2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

:lepi: ayyyyyy kokoş olsun süslü olsun gezsin kızım ama çapkın olmasın :mymeka: büyüsünlerde daha ne parmaklarında oynatcak onlar bizi erkekler sonradanmı açılıyo neee anlatmışımdır belki görümcemin oğlanla ablamın kızı arasında bi kaç gün var 2 buçuk yaşlarındalar elif enese ben gidiyorum sakın arkamdan gelme tamammı sakın arkamdan gelme demş gitmiş gelmiş enes bekliyo neden arkamdan gelmedin hııı diyomuş nazlı cilveli oluolar o yaşta bilee

kesınlıkle capkın bır kız olucakkk :))) yandı babası yandııı heheheh
aysegul bende evım olsun soyle olsun boyle olsun dıyee dıye
hayal kurmaktan ölcem buralarda be kardesım :)))
Allah gonlumuze gore versın
bızde de aral hıc kızla ılgılenmedııı kız gelıp gelıp optu aralı sevıo okşuyo bı gorseydınız hallerını kızın
anasıda cok guzel bı hatunduu arlla cıkmalarını saglıcazzz :)))

ay kızlar ne cok gıydırıyormussunuz oylee afacanları
arala kılotlu corap fln gıydırmıyorum ben henuz sadece evdeyken esofman ıcınde cıt cıtlı badısı
uzerınde bır t shırt ve bır penye (kalın olanlardan ama)
bır tane corap gıydırıyorum arada ev ayakkabılarını gıyrıyoruz
bırde ev terlıgı var beyımızn arada kendı gıdıp gıyıyor onları

aral ıcın varsa yoksaa hın hınnnnn hınhınnnn
yanı arabalar dıreksıyonnn hahahah resımlerde de gormussunuzdurr...

aysegul ben cok ıyı makyaj yapıyorum yaa bende burdakıkarılara makyaj yapam dıyorum ozel gunlerınde
ayrıca urunlerımde ıngıltereden gelıoo ama cogunu degısık alırım burdan harcayamam onlara :))))
kendıme kıyamıom :))))

pasif jimnastik filan yaptıramazmısınz nasıl oluyo bilmiyorum ama benim gittiğim kadın onu da yaptırıyomuş
yaa kayınvalidemlerin sitede bi kadın masaj yapan yatak almış kazıklanmışdaha doğrusu oda taksitleri bitee kadar parayla insnaları yatağına yatırıyodu düşününce bi sürü şey çıkıyo aslında evde yapılcak

ayyy deniz çok güldüm arala haaahahaaaa
gelinimizde çok güzelmiş kaynanadeniz:))

pazar günü bizde as merkeze gittik kendime kıyafet bakıcaktım ama o kadar kalabalıktıki ikiüç tükkana ancak girebildim ordada kendime bişey bulamadım zaten sinir oldum offff
ordaki oyuncakçıya girmedik biz denin dediya sanki bütün bursa ordaydı
as merkezin biraz üstündeki özdileğe gittiorda gezdik ordan gece bahçesivarya apsideyzi karakterini aldım kızımazaten ona bayılıyoducadı

köfteci yusufagidip karnımızı doyurup geldik

ayşegül deniz öyle bi kaç saatlik yanmayla evmi ısınır kızlar yaaa
oğlanları üşütçeninz iyi bakın yakışıklılara bizebu ay 84 lira geldi doğalgaz ama ben misafir odamla zeynebin odasını yakmıyorum 24 saat hiç kapanmadan yanıyorve ben kışın asla soğuk suyukullanmam sürekli sıcak suyla yaparım işimi anlıcanız azgeldi faturam
zamdan sonraney gelir bilemem odanın sıcaklığını 24 aşağı dddüşürmüyorum ben

evde para kazanılcak bi çok iş varmış kızlar düşününce bulunuyomuş demekki
ama ben kendi adıma düşünüyorumda bulamıyorum :)))))
yapabileceğim iş yok gibi

haberı nasıl hazırladım amaa :)))
sevdacım valla bnm evım sıcak oluyor yaa her katta 4 daıre var 4. katta oturuyorum yanlardan flnda ısınıyoruz yanı ust alt derken
kışın ogleden sonrada ıkı saat yakılıyoır valla aksı takdırde heralde 600 fln oderız aıdata hahahahhaa :)) yanı sureklı yansa demek ıstedım

sevdacım ya asmerkezde calısan gorevlı bır akrabamız var o da soyledı o guns adece adı degıstı dıye bırde fıyatlar fln hep aynı yanı
ben ordan bısey alamam kendıme hıc yeltenmedım bıle m&s fln vardı orda baskada dogru durust bır magaza gormedım ztn ben bızım ıcın
sevda sen bılıyorsundur altıparmak caddesını burda
ben ordan cok cici şeyler almıştım dogum gunu hedıyesı olarak
hemde cok uygundu oyle yerlerde farklı seyler bulabılıyorum

calışrısam ılk aydan sonra Allahın ıznıyle alışverışe cıkıcam kızlar fıkırlerınızı alırım o zaman
gelınım cok cok guzel bır kızdı annesıde kapalı bır bayandı o da cokkk guzeldı bende onun gıbı bır kızım olsun dıye dıledım hemen orda.. fotodan kaç kat guzeldı cnm bnm yaa

bu güzel ve anlamlı günümüzü hatırlayıpta kutlayan tüm annişlere teşekkürler...
çocuklar gibi mutlu oluyorum nedense ben bugün ..öğrencilerim sınıfa girince başımdan gül yaprakları attılar bütün sınıfı süslemişler,tahtaya yazılar şiirler yazmışlar...
tabi sulu göz öğretmenleri dururmu gözlerim doldu..çok hüzünlenmdim..
şanslıyımmki ardayla birlikte 30 çocuğum var,onların sevgisini hissetmek .inanılmaz güzel birşey..
şırnakta 6 yıl görev yaptığımı anlatmıştım.belki hatırlayanlarınız vardır...ordaki sınıfımı 1den 5e kadar okuttum sonra tayin istedim..4.sınıtayken eşim gidelim bu sene diye çok ısrar etti ben öğrencilerimi mezun etmeden gitmem dedim..o kadar zor şartlarda eğitim görüyorlarki..ama onların o minik yürekleri herşeyin üstesinden geliyor..
her biri beni aradı,mesaj gönderdi...şimdi 7 .sınıftalar..5.ınıfta ilçe birincisi olmuştuk..bugün çalışkanlardan bri faceden mesaj göndermiş..öğretmenim siz gittikten sonra herşey çok değişti..kimse size verdiğisözleri tutmuyor..diyor..
uzun uzun anlatmış..çok üzüldüm..bulundukları ortam,aile çocukları çok etkiliyor..
enson birkaç cümlesini sizinle paylaşmak istiyorum..
'canım öğretmenim biliyormusunuz ssizden sonra kimseye öğretmenim demedim hocam diyorum..
bizi bırakıp gittiniz demek istemiyorum ama siz gidince herşey çok değişti..kimseyi tanıyamazsınız..
arkadaşlıklar bozuldu...hiçbir öğretmen sizin yerinizi tutmuyor..ders anlatıp çıkıyorlar..siz bizim annemizdiniz ..ben düşünce nasılda koşup gelmiştiniz..hiç unutmuyorum..eminenin hırsızlık yaptığını biliyordunuz ama başkası yapıyor bizim sınıfta değil dediniz bize.sonra emine anlattı onu bir köşeye çekip bir daha yapma yaparsan bu sefer seni korumam demişsiniz..o zaman küçüktük şimdi daha iyi anlıyorum..siz çok farklıydınız
abdülselam varya öğretmenim bir öğretmene sen kim oluyorsun dedi..şok oldum.atike öğretmen seni görseydi selam çok üzülürdü dedim..kızıp gitti..
öğrencileriniz okadar şanslıki..onlar sizn değerinizi biliyorlarmı?

bunları okuyunca o kadar üzüldümki..emeklerim hep boşamı gitmiş..aralarından 1 kişiyimi kurtabilmişim diye düşündüm..
çocuklarımız okula gelinceye kadar annem ne derse yada babam ne derse dğrudur der,okula başladığı an öğretmenin her dediği kanundur,doğrudur..
bazen veliler geliyor bana oğlum hiç yemek yemiyor siz söyleyinde yesin diyor..sizi dinler diyor..
o yüzden benim oğlumda dahil olmak şartıyla çocuklarımız 5-6 yaşından sonra öğretmenlere emanetler,onlar yönlendirir,şekil verir...

arda uyandı gitmeliyim..

Ayyyy ne çok sayfa birikmiş kızlar iyi döktürmüşsünüz ben yokken..

ben gerçi bi yere gitmedim ama internete falan pek girmedim haftasonu..çok tatsızım,moralsizim,aptal gibiyim,çılgınım vs...

Yaptığımı anlatıp anlatmama konusunda kararsız kaldım..kısaca durduk yere 1300lirayı çöpe attık haftasonu..zaten kredi kartı aldı başını gidiyo belki kurtarırız umuduyla resmen kumar oynadık veee bir de bu çıktı ve sonuç kredi çekecez mecburen başka yolu yok..acilen çalışmam lazım bende iş arıycam yaa ama ne işi?bilgisayarlı muhasebe,web tasarım vs bir sürü kursa gittim aslında ama ben muhasebeyi sevmiyorum üniversitede işletme okumama rağmen sevemedim gitti bana bir tek grafikerlik,tasarım falan sıcak geliyor ama onda da 3-4 yıl geride kaldım ara verdim,kendime güvenemiyorum kimbilir yeni hangi programlar çıkmıştır..

veee Asrınım şuan içeride ateşler içinde yatıyor..dün ev arkadaşım geldi antalyadan (vergi denetmeni oldu,zaten herkes bişeyler oldu bi ben kaldım yaaa ) onunla dışarı çıkalım asrın da hava alsın dedik ,neyse akşam biskremin çubuk olanları varya yeni çıkan ondan yiyordu ayağı takıldı yüzüstü yere düştü ağzında biskremle o da ağzında kırılmış ,damağına batmış kanadı falan ama saatlerce susmadı gece hiç uyumadık10 dak bi ağlıyarak,kulagını tutarak uyandı ve sabah acilen doktorumuza gittik ağzı için özel ilaç yaptırdık eczaneye,kulağında enfeksiyon başlangıcı var dedi antibiyotik,burun damlası falan yazdı.. boyumuz kilomuz yine %100 de üzerinde doktorumuzda maşallah dedi durdu gerçi son 1 haftada yarım kilo verdi sabah kahvaltıda yarımyamalak ne yerse..öğlen ve akşam yemeğini yemiyor yoğurtla falan geçiştiriyorum ama eriyo gözümün önünde resmen yaaa,başlıycam şu dişlere de artık ne dişmiş yaaaa..

dün öğlenden beri Teo hiç bişey yemedi içmedi,meme emmiyor çıldırcam yaaa sabaha kadar o ağladı,ben ağladım dayanamıyorum onun canının acımasına..şimdi de ateşi çıktı 39 civarı sanırm inşallah yazın ki gibi daha da çıkmaz,çok korkuyorum..bile bile çocuğu hasta ettim hava aldırcam diye nasıl kızıyorum kendime,bazen eşime hak vermiyo değilim pipirik olmak lazım bu kış aylarında azıcık sakınmak lazım yaaa..

yarın eşim trabzona gidiyor iş için Allahtan uçakla gidicek gece geri döncek,kalmıycak ben teo hastayken tırsıyorum acil bişey olursa diye (allah korusun )

Son düzenleme:
Serpil,Atike,elifnihal,Gülşah..hepinizin günü kutlu olsun (geç oldu ama...

Atikecim ne güzel yaaa arkandan böyle düşünen öğrecilerinin olması bir kişi de olsa (ki hiç sanmıyorum ) bi öğretmen için böyle anılmak,hatırlanmak en gurur okşayıcı şey olmalı ne mutlu sana..

Aralın çapkınlık resimlerine çok güldüm çok tatlılar ve masumlar yaaa..gelin hanım da tam sıkıştırmalıkmış haniii... muhabirler de iyi hbr yapmış dakika dakika çekmişler :))

Bende 24 saat yakıyorum kombiyi en kısıkta yanıyor ayda 200tl falan tutuyor şimdilik tabi karakışta artar bu rakam bizimde koridor banyo ve mutfak yerden ısıtmalı Teo yönünden çok işime geliyor çünkü yemek yaparken falan resmen yerlere yatıyor yada çok sık ayağındaki çorabını,patiğini falan çıkarıyor..

teonun ayak baş parmakları paramparça oluyor siznkilerde de öyle olan varmı kızlar? hep kırık kırık hiç düzelmedi doğduğundan beri..

günaydın kızlar
bu akşam yola çıkıyoruz inş grev biter trenle gidecez bizde
gece ece hanımla oturduğum için arada baktım haberlere trenleri durdurmuşlar filan
akşam yine zorla uyuttuk çok direniyo acayip uykusu olmasına rağmen gündüz uyuyup kalan çocuk akşam uyumuyo neyse uyudu 3 te bi aklktı 6 ya kadar oturduk sinir oldum 3 saatlik uykuyla duruyorum bide odadan çıkarken babasını gösterip susss diyo benim canım yokmu yaa ben neciyim evde bab uyusun rahatsız etmeyelim ben oturcam hanımla ayyyy ayyyyy eşim kalktı sabah kahvaltımı hazırlmış getirdi sağolsun sersem gibiyim hala yol nasıl çekilir bu halde bilmem

derya geçmiş olsun canım ya az dadeğilmiş giden ama olmuş artık halledersiniz inş gerçekten tek maaşla geçinmek artık ne kadar zor yaa eskiden lükstü kadının çalışması artık şart oldu

teoyada geçmiş olsun hava iyi gibi görünüyo ama çarpıyo iç anadolunın soğuğu işte ayaz var resmen dışarda kuru ayazı sevmiyorum ; inşallah iyileşir hemencik bayramda iyi olsun kuzu

günaydın kızlar deryacım çoook geçmiş olsun canım sizede teoşada kıyamam ben kuzuya ya inş. düzelir hemen doğaçta çok kötü iştah yine sıfırda yaaaa hiç bişey yemiyo grip falanda değil dün biraz köpek dişinin ucunu gördüm gibi ondan yapıyo sanırım hep diş döneminde mamaları öğürür gibi alıyo ağzına ve atıyo biraz ateşi vardı dün bugün iyi sanırım diş gerçekten bitsede kurtulsak derya seninde dediğin gibi çok etkiliyo bu dişler çocukları ya bizimkide zayıfladı baya
kızlar iş konusuna gelince kendi kendime düşündüm deryanında dediği gibi bende işletme mezunuyum ve mesleğini hiiiç sevmeyenlerdenim anne ve baba ısrarları üzerine okudum bu okulu neyse sevebileceğim ve bıkmayacağım ne var diye düşündüm aklıma estetisyenlik geldi aslında öncedende düşünüyodum ama kurs ücretle fazla gelmişti gözüme şimdi ne olursa olsun gidicem diyorum 6aylık sıkı bi kurs bu annem gelir bakar yaza doğru doğaça herşeyden feragat etmem lazım kurs için ama sonunda estetisyenlik diploması alıyosun profesyonel oluyosun işinde kurslardanda yönlendiriyolar iş yerlerine yada kendi salonunu açma hakkın doğuyor diplomanla bu kursun içinde herşey var masaja kalıcı makyaj iğneli, lazer epilasyon kaş dizaynı hepsi ya profesyonel makyaj falan cilt bakımı neler neler hepsi içinde oluyo kaç sene evvel 1.500 du ücreti şimdi 2000 olmuştur ama elinde bi mesleğinin olması ciddi anlamda sonuç kazandırıyor çok ümitsizdim balıkesirde yoktur diye bu kurstan dün nette araya araya harap oldum bi tane buldum sonunda meb onaylı bi kurs yaza doğru annem gelsin gitmeyi düşünüyorum taksit taksit öderiz napıyım ya

deryacım hayırdır nedir seni bu kadar üzen çk özel değilse bizimle paylaşabilirsin

teoyadaçok geçmiş olsun canımoluyo böyle havalarda eşin okken anneni çağır bence bende yalnız kalamam öyle durumlarda

iyi yolculuklar serpilcimopuyorumnanaktan

Kızlar Serpil, Atike, Elifnihal, Gülşah kusuruma bakmayın..... geç kutluyorum...
Öğretmenler gününüz kutlu olsun... Hepiniz öğrencilerinizden layık olduğunuz sevgiyi görürsünüz inşallah....

Atikecim öğrencinin yazdıkları beni çok hüzünlendirdi.... Seni de ayrıca tebrik ediyorum öğrencilerine bu kadar çok sevdirmişsin kendini opuyorumnanaktan

Deryacım Teoya geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...

Biz de 24 saat yakıyoruz kombiyi gece kısıyorum gündüzde hava durumuna ayarlıyoruz bazen hava güzel oluyor kısık ta kalmasıo yetiyor. Geçen sene bizde en fazla 350 ödedk bu sene nolu bilmiyorum

Aralın şok haberine çok güldüm ay ne güzel öpüşüyorlar çok tatlı ikisi de Denizcim gelinin hele çok çok güzel maaşallah... Aralım da oyuncaklarını güle güle kullansın...

Enes bu sabah ilk defa beni ve babasını işe giderken uğurladı. Ağlamadı... Çok şükür inşallah hep böyle devam eder....

Ece çapkın öylemiiii Şeniz yerimseniben
Serpilcim size de iyi yolculuklar inşallah bi raksilikle karşılaşmazsınız....

serpilcim atikecim gülşahcım elifnihalcim geçte olsa öğretmenler gününüz kutlu olsun...

deryacım geçmiş olsun canım teomada...maşallah her zman hep 100 de 100lerde valla....

aralad çok tatlı denizcim yaramaz seni şimdiden başlamış yani....

serpilcim iyi yolculuklar canım....

bugün hiç iyi değilim yaa eşimle tam her şey yoluna girdi ohh diyordum dün akşam yine patlama yaptı resmen hiç yani b..oktan bişeye kızdı vurdu bana ve bende eski ben değilim kızdım olana lafı ettim daha çok kızdı urdu babasıda tam üzerine geldi olayın her şeyi anlattım baya bi oratalık karıştı ve eşimede tabikide haklı olarak bana kızdı niye böyle yapıyorsunuz diye bende anlatttım şiddet olayını çok sinirlendi yapma felan dedi eşim çok kızgındı ve beni suçladı sabahta slak gibi özürdiliyor herşeyi bana sardı bende artık ipleri kopardım kızlar sanırım boşanacağım.
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…