2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada nurancım ıstanbulun neresınde oturuyorsunuz sız ??
ben sarıyer tarabya sahil cıvarındaydım bılırmısın oraları.. tarabya cok guzeldır

kayınvalidenin alt katta oturmasıda çok iyi çalışacağın zaman arala zor olmaz

bende çalışacağım zaman batuhan ne olcak diye düşünüyorum annemler yakın arabayla bırakılır ama sabahın köründe de yatağından uykusunda olsun istemiyorum ee annemde o saatte gelmez orta 1 giden kardeşim var onu okula falan hazırlar hem hergün gelmez biliyorum yani kayınvalimde daha uzak bize
ondan çalışma işini erteliyorum hep

bu arada nurancım ıstanbulun neresınde oturuyorsunuz sız ??
ben sarıyer tarabya sahil cıvarındaydım bılırmısın oraları.. tarabya cok guzeldır

canım ben karşıda anadolu yakasında ataşehirde oturuyorum
karşıyı biliyorum 5 sene kadar eminönünde çalıştım ama sarıyere tarabya ya gitmek nasip olmadı

Geçmiş olsun dileyen tüm teyzelerinin ellerinden öpüyormuş teoman asrın :)) yokmu harçlık? kaydirigubbakcemile3

bursa meydan falan demişsiniz nasıl özledim bursayı da eskişehiri de.. gidesim geldi sanki çok uzak yerler ama eskidendi çokkk eskiden.. bursada postanenin ara sokağında küçüksaray diye bi pideli köfteci vardı orada yemek yerseniz benim yerime de yiyin tamam mı bi de adliyenin üst kısmında kristal diye bi cafe vardı patates ekmek üzerine...
ayyy her yere yollayasım var sizi tontoncu,tahinli çörekçi vs..orada ne güzel kilo alınır be deniz hiç işini bilmiyosun valla..

yazın gıdın bence oralara.. keşfetmenız gereken o kadar cok yer varkı o taraflarda

hatta ben sızı gotururum :)) aılecek gıderız pıknüğe fln :)

derya ınan burda cok gezmek bılke ıcımden gelmıyor

ahhhhhhhhhhhhhhh ıstanbull ıstanbull... aşığım ben o şehre.. çilesine bile...

sen bursada heykelden fln bahsedıyorsun sanırsamki :) gıdersem yerım ben dışarıda yemek yemege bayılıyorum sık sık yıyoruz (o yuzden belımızı dogrultamıyoruz belkıde:)) )
dışarı cıkınca cok acıkırım ben evde yesem bıle canım bışleyler ıster senın ıcın yıyıcem gıderem bıgun

bu arada uludaga çıktıgımzıda kışın donuşte te cıg köfte durum fln yerım acılı ezmeyle tam cekırgede var gelırsenız beraber gıderız deryacım

Ayşegülcüm sende çok güzel düşünmüşsün şu güzellik uzmanlığı kursunu..ama birikimin varsa sertifikayı alıp kendin bi yerler açabileceksen süper olur yoksa birilerinin yanında çalışırsan o diplomaya da yazık olur,emeğine de..
se gel ankaraya ortak olup açalım harç,borç..:)) ben de makyaj konusunda donanıyımlıdır akçaydaki düğünümde bende kendim yapmıştım makyajımı..özellikle lazer epilasyon merkezi açsan yeter valla şu aralar süper paralar dönüyor o piyasada bende,sende ve bi çok kişi yaptırıyor..ben koltuk altına ,dudak üstü ve bikini bölgesine yaptırmıştım koltuk altım çok çko azaldı ama bikini bölgesine gidemedim (ne varsa bekarken yaptırcan zaten )bacaklarıma da taaaa lisedeyken iğneli epilasyon yaptırtmıştı annem sağolsun (hakkını nasıl öderim ) o dönem bi dünya para bayılmıştı hem ablam hem bana..ama faydasını çok görüyorum..o da tam bitmese de rahatsız etmiyor
diyeceğim şu ki git arkadaşım değerlendirebilirsen süper bi fırsat ve dediğim gibi imkanın varsa kendi işinin patronu olursun o hepsinden güzel ve zevkli kısmı..

Ayyy nasıl özendiriyon denizzz..uludağ yolunda manzaralı çay bahçelerde vardı (adlarını unuttum) ne güzel yerler var bursada yaaa ilk baharda dağ yolunda çok güzel brunch yerleri vardı gözlemeler,kaymaklar,ballar...gazetelerimizi de alıp benim kankiyle giderdik saatlerce temizdağ havasında geyik yapardık çok özledim yaaaa..
gelcem bi gün ama yaaa söz olsun..bu sefer birlikte gezeriz çünkü ev arkadaşım şimdi esk. taşındı..(oraya da gitcem )

Ben de bi istanbulu çok bilmem merak da etmiyor değilim hani..ama hiç uygun zaman ve ortam olmadı orayı da keşfetmeye..
teom büyüsün heryere gidesim var..
baharda bende teoyu bırakıp gitmek istiyorum eskişehire o zamana kadar durur heralde dimi yaaa..

ya bu çocuk bayılıp bayılıp gidiyor..acayip mızmız herşeye ağlıyor ve 2 gün oldu bağazına bi lokma bişey girmedi çok üzülüyorum çokkkkk..memeler patlamak üzere sağsam mı acep?

deryacım geçecek canım hastayken çok zor oluyor benim hep başımda ecrin biliyorsun hep böyle....

sertifika alın kızlar bizim buradada koferlik kursu açılmış gidenler varmış birde takı tasarımı..hobi olarak...

istanbula hiç gitmedim istiyorum çok güzel bir şehir...inşallah...

ya bu çocuk bayılıp bayılıp gidiyor..acayip mızmız herşeye ağlıyor ve 2 gün oldu bağazına bi lokma bişey girmedi çok üzülüyorum çokkkkk..memeler patlamak üzere sağsam mı acep?

çok geçmiş olsun teoya inşallah hemen atlatırda düzelir
sütünü biraz sağ canım ağrıda yapar fazla süt

batuhanla kör ebe oynuyoruz gözlerini kapatıyo beni arıyo buluncada çığlık çığlığa seviniyo tekrar uzaklaşıyo benden yine gözlerini kapatıp arıyo
çok sevdi körebeyi :)))

keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık bol bol buluşurduk
ben hepinizle yüz yüze tanışmayı çok istiyorum

haklısın deryacım gidicem artık bi yerden başlamak lazım komşuylada konuştum hele bu şehirde çok tutar dedi çevrede burası bile yeter diyorum baya kalabalık asker eşleri malum lazer cihazının soğutmalısına baktımda 40000 tl çok pahalı deryacım ya olursa ilk etap masrafı az bi şekilde başlamak lazım zamanla makina almak lazım hem diyorumki tayincide olsak gittiğim yere taşırım tükanı :))
baya baya aklıma koydum ama annemin 6 ay durması lazım ciddi bi kurs ya çok yönlü olduğu için uzun sürüyo günlük 5saat falan sürüyomuş hafta içi hergün oluyomuş okul gibi yani dediğin gibi diplomayı alıp bi köşede bırakma niyetim yok kursa başlayınca zaten yönlendirirlerde beni dükkan açsam neler gerekli falan en asgarisinden belki kredi çekip makinayıda hemen alırım elemanda lazım böyle olunca tek başa çıkamam herhalde bu arada keşke öyle fırsat olsada ortak olsak valla ne güzel olur ikimiz bence yürütürüz bu işi çünkü ikimizde çıkarcı insanlar değiliz azcıkta olsa seni görüp tanımam yetti bana ama malesef işte ancak emeklilikte ankaradayız oda teeee 11sene sonra

çok iyi olur ayşegülcüm bence hemen faliyete geçmelisin....

kızlar şimdiden herkesin bayramı kutlu olsun yarın giremeyebilirim
bizde danaya karıştıkta :))
o yüzden yarın bütün gün k.validemdeyiz akşama kadar sürer işleri
eşimin elinede hiç yakışmaz öyle işler ama görecez bakalım sağsağlim atlatsak şu dana işini

allah kabuletsin canım ne kadar güzel biz 1 kere koç kestik bir dahada yok ben çok istiyorum ama maddi durumumuz olmayınca olmuyor....

herkesin kurban bayramını kutluyorummmkaydirigubbakcemile3

iyi bayramlar:teytey::teytey:

Ya kızlar sanırım teo kabakulak oldu bakıyorum internetten aynı belirtiler bi yanağı kacaman şişti ve iştahsızlık olurmuş çene hareket etmediği için çok ağrı olurmuş falan..heralde o yüzden ememmiyor bile yavrum bugün 3.gün hiç bişey yemedi yine ama danone yedirdim 1 tanecik(ona bile sevinir oldum)
neyse umarım bi an önce eski halimize,sağlığımıza kavuşuruz tam 1 kilo verdi aşkım benim bacakların falan içi boşaldı resmen..çok üzülüyorum çokkk..

hepinizin bayramın mübarek olsun,ileride hatırlanacak kadar güzel bi bayram olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…