2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ama aileme nasıl diyeceğim onu bilmiyorum bana yardımedermisiniz arkadaşlar........aileme asla kabuletmez boşanmamı....

öğleden sonra çıkabilirim
şimdiden herkesinbayramını kutluyorum esk de giremem artık dönünce görüşürüz kızlar nasip olursa ; kendinize iyi bakın hasta olmayalım hiçbirimiz öptümm hepciiiniziiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyyy atikecim yazını okuyunca bnmde gozlerım doldu... ne kadar buyuk bır yuregın var ..
senın gıbı ogretmenlerle gurur duymak her zaman her yerde yuceltmek lazım ..

canımmmm yaaa cok uzuldum paranızı kumarda mı kaybettınız ne oldu tam anlamayadım
1,300 azda deıl ınşallah gerı yerıne gelır kısa yoldan.
Asrınıma cok uzuldum yaa ne oldu oyle bence bı kere dışarı cıkarmayla uşutmemıştır deryacım kendını suclama lutfen.. yemıyor ıcmıyorlar bunyelerı zayıf duşuyor mıkroplara karşı
ben aralı hergun cıkarıyorum kı uludagın eteklerındeyız ama banamıısın demıyor maşallahh
ıkı tane azı dışı cıktı 10 dışımız oldu canı fena halde yandı
bırde teoş cok evde durduktan sonra bırden havaya cıktı yaa kapmış olabılrı şıfayı hergun yada ıkı gunde bır cıksa alışır bunyesı dıye duşunuyorum bılmıyorum cıkarıyormusun
cok buyuk gecmıs olsun yınede meme emmesı cok cok ıyı dogal antıbıyotık
ve eşin içinde Allah kavuştursun cnm

serpilcim ıyı yoılculuklar canım eceye dıkkattt çapkınnnn kızz

yasemıncım eşın nasıl bırı ya senın anlamadım sebep neydı kavganızdakı? yazmamışsın...
eşın anladıgım kadarıyla cok sınırlı ve kendını sınır anında kontrol edemeyen bırı ..
sende bugune dek cok yuz verdıgın ıcın hep senden cıkarıyor ....
hemen affetme sakın hatta bayramda gelsın elını opsun senıın......!!!!

bu arada bısey sorucam kızlar sız bayramda eşlerınızın elını opuyormusunuz.. ?

aysegulcum kurs ısı cok ıyı fıkrı kız ev kadınları kurslara gıdıp 1,500 maaşla ışe gırıyorlar mıllet kafasını kullanıyor valla
artık cocuklar buyudu bızde kurslara gıdebılırız kendımız yetıstırebılırız...
ben sadece sertıfıka ıcın gıdebılırım yoksa cok cok guzel profosyonel makyaj yapabılıyorum tum ozel gunlerde hatta kendı dugunumde vede nıkahımda makyajımı kendım yaptım ztn

alt kata ınıp kayınvalıdemın halılarınmı sılmem gerekıyor bıraz yardım edıyım yazık kadına

anlatsam gülersin..ben grip oldum iğne yiyorum sabah akşam dün akşamda annelerdeydim iğnemi gelirken getirebil,irmisin burdan vurunupta geçelim dedim geç geldi 11 de ecrinde durmuyordu unutmuş bende sordum ve tabikede her zaman olduğu gibi nedense hep dediğim şeyleri unutur bende geç oldu yaa nasıl unutsun dedim bana kızdı ve eve gitti getirdi sonrasıda malum ben hiç unutmuş gibi davrandım olayı bişey yokmuş gibi çükü bişey yok ortada bana arabada bir ton laf etti sorunun ne felan niye böyle yapıyorsun dedi bende bişey yok iyiym ben dedim uzattıda uzattı bir tek iğneyi yani sonrada beni suçlamala başladı susmadı yani bene kızdım yeyer artık dedim yaa ne kadar uzatıyorsun diye sonrada kızdı ben sesimi yükselltim diye ağzıma vurmak istememiş aslında susmamı anlamsız bir sürü olay açtı başıma birsürü artık yola girmez bu adam eline sahip çıkamıyor.....

Son düzenleme:
ben ne yapayım kızlar yaaaaaa ben nedesem suç yani bişey oldumu susacakmışım ben hiç konuşmayacakmışım nasıl bi adalet bu yaa bende insanım benimde sabrım var artık dayanacak gücümde kalmadı kii

valla yasemncim benim gördüğüm eli alışan erkeğin sürekli devam ettiği yönde sen daha iyi bilirsin canım ben kendi adıma ne desem yanlış olur sonuçta çocuğunda var geri dönüşü olmayan bi yola girsen dahi baba evindede rahatın çok çok yerinde olmayacaktır bu adımı atmadan önce maddi yönden kendini güçlü kılmalısınki attığın adım seni üzmesin bu yüzden tek diyeceğim sana o bahsettiğin kursa gidip bir işe girip maddi gücünü sağlamak o zaman eşin bile değişebilir

Ya işin açığı kredi kartı 2500-3000 falan oldu bu ay şişti ve daha bir sürü masraf var arabnın vergisi,sigortası,doğalgaz vs.. eşimde cumartesi geldi bir tomar para attı bana (işyerinin parası) geyik falan yaparken gel iddia yapalım sadece 2 ganyanlık oynayalım dedik parayı ikiye katlıycaz yani para 3500 olcak ve bilmiyorum oynadınız mı iddia bu dediğim çok kolay bi durum 3 maç seçtik % 90-95 kazanacak takımlar çok düşük ganyanlar falan bastık bi milyarı akşam oldu maçlar oynanıyor ikisi tuttu üçüncü de tuttu derken son 10 dakikada sen tut gol ye maç berabere bitti ve biz şokkkk! gitti 1000lira ertesi gün bi 300liralık daha oynadık parayı kurtarmak adına onu da galatasaray batırdı (berabere kaldı uyuz oldum ) yani 1300 lira gitti çöpe..şimdi eşim kredi karından çekip yatırdı şirkete parayı ama bizim borç iyice büyüdü ,kredi çekcez mecburen şu bayram kredilerinden 6500lira 1,5 sene ödüycez başka türlü düzeltemeyiz yoksa..

nasıl okurken nasıl yaniiii yaaa,aptalmısınız falan sözlerini duyar gibi oluyorum :)) çok üzüldük haftasonu hatta pazar günü maçları seyrederken bira almıştık (kutluycaz ya hani) nasıl içtik bilemezsiniz..iyiki de içmişim yoksa elim ayağım boşaldı,tansiyonum çıktı falan..alkol biraz gevşetti.. kaç gündür düşünüp üzülüyoduk şimdi düşünmüyorum napalım bu da bize anı olsun (en çılgınlarından :)))kapak olsun kapakkkk
ben o parayla neler yapmazdım yaaa.. olmuş artık olan akılsız başın cezasını biz çekcez mecburen..

haklısın ayşegülcüm sanırım en doğrusu bu zaten yazıldım inşallah her şey iyi olur...umarım artık eli kalkmaz çok feciyim bu sefer eliyle çok fena vurdu dayanılmayacak gibi başım ve dudağım şişti yani o yüzden bu kadar böyle düşünüyorum ...peki şimdi nasıl davranmalıyım eşime eve gelince gidince malum önümüzde bayram..lütfen bana bu yönden bari akıl ver....:uhm:çok çaresizim....

alt kata ınıp kayınvalıdemın halılarınmı sılmem gerekıyor bıraz yardım edıyım yazık kadına
Ayy helal sana denizcim yaaa ne iyi gelinsin,yanlız çok verme kendinden emi..
iyi yolculuklar canım sanada iyi bayramlar ..benim gözümle de bak eskişehirime,porsuğuma emi..
ama aileme nasıl diyeceğim onu bilmiyorum bana yardımedermisiniz arkadaşlar........aileme asla kabuletmez boşanmamı....

Yasemincim yaaa napcaz senin bu kocanı..ne istiyor senden bu kadar bilmemki? acele karar verme canım ama alttan da alma azıcık sürünsün ..sen bişey söyleme ailene şimdilik ama madem hastasın git kal bi kaç gün özlet kendini,tavır yap..

canım olsun yaa bozmayın moralinizi inşallah açığı kapatırsınız...siz iyi olunda yeterki...

sağol deryacım zaten bayram geliyo bayramda gideceğim sanırım klaırım bir kaç gün zaten kursta açılırdır ozamanda k.valdemlere yerleşirim ecrine o bakacak oarad da geceden geceye artık görür beni..dayanamıyorum deryacım inan çok zormuş böyle elinden hiç bir şey gelmiyor sadec yaşıyorsun off off kimseye yaşatmasın ALLAH IM....

tıhaf bir eşim var ben vurmuyorum diyor bana babasının yanında efkam kesiyor babası gittimide bana ben hatalıyım diyor ben iyi değilim diyor nasıl bişey bu anlam veremedim....

Teoşuma gelince ben pek çıkarmıyorum hava soğuk diye dışarıya alışık olmayınca çarptı sanırım bir de eve dönerken hava kararmıştı arkadaşım otobüs beklerken salak gibi yanlız bırakmadım ..keşke bıraksaydım bak hasta ettim çocuğu..

hiç birşey yemiyor,su bile içmiyor..meme de emmiyor melesef yaaaa
memeler doldu şişti,ağrıyor çok fena ,şıpır şıpır akıyor dokununca ama almıyor ağzına ağzı yara ya ondan offf yaaa

Acaba fırsat bu fırsat memeden kessem mi?

Kurs işine çok sevindim yasemincim en azından çalışırsın kendi maddi bağımsızlığını kazansan o bile yeter sana,sana vuran elleri kırılsın emi...

MERHABA arkadaşlar
uzuuuuuun bir aradan sonra merhaba pc bozuldu yeni geldi servisten
hepinizi çok özledim ama acayip ilerlemiş sayfalar
mümkün yok okumaya

yasemincim üzüldüm durumuna ama pes etme ssakın çok daalttan alma derim naçizane tavsiyem

sağol canım .....umarım bu kurs iyi olurda işte bulurum her şey ecrin için bazen çalışmak bile bebeğin için ne kadar i,yi bir şey..evde gözünün önünda dövülüp kavgalara şahit olmasından iyidir....
Kurs işine çok sevindim yasemincim en azından çalışırsın kendi maddi bağımsızlığını kazansan o bile yeter sana,sana vuran elleri kırılsın emi...

hoşgeldin canım...sağol bitanem pesedemiyorum zaten savaşta açmadım bıraktım bakalım eşimi ne yapsa yapsınyaaaa..sen nasılsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…