2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selammmmmmm

aral bey benı bu saate kadar mahfettı allahım bu kadar yaramaz bu kadar elı hızlı bu kadar hareketlı bır cocuk daha gormedm ben babaannesıyle ben haşat durumdayız şuanda...
aşağıdaydım bu saate kadar yenı bıraktım geldım o da kaçtım uyumuyorda..

BENDE TUM OGRETMEN ARKADAŞLARIMIZIN GUNUNU KUTLUYORUM..
ayşegulcumn atike ve serpile gülşahı ve eşinide eklemek istiyorum.. onlarda ogretmenn
kutsal arkadaşlarımız bızım :) kucak dolusu sevgılerrrrrrrr

slm kızlarr öğle arası bi koşu ağdaya gittim geldim taaaa merkeze yaa yoruldum valla akşam hem kocama sofra hazırlıııcam hemde valiz hazırlııcam kalmasın akşama bu iş de dedim
ayşegül sağol canım inşallah yaparım bi gün mesleğimide öğrencilerimde kutlar
elifnihal de öğretmendi pek girmiyo gerçi ama onun ve atikenin ve tüm öğretemnlerimizin gününü kutlarım bende
dün akşam pasta yaptım eve gidincede balık salata sofra kurcam bakalım ece kaç dk masada yedircek bize
güneş gözlüğüünü bende hiç sevmiyorum burnumu ve başımı ağrıtıyo hadi yazın zorla kullanılıyoda kışın nasıl kullancaksın yawww görünce bide senin yazını geçen gün burda yemekhanede bi teyze büyük ihtimalle hoca gözlüke yemek yiyodu amma yazmıştık kadın hakkında numaralı mı ; dayak mı yemişşşşşşşşşş delikafadulden böyle yorumlar gelebilir sana da
nuran ayşegül yazınca fotolrına baktım yeni gördüm bende ikiz olsun büyük küçük olsun insanın kız kardeşinin olması ne güzel bişeydir yaa keşkem benimde olsaydı :çok üzgünüm:

yasemıncım kurs ısıne cok sevındım . ama saatlerı cok uzun geldı bana
ay bnmde anlamadıgım tek şey matematıktır nefrettttt ederımm hep sıfırdı okuldaykende matematıgım
sosyalım edebıyatım muzık ve resmım cok cok ıyıydı
bende ısterdım muhasebe egıtımı almayı hatat bır arastırayım olabılır belkı
ecrını dusunme sen yabacıya bırakmıyorsun sonucta bı ıkı zorluktan sonra alısıcaktır belkı yemeklerınıde daha ıyı yemeye baslar sana sımarıklıgı onun.. aralında bana....
valla ben arada kacıyorum cunku babaannesı sen olmayınca cok guzel oyun oynuyor yemek yıyor dıyor ben olunca acayıpp degısıyor yaa

atikecim sık sık hafta sonları çıkın valla hayat eve tıkılıp kalmakla gecmıo bee zaman cok cabuk ılerlıyor cocukların cevrelerını gormesı keşfetmesı acısından cok ıyı oluyor keşke devletımız her yere el atsa parklar yapsa guvenlıklı salıncaklar fln koysa ama nerdeeee yavruşlarda yararlşanamıyor bu sefer ış zorda olsa anneye babaya duşuyor cocugu uzak yerlerde haftada bırde olsa zar zor goturuyorlar eglensın ogrensın tanısın dıye
ben bu konuda cok sanslıyım her yerımız park dolu hemen hemen hergun yakındakı parklara gıdıyoruz aralla hatta gecen gun donen kaydıraklar varya ondan kaymak ıstedı aral bende tek kaymasın dıye kucagıma aldım onu bu arada parkta adamlar oturuyordu :)))) hepsı bana bakıodu
beraber kaydık oglumlaa cok zevklıydı hıccc umursamadım vallaaa bı kerede kolum sıyrıldı yıne kaydıraktan kayarken parkın olerısınde cay bahcesı var bahcesınde guvercınler var kocaman ev yapmıslar agacta onlara hergun onlara bakmaya gıdıyoruz bayılıyor aral bısıkletıyle gıdıyoruz sorna yuruyuz yolundan gerı donuyoruz
cok ısterdım her yerde boyle yerlerın olmasını bursa bu konuda kendını gelıstırmıs bı yer ıstanbulda bıle yok bu tur yerler

çok güzel imkanlarınız var deniz gerçekten aral çok şanslı bi çocuk bu konuda
eskişehirde parklar yönünden çok zengin her konuda öyle gerçi orda büyümesini çok istiyorum ecenin inşallah bizde yakın zamanda gidebiliriz kayınvalidemlerin sitenin bahçesinde park olmasına karşın tüm boş alanlardada parklar var ve deniz kumu filan getirmişler nasıl oynuyodu kuzum yazın orda şimdi iyice deli olur annemlerin orasıda öyle kezaa yaa bide çocuklar parka doydukları için yoğunluk kırma dökme filanda olumyo burda zaten bitane varr büyük küük herkes orda bide o kdar seviyolarki salıncağı sök götür kaydırağı kır at bilmem ne burası adam olurmu bi gün aceppp

yasemıncım arala bul taklardan aldık .
bırde uyazı tahtası hanı yazıyorsunozel kalemıyle sonra yandan dugmesını cekıp sılıyorsun ondan aldık bırde 6 tane kare küp aldık her taraflarında resımler var ust uste dızıyorsun sekıl yapıyorsun uzerlerındekı sekıllerı ogretıyorsun
matematıgım ıyı deıl tam kac sekıl var bılmıyorum 6 küpte
bır küpte6 tane olduguna goreeee :)))

yazı tahtamız bu yesıl sekıller varya tahtanın kenarında onlarda mıknatıslı ve tahtaya sekıller yapıyor cıcek fln aynı patates baskısı gıbı

bu arada bızde cok gelısmeler var (dılımı ısırayım maşallah ogluma dıyeyım)
tahtaha cızdıgım seylerı sormadan soyluyor
mesela agaç cızıyorum ağaşşş
çiçekkkkşş
kalp şeklini cok sevıyor ona karnını tutup oynatarak ap ap ap ap dıyor ben ona küt küt atar kalbımız demıştım ordan kalma sanırım
ev cızıyorums oyluyor ay dede dıldızzz (yıldız )
bazende ne cızeyım oglum dıyorum agaşş cıcek soyluyor sonraa hemen sılıyor ve el sallıyor sılınen şeklın arkasından.. yenısını cızmem ıcın hemen kalemı elıme tuturuyor
bu arada babası
banyodakı alet edevbatları ogretıyor :))))) amaa oyle zor seyler kı
her aksam banyodalar 10 dakıka aral soruyor o cevaplıyor
ogrendıklerı
kulak kurulayıcısı (kulah kulululuuu)
dış fırcası (diss fışaşıııı)
su sabun vs..
ama o uzun şeylerı nasıl soyluyor varya hepımız ılk duydugumuzda şok olduk (maşallah)

eskısehır ı cok merak edıyorum serpil .. bırgun ınsallah kısmet olur gıtmek gormek

ne güzelmişş aralın tahtası bizimkide onun en adiiisiiiii en bayaaasııııııı :roflol: dayanamz bunlara kırar iki gün sonra görürsün çok para vermeseydiniz kıskanç smileyyyyyyyyy :lepi: yok ya şaka biyana güle güle kullansın aral güzel güzle evler çizsin biride sizin olsun
küplerede çok güldüm deniz yaa bitanesinde 6 tane olduğuna göreeeeee ; soru çözdürür gibi demişsin ona benzer bişey gelmişti doğumgünümüzde ece şimdi ondakil şekillleri söylüyo arıyı görünce ali bababa diyo şarkıyla söylüyoruz saat demesine bayılıyorum daat üşşş diyo bide 3 lmuşş o çok geç olmuş hadi yatalım diyorum geliyo koluma bi sürtünüyo pisiciğim bide şeker istiyo mutfakta sürekli çekmeceyi boşalmamıza rağmen inanmıyo alıyorum kucağım boşaltıyoruz birlikte bi tane vercem bak başka isteme diyorum kesme şeker veriyorum bitince bi daha geliyo iki işaret parmağını gözünün önüne tutuyo çekee çekee diyo bi tane daha istiyomuş ama o parmaklarını yiyesin geliyo ya o kadar sevimli oluyo kii

deniz inşallah canım ben oraya bi taşınsam seni ayşegülü deryayı aynı anda misafir etmeyi çok isterim
inşallah gerçek olur hepsi bigün

ayyy doğaç kırdı bile mıknatıslı tahtasını üstüne bas basa kalemini kaybetti çiçek baskısıda sürünüyo yerlerde gerçekten pahalı olan şeylerden almamak lazım laptopu vardı yeni almıştık heceleri şekilleri alfabeyi öğretiyodu onuda bozdu attı acıdım valla verilen paraya 2 güncük kullandı yaaa kırılmaz oyuncaklara bayılıyorum simit şeklindeki halkalar mesela çubuğa geçiriyosun o hiiç kırılmaz hem zeka için bide legolar çok iyi ama onlarda evi çok dağıtıyo

bende çok isterim serpilcim hepimiz biraraya gelelim kısmet inş. olur
çok sıkıldım bende ya artık bu kış mevsiminden doğaç alerjik diye çıkamıyoruz dışarı arabaylada gidemiyorum gezmeye çok sis var burda bugün hastaneye dolmuşla gittim cesaret edemedim arabayla göz gözü görmüyodu çünkü nasıl hava bi görseniz bu sis kömür sisi ya millet kömür yakıyo herhalde doğalgaza zam geliyomuş yine yüzde 80 bu insanlar napıcak ya düşünmeden edemiyorum 4sene sonra bizde sivile kiraya çıkıcaz napıcaz diyorum gerçi şimdide donuyoruz hala saatlik yakıyolar gündüz yanmıyo hiç donuyoruz evde ısıtıcı yaksam doğaç odada durmuyo çıkıyo bende yakmıyorum daha çok hasta olur diye sıcaktan soğuğa geçmekten üstünü sıkı giydiriyorum napıyım

ŞOKKKK ŞOKKK ŞOKKKKKK::::::::::::::::::::::::::::::.................................

unlu futbolcu hızlı çapkın Aral Deniz yine bı guzelle yakalandııııı..
genc kızların yıldızı parlayan gozdesı sahaların unlu bekarlarındandan Aral Deniz
genç guzel bır kızla yakalandıııı
kım bu bayan acaba sayın seyırcıler...!!!!!!
magazın ekıbımızın flaşlarını yuzlerınde gorduklerı an adeta şoka gıren aral bey ve yenı sevgılısı yınede buyuk bır ozlemle opuşurken yakalanmaktan kaçamadııı

işte o annn.....

yakalandıklarını anlayınca adını sonradan ogrendıgımız selen hanımın bır yandan "napıyorsunuz ayollll sadece arkadaşız" demesı
bır yandan da kameralara gulumseyerek poz vermesı bızlere cok celışkılı geldı dogrusuuuu

aral bey hızlaa gaza basıp ordan uzaklaşmaya calışırken hanfendı yıne kameraları arayan gozlerle etrafa bakıyordu
bu kez pek bır endişeliydi gözleri yeni mankenlerimizden selen hanımın

ekibimizin soru sormasına fırsat vermeyen Aral bey sonunda hızla o sahil mekanından uzaklaştı yenı arabasıylaa ve yenı sevgılısıylee

ehh ne dıyelım mutluluklar Aral beyyy sırnaşık şey

ayyy bide serpil işte ondanda kışın gözlük takmak istemiyorum benim kullanmam gereken numaralı değil normal güneş gözlüğü ama abes oluyo işte insanlar düşünüyo noldu diye senin dediğin gibi bıktım valla bazen gözümü oyup atasım geliyo canım öyle yanıyoki fena ya bakalım işe yarar inş. bu damlalar günde 2 damlayı 6kez damlatacakmışım offf offf elimden düşürmeden yani

yok kızlar burası cok uygun bır yer sevda gıttıyse gormuştu onlarda pazar gunu gıdıceklermış keşke onceden haberleşseydıkk yaa.. ne bılem o tarafa gecıceklerını ben..
bu yazı tahtası 9 lıraydı
bul takı 6 lıraya aldık mesela dıgerınıde hatırlamıyorum o küpleri yanı
gıtar fln vardı cok uyguna babamız almadı yeter ulan dedııııı :))))
bırde kafamızı sısırecegını dusundugu ıcın almadık :)))

ay bırgun hep beraber olmayı oyle cok ıstıyorum kıııı amaa nerdeeee.... hem bıze bırgun hayatta yetmezzzz

ayyy yerim ben o çapkını yaaaa maşallah kazanova arala serpilcim bu resimlere benzer resimler hatırlıyomusun sende aynı tür araba falan hahahahah :) eceyle doğaçta böyleydi hele ev resimlerinde ama bizim resimlerde ece çok çapkındı doğaç olaylarda çok mahçup delikanlıydı :))))

ayşegulk bızımde merkezı sıstem yerden ısıtma sızınkıde oyleydı dımı
ama bızımde sabah 2 saat akşam 2 sat yanıyor sadece ona ragmen kışınm 300 u buluyordu aıdat
bırde bızım mutfaktakı ocagımız tuple yanı dogalgaz sadece evı suyu ısıtıoo anacım
ne sacma dımı

kızlarr dua edın bızımde bır evımız olsunnnn ıstanbuldan..
oyle cok ıstıyorum kı yaa hayalım oldu dogup buyudugum sehır resmen..

bizim yerden değil denizcim gökten ısıtmalı şaka bi yana full oil dedikleri zımbırtı sinir oluyorum ya ısınmıyo evvvv çıldırcam valla ankaradaki lojmanlar nasıl yanıyodu gümbür gümbür iklimi sıcakmışta ondan böyle yakıyolarmış yemişim iklimini lojman tepede ya soğuğun bağrında ama hele bi kiraya çıkalım kömürlü merkezi sistem ev bulacam özelliklede mutfağı kocaman odalarıda parkeli istiyorum sıcacık olsun istiyorum hayatta sevmediğim şey soğuk ev aşağıdaki komşu diyoki hergün temizlik yapıyorum evin kokusu gitsin diye küf kokuyo bu evler diyo ama alışcaz mecbur diyoz herkes sızlanıyo ya burda sızlanmayan kimse yok

:roflol:ayy çok güldüm arala çapkınada bak sennnn
banada eceyle doğaçıhatırlattı çok seviyorum öpmeyi valla sokakta boyuna göre gördüğünü öpüyo hala
yaa doğalgaza bende sinir oldum ayy şu seçimler gelsin artık her geçen gün daha da nefret ediyorum soyu sopu belli birine oy vermek lazım gelen gideni aratır derler ya bunları kimse aratmaz herlade aman neyseee bizde geçen sene en fazla 350 verdik her oda yanarken dereceyi kontrol ediyoruz 22 23 ü geçirmemeye altına düşürmemeye çalışıyoruz geceleride kısıyoruz ve iki odamızla mutfağı açmadık henüz ece kısa kolu çıtçıtlı üstüne body yelek yada hırka altındada kilotlu çorap eşofman bi çift daha çorap ve ayşegül geçen senki çarıkları vardı doğaçada alcaktım onlardan aldık yine onları giyiyo şimdilik iyi gidiyo ama zamlanınca ne kadar gelir nasıl ödenir bilmem of offfffffffffffff

yazı tahtasını ecede kırdı yaa laptopu geçen sene eskde sormuştum 10 liraydı almayı düşünüyorum gidince küçük basit bişey her harfe bi kelime harfleri teker teker bir iki şarkı bidesayıları söylüyodu abimin kızındada vardı

evet evet gordum face de o resımlerı yorum yaazdım dun

okudum canım yorumlarını şimdi nasıl cilveli ece demi serpil yandınız siz eceyle haaaa çapkın bi kız olucak gibi 2. bir paris hiltonmu yetişiyor acaba :))))) gerçi büyüyünce değişiyolar doğaç efendi hele bi erkek olduğunu keşfetsin biz durduramıcaz bunlar kız olsun erkek olsun ikizler burcu yav fenalar büyüyüncede fena olucaklar

derya nerelerde ya geceleride gelmemiş bakıyorumda bana fikirmi arıyo hala acep :)) valla bu piyasayı değerlendirmem lazım ama nasıl ilginç bişeyler bulup ticaret yapmalıyım bu hatunlara keşke kaş alma yüz bakımı falan bilseydim kursa falan gitseydim salak kafam burdakilerin yapamıcağı bişey olmalı yapacağım şey hepsi marifetli hatunlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…