- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
bende aılemın yakınında olmak ıstıyorum yaaaaa
bız bu bayram ıstanbula gıdıcez gecen bayraöm gıtmemıstık esımın teyzelerındeydık yalovada
bu bayramm canımı sıkmamak adına şöyle bır ugrayıp mumkunse aralımı babanneye bırakıp ıst a kaçıcammm
ayyy aral akşama dogru babbbaaa babbbbaaa dıye kapılara gıdıyor .. bende akişam uzerı aradım o da aşkım ışlerı bıtırmeye calışıyporum kı yarına kalmasın dıye dedı yarın ızınlı olucaz o zaman dedı
ok dedık aral konuştu babasıyla sonra durmadı bende babaanneye ındırdım aralı 5 dk sonra kapı caldııı annem otomatıkten kımoo dedı ve surprızzzzz babamız geldıııı
bana surprız yapmışş cok sevındım erken gelmesınee
şuan aşagıdalar aralla. bende kaçtım sızee ztn pc hıc kapatmıyorum gun ıcınde arada ugrayıp yazıyorum :)))))
bu arada nurancım ıstanbulun neresınde oturuyorsunuz sız ??
ben sarıyer tarabya sahil cıvarındaydım bılırmısın oraları.. tarabya cok guzeldır
ya bu çocuk bayılıp bayılıp gidiyor..acayip mızmız herşeye ağlıyor ve 2 gün oldu bağazına bi lokma bişey girmedi çok üzülüyorum çokkkkk..memeler patlamak üzere sağsam mı acep?
haklısın deryacım gidicem artık bi yerden başlamak lazım komşuylada konuştum hele bu şehirde çok tutar dedi çevrede burası bile yeter diyorum baya kalabalık asker eşleri malum lazer cihazının soğutmalısına baktımda 40000 tl çok pahalı deryacım ya olursa ilk etap masrafı az bi şekilde başlamak lazım zamanla makina almak lazım hem diyorumki tayincide olsak gittiğim yere taşırım tükanı :))
baya baya aklıma koydum ama annemin 6 ay durması lazım ciddi bi kurs ya çok yönlü olduğu için uzun sürüyo günlük 5saat falan sürüyomuş hafta içi hergün oluyomuş okul gibi yani dediğin gibi diplomayı alıp bi köşede bırakma niyetim yok kursa başlayınca zaten yönlendirirlerde beni dükkan açsam neler gerekli falan en asgarisinden belki kredi çekip makinayıda hemen alırım elemanda lazım böyle olunca tek başa çıkamam herhalde bu arada keşke öyle fırsat olsada ortak olsak valla ne güzel olur ikimiz bence yürütürüz bu işi çünkü ikimizde çıkarcı insanlar değiliz azcıkta olsa seni görüp tanımam yetti bana ama malesef işte ancak emeklilikte ankaradayız oda teeee 11sene sonra
kızlar şimdiden herkesin bayramı kutlu olsun yarın giremeyebilirim
bizde danaya karıştıkta :))
o yüzden yarın bütün gün k.validemdeyiz akşama kadar sürer işleri
eşimin elinede hiç yakışmaz öyle işler ama görecez bakalım sağsağlim atlatsak şu dana işini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?