2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada ecrin hakkında bir şey yazmak istedim ecrin yaklaşık 2 haftadır bilemediği şeylere bune anne diye soruyor ve benim anşatmamı istiyor sonrada kendi söylüyor ....

bu kızın konuşmasına hastsyım yaaa
zeynepte bayadır bune diye soruyo ama ecrin gibi yanına anne ekleyip cümle kuramıyo
maşallah kız sana ecrin

serpilcim merak ettim senin eşin öğretmen nöbete kaldıdiyosun gece okulunda falanmı öğretmenlik yapıyo

serpilcim cicibebe benim en büyük kurtarıcım yemek yemediği zamanlardagüçlü besleyici tok tutacak bir karışım hazırlryorum severek yiyo o zaman
mesela içine bal yumurta srısı dövülmüş ceviz muz koyuyorum
bazende pekmez tahin koyuyorum
tıpkı bebekliklerinde olduğu gibi
mecburen yemeğinini yemeyice bu sihirlikarışımdan yiyo

off süpermişş yaa ece hayatta yemez öyle bi karışım maşallah zeynep e ece zaten bebekken de sevmezid karışık şeyleri kayınvalidem hep bu gurme olcak derdi halaa tadı tuzu yerinde değilse hayatta yediremezsin önce diliyle bakar iyiyse açar ağzını

eşim anadolu lisesinde öğretmen sevdacım orda yurt var ordaki öğrencilerin başında belletmen olarak kalıyolar genelde haftada iki yazarlardı ama bu hafta gün aşırı kaldı bizde acayip sarsıldık

maşallah ecrin e valla o aştı artık özneli yüklemli cümleler kuruyo maşallah diyorum kocaman başka söylencek bişey yok bize dha var oralara gelmemiz için iki yaşında kurar heralde cümle

sana da günaydınn yasemin hoşgeldin

Eneste su isteyip ağzında tutmaya sonra da fışkırtmaya başladı....
Hafta sonu ben kızdım buna iki kere falan anca yapabildi...
Annanesi su vermiş yine bu ağzında tutmuş... Anne geliyo diyince hemen yutuyomuş...
Annem diyo bu beni bişeye tutmuyo senden korkuyo lmaz:

yaramaz enese de bak kimden yüz bulckaalrını biliyolar pek takmıyolar başkalarını
ecede baban geliyo diyince nasıl kaçıyo kafasını çarpacak biyere diye korkuyorum yapmada diyemiyorum geçen gün çaydanlığı çıkarmış kapağını açıyo tükürüyo içine geri kapatıyo bikaç kere yaptı sesimi çıkarmadım mutfaktayız koşsa masaya filan çarpar sıkıldı baktım bayaa da tükürmüş içine delikafadulden

bizim kücük hanimda eline geceni atiyo sonrada neolllduuuu düstü diyo bde ayyyy diyo..
dün seminered gittim geldim beni nasil özlemis öpüyo öpüyo gülmekten yikildim babasida gülüyo hep böle cana yakin kizim olsun isterdim cok sükür...
ona masa sandalye siparis etmistim hala gelmedi insaallah bayrama kadar gelir,bugün cikip alisveris yapacam süsler alacam bayram icin..artik bizde aileyiz bayram yapalim dedim
esracim onu zeynep cok uzun süredir yapiyo susadigi kadar iciyo sonrasini agzinda tutup cup üzerine..bide bana bakiyo eger bende ona bakiyosam ya kaciyo yada elindekini veriyo..
o karisim bizimde kurtaricimiz dis zamanlari kati yemek istemezse ogün kahvaltiya yapiyorum biskuvi süt bal peynir ceviz bazen meyve duruma göre..zeynep en cok bögürtlen recelini ve taze peniri ekmege sürünce yemeyi seviyo..

günaydııııııııın herkese slmlar kızlar ayyy ne güzel yiyomuş sizinkiler bizimki hala iştahsız sinir ediyo valla ecrin 2benim oğlan ben öyle diyorum artık kızmassan yasemincim aynı kaderi paylaşıyoruz arkadaşım konuşmaya gelince ecrine kocaman bi maşallah valla ne akıllı cimcime bizde hala tık yok anne baba dede mama guh yani su düt düt miyav hav hav balona bide ba diyo merhabada var yani kısacası hala aynı kelimeler ne eksik ne fazla sadece bu kadar bu ara yeni tek cık yapmasını öğrendi çiş yaptınmı diyorum kafayı kaldırıp cık yapıyo yapmamış yani :)

birden konuşcak bunlar ayşegül ecede sürekli bişeyler söylüyo ama çok nadirdir cümle kurması ama herşeyi söyler buda yetiyo zaten
yaa ecenin dişleri lekeleniyo floru düzenli kullanmıyorum ondanmıki yaa santaferde veriyorum ya arada zaten 6 dişiiz var daha onlarda başlamış lekelenmeye başlarda dişlerini fırçalıyodu sıkıldı artık dilini fırçalıyo filan
pedotonlojide arkadaşım var msni açmadı ona sorcam bakalım napabiliriz temizlemiyorum genetik filan olabilirmi acaba görümcemin oğlunun çürüdü kırıldı hep demişimdir önedende ecenindemi öyle olcak yaa çok üzülürüm mafoldumben

gunaydın kızlarrrr ıyı haftalar dılıyorum

serpilcim bende calışırken sevmezdim p tesileri :))
yazdıkların okudumda cok guldum yaa baylıyorum bu eceye maşallah .. ne hinlikler bılıyor aral gıbı:))
aralda bızı salıncak ve kaydırak olarak kullanıyor ve babasıyla benı pek yaklaştırmıyor
bız evde eşımle hala odadan daya gıderken bıle bazen el ele tutuşuruz hemen gelır yanımıza.
yada muhakkak sarmaş dolaş otururuzz 2 dakkada bır bırbırımzıı operız aralda bunları gore gore heralde alıştı artık gecen gun geldı bı bnm alnımdan optu bı babasının alnından optu sonra kafalarımızı tututup bırbırımıze cevırdı yuzlerımızı yanı bızde bırbırımızı opucekmışızz oyle 3 lu baya bı opuştuk arada ben babayı opuyom o aralı aral benı ben aralı derken baya karıştırdık Şeniz
bırde bız alt katta oldugumuzda babaanne dede baba anne hepsı yanında ya cokkkkk mutlu oluyor neler konuşuyor neler hep bır arada olalım ıstıyor
bı dedesıne koşup dedddeee
bı annneeee bı bbaabbaaaa uzata uzata soyluyor kuçuk bır buzağı misali :))))

ayyy inanmıyorum şimdi facede gördüm nurancım senin ikizinmi var ayyy tıpkı aynısınız yaaaa tek yumurta ikizi herhalde değilmi

delikafadulden aynen ecede öyle deniz uzata uzata konuşur annneeeeeeee babaaaaaaaaaa eceeeeeeeee daaaatttttt(saat) tataaaaaaaaaaaa (kafa) elllllllll ayaaaaaaaaaa babakkkkkkkkkkkkkkkk çok hoşuma gidiyo öyle yapması
bide püşmelerimiz bizimde hiç bitmiyo mmmmmeeeeeeee diye diye öper bide bizi öpüştürür sıpa yaaaa aralla ne kadr benziyo yaptığı yaramazlıklar

kızlar as merkeze gıdıcez demıştım ya
gıttık c tesı akşamı orda kocaman bır oyuncakcı vardı arala zeka gelıştırıcı bı suru oyuncak aldık
parklarda oynadı salıncaklara bındı

sefanız olsun denizcim nede güzel eğlenmişsiniz aldığınız eğitici oyuncakları çok merakettim yazarmısın canım......

ayşegülcüm hiiiç alınmam canım tescilli minik benimkii daha yenice yarım kase 2 öğün yemeye başaldı bakalım inşallah arkası gelir kafayı yediriyor bana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…