- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
bacım o güzel ellerinle bana masaj yaparmısın saatine kaç para istiyon valla benim çok ihtiyacım var... yerimseniben
bacım o güzel ellerinle bana masaj yaparmısın saatine kaç para istiyon valla benim çok ihtiyacım var... yerimseniben
valla ayşegül eğer yakın olsak her ay sendeydim yaniiii inşallah tutar çok sevinirim senin adına....
ama bence öncelikli olarak oturma odasın da dene baktın ki iş büyüdü kendine göre uyarlarsın....
Kumaşı bulmak kolay da ödemesi ve diktirmesi sorun be ayşegülcüm önümüzdeki 5 yıl değiştiremem sanırım eşim kızıyookaydirigubbakcemile ama sizin pazarı da merak etmiyo değilim hani..günaydııııınnn kızlar deryacım evet tek perdelerde uyumsuzluk canım burda pazarda o kadar uygun perde kumaşları varki anlatamam zevkinden anlasam alır gönderirdim sana diktirirdin bende kahve fon düşünüyorum maviş perdelere koltuklarımdada katlanan perdemde var kahve hem öyle yaparak kahve ve bej halı alıp uydurabilirim diyorum nasıl olur sence derya olur değilmi
Canım evden bişeyler yapmak para kazanmak bende çok istiyorum güzel düşünmüşsün ama iyice baktınmı o aletlere bende geçen sene merek ediparaştırmıştım hatta öyle bi topik var sitede baktınmı bilmiyorum ama benim baktığım zaman kullanıp net bi sonuç alan yoktu..yani güzellik salolarındaki makinelerden daha az akım verdiği için çok çok uzun zaman beklemek gerekiyormuş..almadan önce kullanıcı yorumlarını oku mutlaka ve o tpiğe bak canım sonra satması zor olabilir 2.el olacağı için fiyat düşer...kızlar bir ticaret yöntemi keşfettim sizede danışayım dedim hani evde kullanım için lazer epilasyon cihazları varya ondan alıp konu komşuya uygulayıp para kazanayım diyorum sizce nasıl olur millet para döküyo bıyıktı yüzdü aldırıyo iple aynı fiyata yapsam ben evde bizim burayı biliyosunuz asker eşleri pek meraklı olur böyle şeylere sade apt. dakilerin çevresi bile yeter diyorum haftada 50 lira kazansam fenamı en az değilmi fikirlerinizi bekliyorum hadi bakalım
saol nurancım benim de inan ilk denemem..al sende kafana göre boya artık soyut resimler moda nasılsa stres atıyosun inan..deryacım evin çok güzel çok zevkli döşemişsin
tabloda harika yaa bende çok isterim resim yapmayı ama doğuştan yeteneksizim işte(
Senin gibi gelin bulmuşlar daha ne istesinler deniz baksana ayak masajı bilem var..süpersin valla ne güzel! benim yapamayacağım tek şey bu olurdu sanırım bende bi başkasının ayağına (oğluşum dışında) aslaaa dokunamam buna eşim de dahil (eşimde dokunamaz yani tam tencere kapağız bu konuda ) yatakta bile bazen ayaklarımız çarpışır birbirine değer hemen çekeriz (manyakmıyız neyiz dimi:)) o yüzden bunu yapabilen kişiyi alkışlamak lazım bana göre ayrı bir beceri çünkü..nurancım gecmıs olsun
bende cok süsü esyası sevmıyorum bı ıkı sey alıcam ama bnm evıme cok hedıye gelmsıtı ınanın salonum cok buyukd eıl dıye bır ara kullkandın ama yapamadım kaldırdım cocuk buyuunceye kadar saklı kalsınlar..
her yer hemen dagılıyor onlar olmadan bıle delı oluyorum...
ek iş cok ıyı fıkır ben bunu 1 yıldır duşunuyorum
ben cok ıyı el ve ayak masajı yapıyorum kızlar..
gelın oldugumdan berı kayınvalıdemın ellerıne cok masaj yaptım
eşımın ayaklarına ellerıne cok sık masaj yaparım
hatta kayınvalıdemın ayaklarının altı cok kötu nasırlamış ve catlamıştı
ona cok ozel bır krem aldım gıttım .
1 hafta boyunca ayagına masaj yaparak surdum (bnm gıbı gelın bulmuşlar)
bu kez esımde ıstedı hadı onada yaptım cok ıse yaradı
ayak deılde el masajı yapabılsem keşke öle parayla dıyorum yaa
ama burdakı karılar para vermez sanmıom :))
yaaa hemen kaytarmayın koyun işte yaaa biz koyduk ama asrının odasını daha bitmeden..bitince de koyarsın hem aradaki farkı görürüz..kızlar sizlerden de bekliyoruz resimleri hep beraber güzel değişiklikler de düşünürüz falan..ben salonumun perdelerı yapılıp (esımı beklıyorum o da fabrıkadakı dokuma tezagahını beklıyor)
dıkılıp takıldıktan sonra resımlerı koycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?