slm kızlar eşim ilaçlarını almış kullandım cana geldi iyice ateşide düşüyo yavaş yavaş şükür iştahda kötünün iyisiydi bayramki kadar değildi dr.un yazdığı yine antibiyotikmiş yav değişik bişey sanıyodum aynıymış neyse kullanmaya devam 2gün sonra atlatır grip değil sade boğazlarda sorun
hayırlı olsun canımkızlar zeynebe çalışma masası aldık bugün üzerinden inmedi bütün faaliyetlerini onda yaptık
çok sevdibakalım ne zaman sıkılacak :))
kk hızlansın resmini eklerim
enese de çok geçmiş olsunSonunda sayfa açıldı....
Eneste 3.gecesi rahatsızlandı...
Bütün gece yavrum burnundan nefes alamadı... Sesi kartlaştı....Öksürük üstüne öksürük birde ateşşşş offfffff..... delirdim ya....
Sabah doktora götürdük çok şükür ciğerden gelmiyo dedi boğazlar fena dedi birde yeni bir salgın varmış ses telleri iltihaplanmış onu antibiyotikle tedavi edemiyoruz hava vermemiz gerekiyor dedi... 2 saat boyunca ağlamaktan çocuğum mahfoldu... Birde antibiyotik iğne yaptılar çok şükür rahatladı.... Şuanda antibiyotiğe devam.
kızlar zeynebe çalışma masası aldık bugün üzerinden inmedi bütün faaliyetlerini onda yaptık
çok sevdibakalım ne zaman sıkılacak :))
kk hızlansın resmini eklerim
inş geçer canım antibiytikle doğaç ın alerjisi var belki o kullanamaz ama druna bi sor istersen iburamin diye grip ilacı çok iyi geliyomuş arkadaşlar onu kullanıyomuş bizimde ilacımız kalmadı gidince onu bi sorcam bide ablam kızlarına hep sudafed kullanıyo o çocuk hemşiresi orda hocaya sormuş benical in nöbet geçirtme ihtimali daha yükse demiş bi daha kullanmamış bizede benical vermişti dr geçen sene onu kullandım hep bittide atım şişesini almııcam bi daha grip ilacı sudafed antibiyotikde amoklavin miydi a yla başlayan bişey kullanıyo ablam hepp bide onun küçük kızı ateşten bi kere nöbetgeçirince çok korkuyo 6 yaşına kadar riskliler yaslm kızlar eşim ilaçlarını almış kullandım cana geldi iyice ateşide düşüyo yavaş yavaş şükür iştahda kötünün iyisiydi bayramki kadar değildi dr.un yazdığı yine antibiyotikmiş yav değişik bişey sanıyodum aynıymış neyse kullanmaya devam 2gün sonra atlatır grip değil sade boğazlarda sorun
batuhana da geçmiş olsun inş başlamazçok geçmiş olsun canım havalar soğuyo çocuklar hastalanıyo(
batuhanda hafiften hapşuruyo soğuk algınlığı ilacı var ama içmek hiç istemiyo hemen kusuyo yemeğine falan katıyım diyorum yada sütüne. başlamadan önüne geçiyim diyorum yada hafif geçirsin(
bizde bayramda babaanneye, anneanesine ve teyzesine gittik
bayramın 3. günü sünnet düğünü vardı oraya gittik hiç düğün sevmeyen oğlum beni şaşırttı hiç ağlamadı ve oynadı balonlarla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?