2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hepinize o güzel sözlerinizden ve dileklerinizden dolayı çokkkkk tsk ederim Allah herkese gönlüne göre verir inşalllah..
evim dediğim gibi maddi olarak az bütçeyle en büyük görsellik düşünülerek tarafımdan düzenlendi (ne laf ettim ama tam işletmeci ağzıyla:)) o yüzden her köşesinde emeğim var ve ben tipik bir yengeç burcu olarak evimi çok seviyorum sevmesem asla yaşayamam..esk dek öğrenci odam bile görenleri şaşırtırdı çok güzel dekore etmiştim..
Süs eşyaları ve aksesuarlara gelince benim için olmazsa olmaz onlar çünkü diğer türlü mobilyayı alıp odaya koymuşsun gibi geliyor bana..aksesuar ise canlılık ve hani derler ya tadı tuzu misali eve bi karakter getiriyor..benim dükkandan kalma çok süs eşyam var ve atmaya kıyamadım bir çoğunu o yüzden biraz fazla gözükmüş olabilir gözünüze ama para buldukça büyük,güzel ve kaliteli objeler alıp çoğunu kaldıracam şimdilik duruyorlar.daha ne planlarımız var eşimle duvara heykel gömdürmek ve ona ışık yansıtmak gibi :))

Denizcim senin durumuna biraz yorum yapmıştım ama yarım kaldı 2 gündür giremedim doğru dürüst..
canım bence en doğru kararı vermişsin..aralın geleceği için ayırdığın paraya dokunma bencede..
ama olurda deseydinki ablam ayrılıyor eniştemden ayrı ev açıyor yada annemle oturacak falan o zaman sende diyorsun zaten seve seve veririm diye..ablan ne düşünüyor peki bi ömür boyu enişteni çekecek mi?
çok zor yaaa..2 çocukla!
ama ayrılırsa kreş falan çalışır ,kendi ayakları üzerinde durabilir,kendine güveni gelir ne güzel olur sende destek ver ablana hayatı ve çocukları için bi adım atsın artık bence..enişteden hayır yok gibi gözüküyor baksana 8 yıllık koltuk borcu duruyormuş ne denilebilirki öyle birine..
ben senin yerine koyuyorum kendimi ancak dediğim şartlar yani ayrılık durumu olursa verirdim sanıyorum yoksa enişte o parayı da kumarda yer yazık olur..
Bileziklerin içinse ne denilebilirki..senin iyi niyetin canım yaaa..anlattığın kadarıyla geri dönüşü çok zor sanırım baksana kayınvalidenin dişlerini bile siz yaptırıyomuşsunuz (öyle yazmıştın dimi yanılmıyorum ) yani maddi durum yada birikim yok..umarım o arsa bi an önce satılır hepiniz rahatlarsınız yoksa herkese dağıta dağıta elinizde hiç bişeyiniz kalmaz..

ya sen çok iyisin bana kalırsa..ben ota .oka hayatta vermezdim çocuğumun altınlarını falan onlarda almaya alışmışlar bence hiç yüzleri kızarmadan istemişler,almışlar..neyse umarım dediğim gibi geri döner altınların..

ben salonumun perdelerı yapılıp (esımı beklıyorum o da fabrıkadakı dokuma tezagahını beklıyor)
dıkılıp takıldıktan sonra resımlerı koycam

deryaya katılıyorum sen şimdiki halini ekle sonrada farkı görürürz
hem diğer odalarınıda ekle sadece salonla olmaz
ben herkesin zevkini merakediyorum
hadi kızlar amaaaaaa

slm kizlar..
bende dün ikeaya gittim..zeyneb biraz bunaltti arkadaslarla gitmistik..ne güzel mobilyalar var tam bana göre kullanisli motaji kolay..
benimde uzun süredir düsündügüm bisey vardi ama karar veremiyordum ekmek yapma makinesi almak istiyodum paraya kyip tefal mi alsam yoksa ucuz birsey mi alsam derken baktim buranin bir markasi indirimde aldim,esim bu pizza yapamaz ki dedi:)) bende sabah nasilsa erken kalkiyorum onunla pizza hamuru denedim mütis oldu..o hamuru yogurdu ben isimi yaptim sonra firina attim esim uyandi sasirdi cok begendi..

herkes iş güç uğraşıyor vyahayranım isze bende değişimler yapmak istiyorum ama para yok ne yazıkki çalışmak istiyoırum iş yok off sıkıldım artık hastada oldum gribim kızlar ne olacak halimiz ecrinde yemek poroblemleri çok sıkıcı....

eşime bende dedim evde yapabileceğim bir iş olaabilir mi diye ama olmaz dedi..sadece el işi yapıp satabilirim ki çevremde de yapanlar çok ama ecrin bunun için çok küçük izin vermiyor ki.....

hepinizim eşyaları evi çok güzel bende çekip koyarım ama sizinkiler kadar güzel değil ....zaten lojmanda oturuyoruz....

selam kızlar...
iyi hafta sonları dılıyorum sıze..

ya evım benım deıl kıracıyım o yuzden hala tam doşeyemedım ve bu yuzden resmını cekıpte koymak ıcımden gelmıyor bu halıyle perdelerımız beklemekte kararlıyım .. koltuklarımda sıyah bılıyorsunuz ama deryanın koltuk rrengını cokkkk begendım kırık beyaz krem gıbı sankı bende o tonlarda ıstıyorum ust kısmını kaplatıcam altlar sıyah kalıcak ust kısmınıda ztn mınderlı oldugu ıcın dıktırıp mınderlerıne yuzlerı gecırırıcez kolay olcak ama parayı beklıyorum

masaj konusunda bende oyle herkesın ayagına dokunamam ama ne bılyıım ıcımden gelıyor bazen masaj yapmak
ben bugune kadar annemın ayagına bıle masaj yapmadım kayınvalıdemınkılere yaptım..
ama kocamınkıne her zaman yapıyorum cok sevıyorum onun ayaklarını :)
cıdden kendımı ovmek adına soylemıyorum gecen yaza kadar cok ıyı bır gelın oldum cok sey verdım onlara maddı manevı ama artık cevremdekılerede bakarak sanırım .. bısey yapmayı duşunmuyorum
sureklı kendımden vede cocugumun ıhtıyaclarından kısmak ıstemıyorum
sızlerde dedınız ben yapmazdımn dıye
cevremden de cok duydum
ama bnm aılem bılezıklerımı altınlarımı dugunumden 1-2 ay sonra vermemı duuyunca hıc bısey demedıler olsn kızım onemlı olan saglık dedıler

deryacım bnm bılezıklerımı vermem bı ıslerıne yaramııcak bılıyorum ablam ayrı olsaydı verırıdım ama bu sartlarda bıraz daha beklıcem

bnm tek korkum ablamın psıkolojısı .. kendıne zarar verebılır..
az once enıştem aradı bıraz konuştuk sesı cok mutlu gelıyordu bı ıkı ış teklııfı varmış bakalım neler getırıcek onumuzdekı gunler

Son düzenleme:
bu arada ablamda da cok hatalar var.. zamanında kafasını kullanmadı .. hep affettı enıştemı ama o da mecburdu ..
bılmyorum ya gelışmelerden haberdar ederım sızı

bugun eşım erken gelıcek gelınce Aralıda alıp burda bır alışverış merkezı vardı sevdacım bılır as merkez dıye orası outlet olmuş gecen gun komşumla konuıştum o soyledı cok guzel vede ucuz oyuncaklar varmış bugun kısmetse oraya gıdıcez Arala yenı bı ıkı şey almayı duşunuyorum

Deniz alisveris merkezini gezerken bi perdeye rastladim sizinkine mi benziyor banami öle geldi gecmise söle baktim senin ekledigin sayfayi bulamadim ilgimi cektigi icin telime cekmistim resmini dur ekleyim..

tr ye yerlesın perdelerınızı ıstedıgınz gıbı esım yapar .. o konuda kefıl olabılırım gonül rahatlıgıyla.. cünku kucuk yaştan berı bu meslegın ıcınde ve harıka desenlerı ve degısık perde fıkırlerı var sadece perde deıl tul ve doşemelık kumaştada

hatta halı desenı kravat flnda cızıyor

oturma odamınkıler olsun goruceksınız halımın desenınden olucak .. ama cok ıdddıalı bısey ıstemöıyorums onucta kendı evım deıl dıye gecıcı olucak

aa bu arada soyledım mı sızlere eşım fuar ıcın almanyaya gıdıyorrrrrrr
patronları (maşallah) ona cok guvenıyor dılıde olduug ıcın pazarlamadakı adamla beraber ıkısı gıdıceklermış sadece
bı helga kapıp gelmeyesın oralardan dıye takılıyorum bende

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3 senide götürsün deniz yokmu öyle bi şansı
bizim burdada bir hafta eğitime gidebiliyosun seni gönderelim diyo hocalar bazen eşimde gelebilirmiş hatta amannn bana zor geliyo yaa bi sürü işlem aslında ne güzel olur bi litvanyaya polonyaya gitsem; genelde oralara gidiliyo
ikeada çk güzel şeyler var yaa reklamlardada gösteriyo yaa aslında ordan kiraplık filan alınır derli topluda olur daa kim gidecek gezecek kim alacak
bende koycam kızlar evimin resmini fekat 20 aralıktkaydirigubbakcemile3a dolaplarım takılcak o zaman koyayım biraz toplansın yüklüüğm yoksa giriş kapının arkasıntavana kadr yastk yorgan güzel görünmüyo ama tabii bende baştan söyleyim benim evimde çokkk sade öyle pek uyum aramayın yanii tabii fikirlere bende açığmı renklerdirmek isterim biraz az maliyetli şeylerle
ayşegülcüm başka şeyleri araştır bakalım belki daha iyi bi fikir gelir aklına ben ağdaya 25 e gidiyorum aslında paket 25 tümü 50ymiş ama arkadaş vasıtasıla gittiğim için banada öyle yapıyo çok ucuz dimi hemde süpermiş yaa hamileyken o kdar düşünüyoduk keşfetseymişim bunu keşke bugün gidecektim hatta ma tlf cevap vermiyo bazen kuaföre iniyomuş aşşada heralde artık yarın yada pzt giderim arefede saçımı boyatcam görümceme palettenin yeni renleri var ya ışıltılı kahvler onlardan alayım bari aslında kampüe açılan 20 ye boyuyo ama şimdi orayada gitsem akşam geç kalırım öğrencilerde gitti evlerine dolmuş bulup eve gelmem zor olur en iyisi esk de boyatmak

eşim sabah nöbetten geldi çok kür görüştük özlemişim yaa o gelene kadar bende elmlı kurabiyeyle poğaça yaptım kahvaltıya sonra çarşıya çıktık ece yorulunca döndük ikiside uyuyo şimdi birazdan kalkarla eşim öğrencisine gider ece yemek derken akşamda arkadaşlara gidecez oturmaya daha haberleri yok ama inş evdelerdir

hee bu arada ersağ diye bi temizlik ürün markası varmış kızlar yaa bitkisel türk malı sitesine giriyorum sponsor istiyo üye olmak için amway filan gibi heralde aslında bunlardanda alan olur çamaşır deterjenları filan güzemiş bide fosfat filan yokmuş içinde sağlıklı bende almak istiyorum ama hiçç yapan yok çevremde bu işi

bunaldim yaaaa..yarin saglik semineri verecem ama hala slayt filan hazirlayamadim...bu aralar uyku problemi var zeynebin..yandimki ne yandim..kendime zaten zaman ayiramiyorum,esim tam iyilesmedi bi iyilessse tabi bide carsamba sinavi var adamcagizin,bide onu atlatsa biraz zeynebe baksada bende dinlensem,okadar yorgun hissediyorum ki kendimi..hala sabah bulantilarim var..test yapmadim,okadar düsük ihtimalki hamilelik yyok denecek kadar benim kendime teshisim yogun stres..her ne kadar takmadigimi düsünsemde zor günler atlattik burda yazdiklarim sadece ufak bi kimsiydi ama sükür gecti..

yasemin bnmde sana teşhisim stresss .. her zaman dıyorum senın uzerınde o yaban ellerde cok yuk var tek başına .. onun stresı ama sabrın sonu selamet...

inşallah

SEVDACIM BU DA SENIN IICIN YENI CEKTIM O PERDEYI EŞIM YAPTI DOLABIN DESENI VAR UZERINDE BIRDE SIYAH FONLUGU VAR BNM TELIMLE PEK BELLI OLMUYOR HAFIFI SıMLı BıŞEY
GECEN GUN HALIMDAN BAHSETMIŞTIN YA ONUN ICIN KOYDUM

ılahi serpilcim keşkee öle bi şansımzı olsaydı vallahı hemen gıderdım sıkıldım cokk ıcınde bulundugum durumdan..

ben almanyayı sevmıyorum ama .. eşıme dıyorum kı sen gıt bı yerleş sonra bızı aldırırsın ordan da ıngıltereye gecerız dıyorum :))))))))
hanı ben londrada yaşadım ya 1 yıl kadar orayı daha cok bılıyorum fln dıyorum senı gezdırırım hesabı :)))

keşke oyle kolay olsaa tey tey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…