Ya kızlar sanırım teo kabakulak oldu bakıyorum internetten aynı belirtiler bi yanağı kacaman şişti ve iştahsızlık olurmuş çene hareket etmediği için çok ağrı olurmuş falan..heralde o yüzden ememmiyor bile yavrum bugün 3.gün hiç bişey yemedi yine ama danone yedirdim 1 tanecik(ona bile sevinir oldum)
neyse umarım bi an önce eski halimize,sağlığımıza kavuşuruz tam 1 kilo verdi aşkım benim bacakların falan içi boşaldı resmen..çok üzülüyorum çokkk..
hepinizin bayramın mübarek olsun,ileride hatırlanacak kadar güzel bi bayram olsun inşallah..
Tsk ederiz teyzeleri şimdi çok şükür atlattık sanırım antibiyotik işe yaradı sanırım ama iştah yine malesef kötü sadece sıvı alıyor bende atom yapıyorum oğluma karışık meyve suları sıkıyorum bol bol,süt,ayran,meme..takılıyoruz işte!
kabakulak oldumu bilmiyorum doktora gittiğimizde baktı kulağında enfeksiyon başlangıcı var dedi antibiyotik yazdı ama 1 gün sonra yanağı davul gibi şişti araya bayram girdi falan bende tekrar gitmedim bilmiyorum artık bi hastalık geçirdik ama ne ?
bayramınız nasıl geçiyor? biz teonun sayesinde pek çıkmadık evdeydik bi ananemize gittik belki yarın gideriz attaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?