[ı]yasemincim üzme kendini bu kadar ve şükret ki hiç bişey olmamış meleğine..çok hareketli ve yaramaz dönem girdik gerçekten zapdetmek çok zor bunu ancak yaşayanlar yani bizler anlıyabiliyoruz..
Sen allahtan suyu dökmüşsün az bi iki damlayı yalamıştır mutlaka sıpaaaaaa..zaten ye desen iç desen yapmazlar nerede yaramaz şey var onu ağzına sokarlar..
Hepsi öyle emin ol teo da aynı oynama dediğim herşey elinde oyuncak oldu..
Neyseki atlatmışsınız ee nazar varsa da çıkmıştır okutmuşsun madem bundan sonra daha dikkatli ol canım eminim tüm gözler üzerinizde olacak (eşin,akrabalar vs..) sanki suçlu senmişsin gibi niye bakamadın derler..sinir oluyorum yaaa çocuk hareketli olunca ve yapacak çok iş olunca herşey mükemmel olamıyo malesef..
Ben artık ev işini bıraktım resmen kızlar evi .ok götürüyo resmen her yer oyuncak dolu,buzdolabından kumanda çıkıyo,yatakodasındaki çoraplarım,parfümlerim antrede mutfakda..ayy napıyım valla akşama kadar evi topluyorum asrın da inatla gözüme bak baka dağıtıyor..off off
yemek bile yaparken gözüm üzerinde yapıyorum o da batuş gibi yerlerde bulaşık makinesinin tabletleriyle falan oynuyo ( parçalayacak diye korkuyorum ama napıyım ..)
zor işimiz çok zorrrr...en tehlikeli dönemler allah yanlarında olsun korusun yavrularımızı.. [/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?