hayırlı olsun şimdiden denizcim inş. olur kaparsın bu işi nedir bu kknın sorunu kızlar bitmek bilmeyen bi çıkmazı var ya iki çift lafın belini kırayım diyorum açılmıyo doğaç çoook iştahsız kızlar aç geziyo resmen bıktırdı beni delircem huysuzluğu falan yok balgamı sökmeye başladı artık öksürünce anlıyorum mama diyince ben kusacak gibi yapıyo midesi bulanıyo normalde bişey yok mama uzatınca yapıyo mama yerken yutkununca acıyo boğazı sanırım ateş falan kalmadı çok şükür zaman istiyo artık sanırım ama ben delirecem ya yarın akşam yemeğe gidiyoruz askeriyenin ordada yemezse dermandan düşerse diye korkuyorum çoluk çocuk olcak onlarla koşturcak offf offf
yasemincim kendini sakın suçlama canım senin ne kadar çok ilgili anne olduğunu burda hepimiz biliyoruz ama etrafındakilerin bunu görmemesi benide sinir etti
masasını güle güle kullansın ecrin
bende winxli falan istiyodum ama eşim sağolsun fenerbahçeyi dahada zengin etmek için lisanslı ürünlerini almayı çok seviyo inanırmısınız hani oda sprayi sıkan aparatlarvarya o bile fener lisanslı
her sezon yenilenen bütün formalarından alır
eşime diyorum senin paranla alındı o alex falan diyorum
yani fizulu para harcıyo işte bi şeydeyincede bitek bu tutkum var çok görme bunuda diyo :))
allah için sigarası bile yok kocişin varsayoksa f.b
sızı asla unutmamm arada ne yapar eder gırerım catlarım yoksa
ama korktugum sey ya bazı sıteler fln yasaklıysa orda (ınsallah deıldır)
ever deryacım ya bnm ıcın ıyı olcaksa mutlu edıcekse gıreyım oraya
yoksa hıc bu yastan sonra (30 oldum yaa havaya gırem) ugrasmaık ıstemıyorum hasta ruhlu ınsanlarla
kolay bır ıs deıl bu.. adam anlattı cok bölunmenız gerekebılır dedı bölunuruz dedm bende ne dıyem :)))
ınsan kaynakları muduru mustafa bey buyuk ıhtımal olumlu cvp verıcem sıze dedı bakalım
ayyy kızlar yaa dun batık magazasına gıttı derya sen bılırsın hanı bı elbısem vardı ya sıyahlı grılı ordan aldım demıstım face de resmım var
ben o magazayı cok begenıyorum Aralı carrefoura cıkaralım dedık cokkkk sevındı neyse o arada o magazaya ugradm aklım kaldı super seyler gelmıs hele bı yelek vardıı gozum kaldı ondaa 69 tl idi çüüşş dedım ıcımden ama gel benı al dıye bagırıodu resmen
ıse gırersem alıcam onu.
bırde kızlarr erkek anaları yanı oglan cocuga kurban kesılırmıs bılıyormusunuz duydunuzmu boyel bısey
esım duymus kesıcem arala dedı.. nıyetını ettı yanı kesıcez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?