2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

esracım enesede geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca evde hayat duruyo resmen yaaa
zeynepte hapşırıyo bakalım zaman ne gösterecek

kızlar zeynebe çalışma masası aldık bugün üzerinden inmedi bütün faaliyetlerini onda yaptık
çok sevdibakalım ne zaman sıkılacak :))
kk hızlansın resmini eklerim

slm kızlar eşim ilaçlarını almış kullandım cana geldi iyice ateşide düşüyo yavaş yavaş şükür iştahda kötünün iyisiydi bayramki kadar değildi dr.un yazdığı yine antibiyotikmiş yav değişik bişey sanıyodum aynıymış neyse kullanmaya devam 2gün sonra atlatır grip değil sade boğazlarda sorun

çok geçmiş olsun canım havalar soğuyo çocuklar hastalanıyo (
batuhanda hafiften hapşuruyo soğuk algınlığı ilacı var ama içmek hiç istemiyo hemen kusuyo yemeğine falan katıyım diyorum yada sütüne. başlamadan önüne geçiyim diyorum yada hafif geçirsin (

bizde bayramda babaanneye, anneanesine ve teyzesine gittik
bayramın 3. günü sünnet düğünü vardı oraya gittik hiç düğün sevmeyen oğlum beni şaşırttı hiç ağlamadı ve oynadı balonlarla :))

kızlar zeynebe çalışma masası aldık bugün üzerinden inmedi bütün faaliyetlerini onda yaptık
hayırlı olsun canım
resmini bekliyorummm
enese de çok geçmiş olsun

güle güle kulansın zeynep ecede calliolu olana bayılıyo ama yer yok evde alamam nt de gidip gidip öpüyo yawrum

inş geçer canım antibiytikle doğaç ın alerjisi var belki o kullanamaz ama druna bi sor istersen iburamin diye grip ilacı çok iyi geliyomuş arkadaşlar onu kullanıyomuş bizimde ilacımız kalmadı gidince onu bi sorcam bide ablam kızlarına hep sudafed kullanıyo o çocuk hemşiresi orda hocaya sormuş benical in nöbet geçirtme ihtimali daha yükse demiş bi daha kullanmamış bizede benical vermişti dr geçen sene onu kullandım hep bittide atım şişesini almııcam bi daha grip ilacı sudafed antibiyotikde amoklavin miydi a yla başlayan bişey kullanıyo ablam hepp bide onun küçük kızı ateşten bi kere nöbetgeçirince çok korkuyo 6 yaşına kadar riskliler ya
batuhana da geçmiş olsun inş başlamaz

büyüdüler artık daha kolay oyalanabiliyolar çok şükür yaa

kızlar dr. kontrolüyle veriyorum bu ilaçları merak etmeyin dr. özel olduğu için doğaçın ne olduğunu biliyo her zaman önlem olarak anlatıyo bana beni bilinçli anne olarak belirledi şu an süper maşalllah diyeyim ilaç etki etti hemen ateşi 37 düştü iştahıda düzeliyo grip olsa daha zordu hemen geçmiyo grip ya boğaz enfeksiyonu doğaç çok sık geçiriyo hani bi ara anlatmıştım eşimde çok sık yaşarmış boğaz sorununu genetik demişti dr. aynen öyle bizde olağan bi durum oldu bu malesef alerjik olduğu için boğazı çok hassas normalde bile öksürür az ama olur yinede allah korusun bütün bebişlerimizi onlar hasta olmasın biz olalım onların yerine

canım doğacın daha iyi olmasına sevindim...
enesinde sabah ateşi hafif çıkmıştı şimdi iyiymiş....

nurancım sende azda olsa bi şekilde içirmeye bak. sizede geçmiş olsun....

sevdacım demek zeynep çalışma masasını çok sevdi :) hayırlı olsun resmini bekliyoruz...

enes ve doğaçın iyi olmasına çok sevindim kızlar ama yinede belli olmuyo bu ateş illeti
iki üç gün sürebiliyo
zeynebinde burnu akmaya başladı sanırım sadece nezle inşallah gribe .çevirmez

herkese günaydın çok yoğun bir geceden sonra sabaha uynadım ya bugünüme şükrediyorum kızlar berbat bir gün ve gece geçirdik eşimde bende.....

ayşegülcüm nuran cım geçmiş olsun canlarım doğaçın ateşi baya çıkmış aman iyi olsun kuzularım yaa....

ecrin dün ve her zman olduğu gibi düştü yaa kızlar bu kızın hali ne olacak bilemiyorum ben yanındayken bile normal giderken düşüyor hemdemesala önündeki halıya değil 3 metre ötede yada yanındaki vs artık nerede ciddi olrak canı acıyacak bir yer varsa oaraya hep ..anlamıyorum bu kadarı hiç normal gelmiyor ..

dün yine düştü kafası şişti iyiydi ama taki kusmasına kadar dün acil götürdük kabus gibiydi yaa delirdik resmen ağlıyorum kendini ibrde halsiz hissediyordu çok krktuk filim felan çekildi kusması arada oluyordu bu yüzden artık iyi dedi kendiside kusmuş olabilirmiş ama gözlem altında tutun dedi zedelenme olmuş.. çok korktum allah herkesin evladını annesine babasına bağışlasın çok zor yaaaaa......

sevdacım güle güle kullanın canım nasıl bişey bende almak istiyorum resmini eklersen sevinitrim sorması ayıp olmazsa fiyatları nasıl.....

serpicim şu katı meyve sıkacağını soracaktım ne mahrka aldın apartları varmı benim varda eltim çok istiyor nasıl ki gfelsn diye arştırıyorda onadan merakettim...

kızlar bugün ilk defa zeynepsiz mutfakta bulaşık yıkadım
oda masasının sayesinde 10 dakika oyalıyo onu inanın 10 dakikaya bile sevinir oldum rahatça yıkadım bulaşıklarımı
benim takılarımı almış masanın üzerine dağitmış takı tasarımı yapıyo :))
çok komikkkk

yasemin okurken yazının sonunu zor getirdim korkudan canım ya
çok korktum geçmiş olsun arkadaşım
bu kıza kesin nazar deyiyo o kadar bilmiş olursa değertabi
ben hergün zeynebe 7 tane ayetel kürsi okuyorum koruyucu birdua
bol bol okucanım

geçmiş olsun yasemin çok yaramazlar yaa napıcaksak bunlarla hayırlsıyla bi akıllarını başlarına toplasalar :lepi:
yaa ecede benim makyaj malzemelerine takmış durumda son zamanlarda yapmaya başladım ama eceden kurtulmak ne mümkün bulursa oda sürüyo yoksa beni görünce şaşakın şaşkın yüzüme bakıp kirpiğimi koparmaya çalışıyo rujumu siliyo cadı oldu iyice kaydirigubbakcemile3
nazara bende inanıyorum yaa sürekli okumak lazım gerçekten hatta bizedemi değiyo ne dün akşamı zor ettim iş yerinde yaa burası öyle bi yerki insanların mutluluklarına üzülen üzüntülerine sevinen insanların olduğu bi erde çalışıyorum ben de safım söylerim kayınvalidemlerle geldik şunu yaptık şöyle böyle diye o gün illa bişeyler ters gider nazar değdiriyo bize hainler akşam okudu kayınvalidemde düzeldim :Saruboceq:

ayyy yasemincim çok geçmiş olsun ne yaramaz bu cimcime yaaa allah korumuş hasta olan bütün bebişlere acil şifa diliyorum kızlar sokağa çıkmaya korkar oldum valla bugün çok güzeldi hava ama bişey olur doğaça diye korkuyorum en küçük şeyde çoşuyo boğazı yaz mevsimini özledim yaaa ne güzeldi cıvıl cıvıldı gezerdik hep eve tkılmazdık hasta olmazdık ahhh ahhh

hayy azına tükürem yaakızlar sabahtan berı bızım topıge gırmeye calsııyorum sureklı hata verıyordu allahım neler denedım nelerrr
gecmısı okuyabılırmıyım bı dencemm

bayramda neler yaptınız bakalımmm bıcırıklar nasıl
bız ıstanbula gıttık gunu vbırlık annemı alıp dönduk hayat cok monoton beee
hee bırde dun coooookkkkkk buyuk bır holdıngte ıs goruşmesıne gıttım
onlar bnm cv me ulasmıslar aradılar cagırdılar bende gıttım bakalım ne olcak cvp beklıyorum
burası benı hamıleykende aramıstı karnım burnumdaydı o yuzden gelemıcemı belırtmıstım yıne ulastılar bana
bakalım artık
yalnız evıme cok uzak bırde o kadar ters bı yerdekı lanet olasıca üfsss

yasemine çok geçmiş olsun canım....

zeynepte inşallah sadece burun akıntısıyla atlatır...

bende nazara inanırım fakat eşim bana bu konuda da illallah ettirdi.... enes doğduğu ilk günden itibaren gık dese nazara bağlayıp beni delirten bir cinsten olduğu için bir ara nazar lafını duymak istemiyordum....
Allah bebeişlerimizi şer, kötü gözlerden korusun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…