2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

nurancım gecmıs olsun

bende cok süsü esyası sevmıyorum bı ıkı sey alıcam ama bnm evıme cok hedıye gelmsıtı ınanın salonum cok buyukd eıl dıye bır ara kullkandın ama yapamadım kaldırdım cocuk buyuunceye kadar saklı kalsınlar..
her yer hemen dagılıyor onlar olmadan bıle delı oluyorum...

ek iş cok ıyı fıkır ben bunu 1 yıldır duşunuyorum
ben cok ıyı el ve ayak masajı yapıyorum kızlar..
gelın oldugumdan berı kayınvalıdemın ellerıne cok masaj yaptım
eşımın ayaklarına ellerıne cok sık masaj yaparım
hatta kayınvalıdemın ayaklarının altı cok kötu nasırlamış ve catlamıştı
ona cok ozel bır krem aldım gıttım .
1 hafta boyunca ayagına masaj yaparak surdum (bnm gıbı gelın bulmuşlar)
bu kez esımde ıstedı hadı onada yaptım cok ıse yaradı
ayak deılde el masajı yapabılsem keşke öle parayla dıyorum yaa
ama burdakı karılar para vermez sanmıom :))

bacım o güzel ellerinle bana masaj yaparmısın saatine kaç para istiyon valla benim çok ihtiyacım var... yerimseniben

evde boş durmakta ek iş yapmak çok güzel
masaj, kaş bıyıkta çok iyi aslında ama burda da para verecek pek çıkmaz

kızlar bizimevlerigördünüz
sizinkileride bekliyoruz bizim için çok güzel bir konu oldu diye düşünüyorum
bu konuyu işledikten sonra değişik bi konu açalım

bacım o güzel ellerinle bana masaj yaparmısın saatine kaç para istiyon valla benim çok ihtiyacım var... yerimseniben

hıc dusunmedemı saatıne ne kadar ıstesem acaba :))
ayrıca yaparım tabı kayınvalıdesının ayakına bılem masaj yapan bırı olarak:)

sevdacım baktım ama kırmızı sıyah vardır bı tane onu benzettım azcık

hıc dusunmedm saatıne ne kadar ıstesem acaba :))
ayrıca yaparım tabı kayınvalıdesının ayakına bılem masaj yapan bırı olarak:)

sevdacım baktım ama kırmızı sıyah vardır bı tane onu benzettım azcık

ben salonumun perdelerı yapılıp (esımı beklıyorum o da fabrıkadakı dokuma tezagahını beklıyor)
dıkılıp takıldıktan sonra resımlerı koycam

aslında şimdi günden geldim kızlar keşke nabız yoklasaydım ama tek tek yoklamak güzel olur cihazı araştırdım 500den başlıyo annem sponsorum olabilir o önemli değil alınınca öderim iş yaparsa anneme geri ya burda kuaföre gidiyo hepsi iple aldırmaya yada cımbızla koltuk altı ve bıyık yüz yapabilirim diyorum hem kalıcı olcak kadınlar ister bence gibi geliyo salonlara vercekleri parayı çok azını bana verirler kuaföre verdikleri ücreti alsam talep çok olur bence burda çok moda ya avon olsun oriflame kadınlar satıyo herkese hemde kapış kapış bu ama tam ihtiyaç paraya kıyılcak bi durum mecburi bişey yani ama şu var bunun için bi oda yapmam gerekir değilmi onu nasıl halletmeliyim diyorum doğaçın odasınamı hazırlasamki yoksa oturma odamdamı halletsem ona karar veremedim

aslında şimdi günden geldim kızlar keşke nabız yoklasaydım ama tek tek yoklamak güzel olur cihazı araştırdım 500den başlıyo annem sponsorum olabilir o önemli değil alınınca öderim iş yaparsa anneme geri ya burda kuaföre gidiyo hepsi iple aldırmaya yada cımbızla koltuk altı ve bıyık yüz yapabilirim diyorum hem kalıcı olcak kadınlar ister bence gibi geliyo salonlara vercekleri parayı çok azını bana verirler kuaföre verdikleri ücreti alsam talep çok olur bence burda çok moda ya avon olsun oriflame kadınlar satıyo herkese hemde kapış kapış bu ama tam ihtiyaç paraya kıyılcak bi durum mecburi bişey yani ama şu var bunun için bi oda yapmam gerekir değilmi onu nasıl halletmeliyim diyorum doğaçın odasınamı hazırlasamki yoksa oturma odamdamı halletsem ona karar veremedim

valla ayşegül eğer yakın olsak her ay sendeydim yaniiii inşallah tutar çok sevinirim senin adına....
ama bence öncelikli olarak oturma odasın da dene baktın ki iş büyüdü kendine göre uyarlarsın....

valla ayşegül eğer yakın olsak her ay sendeydim yaniiii inşallah tutar çok sevinirim senin adına....
ama bence öncelikli olarak oturma odasın da dene baktın ki iş büyüdü kendine göre uyarlarsın....

haklısın esracım oturma odasında denemeyi düşünüyorum bide doğaçla nasıl olacak diyede merak ediyorum merakından kudurur valla kadınlarda çocuktan çekinirmi diyede düşünmüyo değilim bizim burdakiler çekinmezde başkasını bilemicem ya bide çok cüzzi bi rakama yapmayı düşünüyorum düşünsenize 6 seansta baya azalma hatta bitme olayıda var tüylerin ben yaptıran biriyim bide 1.5 sene gittim lazere koltuk altı ve paket yaptırdım koltuk altı bitti ama pakette hamile kalınca kaldı devam ettiremedim baya azaldı ama sık değil eskisi gibi yaptırdığında 1ay hiç çıkmıyo 1hafta sonra kılları çektiğinde cansız bi şekilde eline geliyo çoook esmerlere uygulanmıyo zarar veriyo çünkü makina siyah koyu kahveyi görmeye ayarlı kıl rengine yani çoook esmerde teni yakarmış mesela bronzlaşmış güneşten olanlarada uygulanmıyo uygulama yapıldktan sonra yoğun güneş görmemesi gerekiyo bölgenin o da zaralı kış aylarında ideal bi uygulama kısacası alsam mesela dediğim gibi haftada 50 lira kazansam cihazın masrafını kurtarmış olurum kendimde deneme yaparım ilk ve gösteririm herkese böylece konusu yayılır akım olur diye düşünüyorum geçen karşıda bi komşuyla tanıştım kadın benim komşudan karınca yağı almış kıllar için bıktım ya falan diye dert yanıyodu akıl verin kızlar doğaçla nasıl olur bu iş sizce o önemli bi konu çünkü eşimde onay verdi o kolay kolay onay vermezdi bu konulara ama destek oldu aklına yattı yani tek doğaç durumu kaldı müşteri işi kolay bizim camia geniş burda

eşimle konuştukta seans olunca herhangi bi komşuya bırakıcam doğaçı fazla sürmüyo zaten 5dk bitiyo iş hergün yoğun gelecekler diye bişey yokki yada hergün olacak diye haksızmıyım doğaçın gözü önünde olmasını istemiyorum psikolojisni etkiler diye korkuyorum

ayşegül aferin valla güzel fikir çok da tutar ben ağdaya evine gidiyorum kuaförün o da bi odasını bu işe ayırmış özel müşterilerine orda ağda cilt bakımı pasif jimnastik yapıyomuş ve onun da bizimkilerden biraz büyük bi kızı var onun abiside evde oluyo gerçi o da oyalıyo ama hiçç girmem demedi şimdiye kadr sende ya evde birine baktırırsın o sürede yada birine bırakıverirsin gelen kişi mesela çocuğuyla komşusuyla filangelse onlarla oyalanır yoğun olursa gelen sürekli aynı kişiye bıraksan o da problem olabilir belki

evet serpilcim ama komşular çok yardımseverler kesin destek olurlar çünkü bende onlardan çok ürün satın aldım benden kazandı onlarda annemle konuştum para sıkıntısı varmış bende tam altın yükselmişken doğaçın küçük altınlarını satayım diyorum eşimde sen bilirsin diyo yerine koyarım yine kazanınca demin konuşurken eşimde nabız yokla dedi bende dedimki aslında nabız yoklamak çok acemi bi olay gözükecek önce kendime aldım deyip uygulayıp göstermek daha iyi olacak bence bilinçli olduğumu görürlerse daha çok inanırlar işime kararsız gözükmek iyi intiba bırakmaz diye düşünüyorum tutmasa dahi kendim için kullanırım kaybedeceğim hiç birşey yok bence işimi gördükten sonra yine elden çıkarıp satabilirim nasıl doğru değilmi

ha bide ne soracam serpilcim sen ağdayı kaç liraya yaptırıyosun yüz falan aldıranınız varsa piyasası nedir o fiyatla yapmak istiyorum kuaföre gideceklerine bana gelirler en azından

ayyyy çoook üzgünüm kızlar ya araştırdım hemde kkda bu cihazları hiç bi işe yaramadığını yazmışlar boşuna para dökmeyin demişler hiç memnun kalan yokmuş offf offf ya hayallerim suya düştü resmen

Kumaşı bulmak kolay da ödemesi ve diktirmesi sorun be ayşegülcüm önümüzdeki 5 yıl değiştiremem sanırım eşim kızıyookaydirigubbakcemile ama sizin pazarı da merak etmiyo değilim hani..
senin perdene gelince valla güzel olur canım kahve tonunu kullanması da kolay oluyor dediğin gibi ileride o renklerde halı alırsan hepsi tam uyar..

Canım evden bişeyler yapmak para kazanmak bende çok istiyorum güzel düşünmüşsün ama iyice baktınmı o aletlere bende geçen sene merek ediparaştırmıştım hatta öyle bi topik var sitede baktınmı bilmiyorum ama benim baktığım zaman kullanıp net bi sonuç alan yoktu..yani güzellik salolarındaki makinelerden daha az akım verdiği için çok çok uzun zaman beklemek gerekiyormuş..almadan önce kullanıcı yorumlarını oku mutlaka ve o tpiğe bak canım sonra satması zor olabilir 2.el olacağı için fiyat düşer...
hatta bak 2.el al olmazsa daha uygun olur !!

Bu konuda çevrenin olması çok büyük bi avantaj bence bunu mutlaka değerlendir hatta biten koltk altların referansın olsun:))))(ne kötüyüm dimi)

deryacım evin çok güzel çok zevkli döşemişsin
tabloda harika yaa bende çok isterim resim yapmayı ama doğuştan yeteneksizim işte(
saol nurancım benim de inan ilk denemem..al sende kafana göre boya artık soyut resimler moda nasılsa stres atıyosun inan..
Senin gibi gelin bulmuşlar daha ne istesinler deniz baksana ayak masajı bilem var..süpersin valla ne güzel! benim yapamayacağım tek şey bu olurdu sanırım bende bi başkasının ayağına (oğluşum dışında) aslaaa dokunamam buna eşim de dahil (eşimde dokunamaz yani tam tencere kapağız bu konuda ) yatakta bile bazen ayaklarımız çarpışır birbirine değer hemen çekeriz (manyakmıyız neyiz dimi:)) o yüzden bunu yapabilen kişiyi alkışlamak lazım bana göre ayrı bir beceri çünkü..
ben salonumun perdelerı yapılıp (esımı beklıyorum o da fabrıkadakı dokuma tezagahını beklıyor)
dıkılıp takıldıktan sonra resımlerı koycam
yaaa hemen kaytarmayın koyun işte yaaa biz koyduk ama asrının odasını daha bitmeden..bitince de koyarsın hem aradaki farkı görürüz..kızlar sizlerden de bekliyoruz resimleri hep beraber güzel değişiklikler de düşünürüz falan..

ben mesajı yazana kadar sen o topiğe bakmışsın sanırım ayşegülcüm..neyse henüz almamıştın nasılsa ya almış olup okusaydın..
başka bişey düşün hemen vazgeçme madem çevren var kullan dur bende düşüneyim bulursam yazarım sana..
bende eve iş istiyorum yaaa.. davetiye,katalog,reklam sayfası falan..eşime diyorum onun çalıştığı şirketin kataloğu 2 yıldır basılmıyor yeniden yapılması gerekiyormuş 100 sayfa falan ben yapayım diyorum söyle patrona,göster eski çalışmalarımı (çok güzel işler çıkarırdım kızlar)koca bir ansiklopedi büyüklüğünde türkiye inşaat yapı kataloğu vardı o zaman onun reklam sayfalarını tasarlamıştım çok zevkliydi çok da güzel kazanmıştım (en büyük referansım) onun gibi bi iş olsa ne güzel olur yaaa..sabahlara kadar boşuna oturmam ,kendimi işe yaramaz hissetmem en azından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…