2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım
doktora götürdünüzmü o ne dedi kabakulak mı kesin
umarım bir an önce sağlığına kavuşur teomuz

Tsk ederiz teyzeleri şimdi çok şükür atlattık sanırım antibiyotik işe yaradı sanırım ama iştah yine malesef kötü sadece sıvı alıyor bende atom yapıyorum oğluma karışık meyve suları sıkıyorum bol bol,süt,ayran,meme..takılıyoruz işte!
kabakulak oldumu bilmiyorum doktora gittiğimizde baktı kulağında enfeksiyon başlangıcı var dedi antibiyotik yazdı ama 1 gün sonra yanağı davul gibi şişti araya bayram girdi falan bende tekrar gitmedim bilmiyorum artık bi hastalık geçirdik ama ne ?
bayramınız nasıl geçiyor? biz teonun sayesinde pek çıkmadık evdeydik bi ananemize gittik belki yarın gideriz attaya..

çok şükür canım atlatmışsınızyaa sbununla geçmiş olsun..

biz gezdik hep yai gündüz gece ama ecrin sağolsun heleki ilk günü bir kaç kapıya gittik 3.kapıda artık huysuzluklar ağlama krizleri ayy ayyy sonrası malum uyuttuk ananeye bıraktık eşimle beraber çıktık artık sonraki günlerde babanne ve ananemizdeydik o evlerde pek yabancılık çekmez gelenlerde hemen kanıkaynar başka eve gittikmi çok husursuz oluyor ..ama güzel geçti çocuk çok maşallah bizim akrabalrda pek mutlu oldu onlarla oynadı güldü oynunlar yaptı onlara gezdi akşam yine gideceğiz gezmeye halamlara gidemedik daha kız çocukları var belki kaynaşırda oynar..

bu arada size bahsettimmi bilmiyorum ama çocuk gelişimi okumuş bir akrabamız var baya yerlerde çalışmış ve şimdilerde özel bir kreşte öğretmenlik yapıyor 2 buçuk yaşındaki çocukları eğitiyor çok güzel bir kreş pskologları felanda var seminerlere gidiyormuş iiçocuklar hakkında biraz konuştuk ilk geldikelrinde 2 yaşlarındalardı dedi ve zeka düzeyleri normaldi dedi 0 3 yaşa kadar beyine ne depolarsak ona göre beyimiz gelişiyor ya onlarda o yönde bir eğitimö verşiyorlarmış ve şuan normalden üstünlermiş yaşıtlarına oranla..ecrin yaklaşık 2 saat ilgilendi her şeyiyle sağolsun dil gelişim oldukça iyi dedi zaten bun farkındayım ama yemek konusunda dedik ne yapıcaz yapacak bişey yok dedi şuan bir reklama bir tv ye tavolmuyor yani zeki bir çocuğunuz var gerçekten dedi zaten saf olsa kanar ve yer dedi ...verdiğim eğitim düzeyinden bahsettim biizm gösterdiğimiz hemen hemen her şeyi gösterdiğimi çok ilgili olduğumu söyledi çok mutlu oldum kızlar ve bunlar normalde 2 buçuk yaş içinmiş ecrine erken bile başlamışım ama ecrinden için çok zeki diyede söyledi...normal çocuk gibi artık konuşabirlirmişim iletişim için .. ...

Son düzenleme:
slmmmm kızlar ayy ben iyi bayramlar dişeyemeden gittim hepinize iyi bayramlar bizde bugün döndük bandırmadan deryacım çok geçmiş olsun canım teoşa nazarmı değiyo noluyoki

yasemincim çok şanslısın canım gerekten ecrin gibi akıllı bi kızın var bizlerde çok şanslıyız evlatlarımız yanımızda ve sağlıklılar çok şükür

slm kızlar ben geldimm ne çok"yazmışsınız ayol oku oku bitmedi
teoya geçmiş olsun öncelikle inş artık daha iyidir
çok fazla şey aklımda kalmadı herkes bayramda gezdi etti galiba
bizimki güzeldi eskişehiri özlemişim arefe günü eceyi bırakıp doya doya gezdik eşimle alışveriş yaptık kendimizi kaybettik evin yolunu zor bulduk yani
birinci günüde çok şükür kurbanı hermen halledip geldiler 9 olmadan biz kayınvalidemlerle iki hisse girince ortadan bölüp göndermiş adam yoksa kalırlardı öğlene sevmiyorum bekle bekle hemen çıktık başladık gezmeye bugünde kayınvalidemlerle döndük bikaç gün burdalar ece beni aramaya başladı ben kaçar inşallah herkesin bayramı çook güzel geçmşitir

bizde eğlendik beim için tam tatil oldu valla bizde sinemaya gittik eşimle yemek yedik doğaçı bıraktık ninesiyle dedesine doğaç uslu sayılırdı bi misafirliğe gittik orda yıktı ortalığı ağla ağla bi hal oldu öksürüyo yine alerji yine coştu iyiki dışarda gezdirdik of yaaa bıktım ama iyi yönü konuşması gelişti küçükte olsa cümle kuruyo baba ditti diyo sonra nereye gitti diyom mama diyo mama almaya gitmiş halasına lala diyo çağır diyom gidip çağırıyo lala diye çişe cışşş diyo bugün maymun gösterdim tvde mamun dedi ama sanırım kalabalıkta daha iyi oluyo ya nasıl şımardı görseniz dedesine neler yaptı sırf konuşması gelişiyo diye durmak isterdim ama evim evim canım evim diyo insan ne olursa olsun bandırmada denize karşı oturduk eşimle bi bankta hava aldığımı anladım çok güzeldi ya neşeli günler filmine gittik yılmaz erdoğanın bkm mutfak ekibi oynuyo öğrencileri güzeldi film ama şahane diyemem:))

günaydın kızlarr
doğaça da geçmiş olsun ayşegül
herkes hastaydı yaa abimin eşi maskeyle geziyodu biz gelemk üzereyken kızı ateşlendi bu sefer ona da bulaşmış akşamda kayınpederim başladı teyzem hastaydı ecede herkesin elinde gezdi Allah a emanet
meyve sıkacağımız aldık çok iyi oldu kaç gündür havuç elma portakal sıkıp içiyoruz eceden çok bize yaradı galiba kaydirigubbakcemile2
neşeli günler burayada gelsin gidecez inş söz aldım eşimden gitmek istediğim filmleri saydım tamam dedi eee artık sınavı yok sık sık nöbeti yok gezebiliriz çok şükür şimdi atamaları bekliicez ayyyyyy atama deyince matemetik öğretmenliğinden 500 kişi alıyolar aralıkta inanılmaz bi kadro bu yaa 10 kişi bile vermiyoalrdı bi üzüldüm keşke geçen sene çalışsaydım biraz bu sene çalışıyorum daha da asılcam artık inş ağustostada güzel bi kadro verirler bu kadar verceklerini sanmam ama bakalım hayırlısı bari kırıkkale olmasa diyorum şimdi bendekide şans dedim eşime bekleseydim evde bu sene atanırdım ama bu sefer 3 senedir memurum bi sürü karı var bunun onlar olmııcaktı diyoruz her işte bir hayır vardır bekliiicez bizde

konuşmayı ve yaramazlıkları ecede acayip ilerletti görümcemin oğlu acayip kıskandı ecede abicim abicim ayrılmadı yanlarından oturma odasında kanepeler çıkıp çıkıp atladılar yere korktum bişey olcak diye son günde düştü zaten Allah tan kafaüstü gitmedi şimdi babannesi korkuyo diye onun yüzüne baka baka kanepeye çıkıyo ece düttüüüü deyip duruyo akannehir son zamanalrda kavga etmeye başladırlar ama hele ablamın kızlarını ikisibide ağlattı sürekli biri 3 biri 8 yaşında ellerine ne alsalar benim bernim diye gitt ialdı ısırmaya kalktı ittirdi çok fena cadı bi kızım varmış benim ya içindeki canavar eskişehirde çıktı ortaya :roflol: banada serpil demeye başldı burda hiç buymuyodu isimlerimizi unutur inş tekrar anne iyi yaa anne desin çok güzel söylüyo herkesi sarılıp öptü çok eğlendi keşke fırsatımız olsada sık sık gitsek yaa bide sinirlenince koşup koşup kendini yere atmaya başladı tepine tepine ağlıyo bide kızınca öyle şeyler söylüyo ki küfür ediyo resmen annnoooooww dediler burda çok insan tanıdım ben sürekli küfürlü konuşuyolar tam kırıkkaleli olmuş siniz kız deidiler :roflol:

hoşgeldin serpilicim iyi eğlenmiş herkes çok sevindim ohh sefanız olsun serpil ve ayşegülcüm ......

doğaçada eceyede kocaman bir öpücük ...çok tatlılar yaa büyüyorlar büyüdükçe daha da sevimli oluyorlar ..ecrinde koltuktan atlıyordu çok uzun zmandır atlamıyor unuttu şükür.....kaç kerede kafaüstü çakıldı ama nafile yine yapacağınıo yapıyorlar....

slm kızlar dün gece çok kötüydü ya doğaç ağlaya ağlaya kustu bi baktım ateşi çıkmış ateş düşürücü verip yatırdım uyudu ama inleye inleye düşmüştü ateşi sabah fazla değildi 37.7 di ben yine verdim ateş düşürücü öksürüğü var biraz yine akşam eşim dr.un verdiği şurupları alacak bi tane şimdi kullanma ateşli ve yüksek öksürük grip gibi kullanırsın dediğini kullanıcam normal antibiyotik yasak dedi doğaça onun alerjik olmasından dolayı başka ilacı var dedi bakalım nasıl olcak bayram boyunca aç gezdi resmen ya hepimiz üzüntüden bi hal olduk hiç lokma sokmadı kaç gün şimdi çoook az ama yiyo bişeyi uzatınca yemekten öğürüyo hemen kusacak gibi yani tahminim yine boğazları ayvayı yedi öksürmeside ondan keyfinde pek bişey yok enerjisindede ishalde değil kesin boğazdan derdi hep böyle oluyo çünkü bıktım şimdiden kış mevsiminden ya hastalık bitmiyo yaaa keşke derdini anlatabilse

Sonunda sayfa açıldı....

Eneste 3.gecesi rahatsızlandı...
Bütün gece yavrum burnundan nefes alamadı... Sesi kartlaştı....Öksürük üstüne öksürük birde ateşşşş offfffff..... delirdim ya....
Sabah doktora götürdük çok şükür ciğerden gelmiyo dedi boğazlar fena dedi birde yeni bir salgın varmış ses telleri iltihaplanmış onu antibiyotikle tedavi edemiyoruz hava vermemiz gerekiyor dedi... 2 saat boyunca ağlamaktan çocuğum mahfoldu... Birde antibiyotik iğne yaptılar çok şükür rahatladı.... Şuanda antibiyotiğe devam.

enese ve doğaça geçmiş olsun tekrar
ayşegül soysaydın doğaç ı bi dra götürün barii ateşi fitillede düşmezse eğer kış geldi artık başladıkalr hasta olmaya inşallah çabuk iyileşir

ayşegül ateşi baya yükselmiş doğaçın inşallah şuan iyidir
yine o kadar yükselirse acile gidin canım ya orda düşürmeden ateşini eve yollamıyorlar zaten
çokk geçmiş olsun alerjisinin olmasıda ayrı bir sorun tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…