hoşgeldin canım...sağol bitanem pesedemiyorum zaten savaşta açmadım bıraktım bakalım eşimi ne yapsa yapsınyaaaa..sen nasılsın...
canım -kent meydanına gıdıp gıtmedıgımızı anımsamıyorum
benmıydım emınmısın ? neden gelmedın yanıma cok sevınırdım bensem tabıkıı :))
sana benzetmiştim ama jeton düşüp gelene kadar asansöre binmiştiniz.
neyse buluşup görüşürüz inş.
bende diyorum keşke ilki ikiz olsaydı diye inşallah ikinci olmaz korkuyom vallanurancım desene sende hamile kalsan ikiz riskin var aman dikkat olcaksa batuhan olsaydı demi 2.de ikiz zor ya 3çocuk olur çünkü ilkinde olsa bida yapmazsın en azından :)) bu arada çok tatlı ya ikizinin olması aynı sınıflardamı okudunuz birbirinizin sınavına girdinizmi hiç ben olsam o olayı yapardım ha bide eşin baldızla karıştırıyomu seni komik olurdu ya oluyodur buna benzer maceralar varsa paylaşırmısın komik anılarınızı ben çok severim ikiz olma durumunun espirili yönlerini
evet canım ikiz ardeş olmak çok güzel :))nuran ayşegül yazınca fotolrına baktım yeni gördüm bende ikiz olsun büyük küçük olsun insanın kız kardeşinin olması ne güzel bişeydir yaa keşkem benimde olsaydı :çok üzgünüm:
canım arala çok güldüm ya geleceğin çapkını :)))kesınlıkle capkın bır kız olucakkk :))) yandı babası yandııı heheheh
aysegul bende evım olsun soyle olsun boyle olsun dıyee dıye
hayal kurmaktan ölcem buralarda be kardesım :)))
Allah gonlumuze gore versın
bızde de aral hıc kızla ılgılenmedııı kız gelıp gelıp optu aralı sevıo okşuyo bı gorseydınız hallerını kızın
anasıda cok guzel bı hatunduu arlla cıkmalarını saglıcazzz :)))
ay kızlar ne cok gıydırıyormussunuz oylee afacanları
arala kılotlu corap fln gıydırmıyorum ben henuz sadece evdeyken esofman ıcınde cıt cıtlı badısı
uzerınde bır t shırt ve bır penye (kalın olanlardan ama)
bır tane corap gıydırıyorum arada ev ayakkabılarını gıyrıyoruz
bırde ev terlıgı var beyımızn arada kendı gıdıp gıyıyor onları
batuhanında hep öyle hiç düzgün çıkmadı tırnağıBende 24 saat yakıyorum kombiyi en kısıkta yanıyor ayda 200tl falan tutuyor şimdilik tabi karakışta artar bu rakam bizimde koridor banyo ve mutfak yerden ısıtmalı Teo yönünden çok işime geliyor çünkü yemek yaparken falan resmen yerlere yatıyor yada çok sık ayağındaki çorabını,patiğini falan çıkarıyor..
teonun ayak baş parmakları paramparça oluyor siznkilerde de öyle olan varmı kızlar? hep kırık kırık hiç düzelmedi doğduğundan beri..
canım seninde bayramın kutlu olsunŞenizöğleden sonra çıkabilirim
şimdiden herkesinbayramını kutluyorum esk de giremem artık dönünce görüşürüz kızlar nasip olursa ; kendinize iyi bakın hasta olmayalım hiçbirimiz öptümm hepciiiniziiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kendine güvence sağlamadan boşanma işini ertele derimama aileme nasıl diyeceğim onu bilmiyorum bana yardımedermisiniz arkadaşlar........aileme asla kabuletmez boşanmamı....
çok üzüldüm canım umarım kısa zamanda yerine gelir
Ya işin açığı kredi kartı 2500-3000 falan oldu bu ay şişti ve daha bir sürü masraf var arabnın vergisi,sigortası,doğalgaz vs.. eşimde cumartesi geldi bir tomar para attı bana (işyerinin parası) geyik falan yaparken gel iddia yapalım sadece 2 ganyanlık oynayalım dedik parayı ikiye katlıycaz yani para 3500 olcak ve bilmiyorum oynadınız mı iddia bu dediğim çok kolay bi durum 3 maç seçtik % 90-95 kazanacak takımlar çok düşük ganyanlar falan bastık bi milyarı akşam oldu maçlar oynanıyor ikisi tuttu üçüncü de tuttu derken son 10 dakikada sen tut gol ye maç berabere bitti ve biz şokkkk! gitti 1000lira ertesi gün bi 300liralık daha oynadık parayı kurtarmak adına onu da galatasaray batırdı (berabere kaldı uyuz oldum ) yani 1300 lira gitti çöpe..şimdi eşim kredi karından çekip yatırdı şirkete parayı ama bizim borç iyice büyüdü ,kredi çekcez mecburen şu bayram kredilerinden 6500lira 1,5 sene ödüycez başka türlü düzeltemeyiz yoksa..
nasıl okurken nasıl yaniiii yaaa,aptalmısınız falan sözlerini duyar gibi oluyorum :)) çok üzüldük haftasonu hatta pazar günü maçları seyrederken bira almıştık (kutluycaz ya hani) nasıl içtik bilemezsiniz..iyiki de içmişim yoksa elim ayağım boşaldı,tansiyonum çıktı falan..alkol biraz gevşetti.. kaç gündür düşünüp üzülüyoduk şimdi düşünmüyorum napalım bu da bize anı olsun (en çılgınlarından :)))kapak olsun kapakkkk
ben o parayla neler yapmazdım yaaa.. olmuş artık olan akılsız başın cezasını biz çekcez mecburen..
hoşgeldin canım..
sninde geçmiş öğretmenler günün kutlu olsun...komik oldu biraz geçmiş bayram gibi:)
deryacım teoya çok üzüldüm...biz hastalanalım onlar hastalanmasın ya...
çok geçmiş olsun canım benim...
yasemin eşinle ilgili yazdıklarını takip etmeye çalışıyorum..ama aklım almyor..eşin vurduğunun farkında değilmi,yada sonradan pişman olup özür diliyormu..
peki ecrin yanınızda oluyormu böyle durumlarda.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?