2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

deryacım para mevzuu kötü olmuş ama insan başına geliyor biran önce toparlanırsınız inş.

öğreetmenler günmüzü kutlayan tüm arkadaşlara çokkk teşekkürler.
bu sene biraz sessiz sakindi malum grip dolayısıyla okullar tatil. ama sağolsunlar eski mezunlarım aradılar.

atikecim öğrenciler unutmuyor iyilikleri dekötülükleri de...çok sevdirmişsin ne güzel. benim ilk mezunlarım şuan 27 28 yaşındalar. meslek lisesinde çalışmaya başladığımda aramızda 2 3 yaş vardı sadece. onlarla o kadar güzeldi ki evlenenler var çoluk çocuğa karışanlar.hala görüşürüm o ilk mezunlarımla.öğretmelik sevilerek yapılıyorsa verdiği mutluluğun tarifi imkansız.

bebişllerimşiz pardon kızlarımız ve oğullarımız büyümüşlerdir.

ahmet 81 cm boy ve 11 kilo. yememiz az ama iyiolsunlar yeter.
.

deryacım sakın bırakama ben hala üzülüyorum ahmetin emmesine.bırak emsin 2 yaşa kadar yolu var diye düşünüyorum nasılsa evdesin. ben bu sene ayrı kalınca daha bi oturdu içime

hepinizi çokkk opüyorum.

ii bayramlar .

teo uyandı yazdırmıyor..hiç bişey yemedi 2 gündür delircem yaaa..netrugenin balıkyağını aldım bakalım işe yarıyacak mı...
ayşegül yorum yapcam ama izin vermiyo bi ara yazarım yine..

hoşgeldin canım...sağol bitanem pesedemiyorum zaten savaşta açmadım bıraktım bakalım eşimi ne yapsa yapsınyaaaa..sen nasılsın...

iyiyim okula deavm güzelim. kurs iyi gelebilir sanada sonrasında da çalışman.en azından ortamdan uzklaşırsın. bazen eşlerle iletişim kurmak imkansızlaşıyor bizleri avuçlarının içindr herdaim düşünüyorlar.
ahmeT1 İZİN VERMİYor yazmama

denizzz buluştunuzmu sevceyle

kuznim evlendi senin eve çk yakın tahmiinm baktım sizin oraya sık sık geliyorum

birde ben seni ramazan bayramı öncesi kent neydanında gördüm ama yanına gelene kadar gittiniz eşinle sanırsam sendin

hoşgeldin canım..
sninde geçmiş öğretmenler günün kutlu olsun...komik oldu biraz geçmiş bayram gibi:)
deryacım teoya çok üzüldüm...biz hastalanalım onlar hastalanmasın ya...
çok geçmiş olsun canım benim...
yasemin eşinle ilgili yazdıklarını takip etmeye çalışıyorum..ama aklım almyor..eşin vurduğunun farkında değilmi,yada sonradan pişman olup özür diliyormu..
peki ecrin yanınızda oluyormu böyle durumlarda.....

canım -kent meydanına gıdıp gıtmedıgımızı anımsamıyorum
benmıydım emınmısın ? neden gelmedın yanıma cok sevınırdım bensem tabıkıı :))

derom yaa dedıgın gıbı olan olmuss artık cılgın bır anınız dha oldu enıstemle gecırdıgınız 16 yılınızın ıcınde :) saglık olsun
bırdeeee ders olsun sıze :arkadasının kulakını ceken smiley :)

esra ,deniz,derya,elif güzel düşünceleriniz için teşekkürler..
bende mesleğimi hakkıyla yerine getirmeye çalışan meslektaşlarımdan biriyim..birde karşılığını alınca işte o zaman tadına doyum olmuyor...

bende diyorum keşke ilki ikiz olsaydı diye inşallah ikinci olmaz korkuyom valla
bu arada kız kardeşimin eşide ikiz :)))
evet canım lise hariç hep aynı sınıflarda okuduk ondan yerlerimize sınava giremedik
bi anım var benim
kardeşimin arkadaşı beni gördü naber dedi bende tanımadım tabi... sen suzan değilmisin diyince hayır ikiziyim dedim inanmadı yalan söylüyosun benimle konuşmak mı istemiyosun falan diye birsürü şey saydı anca kimliği görünce ikna olmuştu :)))
nuran ayşegül yazınca fotolrına baktım yeni gördüm bende ikiz olsun büyük küçük olsun insanın kız kardeşinin olması ne güzel bişeydir yaa keşkem benimde olsaydı :çok üzgünüm:
evet canım ikiz ardeş olmak çok güzel :))
canım arala çok güldüm ya geleceğin çapkını :)))
gelinizmizde güzelmiş yani

bende batuhana seninki gibi giydiriyorum zaten sıcaktan nefret ediyo
batuhanında hep öyle hiç düzgün çıkmadı tırnağı

bende doğlagazı 24 saat yakıyorum geçen sene 300-350 civarı geliyodu
canım seninde bayramın kutlu olsunŞeniz
ama aileme nasıl diyeceğim onu bilmiyorum bana yardımedermisiniz arkadaşlar........aileme asla kabuletmez boşanmamı....
kendine güvence sağlamadan boşanma işini ertele derim

çok üzüldüm canım umarım kısa zamanda yerine gelir

atikecim,serpilcim,gülşahcım,elifnihal
geçte olsa öğretmenler gününüz kutlu olsun

kızlar kaynatmışsınız hemen haaa nihalcim sık sık girmediğin için senide unutmuşum canım ya bütün öğretmenlerin tekrar kutluyorum öğretmenler gününü çok kutsal bi mesleğiniz var gerçekten kızlar üstünüze alınmayın ama ben öğretmenleri hiç severek büyümedim çok önemli olduğunu düşünüyorum helede ilkokul öğretmenlerinin öğrencilerine yaklaşımlarının hassas olmalı ben ilkokulda çok dayak yedim öğretmenimden ve hep korkarak büyüdüm öğretmenlerden büyüyünce öğretmen olmayacağım dedim karar verdim olmadım ama şimdi herkesi aynı kefeye koymamak gerektiğinin farkına vardım ve keşke öğretmen olsaydım diyorum çocuklukta herşeyden çok etkileniyosun malesef ben uslu bi çocuktum oysaki ama şanssızlık öyle bi öğretmene denk geldim
ama şu bi gerçektirki sevdiğiniz öğretmen bi başka oluyo sırf ona olan sevginiz için ders çalışma azmi oluyo
neyse çok çocukca bi yazı oldu çok etkisinde kalmışım demekki
dero yorumunu bekliyorum canım

yarın bizde eşimin ailesine bandırmaya geçicez orda geçircez bayramı iyi olcak bizim içinde sıkıntıdan patladım ya

ayşegülcüm iyi yapıyosunuz gitmekle değişiklik olmuş olur
biz burdayız yine bu bayramda annemler kayınvalidemler hep burda

bu arada deryacım çok üzüldüm canım durumunuza inş. toparlarsınız biran önce hayat zor malesef şanssa herkese gülmüyo
yasemincim sabredeceksin canım başka şansın yok iş hayatına geçene kadar bekle o zaman düşünürsün sonunu ailenin yanında olsan dahi malesefki şu meşhuuur dulluk damgasını yiyeceksin ve kısıtlamalar çoğalacak senide daha çok rahatsız edecektir ama işin mesleğin paran olursa kendi ayaklarının üstünde durup çocuğuna bakabilecek durumda olursan daha başka bi hayatın olur canım

nurancım çok şanslısın canım ne güzel aileler yakında biz hep gurbette olacağız bi sıkıntım olsa soluğumu yanında alacağım bi yakınım yok telefonla bi yere kadar oluyo sizlerde olmasanız napardım bilmyorum içimi döküp bi nebze rahatlıyorum gerçekten bu arada serpilimede iyi yolculuklar diliyorum canım ya ecede sevinir kuzuma değişiklik olur
nuran nasıl şansmış ya kardeşininki ilk çocuk büyük ihtimal ikiz olur desene seninkide olmaz inş. ikiz zor olur ya bu devirde doğurmak bişey değil bakmak zor bu hayat şartlarında bi taneyle başedemiyozki 3tane zor

canım bizde bir aile olduk burda Şeniz
ailemin yanımda olması gerçekten çok güzel
kız kardeşimde yakın bana annemde. kayınvalidemlede aramız 15-20 dk. yakınız yani

kardeşimizkide tam şans gerçekten oda korkuyo ikiz olmasın diyo bu zamanda çok zor gerçekten

bazen diliyor bazen umursamıyor bişey olmamış gibi hpe davranıyor ve benden de öyle davranmamı istiyor ecrin yanımızda oluyor çünkü evde oluyoruz maşallah ecrinde çok akıllı bir bebek hatta çocuk farkında her şeyin inarnırmısın ağlıyor ve babasına bağırıyor şükür kii çabuk atlatıyor bunları önceden ağlıyordu unumuyordu şimdilerde öyle değil bakıcam çaresine....çaesizim çok zor durumdayım bebeğime hiç kıyamıyorum ama benim elimden gelende bişey yok .....

bende aılemın yakınında olmak ıstıyorum yaaaaa

bız bu bayram ıstanbula gıdıcez gecen bayraöm gıtmemıstık esımın teyzelerındeydık yalovada
bu bayramm canımı sıkmamak adına şöyle bır ugrayıp mumkunse aralımı babanneye bırakıp ıst a kaçıcammm

ayyy aral akşama dogru babbbaaa babbbbaaa dıye kapılara gıdıyor .. bende akişam uzerı aradım o da aşkım ışlerı bıtırmeye calışıyporum kı yarına kalmasın dıye dedı yarın ızınlı olucaz o zaman dedı
ok dedık aral konuştu babasıyla sonra durmadı bende babaanneye ındırdım aralı 5 dk sonra kapı caldııı annem otomatıkten kımoo dedı ve surprızzzzz babamız geldıııı
bana surprız yapmışş cok sevındım erken gelmesınee
şuan aşagıdalar aralla. bende kaçtım sızee ztn pc hıc kapatmıyorum gun ıcınde arada ugrayıp yazıyorum :)))))

batuhanın saçları çok uzadı yanları arkası tekrar kıvırdı ama bu seferde kafası çok büyük duruyo şekilsiz yani
berberde malum kestirmiyo bizde evde keselim reklam falan açarız yada sevdiğimi müzikleri dedik
onada kıyamet kopardı bi türlü kesemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…