2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Deniz naptın baktınmı o siteye bişey yazmadın,nasıl duvar kağıtları? bende sana site ararken (eşeğin aklına karpuz kabuğu soktun derler ya:))) o misal gördüm stickerları,aynaları falan isterim de isterim demeye başladım eşime yavaştan akşamları gösteriyorum beğendiğim şeyleri..salonun o fuşya fonuna aynalı sticker güzel gitmez mi ama.. (bu arada orayı siyaha boyasak nasıl durur sizce? )

benim 2 sene önce aldığım kenarları yuvarlak kare aynalardan var elimde 4 adet onları girişe yada odadaki yeşil fona yapıştırsam nasıl olur acep?

yeni teorilerim var eşime de gösterdim yapalım diye karar verdik gece resim ekleyip gösteririm size ..çok güzel bi duvar saati gördüm ama biz yapcaz.göstereyim belki siz de yapmak istersiniz..

Son düzenleme:
Serpilcim o mutfaktaki poşetlik,damacana kılıfı ve ekmek torbası takım canım ablamın kayınvalidesi yapıp satıyo çok şirin dimi..desen desen yapıyo ben içinde yeşil var diye bunu aldım..

ayy ben böyle sizde gördükçe bayılıyorum benim elden işey gelmiyor anlamıyorumda pekte vaktim yok evimiz küçük zaten zor sığıyoruz 3 oda yani ......çocuk odası bile yok ecrin büyüüynce neo lacak bilmiyorum ama başka bir evimin olmasını çok istiyorum kiraya çıkamayız 500 ytl le nerde..zaten kiralar 400 ynai buna şükür....

Ayşegül, Sevda ve Derya
Hepinizin evi de birbirinden güzel... Allahım sağlıklı, sıhhatli, huzurla oturmayı nasip etsin...
Bu konularda amma zevksizmişim...
Şimdi daha iyi anlıyorum ama eşim sağolsun beni renk konusunda bile boğuyor....
Deryacım maşallah ya her konuda ne kadar beceriklisin....

Deniz ablanın durumuna çok üzülüyorum...
Ama eniştenin bu sorumsuzluğu nereye kadar sürecek...
Senin bileziklerini vermen ne kadar çare olacak....
Sana verme derim ama o senin ablan....
Geri gelmeyeceğini bile bile ablana versen gözün arkada kalmaz ama bu eniştenin sorumsuzluğu....
Kimse kimsenin yaşadıklarını bilemiyor bir araya gelsek ne dertler dökeriz...

deryacım bayıldım evine çok zevkli ve yaratıcısın gerçekten güzel günlerde oturun canım
yeni de olsa ev insanın içine sinmeyince sinmiyo biz kaç kere satmanın eşiğinden döndük kredi öderken satsak elimizde bişey kalmııcak mecbur bekliyoruz bitmesini eskişehire yerleşmek istiyorum artık nasıl gideriz bilmiyorum ama ordan gönlümüze göre bi ev alıp döşiiicez inş Allah o günleride göstersin ; kiracılık çok zor gerçekten bizde evlendik 2 buçuk sene kadar kirada oturduk aldık sonra bitane
her odan farklı renk bende kahve ve mora bayılıyorum ikiside varmış senin evinde çok beğendim çok insanın gözüne batan hiç bişey yok eksik fazlalık bitek salonun tülleri uymamış dediğin gibi oblarıda zamanı gelince değiştirirsin
davetiyenizde çok orjinalmiş bu arada

günaydııııınnn kızlar deryacım evet tek perdelerde uyumsuzluk canım burda pazarda o kadar uygun perde kumaşları varki anlatamam zevkinden anlasam alır gönderirdim sana diktirirdin bende kahve fon düşünüyorum maviş perdelere koltuklarımdada katlanan perdemde var kahve hem öyle yaparak kahve ve bej halı alıp uydurabilirim diyorum nasıl olur sence derya olur değilmi

kızlar bir ticaret yöntemi keşfettim sizede danışayım dedim hani evde kullanım için lazer epilasyon cihazları varya ondan alıp konu komşuya uygulayıp para kazanayım diyorum sizce nasıl olur millet para döküyo bıyıktı yüzdü aldırıyo iple aynı fiyata yapsam ben evde bizim burayı biliyosunuz asker eşleri pek meraklı olur böyle şeylere sade apt. dakilerin çevresi bile yeter diyorum haftada 50 lira kazansam fenamı en az değilmi fikirlerinizi bekliyorum hadi bakalım

gönul rahatlıgıyla verdım ama sonradan bu ısın baya uzun surecegını anladım..
bnm daha o bılezıklerı yıllarca beklemem gerekıyor atikecim..
sınırlerım cok cok bozuk kac gundur .. ellerım fln tıtrıyor carpıntım oluyor .. suanda bıle kalbım pır pır..
bu ısın sonu ne olcak beklıyorum..

bılezıklerımı vermemeye karar verdım .. ablam tek olsaydı boşanmış olsaydı ve bendne ısteseydı gerı gelmese bıle verırdım ama o adamın yıllardır sorumsuzluklarını oduyoruz yeter artık.. ztn bızım etımız ne butumuz ne.. o adama bılezıklerım vermıcem üAralın hakkı onlar

cnm sıte onerın ıcın sana tesekkur etmıstım bakıcam demıstım o yazımı gormedın sanırım..
baktım ama suan alıcak para yok sıteyı sık kullanılanlarıma ekledım
cok guzel cesıtler vardı sıtede ama cok cok ınceleyemedım fıyatları yazıyormuydu bılemıyorum o yuzden ne kadara mal olur dıye ??

arka sayfalarda sana alıntı yapıp bugunlerder yaşadıgım sıkıntının temelınden fln bahsettım bıraz baya uzun oldu yazım yorum yazmadın ? gormedın mı yoksa cok mu sıktım sızlerı kızlar ??

bu arada ev resımlerıne baktım salonun guzel ama bıraz karışık geldı bana resımlerden tam anlayamadım ufak vede karısık koymuşşsun yada bnm kafam cok karışşık ..
bıraz yogun bır oda .. ama renk tam bnm sevdıgım renk
bızde salonun perdelerını (japon perde yapıcaz) mor olsun dedık once halımın desenını yapıcak eşım sonra acaba krem sıyah mı olsun dedım

halım krem uzerınde sıyah desenler var perde de mor uzerınde halımın desenı krem olarak.. nasıl uyarmı sızce ?? hangısını uygulayayım..

davetıyenıze bayıldım gordugum en guzel davetıyelerden bırı dıyebılırım.. Aralın sunnet davetıyesını artık ellerınden optururuzz :)

iyi fikir ama once bı nabız yokla derim ben ... aleti almadan once yanı

evet care olmayacak

eşiminde o gun dediği buydu tam olarak.. 6 ay sonra bunlar yıne boyle olucak yenı ev sahıplerıne borc yapıcaklar kırayı vermıcekler enışten evıne bakmıcak aldıgı borcları odemıcek dedı

ama ben sana bırakıyorum dedı uzulmenı ıstemıyorum dedı.. mantıklı konuştu ztn hep mantıklıdır.

ablam tek olsa verırdım ama nedne kocasının borcunu ben odeyeyım hemde heba edıcem gerı gelmıcek yanı ..
enıştem hep boyleydı abalam cok yalvardı zamanında yapma etme bu adamla evlenme dıye .. salaklık ettı napalım yıllardır cekıyoruz ışte aılecek..

eşımın kendı aılesı hakkında da dedıgı şeyler var ben arada konusunu açtıgımda ellerınde olsa verırler dıyor dedıgım gıbı bır arsa var hatta kayınvalıdemınde ortagı oldugu ıkı arsa var onlar satılırsa bızım ztn parası yerı geldıgınde kayınvalıdem bız öldugumuzde bu ev sızın fln der
aman ben onların evını fln ıstemıyorum .. napiyim 50 yaşımda ev sahıbı olunca bı kıymetı kalmaz kı bnm ıcın ..

yorumlarınız ıcın teşekkur ederım arkadaşlar .. ıcım ruhum kapkaranlık..
kendımı temızlıge verıyım bari..

kızlar evime yaptığınız güzel yorumlar için teşekkür ederim
dedim ya fazla süs eşyam yok benim
ama bir avantajıda temizliğim çok çabuk bitiyor benim
kaldırıp altlarını sileceğim yerim yok
tozunu alacağım heryerin üzeri boş
mikrofiber bezler varya silip kurulamıyorsun onlarla 5 dakkaya alıyorum tozumu :))

deryacım evin çok güzel çok zevkli döşemişsin
tabloda harika yaa bende çok isterim resim yapmayı ama doğuştan yeteneksizim işte(

bende bikaç gün uzak kaldım sizden bronşit olmuşum
4 gün boyunca ne gündüz uyudum ne gece
gece öksürük krizlerine giriyorum tam uyucam derken batuhna kalkıyo onu yatırıyorum
tekrar öksürük başlıyo he uyurkende uzanamıyorum anca oturarak boynum tutlmuş halde
neyseki atlatıyorum bugün daha iyiyim

Ayşegül bence çok iyi fikir....
Ama makinanın fiyatı nedir bilgin varmı?
Bence kendime ek gelir sağlıcak bir iş düşünüyorum bu hiç aklıma gelmemişti....

nurancım çok geçmiş olsun canım...
bende iki gündür kötüyüm öksürük ve boğaz ağrısı ve tabiki halsizlik

sevda benimde fazla süs eşyam yok.... ya çokda sevmem açıkcası....
herkesin zevki bir olmuyor tabi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…