bu güzel ve anlamlı günümüzü hatırlayıpta kutlayan tüm annişlere teşekkürler...
çocuklar gibi mutlu oluyorum nedense ben bugün ..öğrencilerim sınıfa girince başımdan gül yaprakları attılar bütün sınıfı süslemişler,tahtaya yazılar şiirler yazmışlar...
tabi sulu göz öğretmenleri dururmu gözlerim doldu..çok hüzünlenmdim..
şanslıyımmki ardayla birlikte 30 çocuğum var,onların sevgisini hissetmek .inanılmaz güzel birşey..
şırnakta 6 yıl görev yaptığımı anlatmıştım.belki hatırlayanlarınız vardır...ordaki sınıfımı 1den 5e kadar okuttum sonra tayin istedim..4.sınıtayken eşim gidelim bu sene diye çok ısrar etti ben öğrencilerimi mezun etmeden gitmem dedim..o kadar zor şartlarda eğitim görüyorlarki..ama onların o minik yürekleri herşeyin üstesinden geliyor..
her biri beni aradı,mesaj gönderdi...şimdi 7 .sınıftalar..5.ınıfta ilçe birincisi olmuştuk..bugün çalışkanlardan bri faceden mesaj göndermiş..öğretmenim siz gittikten sonra herşey çok değişti..kimse size verdiğisözleri tutmuyor..diyor..
uzun uzun anlatmış..çok üzüldüm..bulundukları ortam,aile çocukları çok etkiliyor..
enson birkaç cümlesini sizinle paylaşmak istiyorum..
'canım öğretmenim biliyormusunuz ssizden sonra kimseye öğretmenim demedim hocam diyorum..
bizi bırakıp gittiniz demek istemiyorum ama siz gidince herşey çok değişti..kimseyi tanıyamazsınız..
arkadaşlıklar bozuldu...hiçbir öğretmen sizin yerinizi tutmuyor..ders anlatıp çıkıyorlar..siz bizim annemizdiniz ..ben düşünce nasılda koşup gelmiştiniz..hiç unutmuyorum..eminenin hırsızlık yaptığını biliyordunuz ama başkası yapıyor bizim sınıfta değil dediniz bize.sonra emine anlattı onu bir köşeye çekip bir daha yapma yaparsan bu sefer seni korumam demişsiniz..o zaman küçüktük şimdi daha iyi anlıyorum..siz çok farklıydınız
abdülselam varya öğretmenim bir öğretmene sen kim oluyorsun dedi..şok oldum.atike öğretmen seni görseydi selam çok üzülürdü dedim..kızıp gitti..
öğrencileriniz okadar şanslıki..onlar sizn değerinizi biliyorlarmı?
bunları okuyunca o kadar üzüldümki..emeklerim hep boşamı gitmiş..aralarından 1 kişiyimi kurtabilmişim diye düşündüm..
çocuklarımız okula gelinceye kadar annem ne derse yada babam ne derse dğrudur der,okula başladığı an öğretmenin her dediği kanundur,doğrudur..
bazen veliler geliyor bana oğlum hiç yemek yemiyor siz söyleyinde yesin diyor..sizi dinler diyor..
o yüzden benim oğlumda dahil olmak şartıyla çocuklarımız 5-6 yaşından sonra öğretmenlere emanetler,onlar yönlendirir,şekil verir...
arda uyandı gitmeliyim..
Ayyyy ne çok sayfa birikmiş kızlar iyi döktürmüşsünüz ben yokken..
ben gerçi bi yere gitmedim ama internete falan pek girmedim haftasonu..çok tatsızım,moralsizim,aptal gibiyim,çılgınım vs...
Yaptığımı anlatıp anlatmama konusunda kararsız kaldım..kısaca durduk yere 1300lirayı çöpe attık haftasonu..zaten kredi kartı aldı başını gidiyo belki kurtarırız umuduyla resmen kumar oynadık veee bir de bu çıktı ve sonuç kredi çekecez mecburen başka yolu yok..acilen çalışmam lazım bende iş arıycam yaa ama ne işi?bilgisayarlı muhasebe,web tasarım vs bir sürü kursa gittim aslında ama ben muhasebeyi sevmiyorum üniversitede işletme okumama rağmen sevemedim gitti bana bir tek grafikerlik,tasarım falan sıcak geliyor ama onda da 3-4 yıl geride kaldım ara verdim,kendime güvenemiyorum kimbilir yeni hangi programlar çıkmıştır..
veee Asrınım şuan içeride ateşler içinde yatıyor..dün ev arkadaşım geldi antalyadan (vergi denetmeni oldu,zaten herkes bişeyler oldu bi ben kaldım yaaa) onunla dışarı çıkalım asrın da hava alsın dedik ,neyse akşam biskremin çubuk olanları varya yeni çıkan ondan yiyordu ayağı takıldı yüzüstü yere düştü ağzında biskremle o da ağzında kırılmış ,damağına batmış kanadı falan ama saatlerce susmadı gece hiç uyumadık10 dak bi ağlıyarak,kulagını tutarak uyandı ve sabah acilen doktorumuza gittik ağzı için özel ilaç yaptırdık eczaneye,kulağında enfeksiyon başlangıcı var dedi antibiyotik,burun damlası falan yazdı.. boyumuz kilomuz yine %100 de üzerinde doktorumuzda maşallah dedi durdu gerçi son 1 haftada yarım kilo verdi sabah kahvaltıda yarımyamalak ne yerse..öğlen ve akşam yemeğini yemiyor yoğurtla falan geçiştiriyorum ama eriyo gözümün önünde resmen yaaa,başlıycam şu dişlere de artık ne dişmiş yaaaa..
dün öğlenden beri Teo hiç bişey yemedi içmedi,meme emmiyor çıldırcam yaaa sabaha kadar o ağladı,ben ağladım dayanamıyorum onun canının acımasına..şimdi de ateşi çıktı 39 civarı sanırm inşallah yazın ki gibi daha da çıkmaz,çok korkuyorum..bile bile çocuğu hasta ettim hava aldırcam diye nasıl kızıyorum kendime,bazen eşime hak vermiyo değilim pipirik olmak lazım bu kış aylarında azıcık sakınmak lazım yaaa..
yarın eşim trabzona gidiyor iş için Allahtan uçakla gidicek gece geri döncek,kalmıycak ben teo hastayken tırsıyorum acil bişey olursa diye (allah korusun )
serpilcim ıyı yoılculuklar canım eceye dıkkattt çapkınnnn kızz
yasemıncım eşın nasıl bırı ya senın anlamadım sebep neydı kavganızdakı? yazmamışsın...
eşın anladıgım kadarıyla cok sınırlı ve kendını sınır anında kontrol edemeyen bırı ..
sende bugune dek cok yuz verdıgın ıcın hep senden cıkarıyor ....
hemen affetme sakın hatta bayramda gelsın elını opsun senıın......!!!!
bu arada bısey sorucam kızlar sız bayramda eşlerınızın elını opuyormusunuz.. ?
canımmmm yaaa cok uzuldum paranızı kumarda mı kaybettınız ne oldu tam anlamayadım
1,300 azda deıl ınşallah gerı yerıne gelır kısa yoldan.
Asrınıma cok uzuldum yaa ne oldu oyle bence bı kere dışarı cıkarmayla uşutmemıştır deryacım kendını suclama lutfen.. yemıyor ıcmıyorlar bunyelerı zayıf duşuyor mıkroplara karşı
ben aralı hergun cıkarıyorum kı uludagın eteklerındeyız ama banamıısın demıyor maşallahh
ıkı tane azı dışı cıktı 10 dışımız oldu canı fena halde yandı
bırde teoş cok evde durduktan sonra bırden havaya cıktı yaa kapmış olabılrı şıfayı hergun yada ıkı gunde bır cıksa alışır bunyesı dıye duşunuyorum bılmıyorum cıkarıyormusun
cok buyuk gecmıs olsun yınede meme emmesı cok cok ıyı dogal antıbıyotık
ve eşin içinde Allah kavuştursun cnm
valla yasemncim benim gördüğüm eli alışan erkeğin sürekli devam ettiği yönde sen daha iyi bilirsin canım ben kendi adıma ne desem yanlış olur sonuçta çocuğunda var geri dönüşü olmayan bi yola girsen dahi baba evindede rahatın çok çok yerinde olmayacaktır bu adımı atmadan önce maddi yönden kendini güçlü kılmalısınki attığın adım seni üzmesin bu yüzden tek diyeceğim sana o bahsettiğin kursa gidip bir işe girip maddi gücünü sağlamak o zaman eşin bile değişebilir
Ayy helal sana denizcim yaaa ne iyi gelinsin,yanlız çok verme kendinden emi..alt kata ınıp kayınvalıdemın halılarınmı sılmem gerekıyor bıraz yardım edıyım yazık kadına
iyi yolculuklar canım sanada iyi bayramlar ..benim gözümle de bak eskişehirime,porsuğuma emi..öğleden sonra çıkabilirim
şimdiden herkesinbayramını kutluyorum esk de giremem artık dönünce görüşürüz kızlar nasip olursa ; kendinize iyi bakın hasta olmayalım hiçbirimiz öptümm hepciiiniziiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ama aileme nasıl diyeceğim onu bilmiyorum bana yardımedermisiniz arkadaşlar........aileme asla kabuletmez boşanmamı....
Ya işin açığı kredi kartı 2500-3000 falan oldu bu ay şişti ve daha bir sürü masraf var arabnın vergisi,sigortası,doğalgaz vs.. eşimde cumartesi geldi bir tomar para attı bana (işyerinin parası) geyik falan yaparken gel iddia yapalım sadece 2 ganyanlık oynayalım dedik parayı ikiye katlıycaz yani para 3500 olcak ve bilmiyorum oynadınız mı iddia bu dediğim çok kolay bi durum 3 maç seçtik % 90-95 kazanacak takımlar çok düşük ganyanlar falan bastık bi milyarı akşam oldu maçlar oynanıyor ikisi tuttu üçüncü de tuttu derken son 10 dakikada sen tut gol ye maç berabere bitti ve biz şokkkk! gitti 1000lira ertesi gün bi 300liralık daha oynadık parayı kurtarmak adına onu da galatasaray batırdı (berabere kaldı uyuz oldum ) yani 1300 lira gitti çöpe..şimdi eşim kredi karından çekip yatırdı şirkete parayı ama bizim borç iyice büyüdü ,kredi çekcez mecburen şu bayram kredilerinden 6500lira 1,5 sene ödüycez başka türlü düzeltemeyiz yoksa..
nasıl okurken nasıl yaniiii yaaa,aptalmısınız falan sözlerini duyar gibi oluyorum :)) çok üzüldük haftasonu hatta pazar günü maçları seyrederken bira almıştık (kutluycaz ya hani) nasıl içtik bilemezsiniz..iyiki de içmişim yoksa elim ayağım boşaldı,tansiyonum çıktı falan..alkol biraz gevşetti.. kaç gündür düşünüp üzülüyoduk şimdi düşünmüyorum napalım bu da bize anı olsun (en çılgınlarından :)))kapak olsun kapakkkk
ben o parayla neler yapmazdım yaaa.. olmuş artık olan akılsız başın cezasını biz çekcez mecburen..
Ayy helal sana denizcim yaaa ne iyi gelinsin,yanlız çok verme kendinden emi..
iyi yolculuklar canım sanada iyi bayramlar ..benim gözümle de bak eskişehirime,porsuğuma emi..
Yasemincim yaaa napcaz senin bu kocanı..ne istiyor senden bu kadar bilmemki? acele karar verme canım ama alttan da alma azıcık sürünsün ..sen bişey söyleme ailene şimdilik ama madem hastasın git kal bi kaç gün özlet kendini,tavır yap..
Kurs işine çok sevindim yasemincim en azından çalışırsın kendi maddi bağımsızlığını kazansan o bile yeter sana,sana vuran elleri kırılsın emi...
MERHABA arkadaşlar
uzuuuuuun bir aradan sonra merhaba pc bozuldu yeni geldi servisten
hepinizi çok özledim ama acayip ilerlemiş sayfalar
mümkün yok okumaya
yasemincim üzüldüm durumuna ama pes etme ssakın çok daalttan alma derim naçizane tavsiyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?