2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ecrin küçükken bende öyle yapıyordum çoktandır yemiyor artık hep böyle bu yaramazlar .....ama maşallah kız olarak herhalde bir benimki yardımetmiyor hiç etmiyor yaa asla sevmiyor bilerek yapmıyor duyuyor ama alıyor eline ianadına başka şeyle uğraşıyor ....klava:

kızlar bilgisayar muasebe kursuna yaılıyorum 5 yada 6 ay sürecekmiş ve sabahtan akşam 4 kadar haftasonları yok umarım iyi olur benim ve ecrin için k.valdem ilgilenirim dedi..arada da annemede bırakırım iş bulabilmeme için şart artık evde de canım sıkılıyordu ecrinde iyi maşallah kendini anlatıyor birtek yeme sorunu var akşam ne yemesi gerekiyorsa hazırlarım arrtık bende ..çünkü çok titizim bu konuda ecrin az yediğinden yada hiç yemediğinden vitaminli olsun istiyorum hep..,

serpilcim sen günlük çalışan bir anne olarak senden bir kaç. tio almak istiyorum ama nasıl başediyorsunuz siz ..her gün sen neler yapıyorsun ben hiç ecrini birilerine emanetetmedim de ....

merkezde oturmanın keyfini çıkarın..zavallı oğluşum konya merkeze özelliklede büyük alışveriş merkezlerine gidince manyak oluyor çocuk nereye bakacağını şaşırıyor..
bizim bulunduğumuz yerde park bile yok malesef...
tek eğlencesi ben ve babası..
bu arada biz babyada anne diyoruz...

yasemin iyi olur senin için de bence evden biraz uzaklaşman ama ne kadr uzunmuş ya kurs saatleri birden ağır gelebilir ecrinede Allah kolaylık versin
ben kayınvalidemler gittkten sonra kısa bi süre bakıcısına alışana kadar çorbasını yapıyodum artık bakıcısı yapıyo ben diyorum mesela dolapta pilav var ister çorbada yapın kahvaltıda genelde patates yer kıyma çıkardıysam yada köfte yaptıysam köfte yapın ben yaptım pişirin filan derim başlarda diyodum ıhlamur içsin pekmez koy bira zgeç uyursa iyi olur sütü az içsin filan şimdilerde öğrendi artık bide oyun oynarken kalemler elindeyken koşmasın köşelere çarpmasın çarparsa merhemi şurda falan filan derim zamanla alıştıkça öğreniyolar zaten

sağol canım bilgilerin için benim için hem iyi olacağından bir de işin içinde mddiyat var artık bişeyler ypmalıyım ne yapayım...ecrinlede ilgilenirim bir şekilde diyorum bende..

atike bizim burası öyle valla bi tane parkı var kaluubeladan kama demir kaydırak salıncaklar filan paslanmış bitane büyük marketi var avm gibi bişey orda ecede kendinden geçiyo ama oyuncakçı dükkanı bisürü mağaza filan nerdeeeeeeee bizde eskye gidince kendimizi kaybediyoruz çocuklar neler yapmaz :lepi:

bizde canım market bile yok bu yüzden ne zaman esk.merkeze gitsek eşim özellikle bu knuda çok hasas ecrinide götürüyor...

ben çıkıyorum kızlar eşim geldi yemeğe götüreyim siz dedi ecrini sallıyorum iyice uykusunu alsında huysuzluk yapmasın ..herkese iyi akşamalr....

bugün batuhanın bıraktığı kadar temizlik yaptım
yarında kız kardeşim gelicek annemde batuhanı götürücek rahat temizlik yapalım diye
batuhan öğlen 1,5 saat uyuyo o sırada yemekmi yapiyim temizlikmi şaşırıyorum
kalktıktan sonrada hep beraber oynayalım diyo bulaşığı bile yıkarken bacağıma sarılıp bağırıyo gel diye

yasemincim kursa gitmen çok iyi olmuş hem evdende biraz uzaklaşmış olur stres atarsın
bende batuhanı bazen babaannesine bırakıp dışarı çıkıyorum bir iki saat bile bana çok iyi geliyo

bu arada muhasebede takıldığın bişi olursa yardım ederim bi muhasebeci olaraktan:lepi:Şeniz

batuhanda onu çok yapıyo bazen bana farkettirmeden suluğunu alıp kaçıyo üstü başı yerler hep su oluyo
bazende suyu ağzına alıp gargara yapıyo gııı gııı diye :))
bide bardaktan bişey içtiği zaman puf puff diye fokurdatıyo kabarcıklar oluşuncada alkışlıyo kendini

canım batuhanda aynı az kelime biliyo anlamsız konuşuyo ama birden açılacaklar herhalde
batuhanda babamdan behh kelimesini öğrenmiş sürekli behh diyo. behh'te biz azeriyiz evde annem babam hep azeri diliyle konuşluyolar kardeşim babama bişey sordu babamda "behh tabi öyle" dedi batuhanda başladı behh behh demeye

batuhan canı sıkıldığında geliyo bilgisayarın başına düğmesine basıyo açılmayınca eğiliyo fişe bakıyo takılı değilse annnnneee diye bağırıyo bilgisayarı aç diye açıncada ali babanın çiftliğini istiyo onu açıyorum dinliyo çok hoşuna gidiyo

ben geldim yemeğimizi yedik sağolsun garsonlar ecrinle çok ilgilendiler ecrinde her zaman diyorum ilgi manyağı bayıldı bayıldı kendisiyle ilgilenilmesinden çok hoşlanıyor bizde rahat rahat yedik yemeğimizi tatlımızı ama artık sonuna doğru sıkıldı mama sandalyesindeydi birde yan masada oturan bir adam vardı ona amcaa ammcaa diye bağırıp onunla konuşmaya çalışıyordu amcada kalktı yemeği bitince gitti ee zilli bizim yanlız kalınca bastı yaygarayı artık indi bütün resteraandı gezdi herkesle takıldı masaları dolaştı kendi garsonlarla gezdi bu arada da zararlar yaptı kola kutularını bazı yemekleri yerlere attı suyu döktü bardak istedi vermişler eline bizde giderken koyalım dedik çok kızdı alınınca elinden eline geri verincede osinirle attı yere vukatlarımı şükür bu kadardı eskiden hiç durmuyordu ....

sağol bitanemm çok sevindim iyi olur valla öğretirsin bana .....

ikizin var yaa ne güzel bişey...

ayy ne güzel yasemincim işler bulmuşsun kendine bende bugün göz dr.una gittim gözümde yıllardır alerji var ve beni öldürcek kıvamda hergün kızarık kızarık geziyorum bide ağrı çok yapıyo yanma kaşınma falan eskidende dedi şimdiki dr.da dedi kış olsun yaz olsun güneş gözlüksüz çıkmıcaksın dışarı dedi yine verdi çeşit çeşit damla hep kullandım damla bugüne kadar hiç fayda sağlamadılar bu dr.uda kırmayım kullanayım bakalım yine bakalım nolacak gözümün numarası büyümemiş allahtan aynı hipermetrop ama oda normal bi şey değil gizliymiş o ne demekse anlamadım kendini çok göstermek istemiyor herhalde diyorum ben :))) ya hadi yaz neysede kışın güneş gözlüğü nasıl takayım ben ya zaten gözlükten hiç haz etmiyorum ben nolucak bu hal bilmiyorum kör gibi hissediyorum kendimi heryer karanlık öyle sevmiyorum renkli görmeyi seviyorum ben

nurancım desene sende hamile kalsan ikiz riskin var aman dikkat olcaksa batuhan olsaydı demi 2.de ikiz zor ya 3çocuk olur çünkü ilkinde olsa bida yapmazsın en azından :)) bu arada çok tatlı ya ikizinin olması aynı sınıflardamı okudunuz birbirinizin sınavına girdinizmi hiç ben olsam o olayı yapardım ha bide eşin baldızla karıştırıyomu seni komik olurdu ya oluyodur buna benzer maceralar varsa paylaşırmısın komik anılarınızı ben çok severim ikiz olma durumunun espirili yönlerini

ayyy bu arada unutmadan serpilcim ve atikecim öğretmenler gününüz kutlu olsun kızlar ya başka öğretmen yoktu demi kızlar arkadaşalardan ben hatırlamıyorum unuttuğum varsa affola nolursunuz aklımda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…