boş
mikrofiber bezler varya silip kurulamıyorsun onlarla 5 dakkaya alıyorum tozumu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?