sevdacım sanki boyu çok uzamış geldi bana....
bu arada ecrin hakkında bir şey yazmak istedim ecrin yaklaşık 2 haftadır bilemediği şeylere bune anne diye soruyor ve benim anşatmamı istiyor sonrada kendi söylüyor ....
günaydın kızlar
haftasonu yine bi hızla geçti gitti yaww offfffff sevmiyorum pztleri bide dün eşim yine gitti nöbete adamla görüşemez olduk yaa görüşüncede ece bizim konuşmamızı bile istemiyo değil yanyana oturmak ne söylersek eceye söyler gibi söylüyoruz kaydirigubbakcemile3 yoksa kızıyo hanımağa ; bide babasına kesinlikle bişey vermiyo kumandayı alıp bana getiriyo yiyecek bişeyler getiriyorum babanada ver diyorum vermiyo ben verincede gidiyo alıyo elinden benim ağzıma kadar veriyo çok fena oldu sabah birlikte geçiriyoruz çoğu zaman iyi dersler diyip ecede çantasını sürüklemeye çalışıyo veriyoruz babasına şimdi babası salona ders çalışmaya gidiyo mesela ben gidiyorum dediğinde bile ece çantasına koşup iyiaaa diyo hep adamı göndermeye çalışıyo evden delikafadulden eşim de diyo görmeyince çocuk beni istemiiicek galiba artık diye ama bide bakıyoruz gidiyo öpüyo beni öpmüyo öyleee
cumartesi akşamı arkadaşımın oğlunu aldım kucağıma ecenin kıskanma huyu yoktu gördü beni bi dudak büktüüüü ağlamıyoda az daha kalsa ağlıııcaktı ama o dudak büküşünü görünce içim parçalandı çok içlendi çookkkkkk aşkım benim yaa evde sürekli atçılık trencilik oynuyoruz biz artık bide dün akşam beni kaydırak yaptı çıktı çıktı kaydı bacaklarımdan :roflol:
gunaydın kızlarrrr ıyı haftalar dılıyorum
serpilcim bende calışırken sevmezdim p tesileri :))
yazdıkların okudumda cok guldum yaa baylıyorum bu eceye maşallah .. ne hinlikler bılıyor aral gıbı:))
aralda bızı salıncak ve kaydırak olarak kullanıyor ve babasıyla benı pek yaklaştırmıyor
bız evde eşımle hala odadan daya gıderken bıle bazen el ele tutuşuruz hemen gelır yanımıza.
yada muhakkak sarmaş dolaş otururuzz 2 dakkada bır bırbırımzıı operız aralda bunları gore gore heralde alıştı artık gecen gun geldı bı bnm alnımdan optu bı babasının alnından optu sonra kafalarımızı tututup bırbırımıze cevırdı yuzlerımızı yanı bızde bırbırımızı opucekmışızz oyle 3 lu baya bı opuştuk arada ben babayı opuyom o aralı aral benı ben aralı derken baya karıştırdık Şeniz
bırde bız alt katta oldugumuzda babaanne dede baba anne hepsı yanında ya cokkkkk mutlu oluyor neler konuşuyor neler hep bır arada olalım ıstıyor
bı dedesıne koşup dedddeee
bı annneeee bı bbaabbaaaa uzata uzata soyluyor kuçuk bır buzağı misali :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?