2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrrrr şükür kavuşturanaaaaaa..
ya bende giremedim 2 gündür sinir oldum..
doğaça,enese ve ecrine çok geçmiş olsun..umarım şuan hepsi iyidir..
biz de iyileştik artık çok şükür..ama çok zayıfladı yavrum5 günde 1 kilo verdi şimdi toparlamaya çalışıyoruz..
zeynebin masası çok güzelmiş güle güle kullansın bızdık..sen ne güzel takıları dökmüşsün önüne ben vermiyorum ya içinde boncuk falan bulur yutar falan diye..
Allah tüm melekleri korusun..

Teo bu aralar resmen coştu hiç durduramıyorum,çok saçmalıyo bi anda sinirlenip atıyo kendini yere ayaklarını vuruyor,kafasını sağa sola vuruyor,ciyak ciyak ağlıyo..sizinkilerde öylemi yaaa korkuyorum bazen noldu bu çocuğa diye..
ve geldi işte..offff

yasemincim çok geçmiş olsun Allah korumuz ecrini...

denizcim deryacım hoşgeldiniz şükür kavuşturana :))))

denizcim işi değerlerdir bence en azından bir müddet dene
umarım herşeyin hayırlısı olur...

deryacım teomana da çok üzüldüm tekrardan çok geçmiş olsun

aynı hareketler batuhanda da var atıyo duruyo kendini yere
şimdide yeni modası yere uzanacak altında halı olmadan direk betona uzanıyo arabalarıyla oynuyo halıya koyayim diyorum kızıyo altına bişey seriyim diyorum ona da kızıyo kalın yelek giydiriyorum bende korkuyorum karnını üşütecek diye zaten hapşuruyo(

iyi akşamlar kızlar moralim sıfır hiç keyfim yok hani derlerya üzerimizde resmen bir kara bulut dolaşıyor 2 gündür yaşadıklarım kabus gibiydi dünde sabaha kadar hastanedeydik kii..benim suçum aslında buda..anlatıp biraz rahatlamak istiyorum .....

ecrinin evdeki yaramazlıklarını zaten biliyorsunuz beni dinlemiyor beni kala almıyor ve her şeyi kafasından planlayıp benim dikkatimi başka bişeyde olduğu yada yanında çokta kısa zamanda olsa yanında olmadığım zamanları seçiyor..neyse bu cadı benim yanımdayken bile koltuğa çıktı orurdu kii oturacağını hiç sanmam nasıl olduysa otrdu birde baktım eline vitamin şurubunu almış kii koltuğun yanında bilgisayar masası var üzerindeydi ecrinden kaçırmak için üzerine koymuştum neyse bu almış zaten almayı istiyordu ağzını açmış dökmüş heryerlere ama bu vitaminde demir ilacı yani çıkmıyor bilirsiniz ayy nasıl sinir oldum anlatamam yani deli oldum resmen hemen aldım elinden küçük bir kaba ilaçlı su yaptım ve zor zahmet ilaçlı suyu beiz kaçıra kaçıra ecrinden sildimki artık son olarak ilaçlı suyu tamamiyle döktüm oh be dedim kurtuldum ne yaparsan yap dedim ama 5 dk.lık işi 10 dk.da ecrinden kaçırcam diye suyla oynamak istiyordyu zor yaptım neyse bitti işim tam kabı alıcam cadı eline aldığından kaçtı ve en nefrettiğim huyu ben bişeyi elinden almak istediğimi anlşadığı an ağzına sokuyor kabı kafasına dikti içindekini döktüm tabi ama nafile yalanıyor sanırım biraz içerisinde kalmış hemen ağzını yıkadım yarım saat sonrada doyurdum tabi ben bunları yaptığından elinden aldığımdan dolayı çok husursuz ve huysuz oldu ama benimde içime kurt düştü acaba içerisinde ilaç varmıydı ki diye 2 saat sonrada ateşlendi eşimde vardı anlatmamıştım eşime deidm eşim kızdı hemen dr.götürdü bir sorun yk ama boğazları kızarık dedi sıvı alması lazım dedi ee tabi ecrin hiç yemiyor zaten içmiyoda pek bişey su bile dahil serum taktılar sulu serim sabah 6 da eve geldik gece 12 de gittik ama boğazlarının kızlarıklığı griptende olabilir dediler şuan her zmanki gibi zor yiyor üzerindende 24 saatten fazla geçiti olayın yemek yerken zoryutkunma felan olmadı ama ben çok üzldüm sabah kadar hatta şuan bile ağlıyorum hiç vakit kaybetmeden bugünde tanıdığım bir nefesi keskin iyi gelen bir bayana göttürdüm okuttum ve kadın okurken durup dururken gözünden yaşlar ve yüzü şişti zor okudu çok fazla nazar ve göz var dedi bu oalnlarda tabi nazardan kaynaklanır dedi düşmesi çok fazla sürekli dğşüyor her gün ve kaç kere bir ara düzelmişti yine başladı yaa çpok moralim bozuk kızlar uzadı ama derleşecek insana ihtiyacım vadı eşimde dahil herkes çok kızdı nasıl bu kadar dikkatsiz olabilirsin diye halbu ki 1 snye gfözmü ayırmıyorum zaten peşimede bırakmaz kucağımdanda inmez nasıkl oluyor anlam veremiyorum .....

çok üzgünüm aslında döktüm ilaçlı suyu ama ağzına dikmesi ve yalandığını görmem yetti bana yani içip içmediğini bilemiyorum içerisinde azda olsa döksem bile kalmış olmaklıki yalanıyordu hatta kendimde bile denedim çok mu yakıyor diye kendimde içtim en sonunda kıyamadım bebeğime neden hep bu tür şeyelr beni buluyor hiöçcdestekçim yok kızımda çok pratik yapacağını anada ve senden bile daha hızlı yapıyor herkeste biliyor bunu aklından geçeni sna dmez konuşur ama asla anlatmaz sabah ananesine kendi dedi acıdı elini gösterdi yan isaklı bişey kalmıyor hiç....ÇOK CANIM SIKILDI HERKESİN BU DENLLİCE TEPKİ GÖSTERMESİ BENİM YANIMDA DESTEK DEĞİLDE BİR ÇOCUĞA BAKAMIYORSUN DEMELERİ ÇOK ÜZDÜ BENİ KENDİMİ İYİCE GEREKSİZ VE BECERİKSİZ GÖRMEYE BAŞLADIM....

Son düzenleme:
ben gerçekten çok mu dikkatsiz davranmışım arkadaşlar nasıl oluyor bunlar yaa ecrin her şeyi yalama huyu yememesi gerek kaağıt peçete hatta bulaşık makinasını açıp kendi üzerine çıkıp ppis akıntı suyu yalamaya kalkıyor dsilgi bezini asitiyor sanki silecek ağzına sokuyor her pislik ağzında her.....

Allah a emenet olun yarın dr.gideceğim eşimde gidecek ecrin yok sabah erken gideceğimden anneme bıraktım herkese iyi geceler.....

Yasemincim üzme kendini bu kadar ve şükret ki hiç bişey olmamış meleğine..çok hareketli ve yaramaz dönem girdik gerçekten zapdetmek çok zor bunu ancak yaşayanlar yani bizler anlıyabiliyoruz..

Sen Allahtan suyu dökmüşsün az bi iki damlayı yalamıştır mutlaka sıpaaaaaa..zaten ye desen iç desen yapmazlar nerede yaramaz şey var onu ağzına sokarlar..

hepsi öyle emin ol Teo da aynı oynama dediğim herşey elinde oyuncak oldu..

Neyseki atlatmışsınız ee nazar varsa da çıkmıştır okutmuşsun madem bundan sonra daha dikkatli ol canım eminim tüm gözler üzerinizde olacak (eşin,akrabalar vs..) sanki suçlu senmişsin gibi niye bakamadın derler..sinir oluyorum yaaa çocuk hareketli olunca ve yapacak çok iş olunca herşey mükemmel olamıyo malesef..

ben artık ev işini bıraktım resmen kızlar evi .ok götürüyo resmen her yer oyuncak dolu,buzdolabından kumanda çıkıyo,yatakodasındaki çoraplarım,parfümlerim antrede mutfakda..ayy napıyım valla akşama kadar evi topluyorum Asrın da inatla gözüme bak baka dağıtıyor..off off
yemek bile yaparken gözüm üzerinde yapıyorum o da batuş gibi yerlerde bulaşık makinesinin tabletleriyle falan oynuyo ( parçalayacak diye korkuyorum ama napıyım ..)
zor işimiz çok zorrrr...en tehlikeli dönemler Allah yanlarında olsun korusun yavrularımızı..

Evet bu klkonuda haklısın canım ama işte başına böyle bişey gelince hemen sen kötüsün bakamıyorsun oluyor çokmu dikkatsizim yani ben bunu anlam veremiyorum ben dolu şişe koymadım dolu kabı bırakmadım ortada ve en kötüsüde küüçük bir yerde yaşıyoruz hemen duyulmu ştel.açtılar sağolsun herkes aman ç.suyu içmiş yok şişeylemi içti nasıl içti ortada yok öyle bişey diktüm diyorum anlam veremiyorum kii en fazla olsa içerisinde 1 yudum olur ki yani ben bilerek yapmadım bana lütfen söyle çokmu yükleniliyorum yok çokmu dikkatsiz davranmışım....

Zaten iyi değilim bir gün öncede biliyorsun sağolsun düştü yine durup duruken yine ayakları dolanıveriyor yaa.....

yasemincim büyük geçmiş olsun
okurken sonunu getiremedim kötü bişeyle karşılaşıcam diye inan çok üzüldüm
sen elinden geleni yapıyosun canım bunlarında tam yaramazlık zamanları kaşla göz arasında neler yapıyolar
sen hiç kimseyi duyma diyen istediğini desin
sen kendini biliyosun ya o yeter

kendinide suçlamayı bırak

Verilmiş sadakanız varmış olmuş bitmiş çok şükür ecrinimize bi zarar olmamış..hangi anne çocuğu konusunda özensiz,dikkatsiz davranabilir ki yasemincim hepimiz peşlerinde pervaneyiz ama görünmedik kaza işte adı üstünde.. sen sallama kimseyi senin için rahat olsun önemli olan o! sen elinden geleni yapıyosun daha fazlası yok beğenmeyen gelir yardım eder dimi ama..

sağolun kızlar bunlarda üstüste gelince resmen dağıldım iyice kimseye kızmadım ama ne kadar üzerine düştüğümü hatta abartısız şu oturduğum yerde çevremde bile yani benim kadar ince düşünen evladı için bu kadar her şeyiyle çaba gösteren insan yoktur bir kalemde bu kadar çok çabuk silinmek ve zaten moraliniz bozuk üzerinize de gelinince işte böyle oluyor ...iyi ki varsınız ..

ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN...ALLAH A EMENET OLUN...

yasemincim çok geçmiş olsun en korktuğum şeylerden biridir başınıza gelen...
ama şükretki dolu kapı dikmemiş kafasına ucuz atlatmışsınız.... verilmiş sadakanız varmış....
sadece ecrin yapmıyor aynı şeyleri.. söylediğin yaramazlıkların hepsini eneste yapıyor...
çopu zaman çileden çıkıyorum ya başına kötü bişey gelcek diye ödüm kopuyor....
misal: geçen televizyonu üstüne çekiyodu babası yakaladı anlık bir olay ya ne yaparlar ne ederler kestiremiyorsun....
sen milletin ne dediğini boşver Allah biliyor çocuklarımızı nasıl koruyup kolladığımızı....

kızlar şükür kavuşturana noluyo bu kkya dün hiiiç bağlanamadım yaaaa yasemincim geçmiş olsun canım seni suçlayanlar önce kendilerine baksın lütfeeeeennnnn

eneste lavabodaki naftaline takmış durumda ne zaman elini yıkasak o naftalini almaya çalışıyo dün gece bi baktım banyodaki lavoboda naftalin yok hemen anneme gittim anne lavaboda naftalin yok enes yutmuş olmasın dedim... annem yok elinden aldım ben dedi içim rahatladı bundan sonra lavabolara naftalin koymayacağım.... herşeylerden vazgeçtik bundan da vazgeçeriz.

kızlarrrr dedım ya cokk buyuk bır holdıngten aradılar benı dıye basvurum fln okmadıgı halde benım cv me ulasmıslar neyse gıttıydım yarında ıkıncı gorusmeye cagırdılar bnm tel kapalıydı esıme ulasıp soylemıs ınsan kaynakları muduru
yarın 10 da orda olucam yonetımle tanısıcam cunku yonetımdekılerın asıstanlıgını yapıcam eger olursa tabııııı

hayırlı olsun şimdiden denizcim inş. olur kaparsın bu işi nedir bu kknın sorunu kızlar bitmek bilmeyen bi çıkmazı var ya iki çift lafın belini kırayım diyorum açılmıyo doğaç çoook iştahsız kızlar aç geziyo resmen bıktırdı beni delircem huysuzluğu falan yok balgamı sökmeye başladı artık öksürünce anlıyorum mama diyince ben kusacak gibi yapıyo midesi bulanıyo normalde bişey yok mama uzatınca yapıyo mama yerken yutkununca acıyo boğazı sanırım ateş falan kalmadı çok şükür zaman istiyo artık sanırım ama ben delirecem ya yarın akşam yemeğe gidiyoruz askeriyenin ordada yemezse dermandan düşerse diye korkuyorum çoluk çocuk olcak onlarla koşturcak offf offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…