Evet bol su içmek lazım,hem bize hem bebişe çok faydalı ama beş dakika arayla tuvalete taşınıyorum.Özellikle geceleri çok sık uyanır oldum bu yüzden:1rolleyes:Herşey bebişler için.Açılma neden olmuş ki:sm_confused:Sakın ağır iş yapma,bol bol dinlen gerçi doktorum sana yapman ve yapmaman gerekenleri söylemiştir.Allah sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin kuzucuklarımızısırnaşık şey
birkaç sayfa önce sara nur nasıl yapılacağını anlattı canım.bende onu okuyarak yaptım..
CANIM BİZİMDE KIZIMIZ OLACAK RiCA ETSEM LİSTEDE BELİRTİR MiSİN ?
Beyzacım ikinci düzey ultrasona mı gireceksin.Bende bu hafta giricem.Umarım bişey çıkmaz .Çok heyecanlıyım .
inşallah düzelir teşekkür ederim herzaman dua ediyorum kendi bebeğimle beraber sizlerin bebeklerinizedeUmarım düzelir canım .Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah.......
Canım benim hamilelik şekerim var.O yüzden 2. düzey ultrasonda çarşamba günü inceleycekler.Bebeğin kalp ekosunu da çekicekler.Allah hakkımızda hayırlısını versin, bebeğime sağlık versin inşallah.İnşallah kötü bişey çıkmaz.Bunları sadece riskli gebelere yapıyorlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?