2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Aralla sıtede gezerken.. uzerındekı herşeyı ıngılteredekı ablam getırmıştı ama
ozellıkle eldıvenlerını cok sevdı Aral duşmesınler dıye hep oyle kaskatı tuttu parmaklarını yavrum :)))))

kardan adam gibi olmuş Aral
çok tatlılar bunlar yaa..evin neşeleri..
allah yokluklarını göstermisin....

maşşşaaallllaaah arala ya yerim ben seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cicileri çok güzelmiş annesiiiiiiii

yerler taş diye bahsettiğiniz bumuydu denizcim siz buna taşmı diyosunuz ya bizimkini görseniz taşların şahı hakiki afyon taşı hahahahaha:))))) ben böyle olsun isterim yerlerimin benim tuvaletimde bile böyle taş yok köy tuvalaeti gibi kapkara taşşşş daha doğrusu beton derler demi ona ha ondan işte

herkese ıyı hafta sonlar kızlarrrrrr bnm herıf geldııı addaya gıtcezzz yazarım soraa optum

aaaaaaaaa denizcim bizde yarın
gidiyoruz as merkeze
keşke aynı güne denk gelseydi çok üzüldüm şimdi bak tühhh
kendim için kıyafet bakıcam bende
zeynebin bayrakmlıkları var geçen bayram 3 takım almıştım doğrudüzgün hiçbirini giymedi bile
almıcam bu bayram

aralın cicileriçok güzel
şanslı çocuk yurtdışından giyiniyo

kızlar bu fikri deryadan çaldım :))
geçen gün hamilelik resimlerinden böyle birşey hazırlayacağından bahsetmişti
benimde aklıma zeynebin doğumdan itibaren her ay çekilmiş fotoğraflarından bunu yapmak geldi
208 mayıstan 2009 mayısa
12,ayada doğumgünü resmini koydum
nasıl olmuş?
bunu fotoğrafçıda bastırcam ama bugün sorduk 25 tl istedi çok yaaaaaa
bende yazıcıdan fotoğraf kağıdına kendim çıkarıp çerçeve yapıcam
gerçi onların yaptığı kadar kaliteli görüntü olmaz
bakalım belkide bastırtırım yaaa

buda bugünkü hali
nerden nereyeee
zaman ne çabuk geçiyo kızlar
rabbim eksikliklerini göstermesin inşallah aminnnnnn

o kadar büyüdü artık kendi mamasını bile hazırlıyo benim kızım
[

toka tutacak kadar uzadı saçımızda

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar gezzmekten geldik ece hanım uyudu çok şükür
arala ve zeynep e maşallah koca çocuk oldu artık bunlar yaa ne kadar çabuk büyüdüler Allah sağlık versin hepsine
ayy ewet deniz gitsin gelmesin bi daha sonrada sizi aldırsın yanına ohhhhh süper olur yaa hem ablanda varmış ingiltereye yerleşirsiniz işte ahhh ahhhhh ablamla aynı şehirde oturmayı çok isterdim bizde eskişehire gidelimmm yaa yaa memuriyette oluyomuş biliyomusun eşimle birlikte gitmek senin masraflarını zaten kurumun karşılıyo mesela eşinin yüzde bilmem kaçını karşılıyomuş filan çok bilmiyorum tabiiii yaa bizim hiç bişeyden haberimizi olmadan okumuşz valla şimdiki çğrenciler öyle bilinçli ki 1çsınıflar bile geliyo hemen yurtdışında okuyabiliyomuşuz başvurcaz biz diye aferin valla hepsine dil mil yok ama nasıl da güveniyolar kendilerine
yasemin biz gurbette zorlanıyoruz diyoruz ama senin işin çok daha zor bee istediğinde gelip gidemezsin bi sürü şey streesiz yaşa bakalım kolaysa inş geçer bu günlerde dönersiniz sizde türkiyeye
sevdacım zeynep ne maması hazırlıyo kendine maşallah diyelim cicibebe yiyomu hala yaşında bırakmıştık biz bi daha vermedim bayatlamış geçende kalanlarıda attım sütünde içiyomuş ya kimileri ece onu hiçsevmedi ben artık sütü ısıtıp direk veriyorm ne bal ne şekerle , balın hiçbi besleyicilik dğeri kalmıyomuş süte koyunca tatlandırmak amaçlı koyulmuş oluyomuş bende sade verdimiçti böyle devam gündüzde azalttı çok şükür ama eli hep dolu olcak meyve üzümfındık filan yiyipgeziyo bi elindede ıhlamuru (son günlerde içmekten ziyade başladı yine dökmeye bıktı heralde dönem dönem oluyo bunlar)

haklisiniz stresten galiba 2 gündür daha iyiyim...bayramda orda olmayi ne kadar isterdim planda yapmistim ama tutmadi..8 senedir bayrama 1 kere denk geldim..2 senedir en azindan ailem var..bizde bir aileyiz bu insani daha cok rahatlatiyo okurken bazen bayram gününe sinav denk gelirdi..ders denk gelirdi..insan garip oluyo..alistik artik sanirim..

zeynep çok tatlı ve marifetli bir kız yaa şunabak..maşallah nasıldabüyüdüler ahhahh çok güzel olmuş sevdacım....

bu arada ecrin hakkında bir şey yazmak istedim ecrin yaklaşık 2 haftadır bilemediği şeylere bune anne diye soruyor ve benim anşatmamı istiyor sonrada kendi söylüyor ....

maşallah banada boyu uzamış geldi..
en son resmine göre...
kız işte annesine nede güzel yardım ediyor..
sandelyeye çıkınca karıştırmıyormu ortalığı ardayı öyle düşünemiyorum..

maşallah banada boyu uzamış geldi..
en son resmine göre...
kız işte annesine nede güzel yardım ediyor..
sandelyeye çıkınca karıştırmıyormu ortalığı ardayı öyle düşünemiyorum..

karıştırmazmı atikecim
nevarne yok lavobonun içine atıyo
ayrıca orası zeynebin yemek teme yeri elimdetabak görsün hemen sandalyeyi tezgahın nde önüne itliyo orda yicekmişi bende o oynarken tıkıyorum ağzına :))

günaydın kızlar
haftasonu yine bi hızla geçti gitti yaww offfffff sevmiyorum pztleri bide dün eşim yine gitti nöbete adamla görüşemez olduk yaa görüşüncede ece bizim konuşmamızı bile istemiyo değil yanyana oturmak ne söylersek eceye söyler gibi söylüyoruz kaydirigubbakcemile3 yoksa kızıyo hanımağa ; bide babasına kesinlikle bişey vermiyo kumandayı alıp bana getiriyo yiyecek bişeyler getiriyorum babanada ver diyorum vermiyo ben verincede gidiyo alıyo elinden benim ağzıma kadar veriyo çok fena oldu sabah birlikte geçiriyoruz çoğu zaman iyi dersler diyip ecede çantasını sürüklemeye çalışıyo veriyoruz babasına şimdi babası salona ders çalışmaya gidiyo mesela ben gidiyorum dediğinde bile ece çantasına koşup iyiaaa diyo hep adamı göndermeye çalışıyo evden delikafadulden eşim de diyo görmeyince çocuk beni istemiiicek galiba artık diye ama bide bakıyoruz gidiyo öpüyo beni öpmüyo öyleee

cumartesi akşamı arkadaşımın oğlunu aldım kucağıma ecenin kıskanma huyu yoktu gördü beni bi dudak büktüüüü ağlamıyoda az daha kalsa ağlıııcaktı ama o dudak büküşünü görünce içim parçalandı çok içlendi çookkkkkk aşkım benim yaa evde sürekli atçılık trencilik oynuyoruz biz artık bide dün akşam beni kaydırak yaptı çıktı çıktı kaydı bacaklarımdan :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…