karıştırmazmı atikecim
nevarne yok lavobonun içine atıyo
ayrıca orası zeynebin yemek teme yeri elimdetabak görsün hemen sandalyeyi tezgahın nde önüne itliyo orda yicekmişi bende o oynarken tıkıyorum ağzına :))
yasemin iyi olur senin için de bence evden biraz uzaklaşman ama ne kadr uzunmuş ya kurs saatleri birden ağır gelebilir ecrinede Allah kolaylık versin
ben kayınvalidemler gittkten sonra kısa bi süre bakıcısına alışana kadar çorbasını yapıyodum artık bakıcısı yapıyo ben diyorum mesela dolapta pilav var ister çorbada yapın kahvaltıda genelde patates yer kıyma çıkardıysam yada köfte yaptıysam köfte yapın ben yaptım pişirin filan derim başlarda diyodum ıhlamur içsin pekmez koy bira zgeç uyursa iyi olur sütü az içsin filan şimdilerde öğrendi artık bide oyun oynarken kalemler elindeyken koşmasın köşelere çarpmasın çarparsa merhemi şurda falan filan derim zamanla alıştıkça öğreniyolar zaten
ayyy inanmıyorum şimdi facede gördüm nurancım senin ikizinmi var ayyy tıpkı aynısınız yaaaa tek yumurta ikizi herhalde değilmi
batuhanda onu çok yapıyo bazen bana farkettirmeden suluğunu alıp kaçıyo üstü başı yerler hep su oluyoEneste su isteyip ağzında tutmaya sonra da fışkırtmaya başladı....
Hafta sonu ben kızdım buna iki kere falan anca yapabildi...
Annanesi su vermiş yine bu ağzında tutmuş... Anne geliyo diyince hemen yutuyomuş...
Annem diyo bu beni bişeye tutmuyo senden korkuyolmaz:
günaydııııııııın herkese slmlar kızlar ayyy ne güzel yiyomuş sizinkiler bizimki hala iştahsız sinir ediyo valla ecrin 2benim oğlan ben öyle diyorum artık kızmassan yasemincim aynı kaderi paylaşıyoruz arkadaşım konuşmaya gelince ecrine kocaman bi maşallah valla ne akıllı cimcime bizde hala tık yok anne baba dede mama guh yani su düt düt miyav hav hav balona bide ba diyo merhabada var yani kısacası hala aynı kelimeler ne eksik ne fazla sadece bu kadar bu ara yeni tek cık yapmasını öğrendi çiş yaptınmı diyorum kafayı kaldırıp cık yapıyo yapmamış yani :)
yasemincim kursa gitmen çok iyi olmuş hem evdende biraz uzaklaşmış olur stres atarsın
bende batuhanı bazen babaannesine bırakıp dışarı çıkıyorum bir iki saat bile bana çok iyi geliyo
bu arada muhasebede takıldığın bişi olursa yardım ederim bi muhasebeci olaraktan:lepi:Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?